Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 27/10/2019 at 4:48 ΜΜ, ο/η Karamela! είπε:

Θα παρω αυριο τηλ να τους το πω! Να δω τουλαχιστον τι θα μ πουν! Κ βλεπουμε μεχρι την Τετάρτη μετα! 

Expand  

Όλα καλά να πάνε πολλές κοπέλες στην αρχή έχουν καφέ.. λογικά είναι παλιό αίμα αλλά πάρε ένα τηλ τον ιατρό σου 

Δημοσίευση

Θα παρω αυριο τηλ να τους το πω! Να δω τουλαχιστον τι θα μ πουν! Κ βλεπουμε μεχρι την Τετάρτη μετα! 

Expand  

Ναι ναι οπωσδήποτε να τους πάρεις! Τα υγρά είναι καλό σημάδι ? 

Δημοσίευση

Expand  

Ναι ναι οπωσδήποτε να τους πάρεις! Τα υγρά είναι καλό σημάδι ? 

Δημοσίευση

Expand  

Απ'ότι έχω καταλάβει τα καφέ δεν μας πειράζουν! Θα μιλήσεις όμως οπωσδήποτε με το γιατρό! Αντε και την Τρίτη ένα πολύ καλό νούμερο θέλουμε! ??????

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια μου! 

Σημερα το πρωι ειχα μεγαλη ροη με καφε σαν αδιαθετη αλλα καφε σκουρα! Κ στο εσώρουχο πολυ! Πηρα τηλ κ μ ειπε ο γιατρος οτι παιζουν 2 σεναρια. Να αποβαλεται μονο του κ να πεφτει το ενδομητριο η εξωμητριο αν δουμε κ οτι την Τετάρτη ανεβει κ δεν δουμε τιποτα στην μητρα!

Δημοσίευση
  στις On 28/10/2019 at 10:22 ΠΜ, ο/η Karamela! είπε:

Καλημέρα κοριτσια μου! 

Σημερα το πρωι ειχα μεγαλη ροη με καφε σαν αδιαθετη αλλα καφε σκουρα! Κ στο εσώρουχο πολυ! Πηρα τηλ κ μ ειπε ο γιατρος οτι παιζουν 2 σεναρια. Να αποβαλεται μονο του κ να πεφτει το ενδομητριο η εξωμητριο αν δουμε κ οτι την Τετάρτη ανεβει κ δεν δουμε τιποτα στην μητρα!

Expand  

Ελπίζω το πρώτο θεουλη μου! Σε παρακαλώ δεν θέλω να το ξαναπεράσω. ?

Δημοσίευση
  στις On 28/10/2019 at 10:22 ΠΜ, ο/η Karamela! είπε:

Καλημέρα κοριτσια μου! 

Expand  

Αχ βρε κορίτσι μου.... Δλδ την Τετάρτη θα κάνεις χοριακή και υπέρηχο? Νόμιζα αύριο... 

Δημοσίευση
  στις On 28/10/2019 at 10:28 ΠΜ, ο/η Magaiver είπε:

Ελπίζω το πρώτο θεουλη μου! Σε παρακαλώ δεν θέλω να το ξαναπεράσω. ?

Expand  

Αχ κορίτσι μου! Δεν ξερω δεν νιωθω καλα! Εχω ανχοθει πολυ! Μ ειπε οτι αν ειναι εξωμητριο για να μην κανω χειρουργιο μπορω να κανω κατι ενεσεις μεθοτρεξατης! Αλλα αν διαβασετε κ γιαυτες θα καταλαβετε! 

Δημοσίευση
  στις On 28/10/2019 at 10:30 ΠΜ, ο/η Geo2009 είπε:

Αχ βρε κορίτσι μου.... Δλδ την Τετάρτη θα κάνεις χοριακή και υπέρηχο? Νόμιζα αύριο... 

Expand  

Ναι Τετάρτη μ ειχε πει! Π σε λίγο θα ευχομαι να εχει πεσει! Κ να κοψω απλα τα φαρμακα κ να αδιαθετησω! 

Δημοσίευση
  στις On 28/10/2019 at 10:31 ΠΜ, ο/η Karamela! είπε:

Αχ κορίτσι μου! Δεν ξερω δεν νιωθω καλα! Εχω ανχοθει πολυ! Μ ειπε οτι αν ειναι εξωμητριο για να μην κανω χειρουργιο μπορω να κανω κατι ενεσεις μεθοτρεξατης! Αλλα αν διαβασετε κ γιαυτες θα καταλαβετε! 

Expand  

Ναι ξέρω για το φάρμακο αυτό. Εάν είναι αρχή κύησης γίνεται να κάνεις ένεση. Όμως είναι αγχωτικό για την επόμενη προσπάθεια. Εάν έχεις μια φορά εξωμητριο αυξάνονται οι πιθανότητες να γίνει ξανά και στο μέλλον?

Δημοσίευση
  στις On 28/10/2019 at 10:37 ΠΜ, ο/η Magaiver είπε:

Ναι ξέρω για το φάρμακο αυτό. Εάν είναι αρχή κύησης γίνεται να κάνεις ένεση. Όμως είναι αγχωτικό για την επόμενη προσπάθεια. Εάν έχεις μια φορά εξωμητριο αυξάνονται οι πιθανότητες να γίνει ξανά και στο μέλλον?

Expand  

Αρα αμ εχω εξωμητριο μηπως ειναι καλυτερα να αφαιρεσω της σάλπιγγες? 

Δημοσίευση
  στις On 28/10/2019 at 10:31 ΠΜ, ο/η Karamela! είπε:

Ναι Τετάρτη μ ειχε πει! Π σε λίγο θα ευχομαι να εχει πεσει! Κ να κοψω απλα τα φαρμακα κ να αδιαθετησω! 

Expand  

Δεν ξέρω τι να πω..... Εύχομαι ότι είναι για καλό να γίνει κοριτσάκι μου γλυκό... Υπομονή... ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
  στις On 28/10/2019 at 10:38 ΠΜ, ο/η Karamela! είπε:

Αρα αμ εχω εξωμητριο μηπως ειναι καλυτερα να αφαιρεσω της σάλπιγγες? 

Expand  

Από ιατρικής άποψης είναι καλύτερο να τις αφαιρέσεις. Όμως εγώ δεν νομίζω να το έκανα. Είσαι τοοόσο μικρή. Το να αφαιρέσεις και τις δύο σαλπιγγες ίσως σου στοιχίσει στο μέλλον. Δεν είναι εύκολο να αφαιρέσεις έτσι όργανα. Βοηθούν στην αιμάτωση των γειτονικων οργάνων. Σκέψου να αφαιρέσεις τώρα στα 24 και τις δύο σαλπιγγες και στα 35 να βγεις σε εμμηνόπαυση πχ. Εγώ δεν θα το έκανα νομίζω karamela μου. 

Πονάς? Είναι μόνο καφέ το αίμα ή και κόκκινο? Γιατί δεν πας αύριο για χοριακη να δεις εάν ανέβηκε κι άλλο? Και εγω έχω αγχωθει παρά πολύ μαζι σου

Δημοσίευση
  στις On 28/10/2019 at 10:46 ΠΜ, ο/η Magaiver είπε:

Από ιατρικής άποψης είναι καλύτερο να τις αφαιρέσεις. Όμως εγώ δεν νομίζω να το έκανα. Είσαι τοοόσο μικρή. Το να αφαιρέσεις και τις δύο σαλπιγγες ίσως σου στοιχίσει στο μέλλον. Δεν είναι εύκολο να αφαιρέσεις έτσι όργανα. Βοηθούν στην αιμάτωση των γειτονικων οργάνων. Σκέψου να αφαιρέσεις τώρα στα 24 και τις δύο σαλπιγγες και στα 35 να βγεις σε εμμηνόπαυση πχ. Εγώ δεν θα το έκανα νομίζω karamela μου. 

Πονάς? Είναι μόνο καφέ το αίμα ή και κόκκινο? Γιατί δεν πας αύριο για χοριακη να δεις εάν ανέβηκε κι άλλο? Και εγω έχω αγχωθει παρά πολύ μαζι σου

Expand  

Εχεις δικιο οπως το θετεις! Αλλα παθε φορα να υπαρχει αυτος ο φοβος? Δεν ξερω εχω ενα τεστ εχτες εκανα ηταν θετικοτατο! Εχω αλλο ενα να το κανω σημερα? Τωρα π πηγα παει προς κοκκινο. Εχω ελαχιστα πονακια! 

Δημοσίευση
  στις On 28/10/2019 at 11:09 ΠΜ, ο/η Karamela! είπε:

Εχεις δικιο οπως το θετεις! Αλλα παθε φορα να υπαρχει αυτος ο φοβος? Δεν ξερω εχω ενα τεστ εχτες εκανα ηταν θετικοτατο! Εχω αλλο ενα να το κανω σημερα? Τωρα π πηγα παει προς κοκκινο. 

Expand  

Το τεστ δεν θα δείξει αν ανεβαίνει και πώς για να έχεις καλύτερη εικόνα... Κι εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα να κάνεις μία χοριακή αύριο... Αν το βλέπεις όμως κόκκινο το αίμα πάρε το γιατρό σου... Πονάς? 

Δημοσίευση
  στις On 28/10/2019 at 11:09 ΠΜ, ο/η Karamela! είπε:

Εχεις δικιο οπως το θετεις! Αλλα παθε φορα να υπαρχει αυτος ο φοβος? Δεν ξερω εχω ενα τεστ εχτες εκανα ηταν θετικοτατο! Εχω αλλο ενα να το κανω σημερα? Τωρα π πηγα παει προς κοκκινο. Εχω ελαχιστα πονακια! 

Expand  

Μονο εάν έχεις τεστ με οθόνη που δείχνει σε τι εβδομάδα κύησης έχει νόημα. Εγώ έκανα αυτό της clear blue https://www.mother2be.gr/τεστ-εγκυμοσύνησ/57-clearblue-digital-ψηφιακό-τεστ-εγκυμοσύνης-με-δείκτη-σύλληψης-1-τεμ.html

Εάν κάνεις το απλό τεστ θα δείξει σίγουρα θετικό. Το θέμα είναι εάν η χοριακη είναι μεγαλυτερη από της Παρασκευής.

Πονάς αλήθεια? Μπορεί να είναι ψυχολογικό από το φόβο. Εάν γίνει κόκκινο το αιμα επειγόντως νοσοκομείο καραμέλα μου. Σε παρακαλώ! Δεν είναι να παίζουμε με αυτό το θέμα

Δημοσίευση
  στις On 28/10/2019 at 11:11 ΠΜ, ο/η Geo2009 είπε:

Το τεστ δεν θα δείξει αν ανεβαίνει και πώς για να έχεις καλύτερη εικόνα... Κι εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα να κάνεις μία χοριακή αύριο... Αν το βλέπεις όμως κόκκινο το αίμα πάρε το γιατρό σου... Πονάς? 

Expand  

Αν κοκκινισει τελειως θα τον ξαναπαρω αν ειναι να παω αυριο! Ποναω πολυ λιγο! Ξεκινησαν κ πηγματα απο το πρωι οπως εχουμε στην περιοδο

Δημοσίευση
  στις On 28/10/2019 at 11:18 ΠΜ, ο/η Karamela! είπε:

Αν κοκκινισει τελειως θα τον ξαναπαρω αν ειναι να παω αυριο! Ποναω πολυ λιγο! Ξεκινησαν κ πηγματα απο το πρωι οπως εχουμε στην περιοδο

Expand  

Αχ μήπως να τον πάρεις τηλέφωνο να του πεις τι συμβαίνει για να σε καθοδηγήσει κατάλληλα? 

Δημοσίευση
  στις On 28/10/2019 at 11:25 ΠΜ, ο/η Karamela! είπε:

Ειναι μικρες κραμπιτσες οχι εντονος κ συνεχομενος! Απλο τεστ εχω! 

Expand  

Εντάξει μάλλον περίοδος τότε έρχεται! Σήμερα δεν μπορείς να κάνεις χοριακη κάπου εκεί? Είναι όλα κλειστά?

Δημοσίευση
  στις On 28/10/2019 at 11:26 ΠΜ, ο/η Magaiver είπε:

Εντάξει μάλλον περίοδος τότε έρχεται! Σήμερα δεν μπορείς να κάνεις χοριακη κάπου εκεί? Είναι όλα κλειστά?

Expand  

Ναι ειναι ολα κλειστά μονο σε νοσοκομειο αν παω! 

Δημοσίευση
  στις On 28/10/2019 at 11:25 ΠΜ, ο/η Karamela! είπε:

Ειναι μικρες κραμπιτσες οχι εντονος κ συνεχομενος! Απλο τεστ εχω! 

Expand  

Αν είναι υποφερτός ο πόνος πιστεύω είσαι οκ... Αν όμως δεις οποιαδήποτε αλλαγή προς το χειρότερο, μίλα με το γιατρό σου γλυκιά μου... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...