Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Karamela! είπε:

Καλημέρα κοριτσακιααα! 

@Liveloula88 κ εγω ειχα τετοια πονακια σχεδον καθε μερα! Κ χτες ειδικα αρκετα! 

Καλημέρα κορίτσια!

@Karamela! ελπίζω να είναι για καλό!Μία μέρα έμεινε...

Η αυριανή θα είναι πιο δύσκολη,δε θα περνάνε οι ώρες με τίποτα....Εγώ κοιτούσα το ρολόι και ήταν σαν να είχαν κολλήσει οι δείκτες....

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

Καλημέραααααα.... Μια είναι κορίτσια η λύση να μην το σκέφτεστε κοιμηθείτε....!!!! Εγώ αυτό κάνω όταν περιμένω αποτελέσματα...

Καλημέρα!Ωραία η λύση σου αλλά όταν είσαι στη δουλειά λίγο δύσκολο...Ευτυχώς αυτή τη φορά θα την κάνω Σάββατο τη χοριακη και δε θα δουλεύω...

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Liveloula88 είπε:

Καλημέρα!Ωραία η λύση σου αλλά όταν είσαι στη δουλειά λίγο δύσκολο...Ευτυχώς αυτή τη φορά θα την κάνω Σάββατο τη χοριακη και δε θα δουλεύω...

Ωωωω αυτό δεν το υπολόγισα..!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η wild lavender είπε:

Συγχαρητήρια! Με την πρώτη φορά, βρε; Μπράβο! Πόσων ετών είσαι; Ανεξήγητη είχατε ή συγκεκριμένο θέμα;

Ευχαριστω πολυ ειμαι 31 ειχαμε οχι ενα αλλα πολλα θεματα προσπαθω εδω και 3.5 -4 μη σου πω χρονια εκανα τα παντα και λαπαροσκόπηση. Εχω μεσα στα πολλα ενδομητρίωση και ανοσολογικο παράγοντα που δεν αφηνε καν τον σχηματισμο εμβρυου ο οργανισμος μου το εβλεπε ξενο σωμα και το απέβαλε  με τη μια. Δεν εμενα ποτε εγκυος ουτε καν να πω οτι μενω και το αποβάλω. Ειπα εξ αρχης οτι θα εκανα μονο 2 εξωσωματικες λογω ψυχολογικου παραγοντα αλλα ευτυχώς εμεινα με την πρωτη  τα εβαλα κατω ενα ενα τα προβληματα  κ ειπα οτι γινει.  Κουραγιο σε ολες μακαρι να ειστε ολες τυχερες γιατι ειναι και θεμα τύχης. Θελει γενικα ψυχραιμία οσο γινεται και προσοχη 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Μερεβη είπε:

Ευχαριστω πολυ ειμαι 31 ειχαμε οχι ενα αλλα πολλα θεματα προσπαθω εδω και 3.5 -4 μη σου πω χρονια εκανα τα παντα και λαπαροσκόπηση. Εχω μεσα στα πολλα ενδομητρίωση και ανοσολογικο παράγοντα που δεν αφηνε καν τον σχηματισμο εμβρυου ο οργανισμος μου το εβλεπε ξενο σωμα και το απέβαλε  με τη μια. Δεν εμενα ποτε εγκυος ουτε καν να πω οτι μενω και το αποβάλω. Ειπα εξ αρχης οτι θα εκανα μονο 2 εξωσωματικες λογω ψυχολογικου παραγοντα αλλα ευτυχώς εμεινα με την πρωτη  τα εβαλα κατω ενα ενα τα προβληματα  κ ειπα οτι γινει.  Κουραγιο σε ολες μακαρι να ειστε ολες τυχερες γιατι ειναι και θεμα τύχης. Θελει γενικα ψυχραιμία οσο γινεται και προσοχη 

Τι ωραία τώρα να πάνε όλα καλά και να έχεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Karamela! είπε:

Ναι ευτυχώς μ ειπαν οτι θα βγουν νωρις. 

Καραμελίτσα μου καλή επιτυχία για αύριο γλυκιά μου! Εύχομαι ένα τεράστιο νούμερο!!! ???????????????❤️❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Geo2009 είπε:

Καραμελίτσα μου καλή επιτυχία για αύριο γλυκιά μου! Εύχομαι ένα τεράστιο νούμερο!!! ???????????????❤️❤️❤️❤️❤️

Σας ευχαριστω πολυ πολυ γλυκουλες μου! Μακαρι να πανε ολα καλα 6 η ωρα θα παω! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Taggeris είπε:

Γλυκό μου καραμελάκι καλή επιτυχία για αύριο!!! Θα περιμένουμε με αγωνία να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα νέα!

Ναι κοριτσακια μου! Θα σας γραψω κατευθείαν! Σας ευχαριστώ παρα πολυ! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Karamela! είπε:

Ναι κοριτσακια μου! Θα σας γραψω κατευθείαν! Σας ευχαριστώ παρα πολυ! 

Καλη επιτυχία κοριτσαρα μου!!!!!Μια μεγαλη χοριακη!!!Καλη υπομονη και χαλαραααα!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Karamela! είπε:

Σας ευχαριστω πολυ πολυ γλυκουλες μου! Μακαρι να πανε ολα καλα 6 η ωρα θα παω! 

Πωπωπω το κορίτσι μας δεν κρατιέται.... Να πάρεις ένα τέλειο νούμερό σου εύχομαι..

Δημοσίευση

καλημερα!!!εκανα την 1η μου εξωσωματικη το 2016 και εχω ενα αγορακι 3 χρονων...και στις 18/10 εκανα τη δευτερη εξωσωματικη με 2 κατεψυγμενες βλαστοκυστες..στις 27 εχω χοριακη....

καλη επιτυχια σε ολες!!!

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η vals είπε:

καλημερα!!!εκανα την 1η μου εξωσωματικη το 2016 και εχω ενα αγορακι 3 χρονων...και στις 18/10 εκανα τη δευτερη εξωσωματικη με 2 κατεψυγμενες βλαστοκυστες..στις 27 εχω χοριακη....

καλη επιτυχια σε ολες!!!

Καλημέρα!Να σου ζήσει το αγοράκι σου!

Καλή επιτυχία!Εγώ έχω στις 26 χοριακή ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Επίσης όσον αφορά το περπάτημα,  προσπαθώ κι εγώ όσο μπορώ να κάνω κάθε μέρα ή έστω μέρα παρά μέρα λίγο περπάτημα και λίγο ποδήλατο, πρέπει να βοηθήσω το πρόγραμμα του διατροφολογου με τη γυμναστική μαζί, αλλά παρατηρω πως κι εγώ νιώθω καλύτερα μετα
    • Αχ κορίτσια δε ξέρω τελικά αν το πέσιμο είναι αθώο, εδώ γνωστό μας άτομο του έπεσε το μωράκι τελικά έχει ένα αιματωμα και ένα κάταγμα και το μωρο είναι λίγες καιρός που έχει σαραντησει  Το θέμα επίσης είναι πως κάπως εμπλεξαν να το πω έτσι επειδή υποψιάζονται λένε ενδοοικογενειακη βία ( εννοείται δεν το πιστεύω και δε θέλω να το πιστέψω ) και θα τους παρακολουθεί κοινωνικός λειτουργός για κάποιο χρονικό διάστημα 
    • Όσον αφορά πιατάκια μπολακια κλπ , δεν χρησιμοποιώ συγκεκριμένα απλά θέλω να χει λίγο χρώμα για να της κινεί το ενδιαφέρον και να καταλαβαίνει πως είναι το φαγητό και τώρα τρώμε  Εντωμεταξύ κορίτσια τα αφήνετε με άλλους τα μικρούλια σας και να λείψετε; δε ξέρω θα χρειαστεί να λείψω για λίγες ώρες σε άλλη πόλη και δε ξέρω τι να κάνω με τη μικρη , θηλάζουμε ακόμα, εκείνο θα ναι μια χαρά αν αφήσω γάλα το θέμα είναι εγώ θα πρέπει να κουβαλάω θηλαστρο ,τσάντα θερμό,παγοκυστες κλπ γιατί το στήθος ακόμα βαραίνει,  είμαι σε δίλημμα ακόμα για το τι να κάμω,  θα δείξει  Δεν ξέρω αν θα ναι τοοοση ταλαιπωρία για το παιδι απλά θα είναι στο καροτσι και αν γκρινιάζει θα τη σηκώσει κάποιος,  θα πάω να δω κάποια μπαζαρ για νυφικό 🫡
    • Όσον αφορά το φαγητό, πατάτα καρότο κολοκύθι με λίγο λαδάκι λεμονακι και ζωμό κρέατος που έχω κάνει σε παγάκια μια χαρά το πάει,  δηλαδή το βλέπεις το παιδί ότι το αναζητά  Τώρα όσον αφορά το φρούτο, καλά πάει κι αυτό,  για αρχή της είχα δώσει λίγο σκέτο αχλάδι,  μετά αχλάδι μηλο και χυμό πορτοκάλι, κάποια στιγμή της είχα προσθέσει και λίγη μπανάνα, γενικά το τρώει  Κορίτσια έφαγα και γω αλλα της έδωσα κιόλας χυμό από ρόδι και φαίνεται το στουμπωσα το παιδί δυσκολευοταν να τα κάνει μια και έξω,  έκανε όλη μέρα από ένα βοτσαλακι που το λέω εγώ 
    • Σε άλλα νέα , στο διάστημα αυτό του ενός μήνα μου έκανε και μένα η μικρή μυξουλες με μπουκωματακι και ένα έντονο ρουθουνισμα αλλά χωρίς να χει χάσει την όρεξη της γενικά, είχε και ένα ήπιο βηχαλακι,  ήπια βρογχιολυτιδα ειχε πει η παιδίατρος,  την περιόρισα λιγο σπίτι την μικρή καθαρίζαμε με όρο την μυτούλα (ευτυχώς είναι πολύ συνεργασιμη με τον ορο) και της έβαζα κάτι σταγόνες πρωί βράδυ,  μετά από κάμποσες μέρες το εμφάνισε ξανά και έχουμε ακόμα λίγες βλεννες στη μυτούλα αλλά μόνο αυτό,  γενικά είναι ένα ορεξάτο μωρό δεν με ανησυχεί γιαυτό και δεν ενόχλησα ξανά τη παιδίατρο  Είχαμε ραντεβού την Παρασκευή αλλά το μεταφέραμε τώρα την Δευτέρα θα κάνουμε εμβόλιο και θα μας δώσει οδηγίες για την εισαγωγή στο φαγητό,  ήθελε η παιδιατρος να κρατήσουμε το εξάμηνο αποκλειστικου θηλασμού και μετά να μπούμε εντατικά στο φαγητό 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...