Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 3/7/2019 at 4:54 ΜΜ, ο/η Ροζ είπε:

Εγω filicine, ουτροτζεσταν πρωι μεσημέρι βράδυ, ενεσεις προγεστερονης καθε μέρα και salospir. Γενικα πως είσαι εχεις πονακια. Εγω εχω αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι. Ειναι ακόμα απο την ωοληψια?εν τω μεταξυ απο τις ενέσεις το στήθος δεν μπορώ να το αγγίξω δηλαδή απο πριν πονουσε.κ ακόμα!

Expand  

Κι εγω τα ίδια.. Εκτός απο ενέσεις... Λογικά αυτες θα τις ξεκινήσω μετα τη μεταφορά, τις εχω στο ψυγείο προς το παρόν!!! Καλή δύναμη κ μια θετικότατη χοριακη ευχομαι!!!! ? 

Δημοσίευση
  στις On 3/7/2019 at 5:15 ΜΜ, ο/η Geo2009 είπε:

Εγώ δεν έκανα ωοληψία οπότε όχι δεν έχω τίποτα ακόμα. Το στήθος με ενοχλεί από χτες, άρα δεν το μετράω καν. Βασικά είναι πάρα πολύ νωρίς για συμπτώματα! Προσωπικά, αν δεν δω θετική χοριακή δεν πιστεύω σε κανένα σύμπτωμα απολύτως! Θα σε συμβουλέψω να μην δίνεις σημασία, να είσαι χαλαρή και θα περάσουν οι μέρες! Πότε έκανες τη μεταφορά είπαμε? 

Expand  

Την Τρίτη. Εμένα το στήθος πονουσε απο πριν παρα πολύ κ δεν εχει ηρεμήσει απο τις ορμόνες. Το σουτιεν το δέχομαι σκεψου με το ζόρι. 

Δημοσίευση
  στις On 3/7/2019 at 5:24 ΜΜ, ο/η Zefi87 είπε:

Κι εγω τα ίδια.. Εκτός απο ενέσεις... Λογικά αυτες θα τις ξεκινήσω μετα τη μεταφορά, τις εχω στο ψυγείο προς το παρόν!!! Καλή δύναμη κ μια θετικότατη χοριακη ευχομαι!!!! ? 

Expand  

Κ εγω μετά την μεταφορά τις ξεκίνησα. Γιατί τις εχεις στο ψυγείο!τωρα με προβληματισες!εμενα τις πηρε ο μπαμπάς μ απο το φαρμακείο κ του είπαν δε χρειάζονται ψυγείο. Ειναι οι prolutex. Ευχαριστώ και σε εσένα μια τέλεια χοριακη!

Δημοσίευση
  στις On 3/7/2019 at 5:25 ΜΜ, ο/η Ροζ είπε:

Την Τρίτη. Εμένα το στήθος πονουσε απο πριν παρα πολύ κ δεν εχει ηρεμήσει απο τις ορμόνες. Το σουτιεν το δέχομαι σκεψου με το ζόρι. 

Expand  

Κι εμένα μετά τη διέγερση ήταν τούμπανο και πονούσε πολύ! Σα να μην ήρθε ποτέ η περίοδος! Τώρα ελπίζω να πρηστεί λόγω εγκυμοσύνης! ??????

Δημοσίευση
  στις On 3/7/2019 at 5:24 ΜΜ, ο/η Zefi87 είπε:

Expand  

Με το καλό κορίτσι μου! Εύχομαι να είναι μία και μοναδική! ✌️✌️✌️✌️??????????

Δημοσίευση
  στις On 3/7/2019 at 5:31 ΜΜ, ο/η Geo2009 είπε:

Κι εμένα μετά τη διέγερση ήταν τούμπανο και πονούσε πολύ! Σα να μην ήρθε ποτέ η περίοδος! Τώρα ελπίζω να πρηστεί λόγω εγκυμοσύνης! ??????

Expand  

Εμένα σε περίπτωση εγκυμοσύνης ή θα μείνει ίδιο οπως τωρα που ποναει απίστευτα ή θα εκραγεί!!!δεν υπάρχει άλλο στάδιο???

Δημοσίευση
  στις On 3/7/2019 at 4:05 ΜΜ, ο/η anna5190 είπε:

Ολα καλα θα πανε την επομενη φορα. Κ εμενα απο χθες μετα τον υπερηχο ηταν σαν να το ειχα παρει αποφαση οτι δεν θα προχωρησει κ τλκ επιβεβαιωθηκα. Ποτε λες να κανεις? 

Expand  

Την Παρασκευη παλι αλλα δεν ελπιζω

Δημοσίευση
  στις On 3/7/2019 at 5:34 ΜΜ, ο/η Ροζ είπε:

Εμένα σε περίπτωση εγκυμοσύνης ή θα μείνει ίδιο οπως τωρα που ποναει απίστευτα ή θα εκραγεί!!!δεν υπάρχει άλλο στάδιο???

Expand  

Χαχαχαχχαχ! Εύχομαι να μείνει τουλάχιστον το ίδιο! ✌️✌️✌️✌️?????

Δημοσίευση
  στις On 3/7/2019 at 5:27 ΜΜ, ο/η Ροζ είπε:

Κ εγω μετά την μεταφορά τις ξεκίνησα. Γιατί τις εχεις στο ψυγείο!τωρα με προβληματισες!εμενα τις πηρε ο μπαμπάς μ απο το φαρμακείο κ του είπαν δε χρειάζονται ψυγείο. Ειναι οι prolutex. Ευχαριστώ και σε εσένα μια τέλεια χοριακη!

Expand  

Τις εχω παρει εδω κ κάποιες εβδομάδες... Απο το κέντρο μου ειπαν αν θέλω να τις αποθηκευσω εκει... Δε νομίζω οτι ειναι απαραίτητο όμως!!! Μην ανησυχείς καθόλου... Σ ευχαριστώ πολυ πολυ....??

Δημοσίευση
  στις On 4/7/2019 at 8:04 ΠΜ, ο/η Littleme είπε:

Εγώ κάνω prolutex . Πες 

Expand  

Καλημέρα κοπέλα μ.κ ευχαριστώ!λοιπον χτες ξεκινησα με ενεση ινσουλινης κ δεν μπορουσα να τσιμπηθω πονουσα μετα πολλα τσιμπηθηκα.κ μελανιασε στο σημείο. Έψαξα λοιπον βρήκα ακομα πιο λεπτη κ μικρή βελόνα για σήμερα. Την εκανα δεν πονεσα στο.τσιμπημα ομως τι συνεβη σήμερα, ποναω αρκετα στο σημειο γυρω απο την ενεση(το φαρμακο δηλαδή) κ λεω Μηπως δεν.πηγε κατω εκει που έπρεπε λογω του οτι αλλαξα βελόνα. Δευτερον στην σύριγγα οταν την εβγαλα απο το δέρμα ειχε μεινει ελάχιστο φαρμακο κ αγχωθηκα.

Δημοσίευση
  στις On 2/7/2019 at 9:21 ΠΜ, ο/η Niki94 είπε:

Γεια σας μόλις τελείωσα...!!! Από τα 50 πήραμε 12 αλλά μόνο 8 βρήκαμε και θέλουμε από αυτά να γονιμοποιηθει και ένα αλλά θέλουμε τρεια ουφ 

Expand  

Μπράβο κορίτσι μου!!!!!Άντε με το καλό όλα να πάνε τέλεια!!!!!!Πώς ήταν η διαδικασία που ήσουν αγχωμένη?

Δημοσίευση

Εγώ κάνω με 2 τρόπους . Με τις λεπτές ινσουλίνης που δεν πονάνε καθόλου ή τραβάω με χοντρή και αντικαθιστω με πολύ λεπτό βελόνα . Όταν πας να την κανεις να σηκώνεις το δερματακι πονάει λιγότερο . Στην κοιλιά αε ποιο σήμειο την κανεις ; Κατω από τον αφαλό ;Αριστερά ή δεξιά ; Εμένα η μαία μου είχε πει στις εξωσωματικές να κάνω αυτό να ανασηκώνω το δερματακι καθ Τίς αντιπηκτικες να τις κάνω στα πόδια όταν δεν αντέχω άλλο Κοιλιά, το όποιο και κάνω πια .μην αγχώνεσαι αυτό πάει στο αίμα πάντως και γίνεται η δουλειά 

Δημοσίευση
  στις On 4/7/2019 at 8:30 ΠΜ, ο/η Littleme είπε:

Εγώ κάνω με 2 τρόπους . Με τις λεπτές ινσουλίνης που δεν πονάνε καθόλου ή τραβάω με χοντρή και αντικαθιστω με πολύ λεπτό βελόνα . Όταν πας να την κανεις να σηκώνεις το δερματακι πονάει λιγότερο . Στην κοιλιά αε ποιο σήμειο την κανεις ; Κατω από τον αφαλό ;Αριστερά ή δεξιά ; Εμένα η μαία μου είχε πει στις εξωσωματικές να κάνω αυτό να ανασηκώνω το δερματακι καθ Τίς αντιπηκτικες να τις κάνω στα πόδια όταν δεν αντέχω άλλο Κοιλιά, το όποιο και κάνω πια .μην αγχώνεσαι αυτό πάει στο αίμα πάντως και γίνεται η δουλειά 

Expand  

Κοίτα λεπτές ινσουλίνης εχει πολλων ειδών. Εμένα η βελονα το πλαστικό της εχει χρωμα γκρι. Αυτες με πονουσαν χτες. Κ σήμερα πηρα πιο λεπτές χρωμα κίτρινο δεν πονεσα αλλα ποναει το φαρμακο μετα. Εσένα δε σε πονάει το φάρμακο?Επίσης οταν ανασηκωνεις το δερμα τις κανεις πλαγια ή κάθετα?

Δημοσίευση
  στις On 3/7/2019 at 10:34 ΠΜ, ο/η Geo2009 είπε:

Το ένα μόνο άφησαν γιατί δεν ήταν πολύ καλό, τα άλλα δύο είναι στην κοιλιά μου! Ελπίζω να μείνουν εκεί για τους επόμενους 9 μήνες! ????

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές και τη στήριξη! Με τόση θετική ενέργεια κάτι θα γίνει δεν μπορεί!!! ??????

Expand  

Ωραία νέα κοριτσάκι μου!!!!Όλα να πάνε καλά θα περιμένουμε σύντομα να μας πεις ευχάριστα!!!!!❤️?

Δημοσίευση
  στις On 4/7/2019 at 8:38 ΠΜ, ο/η Ροζ είπε:

Κοίτα λεπτές ινσουλίνης εχει πολλων ειδών. Εμένα η βελονα το πλαστικό της εχει χρωμα γκρι. Αυτες με πονουσαν χτες. Κ σήμερα πηρα πιο λεπτές χρωμα κίτρινο δεν πονεσα αλλα ποναει το φαρμακο μετα. Εσένα δε σε πονάει το φάρμακο?Επίσης οταν ανασηκωνεις το δερμα τις κανεις πλαγια ή κάθετα?

Expand  

Τέζα στο κρεβάτι απλά εγώ δεβ πονούσα με αυτές αλλά με αυτές τις έξωσωματικης που με έτσουζαν και πονούσαν και έκαναν πολλά μαύρα σαν χτυπήματα .

Δημοσίευση
  στις On 4/7/2019 at 8:30 ΠΜ, ο/η kppm είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!!!!!Άντε με το καλό όλα να πάνε τέλεια!!!!!!Πώς ήταν η διαδικασία που ήσουν αγχωμένη?

Expand  

Μια χαρά ήταν αλλά αυτός ο πόνος μετά ως σήμερα δεν 

Δημοσίευση
  στις On 4/7/2019 at 9:33 ΠΜ, ο/η Niki94 είπε:

Ναι  ναι θα ρωτήσω αλλά ακόμη την παλεύω χωρίς 

Expand  

Α, μια χαρά τότε! Κι εγώ δεν έπαιρνα κάθε μέρα, πήρα όμως για τη μεταφορά γιατί θα με ζουλαγαν κιόλας και δεν ήθελα να σφιγγομαι 

Δημοσίευση
  στις On 4/7/2019 at 9:36 ΠΜ, ο/η Geo2009 είπε:

Α, μια χαρά τότε! Κι εγώ δεν έπαιρνα κάθε μέρα, πήρα όμως για τη μεταφορά γιατί θα με ζουλαγαν κιόλας και δεν ήθελα να σφιγγομαι 

Expand  

Γιατί θα σε ζουλαγαν;;; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...