Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η kppm είπε:

Εμάς μας τον σύστησε ο ουρολόγος του άντρα  μου καθώς έχουμε θέμα στο σπέρμα με κινητικότητα,μας παρακολουθεί ο κ.Παππάς,γενικότερα έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια.Αλλά και εμείς που πάμε τον τελευταίο χρόνο είμαστε ικανοποιημένοι...όλοι είναι ευγενέστατοι....Εξωσωματική 1η προσπάθεια....κάναμε και σπερματέγχυση αλλά δεν πέτυχε...

Σ' ευχαριστώ πολύ @kppm! Σε ποιο κέντρο είναι ο κ.Παππάς; Πόσο κοστίζει η διαδικασία εκει;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Ριρίκα είπε:

Ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες σας κορίτσια...θα το ψάξω λίγο και για τον Ψαθά...Έχει κάποια κοπέλα προσωπική εμπειρία από τον κο. Ψαθά;

Εχει μια γνωστη μ πολυ κακη εμπειρια κοριτσι μ! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Πλατανακη Δεσποινα είπε:

Κοριτσια καλησπερα, εχει καμια σας εμπειρια απο το Ιασω?

Δέσποινα μου καλησπέρα. Είσαι μέσα στο μυαλό μου από εχθές. Προσωπικά πήγα στο Ιασώ γιατί ήταν εκεί ο γιατρός μου. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Πέτυχα με την πρώτη και εύχομαι να πάει καλά μέχρι το τέλος. Ο γιατρός μου είναι ο Παναγιώτης Πολυζος. Είναι πολύ σημαντικό, να έχεις και πολύ καλό γιατρό και πολυ καλό εργαστήριο. Παίζουν ρόλο και οι εμβρυολογοι, τα μηχανήματα και τα υλικά που χρησιμοποιούν. Το συγκεκριμένο κέντρο έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με παγκόσμια πρότυπα. Πρόσφατα είχαν μία παγκόσμια πρωτοτυπία. Γεννήθηκε το πρώτο παιδί με την μέθοδο της μητρικής ατράκτου. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kit1982 είπε:

Δέσποινα μου καλησπέρα. Είσαι μέσα στο μυαλό μου από εχθές. Προσωπικά πήγα στο Ιασώ γιατί ήταν εκεί ο γιατρός μου. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Πέτυχα με την πρώτη και εύχομαι να πάει καλά μέχρι το τέλος. Ο γιατρός μου είναι ο Παναγιώτης Πολυζος. Είναι πολύ σημαντικό, να έχεις και πολύ καλό γιατρό και πολυ καλό εργαστήριο. Παίζουν ρόλο και οι εμβρυολογοι, τα μηχανήματα και τα υλικά που χρησιμοποιούν. Το συγκεκριμένο κέντρο έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με παγκόσμια πρότυπα. Πρόσφατα είχαν μία παγκόσμια πρωτοτυπία. Γεννήθηκε το πρώτο παιδί με την μέθοδο της μητρικής ατράκτου. 

Σκεφτομαι να κανω εκει τη δευτερη μου προσπαθεια

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Έχω φτάσει αισίως μια εβδομάδα μετά την έμβρυομεταφορά και μετράω τις μέρες μέχρι το Σάββατο που θα κάνω τη χοριακη μου! Εν τω μεταξύ συμπτώματα δεν έχω καθόλου, εκτός από πρησμένο στήθος, το οποίο τώρα δεν με πονάει καν. Αυτό με απογοήτευσε κάπως.. Βέβαια τα πιο πολλά συμπτώματα τα είχα μετά την ωορρηξια και πριν καν την ετ, λόγω utrogestan φαντάζομαι.. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Πλατανακη Δεσποινα είπε:

Σκεφτομαι να κανω εκει τη δευτερη μου προσπαθεια

Και πολύ καλά θα κάνεις.  Ψάξε και το θέμα του γιατρού. Σου συνιστώ ανεπιφύλακτα τον Πολυζο. Τέλειος γιατρος, καλός ανθρωπος, ασχολείται με την λεπτομέρεια και ο,τι σου πει, αυτό και θα είναι.  Θα αλλάξει όλη η ψυχολογία σου. Θα ξέρεις την αλήθεια καταρχήν. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Bou30 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έχω φτάσει αισίως μια εβδομάδα μετά την έμβρυομεταφορά και μετράω τις μέρες μέχρι το Σάββατο που θα κάνω τη χοριακη μου! Εν τω μεταξύ συμπτώματα δεν έχω καθόλου, εκτός από πρησμένο στήθος, το οποίο τώρα δεν με πονάει καν. Αυτό με απογοήτευσε κάπως.. Βέβαια τα πιο πολλά συμπτώματα τα είχα μετά την ωορρηξια και πριν καν την ετ, λόγω utrogestan φαντάζομαι.. 

Καλη χοριακη ευχομαι κοριτσι μου. Εγω ειχα πονακια χαμηλα τα οποια ο γιατρος εβλεπε θετικα. Κ οντως πηρα θετικα αποτελεσματα. Αλλα πολλα κοριτσια δεν νιωθουν τπτ κ ειναι εγκυούλες. Μην σε αγχωνουν αυτα κ φυσικα μην ψαχνεις συμπτώματα γτ αδικα θα αγχωθεις. Ασε που με τοσα φαρμακα ειμαστε αρκετά ντοπαρισμενες!!! Υπομονη μεχρι την χοριακη κ ελπίζω να εισαι κ εσυ εγκυουλα!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Bou30 είπε:

Καλά Αποτελέσματα 

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Πλατανακη Δεσποινα είπε:

Κοριτσια καλησπερα, εχει καμια σας εμπειρια απο το Ιασω?

Οπως λεει κ η @Kit1982 αν κ δεν ειμαι απο Αθήνα κ δεν εχω προσωπικη εμπειρια εχω ακουσει καλα λογια για τον συγκεκριμενο γιατρο. Ελπιζω οτι κ να επιλεξεις να παει τελεια αυτη την φορα. Στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η anna5190 είπε:

Καλη χοριακη ευχομαι κοριτσι μου. Εγω ειχα πονακια χαμηλα τα οποια ο γιατρος εβλεπε θετικα. Κ οντως πηρα θετικα αποτελεσματα. Αλλα πολλα κοριτσια δεν νιωθουν τπτ κ ειναι εγκυούλες. Μην σε αγχωνουν αυτα κ φυσικα μην ψαχνεις συμπτώματα γτ αδικα θα αγχωθεις. Ασε που με τοσα φαρμακα ειμαστε αρκετά ντοπαρισμενες!!! Υπομονη μεχρι την χοριακη κ ελπίζω να εισαι κ εσυ εγκυουλα!!! 

Έχω κάτι πονακια αλλά δεν τα αξιολογώ,, είναι ελαφριά. Μακάρι να σας κάνω παρέα και να περιμένουμε μαζί τα μωράκια μας!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Bou30 είπε:

Έχω κάτι πονακια αλλά δεν τα αξιολογώ,, είναι ελαφριά. Μακάρι να σας κάνω παρέα και να περιμένουμε μαζί τα μωράκια μας!! 

Ολα καλα θα πανε!!! Πιστη υπομονη κ φυσικα ο Θεός κ η Παναγία να ειναι μαζι μας παντα!!!! Περιμενουμε τα ευχαριστα!! ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Bou30 είπε:

Με το καλό!

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Geo2009 είπε:

Αγάπες, καλημέρα!!! Είμαστε σούπερ! 14η μέρα και έχουμε φτάσει στο 7 και πολύ ωραία στρωμένο! Εκεί που με το ζόρι φτάσαμε την προηγούμενη φορά!! Γουρλίδικα τα γενέθλια!!! 

Μπραβο κορίτσι μου!Με το καλο στη χοριακη!

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Ηλίας-Νικόλαος είπε:

Αν θυμάμαι καλά, στην ωοληψία η απαγόρευση αφορούσε μόνο αλάτι, ζάχαρη και αλκοολ.. από τρόφιμα. 

Τις ίδιες οδηγίες πήρα και στην εμβρυομεταφορά.

Εγω δεν ειχα τετοιες οδηγιες εχτες εκανα εμβρυομεταφορα... με αγχωσατε...κ τρωω κ πινω κανονικα...

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Ευακι-1980 είπε:

Εγω δεν ειχα τετοιες οδηγιες εχτες εκανα εμβρυομεταφορα... με αγχωσατε...κ τρωω κ πινω κανονικα...

Εμενα μου ειχανε πει κανονικη διατροφη μονο αλκοολ να μην πινω κ οχι καθε μερα καφε κ αν ειναι να πιω ελαφρυ!!! Απο διατροφη τρωω οτι ετρωγα!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η anna5190 είπε:

Οπως λεει κ η @Kit1982 αν κ δεν ειμαι απο Αθήνα κ δεν εχω προσωπικη εμπειρια εχω ακουσει καλα λογια για τον συγκεκριμενο γιατρο. Ελπιζω οτι κ να επιλεξεις να παει τελεια αυτη την φορα. Στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου.

Όλα καλά κορίτσι μου σημερα; Πώς εισαι;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...