Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Και εγώ θα γίνω μανούλα το 2020 με εξωσωματική ?? Την Τρίτη κάναμε ωοληψία και περιμένω τα αποτελέσματα της γονιμοποίησης....

Δημοσίευση
  στις On 9/5/2019 at 6:03 ΠΜ, ο/η Liveloula88 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Και εγώ θα γίνω μανούλα το 2020 με εξωσωματική ?? Την Τρίτη κάναμε ωοληψία και περιμένω τα αποτελέσματα της γονιμοποίησης....

Expand  

Καλημέρα κοριτσάκι μου!!! Τι ωραία άντε με το καλό!!πόσα σου πήραν??

Δημοσίευση
  στις On 9/5/2019 at 6:03 ΠΜ, ο/η Liveloula88 είπε:

Expand  

Καλημέρα με το καλό όλα να πάνε καλά....

Δημοσίευση
  στις On 9/5/2019 at 7:25 ΠΜ, ο/η Katriniki είπε:

Καλημέρα κοριτσάκι μου!!! Τι ωραία άντε με το καλό!!πόσα σου πήραν??

Expand  

Σε ευχαριστώ!και εσένα η δεύτερη προσπάθεια να ειναι τυχερή!9 μου πηραν...

Δημοσίευση
  στις On 9/5/2019 at 7:39 ΠΜ, ο/η Liveloula88 είπε:

Σε ευχαριστώ!και εσένα η δεύτερη προσπάθεια να ειναι τυχερή!9 μου πηραν...

Expand  

Τώρα πάω σε φυσικό κύκλο οπότε ελπίζω να μείνουν τα εμβρυακια!! εύχομαι και σε σένα η πρώτη να είναι και η τυχερή!!

Δημοσίευση
  στις On 8/5/2019 at 7:32 ΜΜ, ο/η Elenakii είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Κ εγώ περνάω πρωτη φορα επιτροπή στη Θεσσαλονίκη στις 23/5. Μου έκλεισαν πολύ γρήγορα το ραντεβού! Είναι κάποια από Βορεια Ελλαδα; Έχει κάποια κοπέλα άποψη για το Διαβαλκανικό;

Expand  

Γεια σας κορίτσια!!!!!Και εγώ θα μπω στην διαδικασία εξωσωματικής.....Elenakii και εγώ θέλω να κλείσω επιτροπή για Θεσσαλονίκη....σε πόσο καιρό σου κλείσανε ραντεβού??είχες κάνει ήδη όλες τις εξετάσεις πριν κλείσεις ραντεβου????εμείς έχουμε μικρό θέμα στο σπέρμα......

Δημοσίευση
  στις On 9/5/2019 at 8:40 ΠΜ, ο/η Katriniki είπε:

Τώρα πάω σε φυσικό κύκλο οπότε ελπίζω να μείνουν τα εμβρυακια!! εύχομαι και σε σένα η πρώτη να είναι και η τυχερή!!

Expand  

Όλα καλά θα πάνε!

Δημοσίευση
  στις On 9/5/2019 at 9:05 ΠΜ, ο/η kppm είπε:

Γεια σας κορίτσια!!!!!Και εγώ θα μπω στην διαδικασία εξωσωματικής.....Elenakii και εγώ θέλω να κλείσω επιτροπή για Θεσσαλονίκη....σε πόσο καιρό σου κλείσανε ραντεβού??είχες κάνει ήδη όλες τις εξετάσεις πριν κλείσεις ραντεβου????εμείς έχουμε μικρό θέμα στο σπέρμα......

Expand  

Γεια σου!καλή επιτυχία ?

Δημοσίευση
  στις On 9/5/2019 at 9:39 ΠΜ, ο/η Liveloula88 είπε:

Γεια σου!καλή επιτυχία ?

Expand  

Ευχαριστώ πολύ!!!!!Και σε εσένα Καλή επιτυχία!!!!!Όλα να πάνε τέλεια!!!!!Πώς είναι γενικότερα η διαδικασία της εξωσωματικής??ωοληψια?πέρασες και εσύ από επιτροπή?? Sorry για τις πολλές ερωτήσεις...

Δημοσίευση
  στις On 9/5/2019 at 9:05 ΠΜ, ο/η kppm είπε:

Expand  

Καλός ήρθες με το καλό και σύντομα με ευχάριστα νέα...

Δημοσίευση
  στις On 9/5/2019 at 10:04 ΠΜ, ο/η kppm είπε:

Ευχαριστώ πολύ!!!!!Και σε εσένα Καλή επιτυχία!!!!!Όλα να πάνε τέλεια!!!!!Πώς είναι γενικότερα η διαδικασία της εξωσωματικής??ωοληψια?πέρασες και εσύ από επιτροπή?? Sorry για τις πολλές ερωτήσεις...

Expand  

Καλή επιτυχία κορίτσι μου και εμείς θέμα με το σπέρμα έχουμε!!σαν διαδικασία πραγματικά όπως μου έλεγαν και εμένα ισχύει είναι πολύ γρήγορη αν και εξαρτάται και από το πρωτόκολλο που θα ακολουθήσεις!εγώ από όλη την διαδικασία με αγχώσε η ωοληψια αλλά για την κάθε μια είναι διαφορετικό!!ότι χρειαστεις μου λες!!είμαι ήδη στη δεύτερη προσπάθεια!!?

Δημοσίευση
  στις On 8/5/2019 at 7:36 ΜΜ, ο/η Elenakii είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Έκανα μια αναζήτηση στο forum κ δεν έχω βρει κπ κοπέλα που να έχει κάνει προσπάθεια εκεί κ η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζει κάπως! Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά! 

Expand  

Καλησπέρα! εγω είμαι στο Διαβαλκανικό και έχω να πω τα καλύτερα.. Και για τον γιατρό μου και για τις εμβυολόγους..

Δημοσίευση
  στις On 9/5/2019 at 4:04 ΜΜ, ο/η Lisaki 80 είπε:

Καλησπέρα! εγω είμαι στο Διαβαλκανικό και έχω να πω τα καλύτερα.. Και για τον γιατρό μου και για τις εμβυολόγους..

Expand  

Καλησπέρα Lisaki! Χαίρομαι που σε βρίσκω!! Έχεις κάνει προσπάθειες ηδη; Ποιο είναι το προβλημα σας αν επιτρεπεται;  

Δημοσίευση
  στις On 9/5/2019 at 10:04 ΠΜ, ο/η kppm είπε:

Expand  

Καλησπέρα!Συγγνώμη για την καθυστέρηση!Εγώ δεν κατάλαβα πως πέρασαν οι μέρες...είναι πολύ αγχωτική διαδικασία!Στην ωοληψία δεν καταλαβαίνεις τιποτα επειδη γίνεται με μέθη.Εγώ είχα κάποιους πόνους μετά την ωοληψία.Μου είπαν να πιω παυσίπονο αλλά δεν ήπια...Ναι πέρασα από επιτροπή,είναι πολλά τα λεφτά....Ό,τι θες να ρωτας ?

Δημοσίευση
  στις On 9/5/2019 at 8:08 ΜΜ, ο/η Liveloula88 είπε:

Εμένα δεν μου είπαν να πάρω...?

Expand  

Αλήθεια??νομίζω οι περισσότερες παίρνουν και πολλές συνεχίζουν και τις επόμενες ημέρες... Αλλά κάθε πευ είναι διαφορετική...πόσες μέρες πέρασαν που την έκανες??

Δημοσίευση
  στις On 9/5/2019 at 8:04 ΜΜ, ο/η Liveloula88 είπε:

Καλησπέρα!Συγγνώμη για την καθυστέρηση!Εγώ δεν κατάλαβα πως πέρασαν οι μέρες...είναι πολύ αγχωτική διαδικασία!Στην ωοληψία δεν καταλαβαίνεις τιποτα επειδη γίνεται με μέθη.Εγώ είχα κάποιους πόνους μετά την ωοληψία.Μου είπαν να πιω παυσίπονο αλλά δεν ήπια...Ναι πέρασα από επιτροπή,είναι πολλά τα λεφτά....Ό,τι θες να ρωτας ?

Expand  

Όπως επίσης να κάνετε τα χαρτιά σας για το επίδομα!!είναι γύρω στα 350€...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...