Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ????


Recommended Posts

κοριτσια καλημέρα.ειμαι στην 25 εβδομαδα της εγκυμοσυνης και ολα καλα.χθες το πρωι που σηκωθηκα με ενοχλουσε κατι στην κοιλια.και ειχα φαγουρα και μεχρι το βραδυ εβγαλα σε ολη την κοιλια μου μικρα κοκκινα σπυρακια.ολο το βραδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω.με ενοχλουσαν.σημερα το πρωι πηρα τον γιατρο μου τηλ και μου ειπε ειναι απο καποιο υφασμα.πρεπει να φοραω μονο βαμβακερα.εγω εν τω μεταξυ φοραω φανελακι και απο πανω μπλουζα.αλλα παλι με πειραξε.ειχε καμια παρομοια εμπειρια?ξερει καμια κατι?ανησυχω για να μην δημιουργησει και στο μωρο προβλημα αν και ο γιατρος ειπε να μην ανησυχω.θελω την γνωμη σας και να με καθυσηχασετε και εσεις....:( ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

επισης αν καμια ξερει τι μπορω να κανω για να μου φυγει η φαγουρα ας μου το πει.δεν αντεχω αλλο....:( :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ είχα και στις 2 εγκυμοσύνες. Στην 1η στο τελευταίο τρίμηνο αλλά δεν θυμάμαι σε ποιά εβδομάδα, ίσως μετά την 30η. Ο γυναικολόγος μου έδωσε ένα αφρόλουτρο για να κάνω μπάνιο, ένιωθα καλά αλλά μισή ώρα μετά το μπάνιο είχα ξανά φαγούρα. Ο άντρας μου χάιδευε την κοιλιά γιατί εγώ την έξυνα έτσι ώστε να μην κάνω σημάδια! Μου έφυγε μετά την γέννα! Α, μου είπε να μην χρησιμοποιώ μαλακτικό όταν πλένω τα ρούχα.

Στην 2η κύηση, άλλος γυναικολόγος, είχα φαγούρα σχεδόν από την αρχή και δεν μου έδωσε τίποτε, απλά δεν ήταν πολύ δυνατή! πάλι έφυγε με την γέννα. Ο γιατρός μου είπε ότι κάνω καλά που βάζω ένα λαδάκι εγκυμοσύνης γιατί η ενυδάτωση κάνει καλό στο πρόβλημα. (Λάδι εγκυμοσύνης WELEDA.)

Μήπως φόρεσες κανένα ρούχο το οποίο ήταν καινούργιο αλλά δεν είχε πλυθεί? Ή δοκίμασες σε μαγαζί?

Θέλει υπομονή, σίγουρο είναι ότι θα σου φύγει μετά τον τοκετό!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Εφη!

Το ιδιο ειχα παθει και γω περιπου στην εβδομαδα που εισαι τωρα.

Να φορας ΠΑΝΤΑ βαμβακερα φανελακια,να ξεπλενεις 2 φορες τα ρουχα στο πλυντηριο,παρε καποιο αοσμο αφροουτρο απο το Φαρμακειο(Εγω χρησιμοποιω ενα της Avene),να ξεπλενεσαι πολυ καλα στο ντουζ,να τιναζεις τα κλινοσκεπασματα πολυ συχνα και να παρεις μια ενυδατικη επισης αοσμη για το σωμα.

Ολα αυτα μου τα ειπε δερματολογος και στην περιπτωση μου βοηθησαν πολυ.Οχι μονο τωρα στην εγκυμοσυνη αλλα γενικα!!!

Οσο για τη φαγουρα προσπαθησε να μην πειραζεις καθολου την περιοχη με τα σπυρακια...

Ειναι σημαντικο να ξεπλενεις τα ρουχα σου πολυ καλα και να μην χρησιμοποιεις πολυ μαλακτικο!

Ελπιζω να σε βοηθησα λιγο.......

Περαστικα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον και τις απαντησεις.πηρα και εγω τωρα ενα αφρολουτρο απο το φαρμακειο και πιστευω κατι θα γινει.θα προσεχω πολυ παντως με το μαλακτικο θα βαζω πολυ λιγο.ευχαριστω πολυ:):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

καλημερα efoula πριν δυο μερες ειχα κ εγω εντονη φαγουρα στα αριστερα κ δεξια απο την κοιλια μου οχι σε ολη μ'επιανε πολυ εντονα το βραδυ,κ ευτηχως την επομενη θα πηγενα στο γιατρο μου του τα εδειξα κ μου ειπε πως δεν ειναι κατι ανησηχιτικο αλλα καλο θα ηταν να με δει δερματολογος πηγα λοιπον κ εγω χθες σε δερματολογο οπου μου ειπε πως βγαζουν τετοια σπυρακια οι γυναικες που εγκυμονουν κ πως ισως εγω τα εβγαλα λιγο νωρις,μου εδωσε μια κρεμουλα να βαζω τοπικα ενοειτε πως δε θα κανει κακο στο μωρο κ μου ειπε το πολυ σε 5 μερες θα εχουν φυγει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...