Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ....ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!!!


Recommended Posts

ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ.ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΗΝ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!!!ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ..ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ. ΤΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ.

ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ.ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ. Η ΜΥΤΟΥΛΑ..ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΗΝΗΜΕΝΗ!!!:( ΤΟ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ

ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΑΡΑΚΙ!!!!ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!! ΕΙΜΑΙ ΤΡΙΣΕΩΤΙΧΙΣΜΕΝΗ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Geia sou xristina mou...

Mparavw agapi mou...

Eides ti wraia einai???

Kai agoraki???:silly: :silly: :silly:

Mpravw agapi mou elpizw na sou pane ola kala ki ola wraia...

Kai mena to prwto mou mwraki itan agoraki,ki twra perimenw koritsaki...:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τέλεια Χριστινάκι, καλό υπόλοιπο σου εύχομαι και με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα υγιέστατο αγοράκι!!! :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ!!ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΙ ΘΑ ΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΣΤΟ INTERNET ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!!ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΥΤΕΡΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ!!ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΤΟΥ!!!ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ!!ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΦΟΒΟΥ!!ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΑΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimeeeeera!

Exw kai egw auxeniki

tin epomeni ebvomada

kai xarika poly pou exeis gero mwraki

kai esy!!!

Wraia perigrafeis,

tha me faei to agxos mou 8 meres!!!

Xristina

mporeis na mou peis, pou tin ekanes

kai an sou edwsan DVD???

Euxaristw kai me to kalo OLA

ta mwrakia tou Mammy!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χριστινακι με το καλο το μπεμπουλινακι σου....και που εισαι ακομα ...σε περιμενουν πολλες χαρες απο εδω και περα..καθε επισκεψη και κατι διαφορετικο....η ωραιοτερη εμπειρια της ζωης..φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marimari moy eimai apo alexandroypoli.tin ekana ado se idiotiko giatro.palaiologoy einai i dievthinsi. ton lene vassara.einai apo tous kaliterous.me ta pio exeligmena mixanimata.moy edose k dvd...to ti xara kanane oloi osoi to idan!!!einai apo tis oreoteres empiries.eidika otan se valei na akoysis tin kardoyla toy!!!apistevti empiria!!!!min anxonese katholoy!!!tha einai ola iperoxa..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ :)

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ !!!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πραγματικά αυτή η εξέταση είναι σκέτη απόλαυση (όταν όλα είναι καλά) αλλά μπορεί να γίνει εφιάλτης αν κάτι πάει στραβά (που φυσικά δεν εύχομαι σε καμία μέλλουσα μανούλα). Εμείς στην αυχενική μάθαμε ότι έχουμε μπέμπη αν και κάτι μου έλεγε εμένα ότι είναι παίδαρος (ο σύζυγος έχει ακόμα! μια εμμονή με τις κόρες).

Ελπίζω να την ξαναζήσω αυτή την εμπειρία (όχι όμως τόσο σύντομα, γιατί ο μπέμπης μας, με χρειάζεται και είναι μόνο 50 ημερών).

Με το καλό λοιπόν! :cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι ωραια που τα περιγραφετε βρε κοριτσια!!!:P

Προσπαθω κι εγω να θυμηθω πριν 6 χρονια πως

ηταν και μπα....δεν ειμαι και σιγουρη αν γινοταν η αυχενικη:dry:

Εχω βεβαια κρατημενους ολους τους υπερηχους

αλλα dvd και τετοια που....:P

δεν πειραζει μαλλον θα τα ζησω τωρα τα νεα κολπα:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χριστινάκι μου σου εύχομαι με το καλό κι εσύ!

Κι εγώ πριν από 3 μέρες πήγα για αυχενική διαφάνεια καθώς κι εγώ δυανύω τη 12η εβδομάδα και είδαμε κι εμείς όλα αυτά που περιγράφεις και τρελλαθήκαμε και μας είπε και εμάς ο γιατρός ότι πρόκειται για αγοράκι!

Από τότε όλο σκέψεις για το πόσο παίδαρος θα είναι σκέφτομαι και πόσο θα τον θέλουνε όλα τα κορίτσια το καμάρι μου!(την έχω ψωνίσει από τώρα)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ!Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ!!!ΕΓΩ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ!ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ!!ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ,ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχχ Χριστινα22 τι μου θυμησες!!! Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ενω την εβλεπα την μπεμπα μου κανονικα στον υπερηχο, οταν πηγα για την αυχενικη διαφανεια ηταν σαν να την εβλεπα πρωτη φορα σαν, να την ειχα στην αγκαλια μου!! Ειχα τρελλαθει απ'τη χαρα μου, για να μη σου πω τι θα νιωσεις στη β επιπεδου. Σου ευχομαι να εχεις την καλυτερη εγκυμοσυνη και μ'ενα πονο που λενε. φιαλακια πολλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Το ίδιο με πριν προς το παρόν καθε 3-4 βδομάδες παμε... Εγώ έχω πάρει και από τα δύο. Newborn και 1-3. Σε περίπτωση π βγει ψηλός 🤣 να είμαι προετοιμασμένη 
    • Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ πραγματικά. Καλή ανάρρωση και σωματική και ψυχική και όλα θα πάρουν το δρόμο τους προς το καλύτερο να είσαι σίγουρη. Στην τελευταία μου αποβολή η γιατρός με έστειλε να κάνω εξετάσεις για θρομβοφιλία. Έχεις κάνει αντίστοιχες εξετάσεις; 
    • Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια μου! Δε γράφω τακτικά αυτές τις μέρες γιατί βρισκόμαστε στον πυρετό των προετοιμασιών για τη βάπτιση όπου γίνομαι νονά ❤️ διαβάζοντας όμως τα μνμτα θέλω κι εγώ να στείλω ένα μήνυμα συμπαράστασης στα κορίτσια μου που έχουν πέσει: @anna30 πέρυσι ακριβώς 2 μήνες αφότου είχα αποβάλλει το 11εβ μωράκι μας, πήγα στη βάπτιση της κόρης μιας ξαδέρφης μου. Μια γειτόνισσα της που με ήξερε φατσικα μόνο, είχε το θάρρος τότε να μου πει "εσύ δε ζηλεύεις τώρα την ξαδέρφη σου που έχει δύο κορίτσακια; Δε θα θέλες ένα κι εσύ;". Νομίζω ήταν απ' τις χειρότερες ατάκες που είπε κανείς εκείνη την περίοδο του πένθους για μένα και το σύντροφό μου. Προφανώς αυτή η κυρία δε γνωρίζε τι μου συνέβαινε, αλλά αυτό δε δικαιολογεί το τι σκέφτηκε να μου πει. Όπως σου είπε η @Diwni εγώ εκείνη τη στιγμή αυτόματα βουρκωσα ενώ την κοίταζα στα μάτια. Κι απλά απομακρύνθηκα. Ίσως καταλάβε κι ένιωσε ασχημα, ίσως και θεώρησε ότι ήμουν απλώς αγενής. Δε με ενδιαφέρει καθόλου. Τι θέλω να σου πω Μ αυτό; Ο κόσμος θα λέει ο,τι βλακεία του κατέβει γιατί δε σκέφτεται πριν μιλήσει. Εσύ δε χρειάζεται ούτε να τους δικαιολογήσεις αλλά ούτε και να είσαι κάπως απέναντι τους. Ο,τι σου βγει. Αν έχεις το σθένος να τους βάλεις στη θέση τους, κάντο. Αν πάλι θέλεις να τους αγνοήσεις, κάντο. Να κάνεις ο,τι περνάει απ' το χέρι σου να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. Οποιαδήποτε απώλεια είναι απώλεια και ο θρήνος είναι απόλυτα σεβαστός.  Σου κάνω μια τεράστια αγκαλιά ❤️❤️❤️ @Mpourmpoulo μου γλυκό, έχεις περάσει πολύ δύσκολες εβδομάδες και οι πληγές της απώλειας είναι νωπές. Το κοριτσάκι σας θα σας βλέπει από ψηλά και είμαι σίγουρη πως είναι πολύ περιφανή που είστε οι γονείς της - οι πιο δυνατοι, επίμονοι, με πάρα πολλή αγάπη. Θα σας στείλει το ουράνιο τόξο σας και θα είναι ακόμα καλύτερα απ' ότι είχατε ονειρευτεί 🌈❤️ απ' την άλλη, λυτρωτικά τα αποτελέσματα μιας και ήταν όντως τυχαίο γεγονός - εμας δε μας άφησαν να κάνουμε καρυότυπο πέρυσι μιας και ήταν η "πρώτη" φορά, κάτι που δε το καταλάβα ποτέ, λες κι αυτή η ψυχούλα δε μετρούσε γι αυτούς. Τέλος πάντων, κρατά τα θετικά, σφιξε τα δόντια και τα καλύτερα έρχονται! Έχεις παααααρα πολύ δύναμη μέσα σου αγάπη κι η ζωή σίγουρα θα σ ανταμείψει ❤️❤️
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εγω δεν γνωρίζω καθόλου να σου πω την αλήθεια οι γιατροι τι σου είπαν ;
    • Έχεις απόλυτο δίκιο, δεν είσαι μόνη σου όμως! Όλες ε΄δω είμαστε με τα ίδια όνειρα, τις ίδιες αγωνίες και τους ίδιους φόβους. Θα το δεις στο τέλος όλα θα είναι μια κακή ανάμνηση. 🌈 Όχι δεν στενεύουν τα περιθώρια. Είσαι ακόμα 38! Το ποτήρι είναι μισογεμάτο❤️
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...