Μετάβαση σε περιεχόμενο

εχω πιθανοτητες;;;


Recommended Posts

κοριτσια καλημερα!ειμαι καινουργια στο foroum.θα ηθελα να ρωτησω και να μου πειτε τη γνωμη σας.την Τριτη και ενω βρισκομουν στη 14η μερα του κυκλου μου(ο κυκλος μου κυμενεται απο 27-32 μερες),εκανα υπερηχο για να δω ποτε θα εχω περιπου ωορρηξια.απο το υπερηχο φανηκε ωοθηλακιο 15,5mm και ενδομητριο 8mm.η γιατρος μου ειπε οτι το ωοθηλακιο σπαει μετα τα 18mm ,συνηθως 20-22mm.μου ειπε οτι το ωοθηλακιο μεγαλωνει απο 1,5-2mm τη μερα.εγω ηθελα να μαθω γιατι με τον αντρα μου ηρθαμε σε επαφη την παρασκευη(17η μερα) και το Σαββατο(18η μερα του κυκλου).και την ωορρηξια καπου εκει την υπολογισε,αλλα δε μπορουσε να μου πει ακριβως.πιστευετε οτι υπαρχουν πιθανοτητες να εγινε το επιθυμητο;;;

ποσο διαρκει η ωορρηξια ακριβως;;γνωριζετε;;εχει καποια κοπελα παρομοια εμπειρια,ωστε να μπορεσει να με διαφωτησει;;;

ειμαι η Κατια και ειμαι 27 ετων.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα Κάτια!!

είναι πάρα πολυ πιθανό να έγινε το επιθυμητό!!!!!

Αυτό που έχεισ να κάνεις τώρα ,είναι να περιμένεις..μέχρι την αναμενόμενη περίοδο..εύχομαι να μην έρθει και να είσαι έγκυος!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΩΑΡΙΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΖΕΙ ΕΩΣ Κ 24 ΩΡΕΣ ΕΝΩ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟ ΜΕΧΡΙ 36 ΩΡΕΣ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΦΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ. ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 22 ΜΕΡΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΓΙΝΕ 18 ΜΕΡΑ Κ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕ!!!!!!!!! ΟΜΩΣ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕΡΕΣ! ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΣ:kiss: :kiss: ΣΥΝΤΑΓΗ! ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΦΙΛΙΑ Κ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

katarxin kalimera koritsaki!!!

kalos irthes stin omorfi pareoula mas..tha deis oti tha koliseis polu edo pera!!!

kai vevaia einai pithano na egine i sullipsi!!

euxomai mesa apo tin kardia mou na mas peis euxarista nea kai na exeis to moraki sou se ennia mines!!!

euxomai ta kalutera!!!

line_line_typew3_beg_d_typew4_time_1141794000_text_65697361692069207a6f69206d6f75212121.gif

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ. ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ 11 ΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΟΥ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΩΟΘΗΛΑΚΙΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 17ΜΜ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΤΗΝ 14Η ΚΑΙ ΤΗΝ 15Η ΜΕΡΑ.ΕΓΩ ΑΝΑΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΙΣ 29 ΜΕ 30 ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΙΣ 29 ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΛΥΣΗΣ.ΑΝΑΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατια μου Καλημερα καλωσηρθες στην πανεμορφη παρεα μας!!!!

Αρχικα να σου πω οτι συμφωνω με την Φιλη μας την Αθηνα...καλο ειναι να γινεται μερα παρα μερα και ακριβως επειδη δεν γνωριζουμε παντα ποτε ακριβως γινεται η ωορηξια παιζουν πολλα ρολο και αυτα μπορει να αλλαζουν καθε μηνα...

οποτε σε μια διαρκεια απο την 11η μεχρι την 22η καλο θα ειναι να προσπαθεις..

Ευχομαι να εχει συμβει οπως και να εχει!!!το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να μας πεις τα καλα νεα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα και σε σενα καλη μου Θεκλα!και καλωσηρθες κι εσυ στην παρεουλα μας....ευχομαι να φερουμε γουρι και στις 2!!!να χαιρεσαι το παιδακι σου!!!παντα γερο και με το καλο και το δευτερο στο ευχομαι να μεγαλωσει κι αλλο η αγκαλια σου!!!καλα αποτελεσματα!!!να μας πεις κι εσυ τα νεα θα περιμενουμε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλωσορίσατε κορίτσια στην παρέα μας κι ελπίζω να σας φανούμε γουρλούδες! :woohoo: :silly: :woohoo: :silly: :lol: :laugh:

Λεπτομέρειες για το θέμα που συζητάτε δεν ξέρω, ούτε πάχος ενδομητρίου, ούτε μέγεθος ωοθηλακίου έτοιμου για γονιμοποίηση. Ήρθα σε επαφή με τον σύντροφό μου ελεύθερα και μάλλον ήταν σωστό το τάιμινγκ. Ούτε που είχα σκεφτεί αν είμαι στις γόνιμές μου. Αν το σκεφτόμουν, τώρα ίσως δε θα είχαμε την πριγκίπισσά μας (Παναγίτσα μου μας φώτισες τότε!)

Κορίτσια κάντε έρωτα αχαλίνωτα, κάθε μέρα, πολλές φορές, και ξανά και ξανά, δώστε του να καταλάβει.. Κάντε έρωτα από έρωτα! Μην αγχώνεστε! Τι στο καλό, κάποια φορά από τις τόοοοοοσες πολλές θα γίνει το θαύμα της σύλληψης!!!

Καλή επιτυχία!!!!! :silly: ;) :laugh: :):cheer::blink::ohmy:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατια μου καλως ηρθες....μην αγχωνεσαι και μην μετρας μερες...εγω που δεν εμεινα με την πρωτη οσο ειχα αγχος και ημουν με το ημερολογιο στο χερι δεν εμενα...οταν αποβαλλα το αγχος ηρθε...οποτε η συνταγη ειναι μια..οχι αγχος..παντως με αυτα που λες μπορει και να εισαι οποτε περιμενε την ημερομηνια που περιμενεις περιοδο...εγω σου ευχομαι για τους υπολοιπους 9 να μην σου ξαναρθει..φιλακια πολλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τη βοηθεια σας.ειστε πολυ καλες ολες σας.οι συμβουλες σας ειναι πολυτιμες.απλα επειδη ο αντρας μου λειπει σε σχολειο αυτο το διαστημα μεχρι τελη Φεβρουαριου(ειναι στρατιωτικος)βρεθηκαμε την Παρασκευη και μονο τοτε μπορουσαμε να εχουμε επαφηκαθως και το Σαββατοκυριακο.την προηγουμενη φορα ειχα μεινει εγκυος απο τον πρωτο μηνα ομως δυστυχως η εγκυμοσυνη παλλινδρομησε.εχουμε ξεκινησει εδω και ενα μηνα δεν ειναι μεγαλο το διαστημα,απλα το θελουμε πολυ.ξερ οτι δε χρειαζεται αγχος.την προηγουμενη φοα δεν ειχα μετρησει τιποτα και δε το πιστευα οταν ειδα θετικο το τεστ,αλλα.....

ευχομαι ολες οι κοπελες που θελουν ενα μωρακι να το εχουν συντομα

θα τα λεμε τωρα πιο συχνα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...