Μετάβαση σε περιεχόμενο

ME EXEI PAREI APO KATW!PWS NA TO ANTIMETOPISW?


Recommended Posts

Kalispera se olous!!!Edw kai ena 1 xrono prospathw na kanw paidaki alla matea...Kathe minas pou pernaei einai kai mia apogoiteysi gia mena!!Exw kanei kapoies apo tis eksetaseis pou xreiazonte alla mou einai polu diskolo giati menw stin Karpatho kai einai polu makria!!Mexei parei polu apo katw kai den to thelw.pes te mou ti allo mporw na kanw!!!Exei arxisei na mou ginete emoni idea!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Katerina kalispera...k egw stis prospatheies eimai polu ligotero kairo vevaia alla kserw pws einai...to kalutero pou exeis na kaneis einai na to vgaleis apo to mualo sou giati to agxos epireazei polu sti sulipsi..sumvoulepsou ton giatro sou kai kane polu k sunexeia s....x...;) sou euxomai na exeis suntoma ta apotelesmata pou thes...filia..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Xamogela Katerina mou...

Giati na se parei apo katw;

Giati na epitepseis ston eauto sou

to "kako"???

Prepei na eisai aisiodoksi,

na skeftesai thetika!!!

Mono me thetiki energeia ta pragmata

pane kala...

Siga siga tha oloklirwseis tis eksetaseis sou

kai siga siga tha sou erthei i 9mini kathysterisi...!

Agkaliase ton agapimeno sou

kai xareite ton erwta XWRIS SKOPO...

Ta paidia einai karpos tou erwta<!>

(((oxi twn prospatheiwn mas)))...

Kai egw kai pooooolla koritsia tou Mammy

TELIKA ta kataferame (((kai kyoforoume!)))

otan pleon to "vgalame" apo to myalo mas...

Kai: XAMOGELA!!!

Den xanoume tin pisti mas !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι εγώ απο προσωπική εμπειρια θα σου λεγα να μην ανχωνεσαι. Ξερω οτι ειναι δυσκολο κ αγωνιάς καθε μηνα και φανταζομαι οτι θα λες οτι δεν σε βοηθαμε οταν σου λεμε απλα να μην ανχωνεσαι απλα τελικά αυτος ειναι ο μεγαλύτερος ανασταλτικός παραγοντας. Βγαλτο απ το μυαλό σου τελειως και πες οτι θα απολαυσεις απλα το ελευθερο σεξ με τον αντρα σου και θα χαρειτε τον ερωτα σας. Θα δεις οτι πολυ συντομα οταν θα σταματησεις ν αγωνιάς θα σου χτυπήσει την πορτα απο μονο του και οταν δεν θα το περιμενεις. Όλα θα πανε καλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marimari έγραψε:

Xamogela Katerina mou...

Agkaliase ton agapimeno sou

kai xareite ton erwta XWRIS SKOPO...

Ta paidia einai karpos tou erwta<!>

(((oxi twn prospatheiwn mas)))...

Den xanoume tin pisti mas !!

Καλύφθηκα πλήρως!!!

Ήμουν από τις τυχερές. Με την πρώτη ελεύθερη επαφή με τον σύντροφό μου έμεινα έγκυος!

Η κολλητή μου προσπαθούσε 5 χρόνια, τους είχε φάει η ρουτίνα της καθημερινότητας, η αγωνία πάνω από τα άπειρα τεστ εγκυμοσύνης, οι ώρες αναμονής στα ιατρεία κορυφαίων γιατρών που επισκέφθηκαν (μέχρι και στο εξωτερικό).

Είχανε να πάνε διακοπές 7 χρόνια.

Τα παράτησαν όλα προπέρυσι το καλοκαίρι, πήγανε 20 μέρες διακοπές, είχανε όλο κι όλο 3 επαφές αυτό το εικοσαήμερο και το θαύμα έγινε!!!

Τώρα κρατάει στην αγκαλιά της την κόρη της κι ελπίζει για το δεύτερο! Μόνο που τώρα ξέρει το κόλπο! Χαλαρώνει, απολαμβάνει τον έρωτα και ξέρει ότι θα της έρθει εκεί που δεν το περιμένει!!

Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατερινακι μην σε παιρνει απο κατω...κι εγω δεν ημουν απο τις τυχερες που μενουν αμεσως εγκυες....προσπαθησε χωρις αγχος και αποφασισε να συμβουλευτεις ενα γιατρο....σου ευχομαι τα καλυτερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σου στέλνω τις πιο θερμές μου ευχέςκαι την πιο θετική μου ενέργεια..... ......Σύντομα να γεμίσει η κοιλίτσα σου με ένα υγιέστατο μωράκι!!!!

Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια... Μην αγχώνεσαι! Απόλαυσε τον έρωτά σου χωρίς υπολογισμούς και όταν είναι να έρθει το μωράκι σου, θα έρθει! Όσο του επιτρέπεις να σου γίνεται "έμμονη" ιδέα, θα καθυστερεί....

Το άγχος δεν βοηθάει καθόλου στην περίπτωσή σου! (Φαντάζομαι όμως ότι θα το ξέρεις ήδη!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΝΑΝΑ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ 1ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΣΗΣ! ΛΟΙΠΟΝ,ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΟΣΟ Κ ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ! ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΗΓΑ Κ ΕΚΑΝΑ ΟΛΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ. ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ,ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΟΜΕΝΕΣ Κ.Τ.Λ.! ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Κ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΟΣΩ! ΜΗΝ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΔΙΚΑ ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΜΕΡΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΦΘΟΡΩ! ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ! ΕΙΝΑΙ 1-2ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΤΕΛΟΣ! ΜΕΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ Κ ΟΠΩΤΕ ΕΡΘΕΙ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ!ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ Κ ΟΛΕΣ ΜΑΣ! ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!B) B)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

afto to atimo to anxos de leei na figei...de prospathw poli kairo alla mporw na se katalabw giati k gw psixologika kapws etsi aisthanomai!!apaitite xalarwsi kai oxi anxos pragma poli diskolo.alla skeftomai oti gia na min exei erthei mexri twra tha exei sigoura to logo tou kai to skopo tou.egw proswpika tha prospathisw na kanw ena taksidaki anapsixis!!!prospathise kai sy na kaneis to idio.efxomai se oles mas pou eimaste se prospatheia sintoma na mpoume sto club twn mamadwn.ola tha pane kala.opote prepei na einai ekei pistepse me tha to exeis!!!

filakia polla kai den eisai moni sou!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ.....ΑΧ!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΑΓΧΟΝΕΣΕ

ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΠΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ.

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ(ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ)

ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερίνα μου αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ηρεμήσεις. Να μην σκέφτεσαι συνέχεια αυτό το πράγμα. Χαλάρωσε και να δεις που θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινάκι μου καλημέρα κ από μένα, δυστυχώς δεν ξέρω πως να σε βοηθήσω γιατί δεν νομίζω πως το άγχος αποβάλλεται ακόμα κ όταν ξέρουμε ότι μας κάνει κακό. Κοντεύω 33 προσπαθώ 11 μήνες , αυτός θα είναι ο 12ος μήνας προσπαθειών και εκεί που λέω ότι δεν το σκέφτομαι , δεν μπαίνω στο site δεν μιλάω για μωρά κ απασχολούμαι πολλές ώρες με δουλειά και χόμπι ανακαλύπτω από DVD που έπεσε καταλάθως στα χέρια μου με θέμα την υπογονιμότητα ότι έχω καθαρά σημάδια κατάθλιψης:( .

Συγκεκριμένα όταν μια γυναίκα κλαίει εύκολα ενώ πριν όχι

όταν κλαίει κ δεν ξέρει τον λόγο

και όταν όλα της φαίνονται ασήμαντα, είναι σημάδια κατάθλιψης, που εγώ τα έχω.

Γιατί στα γράφω όλα αυτά, απλά για να σου πω ότι ήμαστε πολλές κοπέλες που φανταζόμασταν ότι θα αποκτήσουμε μωρό όταν το θέλουμε , αλλά και γιατί η ψυχολογία παίζει άσχημα παιχνίδια. Στην όλη μου προσπάθεια να κάνω αυτό που λένε όλοι, να αποβάλω το άγχος ή την τρελή επιθυμία για μωρό! απασχολούμαι με ΤΟΣΑ μα ΤΟΣΑ πράγματα , έχω τους καλύτερους φίλους οικογένεια και σύντροφο που με στηρίζουν με πολύ ωραίο τρόπο, αλλά υποσυνείδητα μάλλον βράζω.

Τελικά αυτό που χρειαζόμαστε είναι λίγη τύχη που στην εύχομαι και σε σένα κ σε όλες μας με όλη μου την καρδιά....

Φιλιά και υπομονή ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερίνα καλημέρα!

Κι εγώ προσπαθώ εδώ και 10 μήνες αλλά τίποτα!

Έχω ήδη ένα παιδάκι 2,5 χρονών που έπιασα μετά από 10 μήνες προσπαθειών.

Δεν έχω κάνει κάποιες εξειδικευμένες εξετάσεις παρά μόνο έναν ορμονικό έλεγχο, κολπικό υπέρηχο και ΠΑΠ. Όλα είναι φυσιολογικά. Η περιοδός μου βέβαια τελείως άστατη. Και νόμιζα ότι μετά την πρώτη γέννα θα φτιάξει ο κύκλος μου και όπως μου λέγαν όλοι ότι θα συλλάβω και πολύ εύκολα μετά από μία επιτυχημένη εγκυμοσύνη. Εσένα πως είναι ο κύκλος σου?

Κάποιες μέρες με πιάνει άγχος είναι η αλήθεια αλλά να σου πω την αλήθεια όσο περνάει ο καιρός το άγχος μειώνεται γιατί κούράστηκα μάλλον να αγχώνομαι. Αυτό που με στρεσάρει είναι οι ερωτήσεις των άλλων, γονείς κτλ. πότε θα κάνετε δεύτερο παιδί, άντε το παιδί μεγάλωσε και τέτοια. Αλλά τους λέω ότι ακόμη δεν το έχουμε αποφασίσει για να μην με αγχώσουν παραπάνω. Ευτυχώς στην πρώτη εγκυμοσύνη έμεινα εκτός γάμου οπότε κανείς δεν το περίμενε για να με πιέσει με ερωτήσεις. Και αυτό συμβουλεύω και όλες τις κοπέλες τώρα, να μην βάζουν πρόγραμμα εφ'όσον είναι με κάποιόν και έχουν σκοπό να προχωρήσουν να κάνουν ελεύθερα έρωτα και να αφήσουν στην άκρη τα άλλα λόγου χάρη να εξοφλήσω πρώτα το δάνειο, να πιάσω μόνιμη δουλειά και άλλα τέτοια. Εγώ έμεινα έγκυος και παντρεύτηκα έπειτα σε πολύ δύσκολες οικονομικά και πρακτικά συνθήκες.Θέληση να υπάρχει.

Εσένα πως αντιδρά ο περιγυρός σου?Σε πιέζει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημέρα κι από μένα.

Εύχομαι τα καλύτερα. Στην θέση σου θα ανέβαινα στην Αθήνα για εξετάσεις, εξειδικευμένες και μη, προκειμένου να διαπιστώσω το πρόβλημα, αν υπήρχε. Μην αφήνεις τον καιρό να περνά άσκοπα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνω με την Yolanda. Καλο θα ειναι να κανετε εξετασεις για να ειστε σιγουροι.

Αν και πιστευω πως θα σου ερθει εκει που δεν θα το περιμενεις!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ , ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΤΕ ΕΣΥ (ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ),ΕΙΤΕ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ (ΣΠΕΡΜΑ). ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ-ΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ. ΔΕΝ ΣΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΧΩΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΟ. ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΜΩΡΑΚΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!

ΛΟΙΠΟΝ , ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ , ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ! 1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΗΜΕΡΩΝ ΚΥΚΛΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΧΕΙΣ ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ - 14 ΜΕΡΕΣ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ Η ΜΕΡΑ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΣΟΥ.ΠΧ ΑΝ ΕΧΕΙΣ 28 ΜΕΡΕΣ ΚΥΚΛΟ ,ΠΕΡΙΠΟΥ Η 14Η ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΘΑΝΗ ΜΕΡΑ ΩΟΡΗΞΙΑΣ. ΕΣΥ, ΑΠΟ 12Η , 14Η, 15Η, 16Η ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ!!!! ΑΦΗΣΑ ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΣΤΗΝ 13Η ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΠΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ! ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ,ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ(ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ-ΣΠΕΡΜΑ)ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 24 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΛΕΝΕ, ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ 48 ΩΡΕΣ!

2. ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΕΣΕ ΚΑΙ ΠΛΕΝΕΣΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ... ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΣΟΥ ΑΝΑΣΗΚΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ! ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΤΡΑΧΗΛΟ - ΜΗΤΡΑ - ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ - ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΜΑΣ! ΠΕΡΙΠΟΥ 30 - 45 ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥΣ!:) (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ , ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ!!!

3. ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΧΕΙ ,ΓΥΝΑΙΚΑ- ΩΟΡΗΞΙΑ 48 ΩΡΕΣ !, ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ- ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΖΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 72 ΩΡΕΣ! ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 24-48.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ , ΕΛΠΙΖΩ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ (Κ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ) ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ (ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ)!

ΕΛΕΝΑ 28

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...