Μετάβαση σε περιεχόμενο

❤ Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει, εγκυούλες θα μυρίσει!!!❤

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Κορίτσια πιστεύω ειλικρινά ότι δεν θα χρειαστεί... τώρα που πήραμε όλες αυτές τις εξετάσεις θεωρώ ότι θα έρθει... από δω κ πέρα ηρεμία κ περισσότερο σεξ στις γόνιμες όπως είπες κ παραπάνω :-) 

Από ό,τι κατάλαβα θέλει σεξ πολύ κοντά στην ωορρηξία. Κι εμείς κάναμε πριν την ωορρηξία και σταματούσαμε. Νομίζω στην περίπτωση μας το πρόβλημα είναι το σεξ! Θέλει περισσότερο! Και θα κάτσει κάποια στιγμή... 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Θετική σκέψη και αισιοδοξία... θα γίνω γραφική να το επαναλαμβάνω αλλά είναι πολύ βασικό... Εγώ βρίσκομαι στο πικ των γονιμων μου... Έχω παραπάνω υγρά και έντονη ερωτική επιθυμία... εσείς τι άλλα νιώθετε στις γόνιμες;;  Τον έχω ξεζουμιξει τον καημένο τον άντρα μου..  εχτές μου ζήτησε ρεπό..  χαχαχα αλλά σήμερα δεν θα μου γλιτώσει... 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Thunder είπε:

Καλησπέρα @Σταυρι, εγώ (δεν) περίμενα και ήρθε στην ώρα της! ? 

Και εγω δεν περιμενα και ηρθε ακριβως σρην ωρα της.. Σήμερα συνήλθα τις προηγούμενες μέρες ήμουν στα πατώματα.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Δεν φταις εσύ για το αποτέλεσμα! Δύο εγκυμοσύνες μια χαρά! Και το @Mantarini ακι θα φέρει γούρι που είναι μικρή και αισιοδοξη! Εμπρός για ανοιξιάτικες συλλήψεις!! 

αγαπηηηη μουυυυυ!! το εύχομαι για όλες μας!!

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Θετική σκέψη και αισιοδοξία... θα γίνω γραφική να το επαναλαμβάνω αλλά είναι πολύ βασικό... Εγώ βρίσκομαι στο πικ των γονιμων μου... Έχω παραπάνω υγρά και έντονη ερωτική επιθυμία... εσείς τι άλλα νιώθετε στις γόνιμες;;  Τον έχω ξεζουμιξει τον καημένο τον άντρα μου..  εχτές μου ζήτησε ρεπό..  χαχαχα αλλά σήμερα δεν θα μου γλιτώσει... 

Δεν παθενουν τίποτα...!!! 2γω αυτή την επιθυμία την έχω λίγο πριν αδιαθετισω.. Χαχα γόνιμες δεν έχω οπότε δεν ξέρω να σου πω

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Χαχαχα καλά του έκανες! Κι εγώ σήμερα ξεκινώ δραστηριότητα επιτέλους, τελείωσα χθες την αντιβίωση. Υγρά πολλά και καλή διάθεση νιώθω. Το τεστ ωορρηξιας σχεδόν κοκκινισε οπότε πλησιάζει.. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

Δεν παθενουν τίποτα...!!! 2γω αυτή την επιθυμία την έχω λίγο πριν αδιαθετισω.. Χαχα γόνιμες δεν έχω οπότε δεν ξέρω να σου πω

Γιατί δεν έχεις γόνιμες κορίτσι μου??

Δημοσίευση

Ξαδέρφη μου είναι έγκυος στο δεύτερο, και τώρα έμεινε και η άλλη μου ξαδέρφη, που είναι κολλητές. Τι στο καλό, συμφωνία είχαν κάνει; ? Μαζί είχαν μείνει και στα πρώτα με λίγους μήνες διαφορά. Είπαμε, αν έχεις τύχη, διάβαινε. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Ξαδέρφη μου είναι έγκυος στο δεύτερο, και τώρα έμεινε και η άλλη μου ξαδέρφη, που είναι κολλητές. Τι στο καλό, συμφωνία είχαν κάνει; ? Μαζί είχαν μείνει και στα πρώτα με λίγους μήνες διαφορά. Είπαμε, αν έχεις τύχη, διάβαινε. 

Αυτό ακριβώς. Αν έχεις τύχη..... ?

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Σταυρι είπε:

Τι να πούμε και εμείς @LOULOUdaki!..

Έχεις δίκιο κορίτσι, τι να λέμε τώρα... και υπάρχουν και χειρότερα και από τα δικά μου και από τα δικά σου. Αλλά είμαι γκρινιάρα πολύυυυ ?

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Έχεις δίκιο κορίτσι, τι να λέμε τώρα... και υπάρχουν και χειρότερα και από τα δικά μου και από τα δικά σου. Αλλά είμαι γκρινιάρα πολύυυυ ?

Αχ ξέρεις τι πιστεύω?? Ότι απλά ήμαστε πολύ αγχώδεις και επίμονες,Όταν ηρεμήσουμε θα έρθει αυτό επιθυμούμε και αν δεν έρθει δεν πειράζει ξέρει Ο Θεος καλυτερα από μας.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Σταυρι είπε:

Αχ ξέρεις τι πιστεύω?? Ότι απλά ήμαστε πολύ αγχώδεις και επίμονες,Όταν ηρεμήσουμε θα έρθει αυτό επιθυμούμε και αν δεν έρθει δεν πειράζει ξέρει Ο Θεος καλυτερα από μας.

Αυτό εννοείται!!! Και αυτό πρέπει να κάνουμε. 

Υγ. Αγχώδης και επίμονη = my middle names ?

Δημοσίευση

@Γιάννα 36 ποιος με φώναξε χχαχχαχαχα εδώ είμαι κορίτσια μου καλεεε θα μείνετε όλες τώρα θα σας πάρω όλες εγώ μαζί μου θα δείτε τι και αν δεν ήτανε αυτό το μηνα εεεε @Mantarini @Tokyo @lactaki @Σταυρι @Χρυσάφω πιστεύετε το και θα γίνει όλες σας θα γίνετε μανουλες όλες και οσες δεν εκανα παράθεση να με συγχωρήσουν δεν σας  ξέρω όλες ακόμα και ακόμα δεν είμαι και πολύ μέσα διότι Εχω Ολη μέρα υπνηλία σημερα Εχω εμετούς και το στομαχι χαλιααα

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

Για πιο λόγο άσκοπο τέλειος αυτό 

Νίκη δε λέω να το κάνεις, αλλά γιατί άσκοπο; αν με τον υπέρηχο βρεις την ωορρηξία ώστε να έχεις πιο στοχευμένα επαφές δεν βοηθάει; 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Νίκη δε λέω να το κάνεις, αλλά γιατί άσκοπο; αν με τον υπέρηχο βρεις την ωορρηξία ώστε να έχεις πιο στοχευμένα επαφές δεν βοηθάει; 

Όχι κοπέλα μου σ2 ένα αστατο κύκλο πανό από 40 ημέρες δεν κάνεις ωορρηξία και αν κάνεις είναι κακιάς ποιότητας. Εμείς εδώ δεν έχουμε καν σπέρμα τι στοχευμένες επαφές πάμε μάλλον για εξωσωματική απευθείας δεν συζητάμε καν για φυσιολογική πλέων σύλληψη 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Γιατί κ εγώ έχω άστατο κύκλο. Κ με αυτό το τρόπο βρίσκω την ωορρηξία. Μου... Γι αυτό κ σου το είπα. 

Εσύ κάνεις μικρούς άστατους κύκλους κάτω τον 40 ημερών 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

Εσύ κάνεις μικρούς άστατους κύκλους κάτω τον 40 ημερών 

Όχι. Αυτόν πχ τον μήνα είχα 48 ημέρες κύκλος. Κ έκανα μια ωραιότατη ωορρηξία 30η ημέρα.!!! Απλά δεν έτυχε να γίνει σύλληψη. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @ΜαρίαΔημήτρης καλα είμαι κορίτσι μου. Αρχισα βαραίνω νομιζω. Ευτυχώς ανοιξε λίγο ο καιρός και βγηκαμε καμια βόλτα τ σκ. Έχουμε απο δω κ περα παρα πολλές δουλειές. Έχουμε βάψιμο μέσα στη βδομάδα. Σαλονι κουζινα μπανιο διάδρομο κ ένα μικρό δωμάτιο. Οπουε θα επικρατει ένας χαμός.  Είναι κ.οι μικρες παρα μα πάρα πολύ ζωηρές κ αρχισα να κουράζομαι. Ο άντρας μ δουλεύει. Οι γονείς μ.περα βρεχει... για να καταλάβεις οι γονείς μ είναι μικροί, 62 χρονων κ οι 2. Η μάνα μ δουλεύει αλλά μεγαλη βδομάδα θα βάλει άδεια να πάει στους παππούδες στο χωριό να φτιάχνει τσουρέκια κ λαμπαδες για συγγενείς π.θα ρθουβ από μακρυα για Πάσχα. Λεω θα πάρεις κ κανα 2 μερες τ παιδια μαζί? Δ μπορω μ λεει να κοιτάω παιδια εκεινες τις μερες θα έχω ένα σωρό να κανω. Θα ρθουν δηλ αλλοι να κάνουν διακοπές με.παιδια κ εγγόνια και γω με την κοιλιά στο στόμα με 2 παιδια ολη μερα μονη μου. Περα βρεχει σ λεω. Λεω καταλαβαίνεις ότι.ειμαι στον 8ο? Δηλ αν πάρεις ετοιμα τσουρέκια θα γίνει τίποτα? Κανε κανα 2 αμα θες για τη μερα τ Πάσχα. Πρέπει να κάνεις να μοιράσεις σε ολο τ σόι? Εγώ αυτά μ.λεει π ειναι να τα κάνω θα τ κανω. Με έχει πιάσει λίγο τ παραπονο αλλα οκ. Σιγα σιγα ολα θα τα κάνω.
    • Καλημερα κοριτσι μου! Εγω δεν εχω εμπειρια απο φυσιολογικο αλλα γεννησα στο μητερα πριν απο 2 μηνες με καισαρικη! Εχω να σου πω οτι η εμπειρια μου ηταν φανταστικη ολο το προσωπικο ηταν εξαιρετικο απο την στιγμη που εκανα εισαγωγη μεχρι και την στιγμη που βγηκα! Παρα πολυ οργανωμενοι δεν εχω κανενα παραπονο. Τα παρεχουν ολα εγω μια μικρη τσαντα με νυχτικα πηρα. Οι κοπελες στον οροφο με το που τις φωναζες ερχοντουσαν. Άπο οσο ξερω ο φυσιολογικος ειναι 2.5χιλιαρικα 300€ λιγοτερο απο την καισαρικη…αλλα με ενα τηλεφωνο θα σε ενημερωσουν. Με το καλο το μωρακι σου ❤️
    • Καλησπερα κοριτσια, καλη Κυριακη!  14η μερα το κυκλου μου σημερα, χθες (Σαββατο) ειχα θετικό ωορρηξίας (αυτο με το χαμογελο) και εκανα παλι και σημερα και η γραμμή ηταν πολυ πιο εντονη απο χθες (παλι βγηκε χαμογελο). Απο χθες εχω πονακια αλλα σημερα το πρωι ειχα κραμπες οπως περιοδου που συνεχιζονται οποτε μαλλον εγινε η ωορρηξία (ειδα και σαν μια ελαχιστη ινα αιματος στο σκουπισμα).   Απο επαφές δυστυχώς οχι πολλά πραγματα, μια την Παρασκευη και μια σημερα το πρωι με τα χιλια ζορια γιατι μας εχει κολλησει και μια μικρο-ιωση ο μικρος οποτε δεν το βλεπω για αυτο το μηνα. Θα προσπαθήσω ισως να πεισω το συζυγο και για αυριο 🫣 Εντωμεταξυ ειναι η πρωτη φορα που προσπάθουμε μετα την αποξεση (πριν απο 5 μηνες) και ενω το περιμενα πως κ πως, αυτες τις μερες με εχει πιασει ενα σφιξιμο και αγχος και σκεφτομαι οσα περασαμε.. Τι να πω κοριτσια μου, ελπιζω ο επομενος μηνας να παει καλυτερα! 
    • Καλησπέρα κορίτσια,μίλησα σήμερα με τον γιατρό και θα πάρω και απόψε το χάπι για τις συσπασεις και τέρμα μετά. Τον ρώτησα για τις ενεσεις και μου είπε είναι νωρις ακόμα να τις κόψω. Πέμπτη θα πάω να με δει και λογικά θα μου κάνει και κολπικό υπέρηχο οπότε θα δει τον τράχηλο. Το Σάββατο θα είμαι ακριβώς 36 οπότε λογικά μπαίνω στον μήνα μου και απλά θα αναμένουμε.  Από υγρα εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ακόμα βάζω προγεστερονη οπότε έχω συνέχεια. Και εμένα η μπέμπα νομίζω πλέον δεν έχει τόσο χώρο και κουνιεται συνέχεια σε σημείο να με πονάει,επίσης έχει συνέχεια λοξυγκα για πάνω απο 20 λεπτά κάθε φορά. Ειδικά όταν θελ να κοιμηθώ την πιάνει και από την μία γελαω από την άλλη είναι ενοχλητικό.Λιγο έμεινε κορίτσια και μετά θα τα έχουνε αγκαλίτσα. @Diwni εσύ πως είσαι? Η @Maria98 έχει καιρο να γράψει. Τα υπόλοιπα κορίτσια πως είστε?
    • Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Μην προεξοφλείς τίποτα μέχρι να δεις κανονική ροή. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...