Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

nikona

Recommended Posts

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Bloublou85 είπε:

Α τώρα τα κατάλαβα γιατί εγώ νόμιζα ότι τις καθάρισε τελείως κ δεν υπάρχουν.ας είναι ότι πει,φαγαμε το γάιδαρο στην ουρά θα κολλησουμε.φαγητο ούτε το πρωί γιατί μου είπαν μπορεί να κανω εμετό πρέπει πρώτα να βγει ο αέρας που είναι στη κοιλιά.

Ενταξει εγω στο εξηγω λιγο μπακαλίστικα κι οχι επιστημονικα. Δεν ειμαι γιατρος.Αλλα για να καταλαβεις περιπου τι γινεται στα λεω ετσι απλα. 

Να κοιμηθεις να ξεκουραστεις. Αυριο θα εισαι πολυ καλυτερα. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 λεπτά, ο/η nikona είπε:

Ενταξει εγω στο εξηγω λιγο μπακαλίστικα κι οχι επιστημονικα. Δεν ειμαι γιατρος.Αλλα για να καταλαβεις περιπου τι γινεται στα λεω ετσι απλα. 

Να κοιμηθεις να ξεκουραστεις. Αυριο θα εισαι πολυ καλυτερα. 

Πως κοιμηθηκες εσύ με τον όρο και τις γαζες;με πονάνε πολύ τα τραβηγματα.

στις πριν 35 λεπτά, ο/η Magaiver είπε:

Για την ώρα δεν έχω κανένα ραντεβού. Πρέπει να μου έρθει περίοδος για να γίνει το οτιδήποτε.

Οπότε είμαι φρι για συνάντηση κορίτσια μου!?

Μμμμ όλοι μαζί κι ή ψωριαρα χωρια;

@Bloublou85, σηκώθηκες να περπατήσεις; Εμένα μου είπαν είναι καλό όσο πιο σύντομα για να φύγει ο αέρας και να μην πονάς. 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

@Bloublou85, σηκώθηκες να περπατήσεις; Εμένα μου είπαν είναι καλό όσο πιο σύντομα για να φύγει ο αέρας και να μην πονάς. 

Ναι αμε πάω τουαλετα αλλά πολύ αέρα δεν έχω ούτε αισθάνομαι φουσκωμενη.πονο νιώθω μόνο στις τρύπες.

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Πως κοιμηθηκες εσύ με τον όρο και τις γαζες;με πονάνε πολύ τα τραβηγματα.

Εγω να σου πω την αληθεια δεν πονεσα. Ενταξει ημουν κ βαριά απο την ναρκωση οπότε μπορεσα κ κοιμηθηκα το βραδυ. 

Με σηκωσαν να περπατησω την αλλη μερα το πρωι. Δεν μπορεσα να πω την αληθεια γτ ζαλιστηκα. Μετα μου εφεραν πρωινο κ οταν ξαναπροσπαθησα να σηκωθω ημουν ενταξει. 

Ναι αμε πάω τουαλετα αλλά πολύ αέρα δεν έχω ούτε αισθάνομαι φουσκωμενη.πονο νιώθω μόνο στις τρύπες.

Ωραία τέλεια! Εμένα μου είχε πει η προϊσταμένη ότι όσο πιο γρήγορα περπατήσεις, τόσο λιγότερο πονάς. Όσο για τον αέρα, μη μασάς, νομίζω σου είπαν τί πρέπει να κάνεις...:D:D 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η nikona είπε:

Εγω να σου πω την αληθεια δεν πονεσα. Ενταξει ημουν κ βαριά απο την ναρκωση οπότε μπορεσα κ κοιμηθηκα το βραδυ. 

Με σηκωσαν να περπατησω την αλλη μερα το πρωι. Δεν μπορεσα να πω την αληθεια γτ ζαλιστηκα. Μετα μου εφεραν πρωινο κ οταν ξαναπροσπαθησα να σηκωθω ημουν ενταξει. 

Α εγώ μέσα σε μία ώρα σηκώθηκα ήθελα να πάω τουαλετα.ελπιζω κάπως να κοιμηθω γιατί με έχουν ξυπνήσει από τις 6.

Ωραία τέλεια! Εμένα μου είχε πει η προϊσταμένη ότι όσο πιο γρήγορα περπατήσεις, τόσο λιγότερο πονάς. Όσο για τον αέρα, μη μασάς, νομίζω σου είπαν τί πρέπει να κάνεις...:D:D 

Όχι τι???? υπάρχει κανένα κολπακι;

Χαχαχαχα!!! Εεεε πώς θα βγει ο αερας ντε? Με τον ενα κ μοναδικο τρόπο.

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Δε μπορώ να το γράψω, δε μου επιτρέπει η καλή μου ανατροφή και το savoir vivre. Τί θα πει ο Ζαμπουνης; Νομίζω η νικονα σου απάντησε. Χωρίς ντροπες εε;

στις πριν 2 λεπτά, ο/η nikona είπε:

Χαχαχαχα!!! Εεεε πώς θα βγει ο αερας ντε? Με τον ενα κ μοναδικο τρόπο.

Χαχαχαχα ακούστε τι κάνουμε όταν θέλω,κανω σήμα στον άντρα μου κ βουλωνει τα αυτια!

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Χαχαχαχα ακούστε τι κάνουμε όταν θέλω,κανω σήμα στον άντρα μου κ βουλωνει τα αυτια!

Δε μπορώ μαρή, έχω πεθάνει στα γέλια. Συμπαράσταση να σου πετύχει! Σκέφτομαι τώρα να μπαίνει καμιά ξυνή νοσοκόμα, μη σου πω κανένας γιατρός που αντιπαθείς και να λες "Συγγνώμη, αλλά βλέπετε, μου είπαν δεν κάνει να κρατιεμαι".? Α ρε μπλουμπλουκα και στο χειρουργείο ακόμα με κάνεις να γελάω.

Δε μπορώ μαρή, έχω πεθάνει στα γέλια. Συμπαράσταση να σου πετύχει! Σκέφτομαι τώρα να μπαίνει καμιά ξυνή νοσοκόμα, μη σου πω κανένας γιατρός που αντιπαθείς και να λες "Συγγνώμη, αλλά βλέπετε, μου είπαν δεν κάνει να κρατιεμαι".? Α ρε μπλουμπλουκα και στο χειρουργείο ακόμα με κάνεις να γελάω.τ

Το πρωί με πήγανε με το κρεβατι στα χειρουργεία βόλτα κι όταν περνούσαν τους χαμογελουσα σε όλους,θα λέγανε αυτή είναι ηλίθια! Μη με κάνεις κ γελαω γιατί μαζί με τα αέρια θα εκτοξευθουν κι οι γαζες.

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

νταξει και μονο που το ρωτησες εισαι θεα!!!

?? Που να ησουνα εδώ,πριν έλεγα στη νοσοκόμα ωχ παρέλυσε το χέρι μου.στο χειρουργείο έλεγα ωχ δεν αναπνέω καλα.τωρα άμα σου πω ότι είπα ωχ δε μπορω να αεριστω τι θα μου πεις;χαχαχαχαχα

στις πριν 1 ώρα, ο/η Rinaki88 είπε:

Δεν κάνατε προεμφυτευτικο ε; εγώ πάντως σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου το μωράκι σας να είναι υγιέστατο και να εξελιχθεί υπέροχα η εγκυμοσύνη σου. Να σας έχει ο Θεός καλά και εσένα και το μικράκι σου.

Κάναμε εξωσωματική κ είχαμε 6 υγιή έμβρυα εκ των οποίων βάλαμε τα 4 κ δεν επειασαν. Αυτό μας ήρθε φυσιολογικά γι αυτό κ η αγωνία...

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Zeta. είπε:

Κάναμε εξωσωματική κ είχαμε 6 υγιή έμβρυα εκ των οποίων βάλαμε τα 4 κ δεν επειασαν. Αυτό μας ήρθε φυσιολογικά γι αυτό κ η αγωνία...

Τέλειο το ότι σας ήρθε φυσιολογικα. Πιστεύω ότι θα είναι όλα καλά. Σου ευχομαι από την καρδιά μου να ευωδωθει η προσπάθεια σας.

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Zeta. είπε:

αυτο ποσο φοβερο...να κανεις εξωσωματικη με τοσες πιθανοτητες να βαζεις 4 εμβρυα να μην γινεται καν εμφυτευση αν καταλαβαινω καλα και να ερχεται ενα, και να καθεται και να μεγαλωνει μια χαρα.

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kat-Cat είπε:

αυτο ποσο φοβερο...να κανεις εξωσωματικη με τοσες πιθανοτητες να βαζεις 4 εμβρυα να μην γινεται καν εμφυτευση αν καταλαβαινω καλα και να ερχεται ενα, και να καθεται και να μεγαλωνει μια χαρα.

2 προσπάθειες από 2 έμβρυα κάναμε kat cat μου. Στην πρώτη ειχα βιοχημική κύηση κ στην δεύτερη τιποτα. Δεν είχαμε προσπαθήσει ποτέ να πειάσουμε φυσιολογικά παιδί, λόγω του στίγματος κ γι’αυτο αποφασίσαμε να κάνουμε εξωσωματική ως « εύκολη» κ σίγουρη λύση για ένα υγιή παιδί ... τελικά μόνο εύκολα δεν ηταν τα πράγματα κ γι αυτό σας θαυμάζω όλες για τον αγώνα που περνατε... τελικά το μπεμπέ τωρα μας εκανε την έκπληξη ( κ ο άντρας μου μάλλον που δεν θα τραβήχτηκε καλά). Το βλέπω ως δώρο θεού πραγματικά κ γι αυτό ελπίζω ότι θα είναι καλά...

στις πριν 10 ώρες, ο/η Zeta. είπε:

2 προσπάθειες από 2 έμβρυα κάναμε kat cat μου. Στην πρώτη ειχα βιοχημική κύηση κ στην δεύτερη τιποτα. Δεν είχαμε προσπαθήσει ποτέ να πειάσουμε φυσιολογικά παιδί, λόγω του στίγματος κ γι’αυτο αποφασίσαμε να κάνουμε εξωσωματική ως « εύκολη» κ σίγουρη λύση για ένα υγιή παιδί ... τελικά μόνο εύκολα δεν ηταν τα πράγματα κ γι αυτό σας θαυμάζω όλες για τον αγώνα που περνατε... τελικά το μπεμπέ τωρα μας εκανε την έκπληξη ( κ ο άντρας μου μάλλον που δεν θα τραβήχτηκε καλά). Το βλέπω ως δώρο θεού πραγματικά κ γι αυτό ελπίζω ότι θα είναι καλά...

Ζετακι πραγματικά σας το εύχομαι να είναι το μικρό σας υγιές και να μην έχετε άλλη στεναχώρια πια με αυτό το θέμα. Θα πάνε όλα καλά! 

Kαλη χρονια σε ολες!!! Σε αυτο τον κυκλο πηρα σερπαφαρ για 5 μερες! Χτες πηγα για υπερηχο ηταν 9η μερα περιοδου και ειχα δεξια δυο 13χ12,4 κ 7,4χ7,6 και αριστερα παλι δυο 16χ14,5 κ 13χ13,1. Οιστραδιολη 799. Πως τα βλεπετε θα παρω τπτ?

@Zeta. μου όλα θα πάνε καλά θα δεις. Φιλιά πολλά και στους δυο σας.

@Bloublou85 περιμένουμε τα νέα.

@Πλατανακη Δεσποινα χρόνια πολλά. Όλα φαίνονται πολύ καλά. Ελπίζω αυτή τη φορά να πάνε μέχρι τέλους  και να τα πάρεις όλα. 4 με σερπαφαρ πάντως είναι πολύ καλά. 

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

@Zeta. μου όλα θα πάνε καλά θα δεις. Φιλιά πολλά και στους δυο σας.

@Bloublou85 περιμένουμε τα νέα.

@Πλατανακη Δεσποινα χρόνια πολλά. Όλα φαίνονται πολύ καλά. Ελπίζω αυτή τη φορά να πάνε μέχρι τέλους  και να τα πάρεις όλα. 4 με σερπαφαρ πάντως είναι πολύ καλά. 

Πιου μου καλη χρονια κοριτσι μου! Λες να ειμαι τοσο τυχερη και να παρω 4? Η οιστραδιολη πως σου φανηκε 799?

Καλημερααα!είμαι χαρούμενη θα ξεκινησω μεταφορά μόλις αδιαθετησω.μου έδωσε μία ενεση arvecap να κάνω μεθαύριο κ μετά μόλις έρθει ξεκιναω cyclacur.δεν ήταν κάτι σοβαρό αλλά είπε καλυτερα να το κάνουμε αμέσως τώρα που είμαι καθαρή.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...