Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 16/3/2019 at 8:27 ΠΜ, ο/η Penny89 είπε:

@antzy9σκεφτομαι τοσα πολλά να σου πω τοσα πολλά που νιώθω ότι νιώθεις ναι ξερω και ας μην Εχω περάσει ποτε το μονοπάτι της εξωσωματικής ξέρω πως είναι όμως κάθε φορά να κανεις μια εξωσωματική και να αποτυγχανεις αλλά άκουσε με καλά πολύ καλά λύγισε κλαψε ναι θυμωσε πες γιατί απάντηση όμως δεν θα πάρεις στο λέω εγώ που έχασα ένα μωρό εξι μηνών χαιδευα την κοιλιτσα μου του μιλαγα περίμενα πως και πως να το πάρω αγκαλια αλλά δεν χαιρομουν την εγκυμοσύνη μου δεν έπαιρνα τιποτα έλεγα κατσε να κάτσω μην συμβεί κάτι μην γίνει κάτι κακό και ώσπου έγινε έτσι ξαφνικα με άφησε σεν Έκλαψα ήθελα να είμαι δυνατή για τον άνδρα μου πέρασαν οι μηνες αλλά ξεσπουσα μονη μου Έκλαψα πολύ μονη μου υπήρχαν φορες που ενιωθα τόση μονη τόση κενή ηθελα το μωρό μου ομως επέλεξε ο Θεός να το πάρει γιατι;;; κανεις δεν ξέρει ήτανε δοκιμασία και εγώ επρεπε να την περασω είπα πολλά γιατί;;; αλλά ποτε δεν πήρα απάντηση δεν μπορείς να φανταστεις ποσο Εχω πονέσει πόσος πόνος πόση δυστηχια ένιωθα παλι καλά που ητανε και ο άνδρας μου δίπλα μου είπα όμως όχι εγώ θα γίνω μάνα θα ξαναπροσπάθησε ξανά ξανά και ξανά θα σηκωθω θα βρω την δυναμη και θα το κάνω ετσι και εσύ θα ξανασηκωθεις και θα ξανακανεις προσπαθεια άλλαξε το μυαλο σου αλλαξε τις σκέψεις σου εγώ αυτό κάνω πλέον Εχω ενα άλλο μωρο στην κοιλιά μου Εχω ήδη άλλο μυαλό και όπως φαίνεται θα το Εχω στην αγκαλιά μου πρωτα ο Θεός και η Παναγια Εχω ακόμα δρόμο βέβαια θα μου πεις εσύ ωραία τα λες και ωραία τα παρουσιάζεις Οχι τιποτα δεν είναι εύκολο ξέρω είναι χρήματα στην εξωσωματική είναι ταλαιπωρία είναι φάρμακα είναι ορμόνες ξέρω όμως ενα μένει και ξέρεις τι είναι αυτό η θεληση αν εχεις θεληση να γίνεις μαμά θα γίνεις και θα νικησεις με ακούς στο υπογράφω εγώ ετσι θα πεις στον εαυτό σου αχ κορίτσι μου ξέρω να εχεις δυναμη και να σηκωθεις να ξαναπροσπαθησεις και όταν ξαναμεινεις έγκυος να χαιδευεις την κοιλιτσα ξεπέρασε τους φόβους σου δεν γίνεται μια ζωή κακό ε Οχι κάποια στιγμή θα έρθει και το ουράνιο τόξο σου ελπίζω να διαβασεις το μήνυμα μου και να μου απαντήσεις 

σε ευχαριστω...με συγκινησες πολυ.....σου ευχομαι να πανε ολα τελεια και να φτασεις στη γεννα χωρις καν να το καταλαβεις....κ παλι ευχαριστω

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η zland είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! ευτυχώς μου περνάει!ήθελα να ρωτήσω αν ξέρεις ή ας μας πει οποία κοπέλα αν γνωρίζει τα φάρμακα διέγερσης ξεκινάνε μόνο την δεύτερη μέρα του κύκλου ή αναλόγως την περίπτωση??

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Katriniki είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! ευτυχώς μου περνάει!ήθελα να ρωτήσω αν ξέρεις ή ας μας πει οποία κοπέλα αν γνωρίζει τα φάρμακα διέγερσης ξεκινάνε μόνο την δεύτερη μέρα του κύκλου ή αναλόγως την περίπτωση??

Εγώ την πρώτη φορά ξεκίνησα την δεύτερη μέρα και την δεύτερη φορά την Τρίτη μέρα.

Δημοσίευση

Κορίτσια μου μετά από 3 προσπάθειες στο Ιασώ....έκανα μια έρευνα λίγο ποιο εκτεταμένη. 

Κατέληξα ότι στην κλινική που είναι ο Μαντουδης έχουν πιο εξελιγμένα μηχανήματα για γονιμοποίηση και παρακολουθηση τον βλαστοκυστων κτλ.

Λέω να ξεκινήσω εκεί την επόμενη προσπάθεια στο Γέννημα.

Πάει καμία από εσάς εκεί να μου δώσει πληροφορίες?

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Ν_S είπε:

Κορίτσια μου μετά από 3 προσπάθειες στο Ιασώ....έκανα μια έρευνα λίγο ποιο εκτεταμένη. 

Κατέληξα ότι στην κλινική που είναι ο Μαντουδης έχουν πιο εξελιγμένα μηχανήματα για γονιμοποίηση και παρακολουθηση τον βλαστοκυστων κτλ.

2 παλλινδρομες είχα εκεί..καλός άνθρωπος αλλά αν ξαναγύριζε ο χρόνος θα πήγαινα απευθείας στον Τζεφερακο..εκεί έκανα δύο παιδιά από διαφορετικές εξωσωματικές κ είχα κ μια παλλινδρομη μετά από αυτά..όταν έκλεισε ο κύκλος κ έβαλα τα κατεψυγμένα( τελευταία παλλινδρομη) μου είπε εσύ θα μείνεις κ μόνη σου...χτες πήρα εντελώς φυσιολογικά κ αναπάντεχα θετική χοριακή ;) Του Ρέα το εργαστήριο δεν το αλλάζω..

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Ν_S είπε:

Εγώ είμαι στον Μαντουδη. Τι θέλεις να μάθεις?

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Finally είπε:

2 παλλινδρομες είχα εκεί..καλός άνθρωπος αλλά αν ξαναγύριζε ο χρόνος θα πήγαινα απευθείας στον Τζεφερακο..εκεί έκανα δύο παιδιά από διαφορετικές εξωσωματικές κ είχα κ μια παλλινδρομη μετά από αυτά..όταν έκλεισε ο κύκλος κ έβαλα τα κατεψυγμένα( τελευταία παλλινδρομη) μου είπε εσύ θα μείνεις κ μόνη σου...χτες πήρα εντελώς φυσιολογικά κ αναπάντεχα θετική χοριακή ;) Του Ρέα το εργαστήριο δεν το αλλάζω..

Χθες πήρες θετική χοριακη!?? Μπράβο!!!! Μακάρι να πάνε όλα κατευχην και να έχετε το τρίτο παιδάκι σας σε λίγους μήνες!

Επειδη είμαι και εγώ στον Μαντουδη θα ήθελα να σε ρωτήσω τι νομίζεις ότι έφταιξε για τις παλινδρομες? Το εργαστήριο? 

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Ν_S είπε:

Εγώ την πρώτη φορά ξεκίνησα την δεύτερη μέρα και την δεύτερη φορά την Τρίτη μέρα.

Σου είπαν ότι Παίζει κάποιο ρόλο??γιατί μιλησα τον γιατρό την Παρασκευή μου είπε μόλις αδιαθετησω να  του στείλω μήνυμα και σήμερα αδιαθετησω του έστειλα αλλά δεν έχει απαντήσει!κ επειδή εγώ δεν μένω Αθήνα αλλά Χαλκίδα αγχώνομαι

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Finally είπε:

Συγχαρητήρια κοπέλα μου! Με το καλό να έρθει το θαυματακι σου! Εσύ αν επιτρέπεται τι θέμα είχες κ προχώρησες σε εξωσωματική?

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Finally είπε:

Μπράβο ρε κορίτσι!! Πολύ χάρηκα!! Μας έφτιαξες τη μέρα (τη νύχτα δηλαδή) με το καλό!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katriniki είπε:

Ανάλογα το πρωτόκολλο σου αλλά και την περίπτωση !!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ν_S είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου γιατί δεν παςgenesis

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Katriniki είπε:

Σου είπαν ότι Παίζει κάποιο ρόλο??γιατί μιλησα τον γιατρό την Παρασκευή μου είπε μόλις αδιαθετησω να  του στείλω μήνυμα και σήμερα αδιαθετησω του έστειλα αλλά δεν έχει απαντήσει!κ επειδή εγώ δεν μένω Αθήνα αλλά Χαλκίδα αγχώνομαι

Κοριτσι μου καλησπέρα καλή αρχή !!δεν σου έχει δώσει γραπτά το πρωτόκολλο?Για να ξεκινήσεις ?

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Κοριτσι μου καλησπέρα καλή αρχή !!δεν σου έχει δώσει γραπτά το πρωτόκολλο?Για να ξεκινήσεις ?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε ευχαριστω πολύ!!Βασικά αποφασίσαμε πριν μια εβδομάδα με 10 ημέρες  ότι θα μπούμε σε διαδικασία εξωσωματικής καθώς εγώ ήταν να αδιαθετησω άμεσα  και αν δεν το κανε αυτό το μήνα έπρεπε ν πάμε Μαιο λόγω Πάσχα.Μου εξήγησε τα πρωτόκολλα καταλήξαμε στο βραχυ αλλά τα φάρμακα δεν πρόλαβα να τα προμηθευτώ λόγω του σύντομου διαστήματος κ είπαμε μόλις αδιαθετησω ν του στείλω μνμ.Το έκανα σήμερα απλά επειδή δεν είχα κάτι νεότερο αγχώθηκα ποτέ θα ξεκινήσω

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ν_S είπε:

Η φίλη μου έμεινε με έμβρυο 3ης ημέρας. Είναι 8 εβδομάδων τώρα.!!

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Katriniki είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε ευχαριστω πολύ!!Βασικά αποφασίσαμε πριν μια εβδομάδα με 10 ημέρες  ότι θα μπούμε σε διαδικασία εξωσωματικής καθώς εγώ ήταν να αδιαθετησω άμεσα  και αν δεν το κανε αυτό το μήνα έπρεπε ν πάμε Μαιο λόγω Πάσχα.Μου εξήγησε τα πρωτόκολλα καταλήξαμε στο βραχυ αλλά τα φάρμακα δεν πρόλαβα να τα προμηθευτώ λόγω του σύντομου διαστήματος κ είπαμε μόλις αδιαθετησω ν του στείλω μνμ.Το έκανα σήμερα απλά επειδή δεν είχα κάτι νεότερο αγχώθηκα ποτέ θα ξεκινήσω

Τώρα έχεις τα φάρμακα ?

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Katriniki είπε:

Katriniki εγω ξεκινησα την 3η μερα, φανταζομαι εχει να κανει με το πρωτοκολλο!

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Magaiver είπε:

Χθες πήρες θετική χοριακη!?? Μπράβο!!!! Μακάρι να πάνε όλα κατευχην και να έχετε το τρίτο παιδάκι σας σε λίγους μήνες!

Επειδη είμαι και εγώ στον Μαντουδη θα ήθελα να σε ρωτήσω τι νομίζεις ότι έφταιξε για τις παλινδρομες? Το εργαστήριο? 

Το γεγονός ότι χαρακτηρίστηκαν ανεξήγητα υπογονιμη κ δεν ψάξαμε τίποτα ανοσολογικό..δύο αυτοάνοσα είχα..όταν τα βρήκα ήρθαν τα παιδιά μου...

Δημοσίευση

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολα τα κοριτσια! 

@Finally συγχαρητηρια! Ολα να πανε καλα!

@Katriniki τι εγινε τελικα; επικοινωνησε μαζι σου ο γιατρος;

@Ν_S μου καλο νεο ξεκινημα να εχετε! Δεν γνωριζω τιποτα απο Αθηνα για να σε βοηθησω.

@Bloublou85 πώς εισαι εσυ; τι κανεις; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Finally είπε:

Το γεγονός ότι χαρακτηρίστηκαν ανεξήγητα υπογονιμη κ δεν ψάξαμε τίποτα ανοσολογικό..δύο αυτοάνοσα είχα..όταν τα βρήκα ήρθαν τα παιδιά μου...

Τι ανοσολογικο ελεγχο εκανες ακριβως?

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Finally είπε:

Πήρες δηλαδή κάποια θεραπεία για τα αυτοανοσα και μετά σταμάτησαν οι παλινδρομες?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια, θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο - σχετικό.  Έχω αναφέρει ξανά στο παρελθόν ότι από τότε που ξεκινήσαμε ελεύθερες επαφές 4 μήνες περίπου, το στήθος πρήζεται και πονάει από την ωορρηξία και μετά. Ανά διαστημα και πιο παλιά το πάθαινα αυτό μετά άλλαζε πάλι.  Γενικά έχω σχετικά μεγάλο στήθος και βαρύ. Είμαι τώρα κοντά στην ωορρηξία πάλι, και ήδη νιώθω τους αδένες στο πλάι του στήθους να πρήζονται. Νομίζω πως με γυροφερνει και κάτι σε κρύωμα, εν τω μεταξύ όλοι άρρωστοι είναι γύρω μου. Ίσως δηλαδή να εκδηλώνεται έτσι. Αλλά με έχουν πιάσει τα αγχωτικά μου, σταμάτησα να αγχώνομαι τοσο για το πότε θα έρθει το μπεμπέ και αγχώνομαι αν έχω τίποτα άλλο στο στήθος! Υπέρηχο έλεγα να κάνω αλλά τώρα πέρασαν οι μέρες και αν όλα πάνε καλά σε αυτόν τον κύκλο μπορεί να έρθει τελικά το μπεμπέ 🙏🏼 αν μου ρθει περίοδος ίσως κλείσω έναν να κάνω να μου φύγει το άγχος.  Εσείς γενικά παρατηρείτε καθόλου αν πρήζονται οι αδένες περιμετρικά του στήθους σας ανά διαστήματα; Να μου φύγει και μένα το άγχος! 
    • Όχι δεν του πάω κόντρα αύξησα την τροφή στον μικρό απλά δεν επιμένω μέχρι να σκάσει. Αν δυσανασχετεί σταματάω, αγορακι είναι έχει χρόνια μπροστά του να παίρνει μπόι. 😂
    • Καλημέρα Κορίτσια 🩷 χθες είχα το καθιερωμένο ραντεβού με τον εμβρυομητρικο κ την παιδοκαρδιολογο…  ευτυχώς επιτέλους μετά από μήνες έχω καλά νέα!    η μεσοκοιλιακη επικοινωνία υπάρχει (αυτή η τρυπούλα στο χώρισμα της καρδιάς) αλλά δν μεγαλώνει έχει μικρύνει κιόλας άρα μου είπαν σίγουρα θα κλείσει είτε μέχρι να γεννήσω είτε τον πρώτο χρόνο ζωής του μωρού.    αλλά το πιο σημαντικό το άλλο πρόβλημα που είχαμε (στο αορτικό τόξο της καρδιάς) φαίνεται ότι δεν είναι σοβαρό. Υπάρχει ένας διαφορετικός σχεδιασμός στο τόξο (που ήταν κ η αιτία που είχαμε την προηγούμενη εικόνα) αλλά δεν υπάρχει στένωση αορτής και όλη η υπόλοιπη κατασκευή είναι εξαιρετική. Όταν γεννήσω θα γίνει υπέρηχος στο παιδί κ θα γίνει κ επαναληπτικός τον 1ο κ 3ο μήνα ζωής αλλά η γιατρός ήταν σίγουρη ότι δεν θα υπάρχει κανένα θέμα. Απλά έχει μια ιδιαιτερότητα κατασκευαστικά σε ένα σημείο του τόξου χωρίς να επηρεάζει όμως την λειτουργία της καρδιάς! 💪🏽   για το βάρος που ανησυχούσαμε γιατί είχε πέσει καμπύλες ευτυχώς έχει επανέλθει. Αλλά μου είπε ο γιατρός σ αυτό συνέβαλε κ το γεγονός ότι είναι πολύ ψηλό.  34+5 χθες κ το μέτρησε 2.600γρ ο γιατρός. Είναι πολύ ψηλό παιδί μου είπε αλλά επειδή κ ο πρωτοσ γιος μου είναι ένα παιδι πάρα πολύ ψηλό που ποτέ δεν μπόρεσε να μπει σε καμπύλες ανάπτυξης, μου  είπε ότι είναι κληρονομικό κ φαίνεται και ο γιος μου ο δεύτερος  να ακολουθεί τα ίδια βήματα (μάλλον πιο ψηλό είπε ο γιατρός κ από τον πρώτο γιο μου)  τρομαζωω γιατί ο πρωτος γιοσ είναι 2.5 χρονών κ έχει περάσει το 1 μέτρο ήδη κ φοράει ρούχα για 5-6 ετών παιδάκια αλλά εντάξει είναι γονίδια τι να κάνουμε 😆🤣 (από μένα δεν πήραν ούτε από το σόι μου, πήραν από τον άντρα μου άρα είναι δικαιολογημένο)!    Έκανα κ καρδιοτοκογραφημα όλα καλά κοιμόταν ως συνήθως 🥹😂  επόμενο ραντεβού την επόμενη πέμπτη στις 16/0στον γιατρό μου για καρδιοτοκογραφημα, υπερηχο κ εμβόλιο κοκκύτη! 
    • Πόσο θα ήθελα να σε πάρω μια αγκαλιά και να σου πω ότι αυτη η άχαρη περίοδος θα περάσει. Μακάρι να μπορούσες να δεις στο μέλλον, θα έβλεπες το παιδάκι σου να λιώνει για σένα και εσύ για αυτό! Όλες αυτές οι κακές σκέψεις θα είναι ένα άσχημο όνειρο! Όπως σου είπαν τα κορίτσια, κλισέ αλλά αληθινό, βγες μια βόλτα, κάνε ένα βήμα πίσω, βάλε τις ανάγκες σου ως προτεραιότητα και μόλις βρεις τον εαυτό σου μπες ξανά δυναμικά στο πανέμορφο μα δύσκολο και απαιτητικό ταξίδι της μητρότητας! Όλα θα βελτιωθούν σύντομα απλώς δεν το βλέπεις τώρα. Για όλα όσα σε ανησυχούν υπάρχει λύση, το μωρό σου θα μεγαλώσει υγιές και δυνατό. Και θα έχει δίπλα του μια μαμά που θα το λατρεύει και θα είναι και η ίδια καλά και χαμογελαστή. Πάρε το χρόνο σου, έχεις κ εσύ σημασία, μην το ξεχνάς αυτό! @evaioan διάβασα το μήνυμα σου και με έπιασαν τα γέλια εκεί που λες για τον παιδίατρο και τις καμπύλες! Τη μια ο παιδίατρος σου λέει μα μου, την άλλη ο γυναικολόγος ψελλίζει διάφορα, μήπως οι επαγγελματίες υγείας που έχεις επιλέξει δε σου ταιριάζουν; Δε φαίνεται να τους έχεις τρομερή εμπιστοσύνη! 😂Το λέω με πολλή αγάπη γιατί κ εγώ είχα μια ανάλογη εμπειρία που ο παιδίατρος πραγματικά με ισοπέδωσε με την πίεση να παχύνει το παιδί μου και όντως ζήτησα μια συμβουλή από κάποιον πιο ειδικό και τελικά ακολούθησα άλλες οδηγίες που ταίριαζαν περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία μου. Απλώς επειδή οι γιατροί είναι επαγγελματίες και γνώμονα έχουν την επιστήμη τους και το καλώς έχειν τον ασθενών τους, ας μη βιαζόμαστε να τους απορρίπτουμε γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνουμε ζημιά αν κάνουμε του κεφαλιού μας. Φυσικά να μην καταπίνουμε αμασητα ό,τι μας λένε και εμείς ξέρουμε το παιδί μας καλύτερα από τον καθένα αλλά ας πράττουμε πάντα μέσα από το πρίσμα της καθοδήγησης επαγγελματιών υγείας που εμπιστευόμαστε. Το λέω χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, απλώς επειδή από το φόρουμ ενημερώνονται και νέοι, άπειροι γονείς, ίσως δεν είναι καλή ιδέα να φαίνεται ότι με τους γιατρούς υπάρχει κόντρα και διαμάχη, ενώ στην πραγματικότητα θα έπρεπε να είναι μια σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας.  
    • Ναι, εμένα ήταν στα ύψη και χρειάστηκα το χαπάκι. Λένε ότι μερικές φορές ανεβαίνει από το άγχος και εγώ έχω πάρα πολύ άγχος σαν άνθρωπος 🤦‍♀️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...