Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η nikona είπε:

Α μαλιστα. Εχεις δικιο πικοκακι. 

Μαλλον μπερδευτηκα εγω. 

@Μπεμπελουκα τωρα καταλαβα. Μαλλον εγω μπερδευτηκα κ σε μπερδεψα κι εσενα. Με συγχωρεις. 

@nikonaσιγα δε πειράζει !!!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η nikona είπε:

Ε πως... Σε ανησυχησα μαλλον. Αλλα το καταλαβα διαφορετικα. Και παλι συγγνωμη. 

@nikonaπες μας πως νιώθεις ??με τη 2η πέτυχες ??που θα γενησσες το καλό?

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

@nikonaπες μας πως νιώθεις ??με τη 2η πέτυχες ??που θα γενησσες το καλό?

Μπεμπελουκα με την τριτη. Απο την πρωτη διεγερση καναμε δυο προσπαθειες. Μια με φρεσκα και μια με κατεψυγμενα. Ξανακαναμε διεγερση κ τοτε πετυχαμε. 

Θα γεννησω στο νοσοκομειο της πολης μου. 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Αααα τέλεια δν το κατάλαβαααα!!!Αντε με το καλό κ εύχομαι με μια θετικότατη χοριακή!!!

Ή απόφαση της επιτροπης εγκρίνει 3600.ακομα κι αν ο γιατρός θέλει να χρησιμοποιήσει τα μισά εμείς τα παίρνουμε ολα για να μην τα χάσουμε.γιατι με το ίδιο χαρτί δικαιουμαστε κ τη πρώτη φορα 3600 κ τη δεύτερη αλλά τόσα,επομενως γιατί να τα χάσουμε.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Bloublou85 είπε:

Ή απόφαση της επιτροπης εγκρίνει 3600.ακομα κι αν ο γιατρός θέλει να χρησιμοποιήσει τα μισά εμείς τα παίρνουμε ολα για να μην τα χάσουμε.γιατι με το ίδιο χαρτί δικαιουμαστε κ τη πρώτη φορα 3600 κ τη δεύτερη αλλά τόσα,επομενως γιατί να τα χάσουμε.

Αρα δν γίνεται να σπαστουν!!Χρήσιμη πληροφορία!!Εγω τις πήρα όλες!!Μακάρι ότι μένει να χαρίζονται μετά!!Πως είσαι κορίτσι?

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Αρα δν γίνεται να σπαστουν!!Χρήσιμη πληροφορία!!Εγω τις πήρα όλες!!Μακάρι ότι μένει να χαρίζονται μετά!!Πως είσαι κορίτσι?

Εννοείται πως όσα μας εγκρίνει ή επιτροπή πάμε κ τα παίρνουμε.δηλ μας εγκρίνει ή επιτροπή 3600 κ γραφει ο γιατρός 1400? Ε όχι όλα τα γράφουν κ χρησιμοποιούμε όσα χρειαζόμαστε.κι εγώ 2000 χρησιμοποίησα αλλά μου τα έγραψε κ τα πηρα όλα κ τις δύο φορές οπότε τώρα τα έχω ψυγείο κ θα ξανά προσπαθήσω με αυτά.

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια! Χάθηκα λιγάκι αλλά έτρεχα.. Σήμερα έκανα τελικά σπερματένχηση που σας έλεγα σε 15 μέρες θα μάθω το αποτέλεσμα αν και δεν περιμένω πολλά.

@Nektarinaki_love  Τέλεια η τιμή!!! Με το καλό σου εύχομαι!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η sokola4 είπε:

Γειά σας κορίτσια! Χάθηκα λιγάκι αλλά έτρεχα.. Σήμερα έκανα τελικά σπερματένχηση που σας έλεγα σε 15 μέρες θα μάθω το αποτέλεσμα αν και δεν περιμένω πολλά.

Εύχομαι καλή επιτυχία.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Κορίτσια 663,50 η δεύτερη χοριακή σήμερα!σήμερα είμαι στην πρώτη ημέρα καθυστέρησης❤️Πώς σας φαίνεται??

Σούπερ μου φαίνεται!!! Όλα καλά. Προχωράει τέλεια!!!

Δημοσίευση

Έχετε μαζευτεί πολλά κορίτσια εδώ, εύχομαι τα καλύτερα! Τέτοιες μέρες πέρισυ περίμενα κι εγω περίοδο για να ξεκινήσω τη δεύτερη μου προσπάθεια. Ακόμα έχω την εικόνα από τα ωοθηλακια που παρακολουθουσαμε στον υπέρηχο. Και τώρα έχω έναν μπέμπαρο αγκαλιά και αναρωτιέμαι ποιο απ αυτά να ήταν! Είναι μαγικό αυτό που συμβαίνει και μακαρι βέβαια να μην χρειαζόταν η εξωσωματική αλλά κατά κάποιο τρόπο ευγνωμονώ την επιστήμη που με έκανε να το ζήσω από τόσο κοντά και βημα-βήμα. Το κεφάλι ψηλά  μην πτοείστε απο τις ατυχίες, μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτές, όλες θα τα καταφέρετε! Και ίσως σύντομα να ξαναμπώ κι εγώ στην παρέα σας...

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η sokola4 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσιιιι και σε εσένα ό,τι κάνεις με το καλό! Μακάρι να βγεί θετική η χοριακή σου!έχε πιστη!

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Σ ευχαριστώ κοπέλα μουυυ!αυριο στις 7 έχω ραντεβού να δούμε τον σάκο μου είπε ο γιατρός!

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου!εσύ αν θυμάμαι καλά αυριο δεν έχεις χοριακή??εκτως και αν έχασα κάτι γιατί δεν μπήκα..

Ναι αύριο λέω να πάω !!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι και εγώ αυτής της άποψης είμαι.. προσπάθησα να της μειώσω 1 γεύμα γάλακτος αλλά δεν κοιμόταν με τίποτα και έκλαιγε συνεχόμενα το μωρό οπότε είπα θα πάω βάση του μωρού.   Ο παιδίατρος σκέψου μου είπε 3 γεύματα γάλα και 3 στερεές και αν τρώει καλά τότε πάμε στα 2. Υπερβολή θεωρώ! 
    • @Eirinistz θα πας με τις ανάγκες του παιδιού. Οσο ζηταει γαλα θα προσφερεις. Σταδιακα θα μειωσει μονη της την ποσότητα κ θα αρχίσει να τ κοβει. Η θα αλλάξεις την ωρα τ γεύματος. Αναλογα τι ωρα σου κοιμαται. Αν σ κοιμαται 9.30 10 πχ θα δινεις γαλα κ τ φρούτο μετα στις 11 11.30. Σιγα σιγα μεγαλώνοντας αλλάξει κ προγραμμα ύπνου. Θα γίνουν πιο στανταρ κ τ γεύματα τους. Αφου ομως τ μωρακι σ θελει γαλα για να νανουριστει γτ να τ παιδεψεις?
    • @ΜαρίαΔημήτρης και εμένα η μικρούλα μου άργησε να κάνει γύρω γύρω και όταν την βάζω να κάθεται πέφτει μια δεξιά μια αριστερά και μια προς τα πίσω. Έβλεπα αλλά μωράκια που 6 μηνών καθόντουσαν κανονικά αλλά τελικά το κάθε παιδί είναι διαφορετικό.   Ο παιδίατρος μου είπε ότι μέχρι το 9ο κάθονται τελείως μόνα τους οπότε έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. 
    • Σε άλλα νέα, η γκρίνια είναι ασταμάτητη.. μόνο στην βόλτα με το αμάξι δεν κλαίει, το απολαμβάνει! Χαζεύει από το παράθυρο. Μου φαίνεται θα την έχω στους δρόμους όλη μέρα😂  Αααα με την αλλαγή της ώρας έχουμε περάσει δύσκολα. Κοιμάται στις 7 το απόγευμα(αντί 8 που κοιμόταν πριν) και στις 5 το πρωί ξυπνάει με φωνές και όρεξη για παιχνίδι😫 ούτε όταν ήταν νεογέννητο τέτοια αϋπνία κορίτσια😅
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εμάς μας άρχισε από τον 5ο τις στέρεες και ήδη τρώει 3 γεύματα. Πρωί φρούτα, μήλο μπανάνα αχλάδι και δαμάσκηνο της έχω δοκιμάσει και σήμερα την έβαλα πρώτη φορά αβοκάντο και εγώ😄 πήγε πολύ καλά η αλήθεια.    Το μεσημέρι της δίνω την σούπα της, μοσχάρι ή κοτόπουλο και λαχανικά και το απόγευμα της δίνω βρώμη ή κρέμα δημητριακών. Κάναμε και εισαγωγή 3 μέρες στον τραχανά. Τρώει πολύ καλά θεωρώ, από το μπολ θα φάει παραπάνω από το μισό και έχει τύχει να το φάει και όλο.    Έχω όμως μια απορία σχετικά με το γάλα. Ενώ θα φάει τα γεύματα της από τις στέρεες, θέλει απευθείας γάλα για να κοιμηθεί. Πχ πίνει γάλα στις 7 το πρωί , στις 9.30 περίπου θα της δώσω την κρέμα και στις 10 κλαίει για γάλα γιατί θέλει να κοιμηθεί. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα γεύματα. Ο γιατρός μου είχε πει ότι θα πρέπει να μειώσουμε γάλα εφόσον τρώει αρκετά από τις στέρεες όμως το μωρό το ζητάει το γάλα της και δεν ξέρω πως να της το κόψω 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...