Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019


Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η nikona είπε:

Α μαλιστα. Εχεις δικιο πικοκακι. 

Μαλλον μπερδευτηκα εγω. 

@Μπεμπελουκα τωρα καταλαβα. Μαλλον εγω μπερδευτηκα κ σε μπερδεψα κι εσενα. Με συγχωρεις. 

@nikonaσιγα δε πειράζει !!!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η nikona είπε:

Ε πως... Σε ανησυχησα μαλλον. Αλλα το καταλαβα διαφορετικα. Και παλι συγγνωμη. 

@nikonaπες μας πως νιώθεις ??με τη 2η πέτυχες ??που θα γενησσες το καλό?

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

@nikonaπες μας πως νιώθεις ??με τη 2η πέτυχες ??που θα γενησσες το καλό?

Μπεμπελουκα με την τριτη. Απο την πρωτη διεγερση καναμε δυο προσπαθειες. Μια με φρεσκα και μια με κατεψυγμενα. Ξανακαναμε διεγερση κ τοτε πετυχαμε. 

Θα γεννησω στο νοσοκομειο της πολης μου. 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Αααα τέλεια δν το κατάλαβαααα!!!Αντε με το καλό κ εύχομαι με μια θετικότατη χοριακή!!!

Ή απόφαση της επιτροπης εγκρίνει 3600.ακομα κι αν ο γιατρός θέλει να χρησιμοποιήσει τα μισά εμείς τα παίρνουμε ολα για να μην τα χάσουμε.γιατι με το ίδιο χαρτί δικαιουμαστε κ τη πρώτη φορα 3600 κ τη δεύτερη αλλά τόσα,επομενως γιατί να τα χάσουμε.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Bloublou85 είπε:

Ή απόφαση της επιτροπης εγκρίνει 3600.ακομα κι αν ο γιατρός θέλει να χρησιμοποιήσει τα μισά εμείς τα παίρνουμε ολα για να μην τα χάσουμε.γιατι με το ίδιο χαρτί δικαιουμαστε κ τη πρώτη φορα 3600 κ τη δεύτερη αλλά τόσα,επομενως γιατί να τα χάσουμε.

Αρα δν γίνεται να σπαστουν!!Χρήσιμη πληροφορία!!Εγω τις πήρα όλες!!Μακάρι ότι μένει να χαρίζονται μετά!!Πως είσαι κορίτσι?

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η marillia είπε:

Αρα δν γίνεται να σπαστουν!!Χρήσιμη πληροφορία!!Εγω τις πήρα όλες!!Μακάρι ότι μένει να χαρίζονται μετά!!Πως είσαι κορίτσι?

Εννοείται πως όσα μας εγκρίνει ή επιτροπή πάμε κ τα παίρνουμε.δηλ μας εγκρίνει ή επιτροπή 3600 κ γραφει ο γιατρός 1400? Ε όχι όλα τα γράφουν κ χρησιμοποιούμε όσα χρειαζόμαστε.κι εγώ 2000 χρησιμοποίησα αλλά μου τα έγραψε κ τα πηρα όλα κ τις δύο φορές οπότε τώρα τα έχω ψυγείο κ θα ξανά προσπαθήσω με αυτά.

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια! Χάθηκα λιγάκι αλλά έτρεχα.. Σήμερα έκανα τελικά σπερματένχηση που σας έλεγα σε 15 μέρες θα μάθω το αποτέλεσμα αν και δεν περιμένω πολλά.

@Nektarinaki_love  Τέλεια η τιμή!!! Με το καλό σου εύχομαι!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η sokola4 είπε:

Γειά σας κορίτσια! Χάθηκα λιγάκι αλλά έτρεχα.. Σήμερα έκανα τελικά σπερματένχηση που σας έλεγα σε 15 μέρες θα μάθω το αποτέλεσμα αν και δεν περιμένω πολλά.

@Nektarinaki_love  Τέλεια η τιμή!!! Με το καλό σου εύχομαι!

Εύχομαι καλή επιτυχία.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Κορίτσια 663,50 η δεύτερη χοριακή σήμερα!σήμερα είμαι στην πρώτη ημέρα καθυστέρησης❤️Πώς σας φαίνεται??

Σούπερ μου φαίνεται!!! Όλα καλά. Προχωράει τέλεια!!!

Δημοσίευση

Έχετε μαζευτεί πολλά κορίτσια εδώ, εύχομαι τα καλύτερα! Τέτοιες μέρες πέρισυ περίμενα κι εγω περίοδο για να ξεκινήσω τη δεύτερη μου προσπάθεια. Ακόμα έχω την εικόνα από τα ωοθηλακια που παρακολουθουσαμε στον υπέρηχο. Και τώρα έχω έναν μπέμπαρο αγκαλιά και αναρωτιέμαι ποιο απ αυτά να ήταν! Είναι μαγικό αυτό που συμβαίνει και μακαρι βέβαια να μην χρειαζόταν η εξωσωματική αλλά κατά κάποιο τρόπο ευγνωμονώ την επιστήμη που με έκανε να το ζήσω από τόσο κοντά και βημα-βήμα. Το κεφάλι ψηλά  μην πτοείστε απο τις ατυχίες, μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτές, όλες θα τα καταφέρετε! Και ίσως σύντομα να ξαναμπώ κι εγώ στην παρέα σας...

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η sokola4 είπε:

Γειά σας κορίτσια! Χάθηκα λιγάκι αλλά έτρεχα.. Σήμερα έκανα τελικά σπερματένχηση που σας έλεγα σε 15 μέρες θα μάθω το αποτέλεσμα αν και δεν περιμένω πολλά.

@Nektarinaki_love  Τέλεια η τιμή!!! Με το καλό σου εύχομαι!

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσιιιι και σε εσένα ό,τι κάνεις με το καλό! Μακάρι να βγεί θετική η χοριακή σου!έχε πιστη!

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Σ ευχαριστώ κοπέλα μουυυ!αυριο στις 7 έχω ραντεβού να δούμε τον σάκο μου είπε ο γιατρός!

 

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου!εσύ αν θυμάμαι καλά αυριο δεν έχεις χοριακή??εκτως και αν έχασα κάτι γιατί δεν μπήκα..

Ναι αύριο λέω να πάω !!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια λ,Μ έστειλε σήμερα τα αποτελέσματα..απορώ πώς...92 157 105..όμως από φέτος Μ είπε άλλαξαν τα όρια κ εκεί που ήταν 160 ή 180 την πρώτη ώρα έγινε 140 κ είμαι πάνω από τα όρια στη μια μέτρηση..τα έχω στείλει στον γιατρό..δεν απάντησε κάτι..αν δεν απαντήσει κάτι,θα περιμένω την Παρασκευή να Μ πει στο ραντεβού...
    • Σχετικά με τον ύπνο τι να σου πω... Κάπως ο ίδιος μας υπέδειξε αυτο το ωράριο. Δλδ από 2/3 μηνών κάναμε πάντα τη ρουτίνα του μπάνιου κάπου 7/8μμ και μετά γλαρωνε, θήλαζε και κοιμόταν το μεγαλύτερο stretch ύπνου (4-5 ώρες και καμιά φορά και 6 ώρες σερί). Οπότε το τηρήσαμε έκτοτε και χτίσαμε τις ρουτίνες γύρω απ' αυτο το ωράριο του νυχτερινού ύπνου. Ειδικά απ' όταν ξεκίνησε βρεφικό αυτό το ωράριο όχι απλά εδραιώθηκε αλλά απ' τις 6.30μμ είναι ήδη κουρασμένος φουλ, κι αν χάσουμε το παράθυρο μπάνιο-γαλα-νανι θα πέσει το ταβάνι να μας πλακώσει απ' τις κραυγές του 😂😂  Κάνει και 2 ημερήσιους ακόμα (πρωί περίπου 30/45λεπτα και μεσημέρι 1/2ωρες), από τον 15ο/18ο μήνα θα αφαιρέσουμε σταδιακά τον πρωινό και θα μείνει ο μεσημεριανος μόνο που τον κάνει ούτως ή άλλως στο σχολείο.  Σε γενικές γραμμές η βραδινή του ρουτίνα είναι η εξής (το έγραψα και πρόσφατα σε άλλη ενότητα, κάνω αντιγραφή εδώ): 5.30/6μμ (βραδινό) - 6/6.30μμ τα φώτα και οι φωνές στο σπίτι χαμηλώνουν/κατεβάζουμε παντζούρια, μπάνιο + μασαζάκι (δε βάζουμε σαπούνια καθε μέρα, απλά σε ζεστό νερό να ηρεμεί και να παίζει) - 7μμ μπιμπερό στο σαλόνι, όχι στο κρε΄βατι του + ιστοριούλα - 7/730μμ στο κρεβάτι για ύπνο.  Από εκεί και πέρα, συνήθως κάνει 2 αφυπνίσεις, μια στις 00:00/01:00 και μετά 03:00/04:00. Ξυπνάει 6/6:30 για πρωί 🫠 ιδανικά θα ήθελα να ξυπνάει 7/7.30 αλλά όσες φορές και να προσπαθήσαμε να καθυστερήσουμε τον βραδινό ύπνο έβγαζε τρομερή γκρίνια, ήταν υπέρ κουρασμένος και υπέρ νευριασμένος που μετά κάναμε αμάν να τον κοιμίσουμε, Ενώ άμα μένουμε πιστοί στο πρόγραμμα του πλέον τον ακουμπάμε στο κρεβάτι του, κάνουμε πατ πατ στο πωπουδακι μαξ 5 λεπτά και γεια σας. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δύσκολα να ξεβολευτουμε κι εμείς 😂😂😂  Πάντως έχει να κάνει και με το στυλ ζωής της κάθε οικογένειας ρε συ - έχουμε κι εμείς φιλικό ζευγάρι που βάζουν τον μικρό τους το νωρίτερο 11μμ γτ έτσι τους βολεύει επειδή μετά ξυπνάει 9 το πρωί. Εμείς ούτως ή άλλως ξεκινάμε δουλειά 8πμ και κοιμόμαστε κι οι ίδιοι νωρίς, οπότε λειτουργεί όπως έχει. 
    • Εγω βάζω από αρκετά νωρίς το λαδάκι της  weleda κ είμαι πολύ ευχαριστημένη. Όχι τόσο για ραγαδες γιατί είχα ηδη απο προηγούμενες εγκυμοσύνες, όμως ενυδατώνει εξαιρετικά το δέρμα κ αφήνει ωραία αίσθηση 
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για τις λεπτομερείς πληροφορίες όπως πάντα 🤩 βρήκα τα μαχαιροπίρουνα της ezpz σε προσφορά στο Αμαζον οπότε λέω να τα παραγγείλω να δοκιμάσουμε γιατί έχουμε και το ανοιχτό ποτηράκι της ίδιας εταιρείας και είμαστε ευχαριστημένοι.  Τώρα για το γάλα που λες, έχει ήδη σταματήσει τη φόρμουλα και πίνει αγελαδινό μερικές μέρες αφοτου χρονισε.. Τότε δε το σκέφτηκα κι απλά του το προσφερα στο μπιμπερο όπως κάθε άλλο γάλα. Θα δοκιμάσω σ' αυτό το ποτηράκι με το καλαμάκι να δούμε... Θα κάνω το πείραμα αύριο το πρωί - σ' αυτή τη φάση πίνει δύο φορές γάλα, το πρώτο μόλις ξυπνήσει και το δεύτερο πριν κοιμηθεί.  Επίσης μιας και λέμε για το γάλα, πρόσφατα διάβασα ότι είναι προτιμότερο το κατσικίσιο απ' το αγελαδινό... Πφφφ όλο νέες πληροφορίες, πραγματικά νιώθω πελαγωνενη ώρες ώρες... Τώρα που το σκέφτομαι μήπως να του βάλω κατσικίσιο στο ποτηράκι με το καλαμάκι; Χμμ κάπως να τα διαφοροποιησουμε όπως είπατε κι εσύ, κι έτσι να ξέρει τι να περιμένει απ' το κάθε δοχείο.
    • Εσένα κοριτσάκι μου πως είναι τα μωρά σου; Πως τα πάτε; Τα νέα σας;!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...