Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

Καθηγήτρια μου εσύ!!!! Άμα είναι φώναξε με να βγάλουμε διαγνωση. ?

Κάτσε μόλις μου πει κ μαζεψω τα απαραίτητα στοιχεία θα βγάλουμε διαγνωση,μη πάει τσαμπα τόση μελέτη.ετσι χτιζεις καριέρα!

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η jazz είπε:

Καλά κάνεις... εμένα μέχρι και τον σκύλο βγάζουν βόλτα.. βέβαια καλύτερα γιατί τραβαει ο μουργακος μου!! Τίποτα κι εγώ! έχω από κανένα σημαδακι ίσα που φαίνεται.. σίγουρα τραυμάτισε ο γιατρός τον τράχηλο, γιατί η αλήθεια είναι ζοριστικα πολύ.. ευτυχώς ούτε ένα λεπτό δεν ήταν.  

Ρεε εμφύτευση θα είναι σιγα μη κρατούσε τόσο ένας μικροτραυματισμούς,εδω ωοληψία κάνουμε κ την επόμενη δεν έχουμε τίποτα.

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Ρεε εμφύτευση θα είναι σιγα μη κρατούσε τόσο ένας μικροτραυματισμούς,εδω ωοληψία κάνουμε κ την επόμενη δεν έχουμε τίποτα.

Ε πώς , και στο τεστ Παπ έχουμε για λίγες μερες.. οτι και να πούμε θα δείξει. . Πάντως όταν είχα μείνει έγκυος δεν είχα τίποτα. Μόνο πόνους περιόδου για 3-4 μέρες πριν κάνω τεστ. Και μετά εννοείται..

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η satya είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Πήραν 2 ωαριάκια και περιμένω να με πάρουν να μου πουν εαν είναι καλά και θα τα καταψύξουμε μιας και ο άντρας μου έπαθε κοξάκι και δεν κάνει να βγει από το σπίτι! Σας ευχάριστώ όλες πολύ για τις ευχές σας!

Με το καλοοοοο

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Zefi87 είπε:

Ναι.. Το διαπίστωσα σήμερα που περάσαμε... Ολα καλά!!! Όλες οι κοπελες περάσανε. Σ ευχαριστώ...Παει κι αυτό...?

Kalhsperaaaa epidi k egw mazeuw ta xartia gi na peraso epitropi .sou klisane amesos rantevou?perimeneis polu wra sthn epitropi?kalh epitixia sou eyxwmaiiii

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ είπε:

Η @Kate@ άραγε πώς πήγε ?

@Kate@ σε σκεφτόμαστε !!!!

Κοριτσάκια μου αγαπημένα! Αρνητική χοριακή. Σας ευχαριστώ  πολύ για τη συμπαράσταση και για την παρέα που μου κρατήσατε όλες αυτές τις ημέρες αγωνίας. Εύχομαι τεράστιες χοριακές σε όσες είσαστε στην αναμονή και να ευχηθώ και σε εμάς με αρνητικές χορικές, η επόμενη φορά να είναι η και η τυχερή μας!  Θα σας παρακολουθώ για να μαθαίνω τα ευχάριστα! 

Σας φιλώ

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sakira είπε:

Kalhsperaaaa epidi k egw mazeuw ta xartia gi na peraso epitropi .sou klisane amesos rantevou?perimeneis polu wra sthn epitropi?kalh epitixia sou eyxwmaiiii

Καλησπέρα!! Είχα πάρει Νοέμβριο κ μου έκλεισαν 6 Φλεβάρη.... Πήγαμε 8.30 το πρωί.. Ημασταν περίπου 25 κοπελες. Αρχικά ήρθε η γραμματεας κ μας μάζεψε όλες για να βάλουμε σε σειρά τα δικαιολογητικά έτσι ώστε να διευκολύνουμε τους γιατρούς... Αυτό πήρε περίπου δύο ώρες. Κατά τις 11 παρα ήρθαν οι γιατροί τα έλεγξαν μόνοι τους κ μετά μπήκαμε όλες πάλι μέσα κ μας τα έδινε η γραμματέας...12 και κάτι τελειώσαμε! Πάντως φάνηκαν πρόθυμοι να μη στερησουν την προσπάθεια από καμιά.. Φαντάσου υπήρχαν κοπέλες που είχαν χάσει το βιβλιάριο τους ή που ειχαν κάνει ήδη προσπάθεια και δεν είχαν την πρώτη απόφαση της επιτροπής... Παρ όλα αυτά ήταν συνεργασιμοι... Καλή, καλή επιτυχία!! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Zefi87 είπε:

Καλησπέρα!! Είχα πάρει Νοέμβριο κ μου έκλεισαν 6 Φλεβάρη.... Πήγαμε 8.30 το πρωί.. Ημασταν περίπου 25 κοπελες. Αρχικά ήρθε η γραμματεας κ μας μάζεψε όλες για να βάλουμε σε σειρά τα δικαιολογητικά έτσι ώστε να διευκολύνουμε τους γιατρούς... Αυτό πήρε περίπου δύο ώρες. Κατά τις 11 παρα ήρθαν οι γιατροί τα έλεγξαν μόνοι τους κ μετά μπήκαμε όλες πάλι μέσα κ μας τα έδινε η γραμματέας...12 και κάτι τελειώσαμε! Πάντως φάνηκαν πρόθυμοι να μη στερησουν την προσπάθεια από καμιά.. Φαντάσου υπήρχαν κοπέλες που είχαν χάσει το βιβλιάριο τους ή που ειχαν κάνει ήδη προσπάθεια και δεν είχαν την πρώτη απόφαση της επιτροπής... Παρ όλα αυτά ήταν συνεργασιμοι... Καλή, καλή επιτυχία!! 

Se euxaristw para polu se poia epitropi peiges sto marousi?

Δημοσίευση

@Kate@ λυπάμαι πολυ. Δυστυχως οι περισσοτερες εχουμε περασει απο αυτο το σταδιο. Σε καταλαβαινουμε. Κανε κουραγιο, ασε τον χρονο να κυλησει να ηρεμησεις και σωματικα και θα συνεχισεις! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Zefi87 είπε:

Όχι, επαρχία είμαι!! Αν χρειαστείς κάτι άλλο κ μπορώ να βοηθήσω για τα της επιτροπής... Ευχαρίστως!! 

Se euxaristwwww para poluuu kalh epitixia euxwmaiii?? ennoeite xaxax oti tha ksana rwtiso gia kati exw anxos n peraso epitropi kai  na ksekiniso thn eksosomatikiii.esu ti provlima exeis k tha kaneis eksosomatiki?emena h fsh mou einai polu anevasmenh .kai mallon paw gia prwwri eminopausi 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Sakira είπε:

Se euxaristwwww para poluuu kalh epitixia euxwmaiii?? ennoeite xaxax oti tha ksana rwtiso gia kati exw anxos n peraso epitropi kai  na ksekiniso thn eksosomatikiii.esu ti provlima exeis k tha kaneis eksosomatiki?emena h fsh mou einai polu anevasmenh .kai mallon paw gia prwwri eminopausi 

Εγώ έκανα αφαίρεση κ στις δύο σάλπιγγες.. Μόλις γύρισα από το ταξίδι του μέλιτος ???☺️έκανα την εγχείριση κ επειδή έπρεπε να περάσουν τρεις μήνες, σήμερα πέρασα επιτροπή κ καλώς εχοντων των πραγμάτων κάπου 20 Φλεβάρη ξεκιναω!!!! Κι εγώ αγχώνομαι λίγο αλλά σκεπτόμενη τον σκοπό παίρνω δύναμη!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Zefi87 είπε:

Εγώ έκανα αφαίρεση κ στις δύο σάλπιγγες.. Μόλις γύρισα από το ταξίδι του μέλιτος ???☺️έκανα την εγχείριση κ επειδή έπρεπε να περάσουν τρεις μήνες, σήμερα πέρασα επιτροπή κ καλώς εχοντων των πραγμάτων κάπου 20 Φλεβάρη ξεκιναω!!!! Κι εγώ αγχώνομαι λίγο αλλά σκεπτόμενη τον σκοπό παίρνω δύναμη!!!! 

Sto euxwmai mesa ap thn psixi mou me ena mwraki ???

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Bloublou85 είπε:

Τα ωάρια πόσα χιλ είναι?

@Πιου-πιου & Bloublou85  ειλικρινά κάθε φορά με αφήνετε άφωνη. 

Δεν γνωρίζω τέτοιες λεπτομέριες.....

Ο γιατρός μετρούσε και έλεγε κάτι νούμερα στη βοηθό του αλλά δεν μου εξήγησε...

Εσείς είστε πολύ ψαγμενες....Σας θαυμάζω!

Anyway το Σάββατο θα γίνει η ωοοληψια....

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Ν_S είπε:

@Πιου-πιου & Bloublou85  ειλικρινά κάθε φορά με αφήνετε άφωνη. 

Δεν γνωρίζω τέτοιες λεπτομέριες.....

Ο γιατρός μετρούσε και έλεγε κάτι νούμερα στη βοηθό του αλλά δεν μου εξήγησε...

Εσείς είστε πολύ ψαγμενες....Σας θαυμάζω!

Anyway το Σάββατο θα γίνει η ωοοληψια....

Καλή επιτυχία!!!

Εγώ ειδικευομαι στη προγεστερόνη ή @Πιου-πιου στην οιστραδιολη! Παρεπιπτόντως δε μου ειπες ή προγεστερόνη πόσο ήταν;?? Παρακαλώ κορίτσια δε θα φεύγει καμιά από δω μέσα για ωοληψία χωρίς να ενημερώνει τη τιμή! Χαχαχα?

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Kate@ είπε:

Κοριτσάκια μου αγαπημένα! Αρνητική χοριακή. Σας ευχαριστώ  πολύ για τη συμπαράσταση και για την παρέα που μου κρατήσατε όλες αυτές τις ημέρες αγωνίας. Εύχομαι τεράστιες χοριακές σε όσες είσαστε στην αναμονή και να ευχηθώ και σε εμάς με αρνητικές χορικές, η επόμενη φορά να είναι η και η τυχερή μας!  Θα σας παρακολουθώ για να μαθαίνω τα ευχάριστα! 

Σας φιλώ

Αχ βρε κορίτσι μου. Όλες σε καταλαβαίνουμε. Έχουμε περάσει αυτή την πίκρα άλλες λίγο άλλες πολύ. Είναι η πρώτη σας προσπάθεια?Θετική σκέψη ότι θα πετύχει την επομενη!!! Μην τα παρατάτε!

Δημοσίευση

@Kate@ μου λυπάμαι πολύ. Σε καταλαβαίνουμε όλες. 

@Zefi87  @Sakira καλή αρχή κορίτσια. Εύχομαι πρώτη και τυχερή. 

@jazz Εγώ συμφωνώ με τη μπλουμπλουκα. Αυτό το αιματακι μάλλον είναι για καλό...!!!

Δημοσίευση

@ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ μου τί να κάνουμε; 

Διασκεδάζουμε τον πόνο μας; 

Ότι ετοιμάζομουν να στείλω στην @Ν_S τί μας θαυμάζει καλύτερα να μας λυπάται. Αφού η μια ανεβάζει οιστραδιόλη και η άλλη προγεστερόνη τί να κάνουμε τα μάθαμε απ' έξω και ανακατωτα. Και φυσικά τα έμαθε και η μία στην άλλη. Χαχαχαχα.

Κορίτσια να σας πω και τα νέα μου.

Τη Δευτέρα εμβρυομεταφορα!

Δημοσίευση

@Ν_S φίλη μου τώρα σοβαρά όπως λέει και η Μπλουμπλου έχει μεγάλη σημασία το μέγεθος του ωαρίου για την οιστραδιόλη. Όμως ότι ανεβηκε πολύ είναι καλό γιατί δείχνει ότι τα ωάρια ωριμάζουν και μεγαλώνουν. Θα ξανακάνεις μέτρηση και θα ανέβει κι άλλο!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Zefi87 είπε:

Ο στόχος δίνει σε όλες μας δύναμη! Πολύ περισσότερη από αυτη που νομίζαμε ότι είχαμε? Καλό ξεκίνημα!!!

Δημοσίευση

@Πιου-πιου Ναι!!!!! Εμβρυομεταφορα επιτέλους!!!!

@jazz αιματακι εμφύτευσης ψηφίζω και εγώ. Αλλά εσύ μείνε ψύχραιμη μην σε ξεσηκώσουμε παρά πολύ με τα λόγια μας. Λίγες μέρες έμειναν!

Καλημέρα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...