Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε; Εγώ επαθα γαστρεντερίτιδα χθες και όλο το βράδυ υπεφερα.

@bebe2 μπράβο κοριτσάκι μου ημουνα σίγουρη ότι όλα θα ηταν καλά.

@Magaiver τι ωραία χιονιιι και ελατα! Είναι τελειααα!

Δημοσίευση

@Kat-Cat @Bloublou85 είναι από το παράθυρο του σπιτιού ? Ήθελα πολύ να κάνω τηλεεργασια και να φτιάξω μελομακάρονα αλλά τελικά το μετεθεσα για το ΣΚ το σχεδιο χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες.

@Bloublou85 Περαστικά βρε μπλουμπλουκι! Που κόλλησες γαστρεντερίτιδα? Είσαι καλύτερα σήμερα?

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Magaiver είπε:

@Kat-Cat @Bloublou85 είναι από το παράθυρο του σπιτιού ? Ήθελα πολύ να κάνω τηλεεργασια και να φτιάξω μελομακάρονα αλλά τελικά το μετεθεσα για το ΣΚ το σχεδιο χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες.

@Bloublou85 Περαστικά βρε μπλουμπλουκι! Που κόλλησες γαστρεντερίτιδα? Είσαι καλύτερα σήμερα?

Μελομακάρονα;μίαμ τα αγαπημένα μου αλλά τα θέλω πολύ μελωμενα.ειμαι καλύτερα μόνο που έχει μαζευτεί ή κοιλιά μου κ προσπαθώ σιγά σιγά να τρώω για να επανέλθει.

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε; Εγώ επαθα γαστρεντερίτιδα χθες και όλο το βράδυ υπεφερα.

@bebe2 μπράβο κοριτσάκι μου ημουνα σίγουρη ότι όλα θα ηταν καλά.

@Magaiver τι ωραία χιονιιι και ελατα! Είναι τελειααα!

Μπλουμπλουκα μου περαστικά ! Κυκλοφορεί ίωση με γαστρεντεριτιδα :(

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Magaiver είπε:

Αχ στείλε και σε μας κανένα μελομακάρονο ! ❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Eleni73 είπε:

❤️ Είσαι καλά εσύ κοριτσάκι μου; τι νέα έχουμε;

Τώρα Ελενάκι να σου πω ότι είμαι καλά... Νέα δεν έχω. Περιμένω να σταματήσει το αίμα ώστε να έρθει η περίοδος κάποια στιγμή. Ελπίζουμε να γίνει φυσικά και να μη χρειαστεί ιατρική επέμβαση. Θα τα περάσουμε όμως και τα δύσκολα, ότι και να γίνει.  Με το νέο έτος θα προχωρήσω πάντως. Δεν έχω αποφασίσει τί θα κάνω. Ελπίζω μόνο όλα να πάνε καλά. 

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

Τώρα Ελενάκι να σου πω ότι είμαι καλά... Νέα δεν έχω. Περιμένω να σταματήσει το αίμα ώστε να έρθει η περίοδος κάποια στιγμή. Ελπίζουμε να γίνει φυσικά και να μη χρειαστεί ιατρική επέμβαση. Θα τα περάσουμε όμως και τα δύσκολα, ότι και να γίνει.  Με το νέο έτος θα προχωρήσω πάντως. Δεν έχω αποφασίσει τί θα κάνω. Ελπίζω μόνο όλα να πάνε καλά. 

όλα θα πάνε υπέροχα!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Πιου-πιου είπε:

Κοριτσάκι είχα χάσει συνέχειες μάλλον... τι έγινε ήταν βιοχημική; δεν προχώρησε; ωωω λυπάμαι τόσο... λοιπόν ανασυντασσόμαστε!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Zeta. είπε:

Κορίτσια είχα κάποιες μέρες καθυστέρηση. Θεωρούσα οτι τα έπαιξε η περίοδος μου από τα φάρμακα κ έκανα μολις τεστ κ βγήκε θετικό

Κοριτσάκι μου γλυκό. Όλα να πάνε τέλεια εύχομαι. Από την αρχή μέχρι το τέλος Ζετάκι μου. Κάνε χοριακούλα. Περιμένουμε τα νέα. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Πιου-πιου είπε:

Κοριτσάκι μου γλυκό. Όλα να πάνε τέλεια εύχομαι. Από την αρχή μέχρι το τέλος Ζετάκι μου. Κάνε χοριακούλα. Περιμένουμε τα νέα. 

Θα πάω τώρα να κάνω.  Από την μία χαίρομαι κ από την άλλη φοβάμαι. Ο λόγος που έκανα εξωσωματική ειναι επειδή εχουμε εγώ κ ο άντρας μου στίγμα μεσογειακής αναιμιας.τωρα θα πρέπει να κάνω προγεννητικό έλεγχο στην 12η εβδομαδα να δούμε αν ειναι καλά

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Zeta. είπε:

Θα πάω τώρα να κάνω.  Από την μία χαίρομαι κ από την άλλη φοβάμαι. Ο λόγος που έκανα εξωσωματική ειναι επειδή εχουμε εγώ κ ο άντρας μου στίγμα μεσογειακής αναιμιας.τωρα θα πρέπει να κάνω προγεννητικό έλεγχο στην 12η εβδομαδα να δούμε αν ειναι καλά

Το ξέρω κοριτσάκι μου. Είναι δύσκολο να μην ανησυχείς. Όλα θα πάνε όμως καλά. ΠΡΕΠΕΙ να πάνε καλά και θα πάνε. Να σκέφτεσαι ότι όλες οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας. Θυμάμαι και στον προεμφυτευτικό είχατε πολύ καλά αποτελέσματα. Θα είσαι τυχερή κοριτσάκι μου. Είχαμε ατυχίες. Φτάνουν (τις πήραμε όλες - καθαρίσαμε για αυτό το μήνα). Κάποιες μας θα είναι τυχερές. Και εσύ θα είσαι. Προχώρα και μη φοβάσαι τίποτα. Σε φιλώ γλυκά. Καλά αποτελέσματα! Αν είσαι Αθήνα και πας σε μεγάλο μαιευτήριο θα τα έχεις σήμερα. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Δημοσίευση

@Zeta. θεώρησε το ότι ήρθε για καλό. Άλλωστε οι πιθανότητες είναι υπέρ σας να μη νοσεί τ μωρο. Ένα βήμα ρη φορά βέβαια. Κάνε ρη χοριακη σου πρώτα π αν έχει καθυστέρηση θα είναι λογικά υψηλή. Οπότε μάλλον θα πας κ άμεσα για υπέρηχο.

@Πιου-πιου διάβασα τ νέα σου κ πολύ στεναχωρήθηκα. Συνέχισε τις προσπάθειες μόνη σου για λίγο. Αφού ξύπνησε τ σύστημα μπορεί γρήγορα να προκύψει κ πάλι εγκυμοσύνη.

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Zeta. είπε:

Κορίτσια είχα κάποιες μέρες καθυστέρηση. Θεωρούσα οτι τα έπαιξε η περίοδος μου από τα φάρμακα κ έκανα μολις τεστ κ βγήκε θετικό

ζεταααααααα!!!!! ειδες ειχαμε πει θα ειμαστε μαζι και ειμαστε!!!! τι τελειο νεο!!!!! ποσο χαρηκα!!!!! ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...