Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

παντως εγώ συμφωνώ με την πιου - πιου που συμφωνει με τη νικονα που συμφωνει με τη Γιαδικιαρογλου :P (στο θέμα γιατρών  που αναφερθήκατε)

Εσύ θα είσαι η Πετροβασιλη βεβαίως, βεβαίως. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου! έκανα κάτι σαν scratching αφού μου πήραν βιοψία ενδομητρίου δεν πόνεσα πολύ μόνο μια ενόχληση, βέβαια 1 ώρα πριν είχα πάρει και ένα advil, ο Νίκας λέει θέλει 1 μήνα για το αποτέλεσμα οπότε ούτε σε αυτόν τον κύκλο θα προχωρήσω σε ετ! Πάλι αναμονή, αλλά δεν πειράζει έχουμε συνηθίσει πια σε αυτά! μασαμε? 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η satya είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! έκανα κάτι σαν scratching αφού μου πήραν βιοψία ενδομητρίου δεν πόνεσα πολύ μόνο μια ενόχληση, βέβαια 1 ώρα πριν είχα πάρει και ένα advil, ο Νίκας λέει θέλει 1 μήνα για το αποτέλεσμα οπότε ούτε σε αυτόν τον κύκλο θα προχωρήσω σε ετ! Πάλι αναμονή, αλλά δεν πειράζει έχουμε συνηθίσει πια σε αυτά! μασαμε? 

Δε πειράζει satya μου ας είναι τον επόμενο με πιο καλές συνθήκες.ευχομαι να πάρεις καλά αποτελέσματα κ να προχωρησεις.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Κορίτσιααααα δε το πιστεύω προχώρησε κι άλλο έμβρυο λέει έχω 6 κ προχωράνε τέλεια μου είπε.αυριο θα κάνουμε εμβρυομεταφορα τελικά με τρίτης μέρας.

Μπράβο μπλουμπλουκάκι ΜΠΡΑΒΟΟΟ. Τέλεια νέα. Άντε με το καλό κοριτσάκι η ετ. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

Μπράβο μπλουμπλουκάκι ΜΠΡΑΒΟΟΟ. Τέλεια νέα. Άντε με το καλό κοριτσάκι η ετ. 

Αχ ξέρεις τι άγχος με έπιασε.θα μπορούσαμε να βάλουμε βλαστοκύστες αλλά μου είπε αυτός ο εμβρυολογος ότι δε θα μπορεί το σαββατο κ αν είναι να συνεννοηθω με το γιατρό,κ είπα να μη το ρισκαρω να είναι άλλος.

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Κορίτσιααααα δε το πιστεύω προχώρησε κι άλλο έμβρυο λέει έχω 6 κ προχωράνε τέλεια μου είπε.αυριο θα κάνουμε εμβρυομεταφορα τελικά με τρίτης μέρας.

Τέλεια νέα!!!!! Με το καλό να πάρουμε μια τεράστια χοριακή!!!

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Ωωωωωω!!! Μπράβο, μαχητής από κούνια...με το καλό η ετ και υπομονή για την πιο δυσκολη περίοδο, της αναμονής.. ???

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η jazz είπε:

Ωωωωωω!!! Μπράβο, μαχητής από κούνια...με το καλό η ετ και υπομονή για την πιο δυσκολη περίοδο, της αναμονής.. ???

Ευχαριστώ πολύ,να πάνε όλα καλά αύριο κ θα το απολαύσω μετά.

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Ευχαριστώ πολύ,να πάνε όλα καλά αύριο κ θα το απολαύσω μετά.

Όλα τέλεια θα πάνε αύριο. Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις στο μόνιτορ τα εμβρυακια να σκάνε σαν αστεράκια μέσα στη μήτρα.. εγώ και τις δύο φορές βουρκωσα.. 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η jazz είπε:

Όλα τέλεια θα πάνε αύριο. Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις στο μόνιτορ τα εμβρυακια να σκάνε σαν αστεράκια μέσα στη μήτρα.. εγώ και τις δύο φορές βουρκωσα.. 

Εγώ τη τελευταία φορά δεν το χάρηκα γιατί τιναχτηκα στον αέρα από το πονο κ δεν το ειδα,ελπιζω αύριο να τα καταφέρω.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια σας! Σας έχασα λίγο γιατί τρέχω αυτές τις μέρες να τελειώσω τις δουλειές μου ! Αύριο έχω υπέρηχο :))@Bloublou85 μπράβο κορίτσι μου ! Με το καλό να έχεις καλή μεταφορά και τέλεια αποτελέσματα ! 

Δημοσίευση

@Bloublou85 πολύ ωραία τα νέα σου. Θα έχεις την επόμενη θετική χοριακή. Πιστεψε με. Νομίζω ειμαι γουρλου (στους άλλους :P ) Καλή επιτυχία και σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια με τους υπερηχους και τις εξετάσεις τους.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και το πινακάκι μας - τώρα που ο μπέμπης κοιμάται του καλού καιρού - για να μη ξεχνιόμαστε ❤️💙👶
    • Σε ευχαριστώ κορίτσι μου από καρδιάς! Εχω παρακολουθήσει την ιστορία σου από τότε που βρέθηκα σε αυτή τη σελίδα και σε θαύμαζα και σε θαυμάζω! Είσαι πρότυπο γυναικείας δύναμης ,υπομονής και αντοχής! Την ιστορία σου ,θα μπορούσες να την αφηγηθείς και να αποτελέσει έμπνευση και πηγή ενθάρρυνσης και επιμονής για άλλες γυναίκες που παλεύουν για ένα μωρό! Χάρηκα πάρα πολύ που τα κατάφερες και κράτησες το μωράκι σου αγκαλιά! Να έχεις υγεία ,αγάπη και όλα τα καλά του Θεού στη ζωή σου! Τα αξίζεις!!!
    • Κορίτσι μου!! Δεν σε ξέρω αλλά σε νιώθω... Προσπάθησα 7 ολόκληρα χρόνια μέχρι που ο ίδιος ο χρόνος μου είπε ως εδώ! Φτάνει.. Ο χρόνος σας κυρία μου τελείωσε...μπορείτε να κατεβείτε από το τρένο των προσπαθειών... Μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα και ακόμα θα το πάλευα.. ακόμα θα έκανα οτι είναι δυνατόν ... Τι να πω... Να έχουμε ανθρώπους γύρω μας που αγαπάμε και μας αγαπάνε και να χαρίζουμε την τρυφερότητα και την αγκαλιά μας σε ότι μας περιβάλλει και μας κάνει χαρούμενες! Τα φιλιά μου και μαι αγκαλιά μεγάλη! 
    • Καλημέρα κορίτσια μου!  Αρχικά, σας υπερευχαριστω για τις ευχές και τα μηνύματα 😍❤️💙💝❣️ Η παρέα μας εδώ μ έχει στηρίξει στις δύσκολες αλλά και στις ευχάριστες στιγμές μας χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά 🙏🏻 είστε όλες υπέροχες!! ✨ Έχω χαθεί στο newborn bubble μου όπως θα καταλάβατε, αλλά μπαίνω και ρίχνω μια ματιά καθημερινά γιατί έχουμε ακόμα γεννητουρια να γιορτάσουμε 🤩 Είμαστε καλά με το μπέμπη μας, δυσκολευόμαστε κατά κύριο λόγο τις νύχτες γιατί κάτι τον πιάνει, αλλά την ημέρα είναι εξαιρετικός!! Κοιμάται σα πουλάκι, και ξυπνάει μόνο για φαγητό 😅 το βράδυ σεληνιαζεται και έχει νεύρα 🥲 Τα παμε καλά με το θηλασμό θεωρώ, χθες ήρθε απ'το σπίτι μας και μια σύμβουλος θηλασμού που μας έδειξε έμπρακτα κάποια πράγματα, κάναμε και baby wearing που δεν έχω καταλήξει αν του αρέσει ακόμα γιατί γκρινιάζει και ψάχνει στήθος ακόμα κι αν έχει φάει ήδη! Γενικά είμαστε φουλ ερωτευμένοι μαζί του, απ' το Σάββατο που γεννήθηκε πρέπει να έχουμε γεμίσει το Google cloud με ο,τι φωτό μπορείτε να φανταστείτε 😅 τον κοιτάζω κάθε στιγμή κι ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι είναι δικός μου.... ο γιος μου 😍 Α! Όσο ήμασταν στο μαιευτήριο τον είδαν 2 διαφορετικοί παιδίατροι και είπαν ότι έχει θέμα με το χαλινο της γλώσσας  (αγκυλωγλωσσια) - ωστόσο δεν είχαμε θέμα στον θηλασμό εξ αρχής οπότε θεώρησαν ότι δεν είναι μεγάλο "πρόβλημα", παρόλα αυτά μας παρέπεμψαν να κάνουμε την μικροεπεμβαση με σκοπό να εμπεδώνεται καλύτερα στο στήθος γιατί όταν δεν τα καταφέρνει εκνευρίζεται ο γλυκούλης και τα παρατάει. Κάναμε την επέμβαση την Τετάρτη που λετε, δεν ήταν τίποτα, ούτε κιχ δεν έβγαλε. Η σύμβουλος θηλασμού βέβαια (είναι και νοσοκόμα στο τμήμα νεογνών στο μαιευτήριο που γέννησα) που τον είδε χθες, θεωρεί ότι θα πρέπει να γίνει επαναξιολόγηση γιατί η διαφορά δεν είναι μεγάλη απ' το πριν και θα μπορούσε να γίνει ακόμα καλύτερη δουλειά.  Την τρίτη που μας έρχεται έχουμε το πρώτο ραντεβού με την παιδίατρο, οπότε θα ρωτήσω και τη γνώμη της. Τέλος, χθες καθώς αλλάζαμε την πάνα με το σύζυξ, τσουπ έπεσε και ο ομφαλός!!! Δε το περίμενα τόσο σύντομα 😅 Αυτά από εμάς ♥️  Υ.Γ. δε ξέρω εάν το ανέφερα πιο πάνω αλλά είχα ρήξη περινέου πρώτου βαθμού για την οποία μου έκανε 1-2 ράμματα ο γιατρός τα οποία δε τα νιώθω καθόλου και ήθελα να πω πως νιώθω ότι η περιοχή γενικά επουλώνεται παρά πολύ γρήγορα και ομαλά 🙏🏻 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...