Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

@Bloublou85, πού είσαι; Με έφαγε η αγωνία. 

Λοιπόν ακούστε τα κουφά! Έχω δέκα τελικά από τα οποία τα 8 είναι ώριμα πάνω από 20.εχω κ δύο 22 κ φοβάμαι μη γίνει ωορρηξία.δευτερον το πρωί άκουσα λάθος η προγεστερόνη ανέβηκε στο 1.6 και το κουφό είναι ότι έπεσε το ενδομήτριο ήταν κάπου 9 προχτές κ σήμερα 6.40 τι γίνεται;;;;;

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Bloublou85 είπε:

Λοιπόν ακούστε τα κουφά! Έχω δέκα τελικά από τα οποία τα 8 είναι ώριμα πάνω από 20.εχω κ δύο 22 κ φοβάμαι μη γίνει ωορρηξία.δευτερον το πρωί άκουσα λάθος η προγεστερόνη ανέβηκε στο 1.6 και το κουφό είναι ότι έπεσε το ενδομήτριο ήταν κάπου 9 προχτές κ σήμερα 6.40 τι γίνεται;;;;;

Πρώτα από όλα το καλό είναι τα ωάρια. Τα άλλα δε μας νοιάζουν. Αφού έκανες τόσα τί να σου κάνει η προσγεστερόνη. Ρε παιδί μου αυτή τί σου λέει υπάρχει περίπτωση να σπάσουν; Γιατί δεν κάνεις την ένεση που δεν τα αφήνει να σπάσουν τότε;

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

το πιο κουφο ειναι το ενδομητριο....Η προγεστερονη οκ ειναι ακομα απο αυτα που διαβαζω εδω μεσα. Το 22 ειναι στο οριο να γινει ωορρηξια. Δε σου ειπαν κατι γιαυτο? να τα παρουν? Ποτε στα παιρνουν?

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

Πρώτα από όλα το καλό είναι τα ωάρια. Τα άλλα δε μας νοιάζουν. Αφού έκανες τόσα τί να σου κάνει η προσγεστερόνη. Ρε παιδί μου αυτή τί σου λέει υπάρχει περίπτωση να σπάσουν; Γιατί δεν κάνεις την ένεση που δεν τα αφήνει να σπάσουν τότε;

Ποια ένεση λες; Θα κάνω τώρα στις 10 την ovitrelle.φοβαναι πολύ μέχρι τη Δευτέρα μήπως σπάσουν;αν γίνει ωορρηξία σπάνε όλα μαζί η μένουν τα υπόλοιπα;

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

το πιο κουφο ειναι το ενδομητριο....Η προγεστερονη οκ ειναι ακομα απο αυτα που διαβαζω εδω μεσα. Το 22 ειναι στο οριο να γινει ωορρηξια. Δε σου ειπαν κατι γιαυτο? να τα παρουν? Ποτε στα παιρνουν?

Τη Δευτέρα και είναι 22.7 τα δύο άστα είμαι τρομοκρατημένη.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Ποια ένεση λες; Θα κάνω τώρα στις 10 την ovitrelle.φοβαναι πολύ μέχρι τη Δευτέρα μήπως σπάσουν;αν γίνει ωορρηξία σπάνε όλα μαζί η μένουν τα υπόλοιπα;

Arvecap λέγεται τα σκληραίνει για 36 ώρες και δεν σπάνε με τίποτα. Εγώ την έκανα αντί της Ovitrelle. Ρε παιδί μου η γιατρός τί λέει υπάρχει περίπτωση να σπάσουν ή σε καλύπτει η Ovitrelle για τέτοιο ενδεχόμενο; Μήπως πάλι με τρομοκρατείς τσάμπα; Επίσης που να ξέρουμε ρε μπλουμπλούκι τί γίνεται αν σπάσει ένα; Η γιατρός τί λέει. Πάρε την τηλέφωνο τώρα να σου λύσει τις απορίες. Δεν πειράζει να την ενοχλήσεις, καλύτερα να είσαι ήρεμη. 

Δημοσίευση

Συμφωνω με την πιου-πιου παρτην να ρωτησεις. Λογικα οι ενεσεις που σου λεει θα στα κρατησουν για μια μερα να στα παρουν Δευτέρα. Υποτιθεται γιαυτο τις κανεις και γιαυτο παρακολουθεις με υπερηχο. Τι να πω και εγω!

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

Arvecap λέγεται τα σκληραίνει για 36 ώρες και δεν σπάνε με τίποτα. Εγώ την έκανα αντί της Ovitrelle. Ρε παιδί μου η γιατρός τί λέει υπάρχει περίπτωση να σπάσουν ή σε καλύπτει η Ovitrelle για τέτοιο ενδεχόμενο; Μήπως πάλι με τρομοκρατείς τσάμπα; Επίσης που να ξέρουμε ρε μπλουμπλούκι τί γίνεται αν σπάσει ένα; Η γιατρός τί λέει. Πάρε την τηλέφωνο τώρα να σου λύσει τις απορίες. Δεν πειράζει να την ενοχλήσεις, καλύτερα να είσαι ήρεμη. 

Εντάξει πήρα το γιατρο,μου είπε ότι δεν θα γίνει ωορρηξία εφόσον έκανα cetrotide.λαθος συναγερμός κορίτσια!αλλά αυτό με το ενδομητριο τον παραξένεψε πολυ.

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

Συμφωνω με την πιου-πιου παρτην να ρωτησεις. Λογικα οι ενεσεις που σου λεει θα στα κρατησουν για μια μερα να στα παρουν Δευτέρα. Υποτιθεται γιαυτο τις κανεις και γιαυτο παρακολουθεις με υπερηχο. Τι να πω και εγω!

Αχ kat cat μου ευχαριστώ κι εσύ ότι μπορείς λες,μ αρέσει αυτό είναι γαμάτο.

Δημοσίευση

Κοριτσάκια καλησπέρα τί κάνετε?Διάβαζα τα νέα σας αυτές τις μέρες.Για μένα μάλλον ούτε ο Νοέμβρης ξεκίνησε καλά,βασικά όλη η χρονιά είναι τελείως χάλια.Σήμερα πήγα για υπέρηχο,τελικά από τα 5 ωοθυλάκια που είχαμε δει μόνο τα δύο προχωράνε,αλλά το ένα είναι 15χιλ και το άλλο 8,μεγάλη απόκλιση έχουν μεταξύ τους.Τα άλλα υποχώρησαν.Πλέον υπάρχει κατακόρυφη πτώση λόγω ηλικίας,στεναχωρέθηκα τόσο πολύ.Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να βιαστούμε και να μην ακυρώνουμε κύκλους να παίρνουμε ότι μπορούμε και ότι είναι της γνώμης να πάμε και να δούμε τί θα πάρουμε.Τώρα αν θα βάλουμε κατάψυξη χλωμό το βλέπω,είπαν θα το χρεώσουν σα φυσικό κύκλο.Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη,τα ωοθυλάκια δε προχωράνε,τα dhea δεν έχουν βοηθήσει,μόνο τα ovamax θα συνεχίσω γιατί πρέπει λέω εγώ να παίρνω κάτι.Δε βλέπω να τα καταφέρνω,δε μπορώ να βρω έναν κύκλο καλό.Ψάχνω να βρω αν υπάρχει υγιές έμβρυο γι¨αυτό κάνω συλλογή αλλά δε ξέρω και αν θα το βρω ποτέ.Σε λίγο ούτε ένα ωάριο δε θα μπορώ να βρω.Τη Δευτέρα τώρα έχω υπέρηχο να δούμε πώς πάνε,συνεχίζω κανονικά τα φάρμακα.Ας δούμε αν θα πάρουμε τίποτα από αυτόν τον κύκλο.Έχω απογοητευτεί και στεναχωρεθεί τόσο πολύ,έκλαιγα πόση ώρα,δε μπορούσα να ηρεμήσω.Δυστυχώς η ηλικία φταίει και σίγουρα τα ωάρια,πρέπει να το αποδεχτώ.Δε ξέρω πόσο ακόμα θα μου επιτρέπει ο χρόνος να προσπαθώ και να βρίσκω κουράγιο και δυνάμεις.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η sansa είπε:

Κοριτσάκια καλησπέρα τί κάνετε?Διάβαζα τα νέα σας αυτές τις μέρες.Για μένα μάλλον ούτε ο Νοέμβρης ξεκίνησε καλά,βασικά όλη η χρονιά είναι τελείως χάλια.Σήμερα πήγα για υπέρηχο,τελικά από τα 5 ωοθυλάκια που είχαμε δει μόνο τα δύο προχωράνε,αλλά το ένα είναι 15χιλ και το άλλο 8,μεγάλη απόκλιση έχουν μεταξύ τους.Τα άλλα υποχώρησαν.Πλέον υπάρχει κατακόρυφη πτώση λόγω ηλικίας,στεναχωρέθηκα τόσο πολύ.Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να βιαστούμε και να μην ακυρώνουμε κύκλους να παίρνουμε ότι μπορούμε και ότι είναι της γνώμης να πάμε και να δούμε τί θα πάρουμε.Τώρα αν θα βάλουμε κατάψυξη χλωμό το βλέπω,είπαν θα το χρεώσουν σα φυσικό κύκλο.Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη,τα ωοθυλάκια δε προχωράνε,τα dhea δεν έχουν βοηθήσει,μόνο τα ovamax θα συνεχίσω γιατί πρέπει λέω εγώ να παίρνω κάτι.Δε βλέπω να τα καταφέρνω,δε μπορώ να βρω έναν κύκλο καλό.Ψάχνω να βρω αν υπάρχει υγιές έμβρυο γι¨αυτό κάνω συλλογή αλλά δε ξέρω και αν θα το βρω ποτέ.Σε λίγο ούτε ένα ωάριο δε θα μπορώ να βρω.Τη Δευτέρα τώρα έχω υπέρηχο να δούμε πώς πάνε,συνεχίζω κανονικά τα φάρμακα.Ας δούμε αν θα πάρουμε τίποτα από αυτόν τον κύκλο.Έχω απογοητευτεί και στεναχωρεθεί τόσο πολύ,έκλαιγα πόση ώρα,δε μπορούσα να ηρεμήσω.Δυστυχώς η ηλικία φταίει και σίγουρα τα ωάρια,πρέπει να το αποδεχτώ.Δε ξέρω πόσο ακόμα θα μου επιτρέπει ο χρόνος να προσπαθώ και να βρίσκω κουράγιο και δυνάμεις.

Αχ sansa μου λυπαμαι πολυ , αλλα πρεπει να κοιταμε μπροστα ! Συνεχισε και βλεπουμε για το 15αρι και ισως ξυπνησει κ τρεξει κ το πιο μικρο ! Μην απογοητευεσαι και αγχωνεσαι, βλεποντας κ κανοντας ειναι αυτες οι καταστασεις... Ενα βημα καθε φορα ! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η sansa είπε:

Sansa μου μην απογοητεύεσαι ακόμα γιατί θα πάρει τα πάνω του αυτό το 15αρι,εγω πριν τρεις μέρες έκλαιγαν γιατί τα περισσότερα ήταν 13 14 ε αυξησαμε τη δόση κ τώρα είναι 20 μέσα σε δύο μέρες.και συγγνώμη που το λέω αυτό αλλά αυτό που κάνει ο γιατρός κ σε αγχώνει έτσι δεν είναι κ ότι καλύτερο,τι πάει να πει πρέπει να βιαστουμε κανεις ότι καλύτερο μπορείς.σε ποια μέρα του κύκλου είσαι κ είναι 15;

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Sansa μου μην απογοητεύεσαι ακόμα γιατί θα πάρει τα πάνω του αυτό το 15αρι,εγω πριν τρεις μέρες έκλαιγαν γιατί τα περισσότερα ήταν 13 14 ε αυξησαμε τη δόση κ τώρα είναι 20 μέσα σε δύο μέρες.και συγγνώμη που το λέω αυτό αλλά αυτό που κάνει ο γιατρός κ σε αγχώνει έτσι δεν είναι κ ότι καλύτερο,τι πάει να πει πρέπει να βιαστουμε κανεις ότι καλύτερο μπορείς.σε ποια μέρα του κύκλου είσαι κ είναι 15;

Ξεκίνησα την Τρίτη τα φεμαρα και την Τετάρτη τις ενέσεις.Είχα αδιαθετησει το προηγούμενο Σάββατο το απόγευμα.Σήμερα είμαι στην 4η μέρα ενεσεων και 5ης φεμαρα.Τί να πω κορίτσι δε ξέρω πλέον τί γίνεται.

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η sansa είπε:

Ξεκίνησα την Τρίτη τα φεμαρα και την Τετάρτη τις ενέσεις.Είχα αδιαθετησει το προηγούμενο Σάββατο το απόγευμα.Σήμερα είμαι στην 4η μέρα ενεσεων και 5ης φεμαρα.Τί να πω κορίτσι δε ξέρω πλέον τί γίνεται.

Βρε θα σε σκοτώσω μόνο 4 μέρες ενεσεις κ έχεις ήδη 15;;; Εμενα τη τεταρτη μέρα ήταν 10. νομίζω ότι αδίκως ανησυχεις κ θα τα πάει πολύ καλά αυτό κ να ξέρεις στη πορεία θα έρθει κ το αλλο.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Bloublou85 είπε:

Βρε θα σε σκοτώσω μόνο 4 μέρες ενεσεις κ έχεις ήδη 15;;; Εμενα τη τεταρτη μέρα ήταν 10. νομίζω ότι αδίκως ανησυχεις κ θα τα πάει πολύ καλά αυτό κ να ξέρεις στη πορεία θα έρθει κ το αλλο.

Πάντως πρώτη φορά προχωράει κάποιο τόσο γρήγορα.Δε ξέρω θα δείξει.Τη Δευτέρα θα μάθουμε πώς πάνε.Καλή επιτυχία εύχομαι στην ωοληψια.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η sansa είπε:

@sansa μου ξέρεις πως ρεαλιστικά πάμε για ένα καλό... και δυστυχώς για εμάς τις λίγο μεγαλύτερες έστω και ένα την φορά... θέλει κουράγιο υπομονή και επιμονή.. τώρα ας χαρούμε που θα πάρουμε ένα ... αντί να στεναχωριόμαστε ... Θα τα καταφέρουμε τέλος!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η sansa είπε:

Κοριτσάκι μου νωρίς είναι ακόμα, μην στεναχωριέσαι... Κλασικά όλες μας δηλητηριάζουμε τον εαυτό μας κ βγάζουνε διάγνωση πιο πριν... όσο για τον γιατρό σου δεν μου αρέσει που βιάζετε κ σε πιέζει... εννοείτε πως πρέπει να είναι ειλικρινής, αλλά αν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις δεν μπορείς να βιαστείς... Στην τελική υπάρχουν κ άλλες λύσεις όπως να δανειστείς ωάρια... συνέχισε ήρεμη την προσπάθειά σου κ βλέπεις πως θα πάει... όσο για την ηλικία πρέπει να σας το έχω ξαναπεί... συνάδελφός μου 48 χρόνών είχε πειάσει δίδυμα με την πρώτη προσπάθεια... Εγώ 29 κ πάω για την Τρίτη... 

Δημοσίευση

Κορίτσιαααααα μου λειψατε! Από την μέρα που ήρθαμε Αθήνα τρέχουμε ασταμάτητα. Δεν έχω ίντερνετ στο κινητό και το πρόγραμμα ήταν εξαντλητικό. Αύριο επιστρέφουμε Θεσσαλονίκη και Δευτέρα πολύ πρωί είναι η πτήση επιστροφής για Μόναχο και θα πάμε καμικάζι κατευθείαν από αεροδρόμιο στην δουλειά...?  Θα σας γράψω πολύ αναλυτικά τα νέα μου μόλις βρω λίγο χρόνο και συγκέντρωση. Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι εάν ξέρετε. Υπήρχε μια κοπέλα εδώ στο φόρουμ που λέγεται Σοφία, μένει Γερμανία και έμεινε πρόσφατα έγκυος? Μάλλον ήταν με κάποιον από τους γιατρους που επισκεπτηκα... 

@sansa μήπως υπερβάλλει λίγο ο γιατρός και σε αγχώνει υπερβολικά αδίκως? Αφού έχεις βγάλει κάποια ωάρια ας ελπίσουμε να είναι καλά και να δώσουν έμβρυα! 

@Bloublou85 μπλουμπλουκι έχω λυθεί στο γέλιο με τα σχόλια του άντρα σου! Να φανταστώ είστε από τα ζευγάρια που πάντα περνάς καλά όταν τα έχεις απέναντι σου και ξεκαρδίζεσαι στα γελια!?! Πάμε για ωοληψια σε 1 μέρα από ότι διάβασα!!! Αυτή η εβδομάδα θα έχει πολλά ευχάριστα♥

Μου λείψατε κορίτσια! Διάβασα όλα σας τα νέα μόλις. Θα σας γράψω σύντομα.

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η sansa είπε:

Καλημερα κοριτσι μου!Σε διαβαζα και στενοχωρηθηκα ειλικρινα..Σε καταλαβαινω απολυτα.Θυμαμαι την πρωτη φορα που εκανα διεγερση και δεν εκανα παρα ενα ωοθυλακιο που δεν μεγαλωσε και δεν προχωρησαμε...Το ειχα παρει πολυ ψυχραιμα γιατι ημουν πολυ αισιοδοξηη ακομη για το μελλον.Ενα χρονο μετα ...καποιες φορες αμφιβαλλω και καποιες ειμαι πιο αισιοδοξη.

Τι ηλικια εχεις αν επιτρεπεται;;;Να προσπαθησεις να εισαι αισιοδοξη ,οσο μπορεις.Μην αγχωνεσαι προκαταβολικα.Κανε οτι περναει απο το χερι σου και ασε τα πραγματα να γινουν.Με το να αγχωνομαστε και να στενοχωριομαστε δεν βοηθαμε την διαδικασια.Τα λεω για να τα ακουω κι εγω.Καλη επιτυχια σου ευχομαι και ολα να πανε καλα!!1

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...