Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Eleni73 είπε:

Κορίτσια την έκανα σήμερα την ωοληψία (ευτυχώς με μέθη αυτή τη φορά) και περιμένω αυριο να μάθω αν προχώρησε το εμβρυάκι... αν ναι μου πρότεινε ο γιατρός μου να το μεταφέρουμε το Σάββατο φρέσκο και μόνο του... έχω μπερδευτεί λίγο ... ας είναι καλό όμως και βλέπω αυριο!!!

@sansaμου εύχομαι τα καλύτερα!! ❤️

@Zeta. όλα είναι καλά ... θέμα χρόνου να τα καταφέρεις μην αγχώνεσαι καθόλου! Ειναι πολλύ σημαντική η ποιότητα και το οτι έχεις απόθεμα εμβρύων. Ολα τα αλλα θα φτιάξουν.

Καλημέρα απο φυσικο κύκλο ευχομαι να γονιμοποιηθεί και Σάββατο έμβρυομεταφορα  φρέσκο φρέσκο που λεει και ο γιατρός. Γιατι δεν εκανες σύο τρεις κύκλους να περνάτε να βαζατε δυο τωρα ενα υπάρχει ;

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Eleni73 είπε:

Κορίτσια την έκανα σήμερα την ωοληψία (ευτυχώς με μέθη αυτή τη φορά) και περιμένω αυριο να μάθω αν προχώρησε το εμβρυάκι... αν ναι μου πρότεινε ο γιατρός μου να το μεταφέρουμε το Σάββατο φρέσκο και μόνο του... έχω μπερδευτεί λίγο ... ας είναι καλό όμως και βλέπω αυριο!!!

@Zeta. όλα είναι καλά ... θέμα χρόνου να τα καταφέρεις μην αγχώνεσαι καθόλου! Ειναι πολλύ σημαντική η ποιότητα και το οτι έχεις απόθεμα εμβρύων. Ολα τα αλλα θα φτιάξουν.

Εύχομαι να γινει ένα super εμβρυάκι @Eleni73!!! Έχεις κ στην κρυοσυντήρηση;

Δημοσίευση

@karen μου σε 4 ωοληψίες εχει επιβιώσει 1 βλαστοκύστη ... ο γιατρός μου τωρα θέλει να το δοκιμάσει 2 ημερών ...πολυ νωρις δηλαδη.... το αρχικό μας πλάνο είναι να συγκεντρώσουμε 3 εμβρυα ... θα το δοκιμάσω μαλλον αν επιβιώσει και μετά κάνω και μία διέγερση.... κορίτσια από μια ηλικία και μετά δεν είναι ευκολο να πάρεις καλά εμβρυάκια δυστυχώς... πρέπει να το ξέρουν οι νεότερες!!!!

@Zeta. μου ευχαριστώ!!!! εχω 1 βλαστοκύστη και την φυλάω για τις ιδανικές συνθήκες ενδομητρίου

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Eleni73 είπε:

Καλή επιτυχία ελενη μου να πάνε όλα κατ ευχήν!

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Zeta. είπε:

Η δεύτερη ναι, μετά από βιοχημική κύηση. Στην διέγερση χρησιμοποίησα 2 gonal των 500 ( μικρή ποσότητα όπως μου ειπε η γυναικολόγος μου). Πολλά τα ωάρια, αλλά τα πιο πολλά δεν ηταν καλής ποιότητα λόγω της ποσοτητάς τους

πάντως είχε και κάποια καλά! Αφού περιμένουν ήδη τα ενβρυακια ;)

Δημοσίευση

@Eleni73, όλες οι ευχές μου στο εμβρυάκι σου. Ναι, ναι να το βάλεις φρέσκο και 3 ημερών. Έγινε λέει ένα συνέδριο και πήγανε οι Αμερικάνοι και είπανε ότι αυτό είναι το καλύτερο γιατί δεν ταλαιπωρούνται τα έμβρυα, ενώ κάποια καλά έμβρυα δεν αντέχουν να γίνουν βλαστοκύστες. Και ο δικός μου ο γιατρός που ήτανε υπερ της κατάψυξης και της συλλογής εμβρύων άρχισε και αλλάζει. Θα είναι η τυχερή σου φορά. Ένα και καλό χρειαζόμαστε όλες. Πολλά φιλιά. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Eleni73 είπε:

@karen μου σε 4 ωοληψίες εχει επιβιώσει 1 βλαστοκύστη ... ο γιατρός μου τωρα θέλει να το δοκιμάσει 2 ημερών ...πολυ νωρις δηλαδη.... το αρχικό μας πλάνο είναι να συγκεντρώσουμε 3 εμβρυα ... θα το δοκιμάσω μαλλον αν επιβιώσει και μετά κάνω και μία διέγερση.... κορίτσια από μια ηλικία και μετά δεν είναι ευκολο να πάρεις καλά εμβρυάκια δυστυχώς... πρέπει να το ξέρουν οι νεότερες!!!!

@Zeta. μου ευχαριστώ!!!! εχω 1 βλαστοκύστη και την φυλάω για τις ιδανικές συνθήκες ενδομητρίου

Κορίτσι εύχομαι σήμερα να έχεις καλά νέα.Καλή επιτυχία εύχομαι.

Δημοσίευση

Σε φυσικο κύκλο ολα αυτα;Θα το βάλεις ενα μονο του;Βασικά ενα θέλουμε το καλό αλλα απο την αλλη ε αυξάνονται λίγο περισσότερο με τα δύο. Έχουμε δει και έμβρυα που δεν περπαταν εξω και  μεσα να επιβιώνουν. Εγω παντα δυο ημερών εβαζα, δεν έχω βάλει βλαστοκυστες δεν ειχα ποτε μου αρκετά ωαρια για να ρισκαρω. 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Eleni73 είπε:

Βρε κορίτσια με συγκίνησε το ενδιαφέρον σας... Σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ..

Όλα πηγαν καλά μεχρι τώρα και αυριο θα την κάνω τελικά την ετ

Αχ Ελενη μου αντε με το καλοοοο!!!!! Ευχομαι ολοψυχα να ειναι το τυχερο σας εμβρυακι!!!! Πολυ πολυ καλη επιτυχια!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eleni73 είπε:

Ελενη μουυυυυ !!!! Μπραβο κοριτσι !!!!! Ευχομαι να ξεκινησουν με σενα τα θετικα για ολες μας !!!! Καλη επιτυχια για αυριο !!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Eleni73 είπε:

Τι ωραία νέα!!! Μόλις μπήκα σπίτι και είδα ότι πήγαν όλα καλά με το εμβρυακι! Καλή τύχη για αύριο Ελένη ! Ειναι συγκινητική η διαδικασία της εμβρυομεταφορας και εύχομαι να είναι η τελευταία σας :)

Δημοσίευση

ευχομαι με το καλο! Ξεκουράσου σημερα, φαε καλα και αυριο που ειναι και Σαββατο ωραια μερα να το υποδεχτεις με το καλο και να ρθει να σφηνωσει εκει μεσα για 9 μηνες!!!!

Δημοσίευση

Με το καλό κορίτσι μου!!!! Εύχομαι το αυγουλάκι σου να εξελιχθεί σε ένα υγιέστατο μωράκι!!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Zeta. είπε:

Κορίτσια 8,4 το ενδομήτριο!! Θα πάω την Τρίτη πάλι κ μετά αν όλα οκ θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά Δευτέρα 8 Οκτώβρη!!!!

Μπραβο Ζέτα!! Αντε με το καλο!!! Ολα να συνεχισουν ετσι ωραια!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Kat-Cat είπε:

ευχομαι με το καλο! Ξεκουράσου σημερα, φαε καλα και αυριο που ειναι και Σαββατο ωραια μερα να το υποδεχτεις με το καλο και να ρθει να σφηνωσει εκει μεσα για 9 μηνες!!!!

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!  ❤️❤️❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Eleni73 είπε:

Εγινε η εμβρυομεταφορά κορίτσια ,,, εμβρυάκι 4 κυττάρων... τώρα αναμονή!!!!

Εδώ θα είμαι παρεούλα !!!!!

Κάτσε σήμερα κ ξεκουράσου Ελένη μου!!!! Κλώσσησε ήσυχα το αυγουλάκι σου!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου τώρα μπόρεσα ν μπω ν σας διαβάσω!!! Ποιες περιμένουμε ακόμα;;  τα δικά μας νέα είναι πως σήμερα πήγαμε στην παιδίατρο, είναι όλα τέλεια μας είπε , η μπουμπου ανέκτησε το βάρος της γέννησης της ήδη , πράγμα που γενικά περιμένουν ν συμβεί στις 15-20 μέρες ! Γεννήθηκε 3280 κ εν τέλει ύψος 51εκ κ όχι 49 που μας την έβγαλαν στο νοσοκομείο! Γενικά πάμε πολύ κλ!!  @Θέτις Κ. διάβασα ότι το μωράκι σ θεριεύει το βράδυ! Ν σ πω πως κ μένα η μικρή μ έτσι είναι! Το πρωί μια χαρά ήσυχη κ συνεργάσιμη κ μετά το βράδυ σεληνιαζεται!! Μ το εξήγησε όμως η παιδίατρος σήμερα κ μ είπε πως ο εγκέφαλος τ μωρού μέσα στην ημέρα δέχεται πολλές πληροφορίες κ το βράδυ που είναι ώρα ηρεμίας ο εγκέφαλος για να επεξεργαστεί όλα αυτά υπερδιεγειρεται γ αυτό κ όλη αυτή η ανησυχία !!!  επίσης κ γω θηλάζω . Έπεσα όμως στη παγίδα τ νοσοκομείου κ εδώσα κ συμπλήρωμα!! Φυσικά τώρα προσπαθώ ν κατακτήσω αποκλειστικό θηλασμό οπότε έχουμε δρόμο μπροστά μας!!!  Τι άλλο να σας πω; Η μικρή νινου κ εμάς είναι έρωτας!! Τη χαζεύουμε Μ τον άντρα μ ν κάνει γκριμάτσες όλη την ώρα!!! 💗💗💗 φυσικά έχουμε κ την προσαρμογή μ το σκυλάκι μας! Το καημένο τις πρώτες δύο μέρες από το άγχος τ κ το στρες του κατουρούσε αίμα !!!ευτυχώς δείχνει ν φτιάχνει όλο αυτό!!!  Αυτά κορίτσια από εμένα!! 🥰🥰 περιμένουμε νεακια από τις υπόλοιπες 🙏🧿🥰❤️
    • Καλησπέρα κορίτσια ! Πως είστε ;; εμείς είμαστε εκτός έδρας, Αθήνα συγκεκριμένα κ έχω ξεβολευτει από άποψη κρεβατιού κ μαξιλαριών … Κ εγώ στον ύπνο χρειάζομαι οπωσδήποτε 2 αν όχι 3… ένα στο κεφάλι κ ένα σε πόδι/ αγκαλιά κάπως να βολευτώ …  Β επιπέδου κάνατε ;  εγώ εξετάσεις την επόμενη εβδομάδα έχω .. ελπίζω να είναι καλός ο αιματοκρίτης γιατί κ εμένα λιγάκι έπεσε κ μου το έκανε πρωί βράδυ, βέβαια με τα ακτινίδια κ τα δαμάσκηνα δεν βασανίζομαι ευτυχώς με δυσκοιλιότητα .. πήρατε τίποτα εσείς για να σας βοηθήσει; Είναι πολύ βασανιστικό..  
    • Καλο κουραγιο Χρυσα μου!!! σε θαυμαζω πραγματικα π τα φερνεις ολα βολτα!!! 🙌🤩👏😍 Εγω οπως εχεις καταλαβει δν ειχα κανει τπτ αλλα ηρθαν γ πρωτοχρονια οι δικοι μου κ εμεινε η μαμα σ εμας κ βοηθαει σε ολα! Ευτυχως μας εδωσαν πολλα κορμακια, φορμακια, σελτεδακια κ γνκως πολλα χρησιμα πραγματα κ μπαινει το ενα πλυντηριο μετα το αλλο!! Αλλα δε μπορω ν κανω κ πολλα κ μου φωναζουν συνεχεια οταν σηκωνομαι ν βοηθησω σε κατι γτ φοβουνται συζυγος κ μαμα μη γεννησω προωρα... Τωρα ειμαι σε φαση ετοιμασιας της βαλιτσας του μαιευτηριου, παρηγγειλα νυχτικα θηλασμου, θελω ν παρω κ κρεμα γ τις θηλες κ να συγκεντρωσω τα πραγματα γ τα μικρουλια..
    • Απόλυτα κατανοητός ο φόβος σου αλλά όλα είναι καλά κ στις εξετάσεις σου, ίσως ήταν απλά θέμα χρόνου να έρθει άλλο ένα μωράκι που θα μείνει. Και θα είναι αυτό! Όλα θα πάνε καλά!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...