Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Zeta. είπε:

@bebe2 τι κάνεις; Έμαθες πότε θα κάνεις την εμβρυομεταφορά; Εγώ ξεκίνησα χθές cyclacur. Ευτυχώς η περίοδός μου ήταν συνεπής αυτή τη φορά...

Καλημέρα κορίτσι μου ! Όχι αύριο θα πάω για υπέρηχο μόλις μίλησα με τον ιατρό μου και αύριο θα μου πει ποια  μέρα θα γίνει  και τις υπόλοιπες οδηγίες ! Πώς νιώθεις ?

Δημοσίευση

Κορίτσια πήγα σήμερα για τον υπέρηχο γιατί παίρνω 10 μέρες ήδη Synarela για την καταστολή και περιμένω να αδιαθετησω για να ξεκινήσουμε το stimulation.Όμως στο υπέρηχο εκτός από το ενδομητριωμα που έχω στην ωοθήκη (η μια ωοθήκη μου μόνο παράγει ωάρια η άλλη έχει συρρικνωθεί πολύ και δεν δουλεύει πια) είδε και μια άλλη κύστη 2.2cm. Λέτε να πρέπει να ακυρωθεί ο κύκλος? Γίνεται stimulation παρόλο που υπάρχει κύστη? 

Δημοσίευση

@Magaiver τί εννοείς υπάρχει κύστη; Ότι το ωάριο του προηγούμενου κύκλου έγινε κυστικό; Όταν έκανα τη διέγερση είχα ακριβώς αυτό κύστη από το ωάριο του προηγούμενου κύκλου και εμένα τόσο ήταν 22 χιλ. Το συζητούσαν οι γιατροί είναι η αλήθεια, αλλά προχωρήσαμε κανονικά και έκανα 6 ωάρια από αυτήν την ωοθήκη τα 5 ώριμα. Μόνο που παρήγαγε πολλή Ε2 αυτή η κύστη και τσεκάραμε συνέχεια την ορμόνη. Ήταν και ο βασικός λόγος για την ελαφριά ευτυχώς υπερδιέγερση που έπαθα - μάζεψα λίγο υγρό. Νομίζω όμως ότι αφού σε προχωράει κανονικά δεν θα ακυρωθεί ο κύκλος. Σου εύχομαι καλή επιτυχία. 

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Magaiver είπε:

Κορίτσια πήγα σήμερα για τον υπέρηχο γιατί παίρνω 10 μέρες ήδη Synarela για την καταστολή και περιμένω να αδιαθετησω για να ξεκινήσουμε το stimulation.Όμως στο υπέρηχο εκτός από το ενδομητριωμα που έχω στην ωοθήκη (η μια ωοθήκη μου μόνο παράγει ωάρια η άλλη έχει συρρικνωθεί πολύ και δεν δουλεύει πια) είδε και μια άλλη κύστη 2.2cm. Λέτε να πρέπει να ακυρωθεί ο κύκλος? Γίνεται stimulation παρόλο που υπάρχει κύστη? 

Κι εγω το ειχα παθει αυτο Μαγκάιβερ αλλα μολις αδιαθετησα κ ενα υπερηχο μετα απο 3-4 ημερες εφυγε. 

Δημοσίευση

@Πιου-πιου @nikona Ευχαριστώ κορίτσια για τα μηνύματα σας. Μετά από τις εξετάσεις αίματος που είδε η γιατρός μου είπε να μην αγοράσω τα φάρμακα για την διέγερση και να συνεχίσω με τις εισπνοές για την καταστολή. Θα με ξαναδεί την Δευτέρα. Δεν ξέρω ακριβώς τι είδους κύστη είναι αυτή @Πιου-πιου Επειδή όμως έχω ήδη μια ενδομητριωσικη κύστη φοβάμαι μην βγήκε και δεύτερη. Εάν είναι κυστικο από προηγούμενη ωορρηξία δεν θα πρέπει να φύγει σύντομα? Ίσως πάντως να τσέκαρε στις εξετάσεις αίματος αυτή την Ε2 που λες.. Τι δείχνει ακριβώς αυτή?Εχω μια μικρή ενόχληση πάντως σαν τσίμπημα από εκείνη την ωοθήκη.

@Zeta. @bebe2 Καλή επιτυχία σε εσάς κορίτσια !!!

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Magaiver είπε:

@Πιου-πιου @nikona Ευχαριστώ κορίτσια για τα μηνύματα σας. Μετά από τις εξετάσεις αίματος που είδε η γιατρός μου είπε να μην αγοράσω τα φάρμακα για την διέγερση και να συνεχίσω με τις εισπνοές για την καταστολή. Θα με ξαναδεί την Δευτέρα. Δεν ξέρω ακριβώς τι είδους κύστη είναι αυτή @Πιου-πιου Επειδή όμως έχω ήδη μια ενδομητριωσικη κύστη φοβάμαι μην βγήκε και δεύτερη. Εάν είναι κυστικο από προηγούμενη ωορρηξία δεν θα πρέπει να φύγει σύντομα? Ίσως πάντως να τσέκαρε στις εξετάσεις αίματος αυτή την Ε2 που λες.. Τι δείχνει ακριβώς αυτή?Εχω μια μικρή ενόχληση πάντως σαν τσίμπημα από εκείνη την ωοθήκη.

Ευχαριστούμε ! Μακάρι να μην είναι τίποτα !όλα να πάνε καλά!

Δημοσίευση

@Magaiver το κυστικό ωάριο ή καλύτερα ωοθηλάκιο είναι ένα ωάριο που δεν έσπασε  καθόλου ή δεν έγινε καλή ωορρηξία  και έτσι παραμένει το ωοθυλάκιο  στον επόμενο κύκλο αλλά κάποια στιγμή αργότερα συρρικνώνεται. Στη φυσική σύλληψη δεν ενοχλεί καθόλου - δεν είναι κάτι αφύσικο ή σπάνιο. Στη διέγερση μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στην ανάπτυξη των ωαρίων. Η Ε2 (οιστραδιόλη) ξέρω ότι συνδέεται με την ποιότητα των ωοθυλακίων δηλ. αν είναι καλά ή χωρίς περιεχόμενο, αλλά έχει να κάνει και με την υπερδιέγρση ωοθηκών γιατί αυτές οι κύστες παράγουν πολλή Ε2. Καταλαβαίνω τους φόβους σου αλλά οι κυστούλες είναι κάτι σύνηθες και χωρίς σημασία συνήθως. Μην βάζεις το χειρότερο σενάριο στο μυαλό σου. Όλα θα πάνε καλά θα δεις. Εγώ είχα τέτοια κύστη παρά το ότι είχα πάρει στον προηγούμενο κύκλο utrogestan για να αποκλείσω το ενδεχόμενο αλλά προχωρήσαμε κανονικά. Νομίζω ότι με τα φάρμακα που σου συνεχίζει θα φύγει η δική σου. 

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Magaiver είπε:

Σου εδωσε φωτο τον υπερηχο?

Οι κυστες ενδομητριωσης στον υπερηχο φαινονται να "ασπριζουν" ειναι λιγο γκρι ενώ οι απλες κυστες φαινονται μαυρες.

Εχω κι εγω ενδομητριωση κ δυο κυστες στην δεξια ωοθηκη.

Μην ανησυχεις. Ολα θα πανε καλα. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η bebe2 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου ! Όχι αύριο θα πάω για υπέρηχο μόλις μίλησα με τον ιατρό μου και αύριο θα μου πει ποια  μέρα θα γίνει  και τις υπόλοιπες οδηγίες ! Πώς νιώθεις ?

Είμαι πολύ χαρούμενη! Επιφυλακτική, αλλά ξεκίνησα μία νέα προσπάθεια κ αυτή μπορεί να πετύχει... Μόνο στην αδερφή μου το έχω πει αυτή τη φορά...

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Magaiver είπε:

Κορίτσι καλησπέρα.Επειδή με τα κυστικά ωοθυλάκια έχω προιστορία και έχω ακυρώσει αρκετούς κύκλους σου λέω ότι κανονικά δεν ξεκινάςδιέγερση  με κύστη 2,2cm η οποία εκκρίνει κιόλας οιστρογόνα.Είναι λάθος.Εδώ με 12χιλ έχω κυστικό έχω ακυρώσει κύκλο.Αν είναι μια απλή κύστη από τον προηγούμενο κύκλο θα φύγει αλλά στον επόμενο και δυστυχώς αυτός ο κύκλος θα χαθεί.Αλλιώς αν δε φύγει θα χρειαστεί αντισυλληπτικά.Απ ότι κατάλαβα και ο γιατρός σου δε νομίζω να σου ξεκινήσει διέγερση.Πάντως από την εμπειρία μου σου λέω ότι δε πρέπει να γίνει διέγερση με τέτοια κύστη.Υπομονή,τα έχω περάσει και εγώ πολλές φορές.

Δημοσίευση

@Πιου-πιου Ευχαριστώ πολύ για την εμψύχωση και για όλες τις χρήσιμες πληροφορίες! Για την ώρα περιμένω μέχρι την Δευτέρα που θα μου πει από κοντά.. Και είμαι λίγο απογοητευμένη αλλά ελπίζω..

@nikona Ναι αυτή η κύστη φαινόταν χωρίς περιεχόμενο σαν να μην είναι ενδομητριωσικη. Όμως επειδή είναι φρέσκια δεν ξέρω εάν πάλι θα φαινόταν το αίμα στο εσωτερικό της κυστης στον υπέρηχο. 

@sansa Και εγώ αυτό ήξερα ότι διακόπτουν τον κύκλο. Ίσως επειδή έχω και την ενδονητριωσικη κύστη στην ίδια ωοθήκη να αλλάζει κάτι? Δεν ξέρω μήπως μου πει να μην ακυρωθεί ο κύκλος επειδή υπάρχει ένα άγχος ότι θα χρειαστώ και τρίτο χειρουργείο με την ενδομητριωση που είναι πολύ επιθετική σε εμένα..

Ευχαριστω αλήθεια πολύ κορίτσια για την συμπαράσταση! Αισθάνομαι ήδη καλύτερα χάρη σε εσάς!

Δημοσίευση

@Magaiver μου ή αλήθεια είναι ότι κ σε μένα έτσι έλεγαν όπως τα λέει ή sansa,αλλα κορίτσι μου καλύτερα να χαθεί ένας κύκλος,παρα να μη γίνει σωστή προσπάθεια,επειδη κ εγώ είχα κύστη 2εκ μου είχε προκαλέσει κ μένα διαταραχή,τωρα που έφυγε εστρωσα.μακαρι να γίνει ότι καλύτερο σύμφωνα πάντα με το γιατρό σου.

@nikona τι έγινε πηγές για την αυχενική σου;;δεν είδα αν εγραψες πιο πριν.

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Zeta. είπε:

Είμαι πολύ χαρούμενη! Επιφυλακτική, αλλά ξεκίνησα μία νέα προσπάθεια κ αυτή μπορεί να πετύχει... Μόνο στην αδερφή μου το έχω πει αυτή τη φορά...

Όλα καλά θα πάνε άντε να τα καταφέρουμε και οι δύο και θα είμαστε και κοντά :)))))

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Magaiver είπε:

Υπομονή  κουράγιο και μια μεγάλη αγκαλιά απο μένα!!!!

Δημοσίευση

@Bloublou85 Ναι εννοείται και εγώ πως θα κάνω αυτό που πρέπει. Εάν πρέπει να περιμένω να φύγει η κύστη θα περιμένω. Απλά ελπίζω να φύγει κάποια στιγμή.. 

@Eleni73 Ευχαριστώ πολύ για την αγκαλιά :)

@nikona Πολύ ωραία! Τώρα που πέρασε το τρίμηνο και πηγαίνουν όλα ομαλά είσαι και εσύ πιο χαλαρή ή έχεις άγχος? Το επόμενο που περιμένετε είναι η β-επιπέδου τώρα?

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η nikona είπε:

Κορίτσια εμεις ολα καλα με τον γιατρο. Καναμε την αυχενικη κ φαινονται ολα πολυ καλα!!

ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!

Δημοσίευση

@OLY10 ναι..ηρεμησα αρκετα!!

@Magaiver ο επινενος μεγαλος υπεηλρηχος θα ειναι η β επιπεδου. Αλλα μεχρι τοτε θα ξανακανουμε απλους στην γιατρο.

Σε ολες κοριτσια ευχομαι δυναμη και κουραγιο! Καλη επιτυχια απο την καρδια μου!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου!! Δεν σε ξέρω αλλά σε νιώθω... Προσπάθησα 7 ολόκληρα χρόνια μέχρι που ο ίδιος ο χρόνος μου είπε ως εδώ! Φτάνει.. Ο χρόνος σας κυρία μου τελείωσε...μπορείτε να κατεβείτε από το τρένο των προσπαθειών... Μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα και ακόμα θα το πάλευα.. ακόμα θα έκανα οτι είναι δυνατόν ... Τι να πω... Να έχουμε ανθρώπους γύρω μας που αγαπάμε και μας αγαπάνε και να χαρίζουμε την τρυφερότητα και την αγκαλιά μας σε ότι μας περιβάλλει και μας κάνει χαρούμενες! Τα φιλιά μου και μαι αγκαλιά μεγάλη! 
    • Καλημέρα κορίτσια μου!  Αρχικά, σας υπερευχαριστω για τις ευχές και τα μηνύματα 😍❤️💙💝❣️ Η παρέα μας εδώ μ έχει στηρίξει στις δύσκολες αλλά και στις ευχάριστες στιγμές μας χωρίς να γνωριζόμαστε προσωπικά 🙏🏻 είστε όλες υπέροχες!! ✨ Έχω χαθεί στο newborn bubble μου όπως θα καταλάβατε, αλλά μπαίνω και ρίχνω μια ματιά καθημερινά γιατί έχουμε ακόμα γεννητουρια να γιορτάσουμε 🤩 Είμαστε καλά με το μπέμπη μας, δυσκολευόμαστε κατά κύριο λόγο τις νύχτες γιατί κάτι τον πιάνει, αλλά την ημέρα είναι εξαιρετικός!! Κοιμάται σα πουλάκι, και ξυπνάει μόνο για φαγητό 😅 το βράδυ σεληνιαζεται και έχει νεύρα 🥲 Τα παμε καλά με το θηλασμό θεωρώ, χθες ήρθε απ'το σπίτι μας και μια σύμβουλος θηλασμού που μας έδειξε έμπρακτα κάποια πράγματα, κάναμε και baby wearing που δεν έχω καταλήξει αν του αρέσει ακόμα γιατί γκρινιάζει και ψάχνει στήθος ακόμα κι αν έχει φάει ήδη! Γενικά είμαστε φουλ ερωτευμένοι μαζί του, απ' το Σάββατο που γεννήθηκε πρέπει να έχουμε γεμίσει το Google cloud με ο,τι φωτό μπορείτε να φανταστείτε 😅 τον κοιτάζω κάθε στιγμή κι ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι είναι δικός μου.... ο γιος μου 😍 Α! Όσο ήμασταν στο μαιευτήριο τον είδαν 2 διαφορετικοί παιδίατροι και είπαν ότι έχει θέμα με το χαλινο της γλώσσας  (αγκυλωγλωσσια) - ωστόσο δεν είχαμε θέμα στον θηλασμό εξ αρχής οπότε θεώρησαν ότι δεν είναι μεγάλο "πρόβλημα", παρόλα αυτά μας παρέπεμψαν να κάνουμε την μικροεπεμβαση με σκοπό να εμπεδώνεται καλύτερα στο στήθος γιατί όταν δεν τα καταφέρνει εκνευρίζεται ο γλυκούλης και τα παρατάει. Κάναμε την επέμβαση την Τετάρτη που λετε, δεν ήταν τίποτα, ούτε κιχ δεν έβγαλε. Η σύμβουλος θηλασμού βέβαια (είναι και νοσοκόμα στο τμήμα νεογνών στο μαιευτήριο που γέννησα) που τον είδε χθες, θεωρεί ότι θα πρέπει να γίνει επαναξιολόγηση γιατί η διαφορά δεν είναι μεγάλη απ' το πριν και θα μπορούσε να γίνει ακόμα καλύτερη δουλειά.  Την τρίτη που μας έρχεται έχουμε το πρώτο ραντεβού με την παιδίατρο, οπότε θα ρωτήσω και τη γνώμη της. Τέλος, χθες καθώς αλλάζαμε την πάνα με το σύζυξ, τσουπ έπεσε και ο ομφαλός!!! Δε το περίμενα τόσο σύντομα 😅 Αυτά από εμάς ♥️  Υ.Γ. δε ξέρω εάν το ανέφερα πιο πάνω αλλά είχα ρήξη περινέου πρώτου βαθμού για την οποία μου έκανε 1-2 ράμματα ο γιατρός τα οποία δε τα νιώθω καθόλου και ήθελα να πω πως νιώθω ότι η περιοχή γενικά επουλώνεται παρά πολύ γρήγορα και ομαλά 🙏🏻 
    • Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές! Να είσαι καλά ,γερή και δυνατή και ότι αγαπάς και εύχεσαι να πραγματοποιηθεί!
    • Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου! Κάθε σου όνειρο να γίνει αληθινό με την νέα χρονιά!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...