Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Καλημέρα γεννησα τα διδυμακια μου στην 27η εβδομάδα και  1100 γραμμάρια και τώρα είναι στη Μενν. Είναι καμία μανούλα με παρόμοια εμπειρία στο forum?? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ούτε εγω έχω εμπειρία στο θέμα.. μόνο τις θερμότερες ευχές μου μπορώ να σου στείλω και πολύ πολύ σύντομα να τα έχεις σπίτι τα μωράκια σου.. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσουν τα μωράκια! Εμένα το 2ο παιδάκι μου έμεινε στη ΜΕΝΝ του Αττικόν, γιατί γέννησα με κατεπείγουσα καισαρική στην 32+ 2 εβδομάδα, 2340γρ το μικράκι μου. Από 1/12 που μπήκε στη Μονάδα, έμεινε μέχρι και τις 14/12, οπότε και πήγαμε σπιτάκι μας. Η εμπειρία αυτή το 2014, καθώς τώρα είναι μια λαλίστατη πριγκίπισσα 3,5 σχεδόν ετών <3 

Πηγαίναμε με τον άντρα μου στις καθορισμένες ώρες για να τη θηλάζω ή για να αφήνω το γάλα που έβγαζα με το θήλαστρο. όλα καλά! Υπήρχαν διδυμάκια που είχαν γεννηθεί στην 25η εβδομάδα και όταν τα είδα μετά από μηνες ολόκληρα ζουζουνάτα μωράκια, πολύ συγκινήθηκα! 

Εύχομαι να τα πάρετε γρήγορα σπίτι σας κ να έχετε καλούς θηλασμούς!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσι μου να είσαι δυνατη!

Γεννησα την Τετάρτη 14/03 το πρώτο μου παιδάκι.Την επόμενη το βράδυ κατα τις 10 με ενημέρωσαν ότι η μικρή ξεχναεί να αναπνέει, ότι δεν έχει οξυγόνο και δύο φορές που έπαθε αυτό το επισοδειο έγινε μωβ..Και οτι πρέπει να μπει στη ΜΕΝΝ..εκείνο το βράδυ ήταν το χειρότερο της ζωής μου.

Οσο ήμουν στην κλινικη έκανα αντλήσεις κάθε 3 ώρες.Το Σάββατο που εγώ βγήκα και η μικρή έμεινε..πήγαινα πρωί βράδυ εκεί για αντλήσεις κ στο σπίτι νοίκιασα θήλαστρο για να μην πετρωσει το στήθος μου..

Γνώρισα κοπελες εκεί με προωρακια και πηγαιναν πολυ καλά..κάναμε αντλήσεις μαζί και τα λέγαμε..

Ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις τα μωράκια σου με τα καλωδιακια εκεί μέσα.εγώ υπέφερα κάθε φορά που ήμουν εκεί..ανυπομονουσα να πάω και ήθελα να φύγω με το που την έβλεπα..

Όμως κάθε μέρα θα τα βλέπεις να βάζουν κιλακια και να είναι ένα βήμα πιο κοντά στην αγκαλιά σου..Να έχεις δύναμη και πολύ πίστη! Και όλα θα πάνε καλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα σας ευχαριστώ πολύ όλες για το κουράγιο που μου δίνετε... Ναι είμαστε ακόμη στη  Μενν αντίστοιχα μωράκια που βλέπω έχουν μείνει τουλάχιστον 2 μήνες... Είχαμε κάποια θέματακια υγείας που ευτυχώς τα ξεπερασαμε τώρα έχουν αρχίσει να πίνουν μητρικό γαλατακι και να παίρνουν βάρος...  Σιγά σιγά προχωράμε... 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...