Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μερική μύλη κύηση


katerinatel

Recommended Posts

Ανοίγω ξανά νέο θέμα καθώς δεν μπορώ να μορφοποιήσω το παλιό. Τελικά ο γιατρός με ενημέρωσε ότι η ιστολογική έδειξε μερική μύλη κύηση, μου είπε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, ότι δεν ενέχει ενδεχόμενο καρκίνου, να κάνω τις β' χοριακές και να μη μείνω έγκυος για 6 μήνες. Υπάρχουν φίλες εδώ που το έχουν πάθει? Γιατί είχα τρομοκρατηθεί στην αρχή, καθώς στην οικογένειά μου έχουμε ιστορικό καρκίνου..Περιμένω τις απόψεις και τις ιστορίες σας για άλλη μια φορα, για να δω και που βρίσκομαι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατερινα μου νομιζω στο θεμα σου εγραψα και εχθες,εγω το εχω παθει αλλα επειδη φοβηθηκα πολυ πηγα σε 3 γιατρους και επισης ρωτησα και δικους μου γιατρους ασχετης ειδικοτητας και ολοι μου ειπαν να περιμενω ενα χρονο αλλα οπως σου ειπε κι εσενα με συχνες εξετασεις χοριακης μην αγχωνεσαι κανε οτι σου πει ο γιατρος σου και ολα θα πανε καλε,σε εμενα εχουν περασει 2 χρονια και ειμαι μια χαρα και προσπαθω και παλι για μωρακι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, όταν πάω για επίσκεψη στο γιατρό σε 2 εβδομάδες θα τον ρωτήσω πιο διεξοδικά λεπτομέρειες και θα σας πω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

Μην ανυσυχείς όλα θα πάνε καλά.

Έχω κάνει και εγώ μερική μύλη κύηση θα πρέπει να παρακολουθείς την β-χοριακή να πέσει. Να την παρακολούθεις και αργότερα κατα διαστήματα. και προσόχη το διαστημά αυτό για εγκυμόσυνη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...