Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γενικού περιεχομένου

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kat-Cat είπε:

Τελικα που πηγες και τι σου ειπαν?? αχαχαχχα. Ε μικρος ο κοσμος της ιατρικης!

Πήγα σε έναν εξαιρετικό ενδοκρινολογο κατά τύχη επειδή είχε κοντά πολύ ραντεβού και μου είπε να μην ανησυχώ και κα πάω να κάνω την παρακεντιση να δούμε τι θα δείξει και ότι να πάρω προγεστερόνη για την περίοδο και ότι χρειαστεί ο γιατρός μου είναι στον διάθεση του. Έπαθα πλάκα πρώτη φορά που με κάλυψε πλήρως.! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η NikhNikh είπε:

Πήγα σε έναν εξαιρετικό ενδοκρινολογο κατά τύχη επειδή είχε κοντά πολύ ραντεβού και μου είπε να μην ανησυχώ και κα πάω να κάνω την παρακεντιση να δούμε τι θα δείξει και ότι να πάρω προγεστερόνη για την περίοδο και ότι χρειαστεί ο γιατρός μου είναι στον διάθεση του. Έπαθα πλάκα πρώτη φορά που με κάλυψε πλήρως.! 

μπραβο ρε συ για να μην αγχωνεσαι κιολας!!!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

Δεν ξερω αν σε ενδιαφερει αλλα εγω πηρα και το conceive plus σε αυτον τον κυκλο που εγινε τελικα. Το ειχε παρει το @misofeggaro. Ενας μηνας με τεστ ειναι τιποτα αληθεια. Σα δοκιμαστικο θα τον ελεγα! Ευτυχως που τα πηρες κιολας!

Ναι το είδα.....θα δω ίσως το ψάξω αλλά έχω δει ένα eva για την ώρα.

Καλέ τι έγραψα το πείρα νωρίς??? Καλά κρασιά.....το πείρα είδηση νωρίς ήθελα να πω!??

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η zoi.ko είπε:

Ναι το είδα.....θα δω ίσως το ψάξω αλλά έχω δει ένα eva για την ώρα.

Καλέ τι έγραψα το πείρα νωρίς??? Καλά κρασιά.....το πείρα είδηση νωρίς ήθελα να πω!??

ε, μα ναι! Δες το, κανει και πολυ πιο ευχαριστη χμ τη διαδικασια! χιχιιχιι

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Scooby! είπε:

Αντε ωραία βρε νίκη μ να μπούμε σε μια σειρά!  Εγώ κορίτσια έκανα τν προηγούμενο μήνα την προγεστερονη κ αυτόν τον μήνα θα κάνω τις υπόλοιπες πειράζει? 

Ορμονολογικες;

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Scooby! είπε:

Ευχαριστώ πολύ τα βρήκα! Κ πως λειτουργούν αυτά? 

εχουν οδηγιες μεσα πολυ απλες. συλλεγεις ουρα σε ενα πλαστικο ποτηρακι. Αν εχεις κυκλο πχ 28 ημερων ξεκινας την 11η μερα και με εναν συλλεκτη - δοσομετρητη που εχει ριχνεις 4 σταγονες σε μια υποδοχη και τελος, Σε λιγοτερο απο 5 λεπτα σου βγαζει αποτελεσμα. Τα κανεις εως να γιννει κοκκινη η γραμμη σου οσο η γραμμη ελεγχου διπλα.

Δημοσίευση

ς

στις πριν 9 ώρες, ο/η zoi.ko είπε:

@Kat-Cat χαχαχαχαχα φιλαράκι σου.Μια χαρά θα τα πάει.

@anni7 πάρε τα πάνω σου.

Ρε κορίτσια κάποια το είπε εχθές αλλά το είδα αργά το βράδυ και το σκεφτόμουν κι εγώ: η @Rosemaryγέννησε τελικά?

Κοριτσια μου, ακομα εδω εγω!! Στην ιδια κατασταση με μια ολοστρογγυλη κοιλια!!

Δεν προλαβαινω πολυ να μπαινω γιατι πηγαινω καθε μερα στο νοσοκομειο, κ μετα κανω τουλαχιστον 4 ωρες περπατημα!! Στυλακι θα γινω μεχρι να γεννησω..

Το μωρο κανει τελειες κινησεις κ εχει πολυ καλη καρδουλα οποτε θα περιμενουμε λιγο ακομα!!

Για καποιο λογο δεν εχω καθολου αγχος κ ειμαι απιστευτα ηρεμη..!

Σας φιλω!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Rosemary είπε:

ς

Δεν προλαβαινω πολυ να μπαινω γιατι πηγαινω καθε μερα στο νοσοκομειο, κ μετα κανω τουλαχιστον 4 ωρες περπατημα!! Στυλακι θα γινω μεχρι να γεννησω..

Το μωρο κανει τελειες κινησεις κ εχει πολυ καλη καρδουλα οποτε θα περιμενουμε λιγο ακομα!!

Σας φιλω!!

Πλακα κανεις!!!ημουν σιγουρη οτι γεννησες!!!!Με το καλο με το καλο!!!θα βγει οταν θελησει η μπουμπουκα!!!φιλακια πολλα!

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Rosemary είπε:

ς

Σας φιλω!!

Κορίτσι μου αχ τι ωραία που είναι γερό το ανθρωπάκι σου!!!!Νομίζαμε ότι γεννησες ήδη.Συγχαρητήρια για την ηρεμία σου και με το καλό να το κρατήσεις στα χέρια σου!?❤?

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Rosemary είπε:

ς

Σας φιλω!!

Καλα κανεις και δεν εχεις άγχος! Ο,τι καλυτερο μπορείς να κανεις...Νομίζω οτι είσαι η μονη που παει προετοιμασμενη ψυχολογικα οσο περισσοτερο γινεται! Με έναν πονο κοριτσάκι!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η anni7 είπε:

@zoi.ko τι ομορφη εικονα ειναι αυτη τελεια!!!!

@Kat-Cat βγηκε η εξετασουλα η αλλη που εκανες ?? να φας παγωτακι στην ιταλια εχουνε τελεια παγωτα!!!!!!!!!!!!

Το απογευμα θα βγει. Απο αυτη θα εξαρτηθει μαλλον και το ταξιδι μου :P

@Μπλε εχεις δυσκοιλιοτητα? Εγω να σου πω φοβαμαι να πιεστω γενικα, αλλα ειδα οτι μην πηγαινοντας μια μερα μετα τουμπανιαζω, οποτε, πιες δυο γουλιες καφε με αδειο στομαχι και θα πας σφαιρα  :P (Το κακο ειναι οτι εσυ εχεις την ευασθησια στο στομαχι). Αλλιως μιλα με τη γυναικολογο μηπως παρεις καποια γλυκερινη, γιατι σιγουρα η δυσκοιλιοτητα δεν κανει καλο. Θα νιωσεις μεγαλη ανακουφιση.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...