Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ


Recommended Posts

Κορίτσια είμαι στην 32 εβδομάδα και αναρωτιέμαι πότε πρέπει να προμηθευτώ σουτιέν θηλασμού. Επίσης πότε πρέπει να περιμένω το πρωτόγαλα; Μπορώ να καταλάβω τώρα ότι όλα πάνε καλά, ότι δηλαδή το στήθος ετοιμάζεται για το θηλασμό, ότι θα επιτευχθεί ο θηλασμός;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινα μου Γεια σου!

Σουτιεν Θηλασμου πηρα εχθες για να τα εχω ετοιμα απλα δεν ξερω γιατι τα πηρα!!!!!!

Που χρειαζονται τελικα?

Παντως ειναι χαλια!

Οσο για το πρωτογαλα το στηθος μου εδω και 3 εβδομαδες τρεχει οταν πιεζεται.Οταν ξυπναω το πρωι εχω λερωσει το φανελακι μου!Οταν το ειπα στο γιατρο μου μου απαντησε οτι αυτο ειναι καλο και σημαινει οτι θα θηλασω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalispera!

Opws leei kai i Lovie

auta ta soutien

---ta malaka---

einai apaisia(!) aisthitika,

alla mou eipan pws prepei na ta foraw

apo prin gennisw...

Eimai stin 9 ebvomada akoma vevaia

alla "me symbouleusan" na stamatisw

tis mpaneles, ta up, ta maksilarakia,

(((ta soutien MOU)))

gia na min empodizw tous mastikous mou

adenes na "etoumasoun" gala...!

Isxyei i' malakies?

Euxaristw!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

katrina γεια σου!!!

εγω γεννησα πριν 2 μιση μηνες περιπου κ σουτιεν θηλασμου δεν ειχα παρει....κ ετρεχαν να μου παρουν.

ειναι απαραιτητο κ θα ελεγα να παρεις 2.

8α σε βολεψει παρα πολυ!!!

οσο για το πρωτογαλα εγω το ακουσα απο τισ μαιες να το λενε ,

οτι εχει μια γυναικα για τις πρωτες 3μερες (που γεννας)κ μετα ερχετε το κανονικο γαλα!!!για πριν δε ξερω!

να φανταστεις εγω δεν ειχα μεγαλες θηλες

το παιδι θα σου τις φτιαξει!!

τις πρωτεσ μερες θα πονας αρκετα ...θα ερεθιστει το στηθοσ σου ισως κ να ματωσει !!!μετα ολα θα ειναι μια χαρα!

ειναι υπεροχο να θηλαζεις!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω σουτιεν θηλασμου φορεσα στο νοσοκομειο! ως τοτε φορουσα με μπανελες αλλα χωρις εξτρα

επενδυση! εγω δεν εειχα δει πρωτογαλα πριν γεννησω ,ολα εγιναν αφου γεννησα!

δεν ειχα ουτε εχω προβλημα θηλασμου , να σκεφτεις οτι θηλαζω 9,5 μηνες και συνεχιζω.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

GIA TO PROTOGALA THA SYMFONHSO ME THN ELEANA META ERXETAI AFOU GENNHSEIS..EINAI AUTO POU PINEI STHN ARXH TO MORO MEXRI NA KATEBEI TO GALA KAI EINAI PARA POLU SHMANTIKO...

GIA TO SOUTIEN ME APOLUTH SIGOURIA MPORO NA SOU PO OTI APAGOREUONTAI OI MPANELES EGO GIA NA MHN DINO SUNEXEIA LEUTA PHRA STHN ARXH 1 KLASIKO APO AUTA POU FORAGANE OI GIAGIADES POU KRATAGE KALA TO STHTHOS KAI APO TON 6 PERIPOY POU MEGALOSE KAI ALLO PHGA KAI PHRA 2 THHLASMOU KAI TA FORAGA APO PRIN GENNHSO..

EINAI APARAITHTA KAI STO MAIEUTHRIO KAI META SPITI EINAI POLU PRAKTIKA

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟς ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΛΛΑΓΕς, Η ΜΟΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΤΑΝ

ΟΤΙ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΦΛΕΦΕς! ΟΥΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΦΟΡΑΓΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΣΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ........ΧΑΛΙΑ!!!!!!!!ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ 100 ΧΡΟΝΩΝ.ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΣΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΜΕ ΜΠΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ....ΚΛΑΨ.......:( :( :( .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ.......ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣΑ 2 ΣΟΥΤΙΕΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ,ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΕΖΟΥΝ,ΤΑ ΣΤΑΞΑ ΑΔΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΑ ΛΗΤΩ ΧΙΧΙ..ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ 2 ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΟΥΤΙΕΝ Η ' ΑΝ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 7ο ΚΙΟΛΑΣ ΜΗΝΑ ,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΔΕΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΟΥ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω αγορασα σουτιεν εγκυμοσυνης πολυ μαλακα και πολυ ωραια απο τα intemissimy...σχετικα σε πολυ καλες τιμες....πηρα και 2 σουτιεν θηλασμου απο το prenatal...σχετικα ακριβα αυτα αλλα δυστηχως δεν τα φορεσα αφου δεν μπορεσα να θηλασω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ολες οι γυναίκες εχουν πρωτόγαλα , ολες οι γυναίκες ΜΠΟΡΟΥΝ να θρέψουν τα μωρά τους . Ειναι στη φυση μας αυτο .

Σε πολλες γυναικες εμφανιζεται το πρωτογαλα στην διαρκεια της εγκυμοσύνης και σε αλλες με την γέννηση . Το πολύτιμο αυτο γαλατάκι ειναι οτι χρειαζεται το μωράκι μας τις πρωτες μέρες και ειναι αρκετό μέχρι να έρθει το κανονικό γαλα . Οσο πιο συχνά βαζουμε το μωρό στο στηθος τοσο πιο γρήγορα θα κατεβει το γαλατάκι :)

Μπορειτε να φοράτε οτι σουτιέν θελετε αν δεν σας ενοχλουν . Συνήθως ομως τις πρώτες μερες το στήθος πρηζεται και οι μπανέλες ενοχλούν και δημιουργοθν προβλημα . Το καλύτερο για τις πρωτες μερες στο σπιτι ειναι να μην φοράτε τιποτα ! Μετα τι 40 μέρες (ισως και γρηγοροτερα στις περισσοτερες περιπτώσεις) επιστροφή στα παλια σουτιεν . Δεν ειναι ενδειξη οτι εχει μια γυναικα πολυ γαλα το πρησμένο στήθος !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ! Ιδιαίτερα ότι έμαθα, ότι δεν είναι απαραίτητο να εμφανιστεί τώρα το πρωτόγαλα! Έχω ανησυχήσει, γιατί πολλές κοπέλες όπως λέτε έχουν και νωρίτερα. Τουλάχιστον με καθησυχάσατε. Όντως πιστεύω ότι η διαδικασία του θηλασμού θα είναι λίγο επώδυνη στην αρχή αλλά φαντάζομαι πραγματικά αξίζει τον κόπο! Μακάρι να τα καταφέρω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 31 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΟΛΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΔΕΞΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΥΓΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΛΕΡΩΝΟΝΤΑΙ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΑΛΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΜΕ ΜΠΑΝΕΛΕΣ ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΟΡΑΩ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΦΙΚΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΕΖΟΥΝ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΑΛΑ ΟΣΟ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΙΧΑ ΑΥΘΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΑΛΑ.

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΕΓΩ ΠΡΩΤΙΜΗΣΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΩΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΜΕ ΒΟΛΕΨΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟΘΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα σουτιέν θηλασμού είναι πρακτικά γιατί απλά ανοίγεις το πάνω μέρος του και θηλάζεις, ειδάλλως με τα κανονικά θα πρέπει να αφαιρέσεις το σουτιέν!! Εγώ προσωπικά δεν μπορώ χωρίς σουτιέν μέσα στο σπίτι, αυτό μπορεί να το κάνει ίσως μια γυναίκα όπου το μέγεθος του στήθους της είναι μικρό!

Το γεγονός ότι σε κάποια γυναίκα κατά τη διάρκεια της κύησης δεν τρέχει λίγο γάλα δεν σημαίνει ότι δεν θα θηλάσει κιόλας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσι μου!Ναι ανέβηκε μια χαρα η χοριακη παραπάνω από το διπλάσιο, τώρα ξανά χοριακη την Τρίτη. Εσύ πως τα πας με το τσιγάρο?
    • Αχ κοριτσάκι μου γλυκό λυπάμαι παρα πολύ!! Μη σκέφτεσαι πως θα μπορούσες να κανεις κάτι. Λογικά είχε χρωμοσωμικες ανωμαλίες κ η φύση προνόησε. Σε καταλαβαίνω απόλυτα και ξέρω πως νιώθεις πέρασα τα ίδια το Φλεβάρη απλά εγώ ήξερα από τη δεύτερη χοριακη ότι δε προχωράει γιατί δεν ανέβαινε κ περίμενα ποτε θα αποβάλω.  Μπράβο κοριτσάκι μου φαίνεται η διαφορα!!! Όλα καλά θα πάνε αυτή τη φορά είμαι σίγουρη !!!
    • Καλημέρα κορίτσια μου. Χθες ανέβασε ο μικρός πυρετό και είχα να κάνω σουπιτσες ,χαιδεματα κλπ.. @Lisaki 80 αχ lisaki μου αγαπημένο! Χαχαχαχχα θυμάσαι??! Τι Κεραμιδα μας είχε έρθει τοτεεε! Αχ πόσο χαίρομαι που ακούω ότι είναι οκ η διαφορά. Γιατί και μένα την ίδια ακριβώς διάφορα θα έχουν ,να πάνε όλα καλά πρώτα ι Θεός. Σου στέλνω πολλά πολλά πολλά φιλιά και κοιτάξτε εμείς οι Θεσσαλονικιες πρέπει να κανονίσουμε ένα reunion η παλιά μας "τάξη".  @Elli13 αρχηγέ μου ήμουν σίγουρη ότι θα χαρείς!!! Σε ευχαριστώ τοοοσο πολύ για τις ευχές!! Όσο για την ωορηξια σου ,εσένα συγκεκριμένα μαντάμ δεν σε φοβάμαι με τίποτα! Εσύ μπορεί να μείνεις έγκυος χωρίς καν να έχεις κάνει ωορηξια καλέ! @marinamanoulitsa μου, λυπάμαι πάρα πολυ..μη το βάλεις κάτω όμως. Εσύ είσαι μαχητρια. Σου στέλνω μια αγκαλιά..Ξέρεις κάτι? Έχεις σκεφτεί καθόλου το ενδεχόμενο να κάνετε σπερματεγχυση?  @Ioann89 κορίτσι μου γλυκό..μην σκεφτείς καθόλου πως θα είχε σωθεί κάτι αν έκανες εσύ κάτι αλλιώς...δυστυχώς έχω την ίδια ιστορία με σένα και η προηγούμενη εγκυμοσύνη μου δεν προχωρούσε. Δεν ανέβαινε η χοριακη όπως έπρεπε...όση προγεστερόνη και αν πήρα δεν σώθηκε τίποτα. Και ειλικρινά όταν κοπάσουν όλα αυτά θα καταλάβεις και εσύ και η @Mpourmpoulo ότι όλα μα όλα μα όλα έγιναν για καλό. Το σώμα είναι σοφό και παίρνει τις αποφάσεις σωστά και χωρίς συναίσθημα. Σου εύχομαι και σε σένα και στην @marinamanoulitsa η επόμενη φορά σας να είναι και η τυχερή.  Εγώ κορίτσια συνεχίζω ακάθεκτη τα τεστ. Σήμερα νομίζω έχουμε καλή διάφορα με χθες. Δεν ξέρω γιατί το κινητό μου τα κάνει να φαίνονται χρώμα μπορντό σκούρο ενώ είναι ροζακι έντονο..ίσως έχει κάποια ρύθμιση 
    • Λυπάμαι κορίτσι μου. Για να έρθει περιοδος και να μην προχωρησει σημαινει πως δεν θα ηταν βιωσιμη ετσι κι αλλιως. Καλυτερα ετσι! Και την επομενη φορα να είναι ολα οπως πρεπει 🫶🌻 Καπου ειχα διαβασει πως καλυτερα να νην μπαινουμε στη διαδικασια να κανουμε τεστ πριν την καθυστερηση, δηλαδη οσο πιο αργα τοσο το καλυτερο γιατι πολλες φορες μπορει να γινει συλληψη και να μην προχωρησει. Αν ομως δεν εχει προηγηθει τεστ και απλως καθυστερησει 1-2 μερες η περιοδος δεν ξερεις αν εγινε συλληψη η οχι. Για το ψυχολογικο κομματι το ελεγε.   Όπως και να χει εσυ να εισαι καλα τωρα και με το καλο την επομενη φορα 🙏🏼  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...