Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πότε θα κάνω επιτέλους τον 1ο υπέρηχο;;;;!!


Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!

Είμαι στην 6η βδομάδα (με βαση την τερ) και ο γυναικολόγος μου ακόμα να μου κλείσει ραντεβού για να το δούμε!

Εχω κάνει τρεις χοριακές οι οποίες έδειξαν πολύ καλές τιμές κατα τα λεγόμενά του, μου είπε να παιρνω felicine 2 χάπια την ημέρα ενα το πρωι , ένα το βράδυ από την αρχη της εγκυμοσύνης. Όταν του είπα να κλείσουμε ραντεβού μου ειπέ αργότερα αφού θα χω τα αποτελέσματα του προγεννητικού για να μην "πυροβολούμε" συνέχεια το έμβρυο! Τα αποτελέσματα όμως βγαίνουν μεσα της βδομάδας δηλ. θα πάω πρώτη επίσκεψη την 7η βδομάδα (αν υπολογίζω σωστά)! Δεν είναι πολύ αργά για πρώτο ραντεβού; Κάνω τόσες εξετάσεις και ακόμα να δω το μωρούλι μου1 Εστω αυτη την τελίτσα που λέτε κ εσεις οτι φαινεται στον πρώτο υπέρηχο!

Εχω ανάγκη να σιγουρευτώ ότι όλα είναι καλά! Εσεις πότε πήγατε πρώτη φορα; Πηγε καμία τόσο αργά;

Ελπίζω να μην σας κουρασα πολύ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΑ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 6Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΛΕΤΕ.:woohoo: ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΦΟΛΙΚΟ ΟΞΥ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 9Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εύα μου καλησπέρα και καλο υπόλοιπο εγκυμοσύνης να έχεις!Εγω τον πρώτο υπέρυχο τον έκανα στην 6ηεβδομάδα και το έμβρυο ήταν 0,49εκ!!!!μου έκανε κολπικό υπέρυχο γιατι δεν φαινόταν καλα διακοιλιακά..Το μονο που ειδα ήταν ο σχηματισμός του σάκου και μια μικρή κουκίδα!Επισης και γω έπαιρνα 2 χάπια φιλισίν την μέρα..Υπομονή λοιπόν για να δεις το φασολάκι σου αν και γω έκανα υπέρυχο και μετα προγεννητικό έλεγχο..ο κάθε γιατρος ειναι διαφορετικός όμως..Καταλαβαίνω την αγωνία σου!!!Και γω ειμαι στον 7ο μήνα και κάθε φορά μετράω τις μέρες να πάω για υπέρυχο να δω το μωράκι μου!Οι επισκέψεις ειναι μια φορά το μήνα..και πάντα ανυπομονώ!!Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ 5 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΑΚΟΣ...!!!

3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΝΑ ΠΑΛΕΤΕ!

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΦΥΛΛΙΚΟ ΟΞΥ (FOLIDEX) EΝΑ ΔΙΣΚΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!! ΑΝ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ 100% ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ.

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ. ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ..

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΠΟΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝ ΒΟΛΙΚΑ.

ΦΙΛΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευακι με το καλο το μωρακι σου καταρχην..πρωτο υπερηχο εκανα την 7 εβδομαδα οπου ειδαμε την καρδουλα να παλλεται..φελισιν επαιρνα και εγω .ενα πρωι ενα βραδυ.ο πρωτος υπερηχος ηταν κολπικος .μην αγχωνεσαι...θα το δεις..καταλαβαινω πως νιωθεις..θελεις οσο πιο γρηγορα γινεται...αλλα κανε λιγο υπομονη..φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εύα καλησπέρα και από εμένα και πολλά συγχαρητήρια!!!Εγώ έκανα τον πρώτο υπέρηχο στην 9η εβδομάδα, καθώς μέχρι τότε έψαχνα για γιατρό, και μετά τις εξετάσεις. Καταλαβαίνω την αγωνία σου να το δεις, αλλά μην αγχώνεσαι, σκέψου ότι όσο αργότερα πας τόσα περισσσότερα πράγματα θα δεις εσύ και ο γιατρός από αυτό το θαύμα!!Το σημαντικότερο είναι να είσαι ήρεμη και να μην αγχώνεσαι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευα δεν ειναι αργα ειναι πολυ φυσιολογικα.Εγω πηγα στην γιατρο για υπερηχο την 7η εβδομαδα για να ακουσουμε την καρδουλα της μπουμπους μου.

Εχεις πολυ καλη ροη πραγματων και σου κανει και προγεννητικο ελεγχο τι αλλο θελεις! Τον βρισκω πολυ συνειδητοποιημενο τον γιατρο σου~!

Εγω τωρα ειμαι προς το τελος-μπαινω στον 8ο μηνα αλλα καταλαβαινω απολυτα την αγωνια σου! Κι εγω ειμαι αγχωδης αλλα τελικα ηρεμεις με τον καιρο.

ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!

ΑΝΝΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eυακι καλησπερα κι απο εμενα!!!Ειναι μια χαρα να πας στην 7η εβδομαδα να δεις το μωρακι και οχι πιο νωρις γιατι εγω που ειχα παει βιαστικα στην αρχη της 6ης εβδομαδας δε φαινοταν τιποτα ουτε με κολπικο υπερηχο με αποτελεσμα να μου εχουν καρφωθει ασχημες ιδεες για εξωμητριο η για το λεγομενο φαινομενο του κενου σακου!!Ασε που τρελαθηκα απο την αγωνια μου εκεινες τις 10 μερες μεχρι να παω για υπερηχο οπου τελικα ειδα τη περιβοητη κουκιδα!!Γιατι λοιπον να αγχωθεις η να ψαχνεσαι σε περιπτωση που δε φανει κατι!!Καλλιτερα να πας μια και καλη και να εισαι σιγουρη οτι κατι θα δεις!!Εγω στη δευτερη εγκυμοσυνη αφησα τις βιασυνες εκανα το τεστ στις 10 μερες καθηστερησης και πηγα στο γιατρο την 7η εβδομαδα για να μη ξαναπερασω την αγωνια!!Τωρα στο τριτο μιας και δε το προγραμματισαμε εκανα το τεστ στις 22 μερες καθυστερησης και δε πιστευα στα ματια μου!!!Οταν πλεον πηγα στο γιατρο μου ημουν 9 εβδομαδων και ακουσα κατευθειαν καρδουλα !!!!Γιαυτο σου λεω μη βιαζεσαι !!Το μωρακι ειναι εκει αλλα εσυ πρεπει να το δεις οταν θα φαινεται!!Πολλα φιλια και μην αγχωνεσαι !Ολα θα πανε καλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.... Η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ αγχος γιατί δε μπορώ να το νιώθω σ'αυτη τη φάση το νινι μου να ξερω αν ειναι καλά και έχω ακούσει τόσα στραβά που γίνονται χωρίς συμπτώματα και τρελλαίνομαι! Τελοσπάντων, έχετε δίκιο! Υπομονή χρειάζεται και ήρεμια!

Φανή το γιατρό δεν τον έχω δει καν! Μέχρι τώρα είχα μια γυναίκα γυναικολόγο που ήταν στην ιδιωτική ασφάλεια που έχω! Στο συγκεκριμένο γιατρό είχα πει εδω και καιρό ότι θα πάω όταν αποφασίσω να κάνω παιδάκι γιατί τον έχουν οι ξαδερφες μου τις οποίες ξεγέννησε και αντιμετώπισε απταιστα πολύ δύσκολες καταστάσεις χωρίς να στραφει σε καισαρική! Γενικά, έχω ακούσει τα καλύτερα γι' αυτόν ότι είναι συνέχεια διπλα σου σε όλη τη διαδικασία κλπ αλλά σίγουρα πρέπει να τον δω από κοντά να κρίνω κ από μονη μου!!!

Ελπίζω να πάω σύντομα και να σας πω νεα ευχάριστα!!!! φιλιάαα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εύα όλα μια χαρά είναι! Είναι όντως πολύ νωρίς! Το μωρό σου είναι τώρα 4 εβδομάδων. Αν πας ακόμη ίσως η καρδούλα να μην χτυπά. Όντως η 7 εβδομάδα-5 για το έμβρυο είναι η σωστή, όπου ακούγεται και η καρδούλα. Επίσης σου είπε πολύ καλά να ξεκινήσεις τα χάπια και τον προγεννητικό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευάκι μου καλησπέρα!

Εμένα ο γιατρός μου, στο πρώτο παιδί, μου είχε κάνει υπέρηχο στις 7 εβδομάδες και 5 ημέρες και τώρα στην μπουμπού, μου έκανε υπέρηχο στις 8 εβδομάδες και 6 ημέρες...Συμφωνώ και εγώ ότι είναι καλύτερο σε αυτές τις εβδομάδες, γιατί θα ακούσεις ( κατα πάσα πιθανότητα...)και την καρδούλα του μωρού...Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και σε καλοσωρίζω στο club της χαράς, αλλά και της απίστευτης ΑΓΩΝΙΑΣ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Katalavainw ti niwtheis

kai den kserw an tha to antexa...

Ekana ton 1o yperixo stis 4,5

ebvomades, pou eixa thetiko test,

kai eidame sako kai "kati san sporaki"!!!

Epivevaiwsame oti oooola itan kala...

Stis 6,5 ebvomades akousame kai kardoula

alla den to eixa kai agxos,,,

imoun iremi!

Ksana-epikoinwnise me ton giatro sou...

Den se kserei kan!!!!!!!!!!!!!!!

Iatriko istoriko, piesi, varos, astheneies??????

Kalytera na gnwrizoume kai kapoia

xrisima "pragmata" apo nwris...!

Sex, varos, kapnisma, odigies genikotera...

I apopsi mou einai auti...

Pairnw kai egw ta filicine

(1/mera)

Eimai stin 9 evdomada.,.

Kali synexeia kai stis duo mas

kai se oles tis eggyoules tou Mammy!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

eua mou mhn anisixeis kai egw eida to mwro mou ston prwto yperixo thn 10 eudomada otan arxise na xtipaei h kardia tou.kai mena o giatros mou den ebriske logo na to doume noritera alla mono otan tha arxize h kardoula na xtipaei .einai malon analoga ston giatro ti theorei simantiko.pantos mhn anisixeis einai kala kai se perimenei na to deis .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να μην αγχωνεσαι καθολου,

εγω πηγα την Παρασκευη που μας

περασε για 1ο υπερηχο ηταν πολυ

μικρουλι το μπιζελι αλλα μας

εδωσε πολυ χαρα,πηραμε κατεβατο

με εξετασεις,οδηγιες διατροφης,

και μου εγραψε κι εμενα τα filicine:)

υπομονη και θετικη σκεψη χωρις αγχος;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν είναι αργά.. Εγω το μωρακι μου το είδα πρωτη φορα την ένατη εβδομάδα. Ελεγα κι εγω πως έχω αργησει να το δω και οταν έκανα τον υπέρηχο και είδα ένα πλασματακι τοσοδουλικο να κουνιέται και να χτυπάει η καρδούλα του....τρελάθηκα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΦΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ 20ΗΜΕΡΟ...ΧΑΠΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ 1 ΤΡΙΜΗΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ 3 ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΣΒΣΕΤΙΟ ΣΙΔΗΡΟ ΚΑΙ ΦΟΛΙΚΟ ΟΞΥ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ..ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΤΟΜΑ ΠΩΣ ΕΝΙΩΣΕΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ... ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΚΛΑΜΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΤΡΕΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ!!!! ΚΡΑΤΑΓΑ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΕΝΟΙΩΘΑ... ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ:) . ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΜΩΡΟ ΡΩΤΟΥΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΤΛ!! ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalhspera eua kai sou euxomai na pane ola opos ta theleis....kai ena ygeies moraki....mhn anxonese oi perisoterei yperixh ginontai thn 7 ebdomada kai meta...kai synhthos prin ton yperixo ginontai oi progenetikes eksetaseis...pou einai pio symantikes apo ton yperixo...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΤΛ..ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ...ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΑΝΤΙΚΡΙΣΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΩΡΟ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΕΒΛΕΠΑ ΣΠΟΡΟ ΚΑΙ ΨΑΡΑΚΙ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΔΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΔΙΑ ΜΥΤΗ ΧΕΙΛΙΑ ΕΜΕΙΝΑ ΑΝΑΥΔΗ ΛΕΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΩΡΟ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΠΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΣΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΝΙΩΘΩ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα ευα και σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα και με ενα υγειες μωρακι :P και εγω ειμαι στην 6 εβδομαδα και πηγα σημερα στον γυναικολογο μου να δουμε το μικρουλι μου!!!!:woohoo: το μονο που ειδαμε ηταν ενας μικρος ομορφος σακος!!!!!!:woohoo: την καρδουλα του δεν την ακουσαμε ακομη θα την ακουσουμε την δευτερα 19/01. περιμενω πως και πως να περασουνε η μερες αυτες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εννοείται πολύ καλά κάνεις και απαντάς. Κι εγώ εντελώς σαν μία πληροφορία που διάβασα την ανέφερα ξεκάθαρα για το ψυχολογικό κομμάτι.  Κι εγώ έχω κάνει τεστ πριν την καθυστέρηση όπως και οι περισσότερες υποθέτω. Και ναι κάθε γυναίκα ξέρει η ίδια και μάλιστα αν ακούσουμε πραγματικά το σώμα μας το καταλαβαίνουμε και χωρίς τεστ!   Έχεις δίκιο για διαφορά σύλληψης και εμφύτευσης! 
    • Ααχ κορίτσια να σας πω και εγώ τα νέα μου! Χθες πήγαμε σε γενετιστή, με λίγα λόγια ο καρυότυπος του άντρα μου ναι είναι όπως μας είπε με τσαχπινιές, οχι προβληματικος όπως τον ανέφερα συνέχεια εγώ! Εν ολιγης μας είπε ότι από ότι στιγμή που το σπέρμα είναι σε φυσιολογικά επίπεδα θα πρέπει να κάνουμε άλλες 2 εξετάσεις fish αιματος και αναλόγως με το τι θα δείξει θα κάνουμε και fish σπέρματος δε ξέρω ακριβώς τι περιμένουμε να δούμε!  Ξέρω μονάχα ότι θέλουν άλλον ένα μήνα για να βγουν.. Παράλληλα μας είπε ότι προσπαθούμε κανονικά και όταν αποφασίσουμε αν θέλουμε μπορούμε να κάνουμε εξωσωματική απλά με προεμφυτευτικό!  Η μόνη διαφορά μου είπε είναι αν μείνω έγκυος είτε  φυσιολογικά είτε με εξωσωματική θα πρέπει να κάνω αμνιοπαρακέντηση, για σίγουρα αποτελέσματα για υγιές έμβρυο!  Επίσης, μου είπε ότι ενδέχεται να είναι κληρονομικός και να το πήρε από γονείς!οι οποίοι κατάφεραν φυσιολογικά να κάνουν παιδιά! Μας είπε ότι μπορεί ένα τυχερό και γερο σπερματοζωάριο να είχε κάνει τη δουλειά 1 χρόνο τώρα και να μην είχαμε καταλήξει ποτε να κάνουμε αυτή την εξέταση και να μη το ξέραμε! Αφού το ξέρουμε όμως για να βγει ένα υγιές μωρο με όποιο τρόπο και να γίνει η συλληψη θα κάνουμε αμνιοπαρακεντηση! Αυτά, ίδωμεν 🫶🤷‍♀️
    • @peacockακι μου υπέροχο!!! Σε ευχαριστώ!! Τι κάνεις παλιά μας συμμαθήτρια? Πώς είναι τώρα η ζωή? Γεμάτη ουράνια τόξα να φανταστώ??!  Κορίτσια αυτά εδώ τα κορίτσια ήταν η αντίστοιχη "τάξη" μας την περίοδο 2016-2018 για μένα! Μόνο respect σε αυτά τα κορίτσια που μοιραστηκαμε τα εσωψυχα μας και τα καταφέραμε ΟΛΕΣ!  Τι σημαίνει αυτό?? Ότι δεν θα μείνει καμία χωρίς μωρό βρεεε! Άπαξ και μπεις εδώ ,μωρο θα αποκτήσεις θες δε θες! Χαχαχα Κορίτσια σας ευχαριστώ για την εμψύχωση 🥰🥰 εύχομαι όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους! Χοριακη θα κάνω την τρίτη γιατί μου είπε ο γιατρός να περιμένω να έχω και μια μέρα καθυστέρηση...εγώ ξέρω πως κρατιέμαι!!!
    • Ααααχχχχ βρε κορίτσια πόσο σας "ζηλεύω" όσες έχετε συναντηθεί απο κοντά!!! Πάρα πολύ καλοπροαίρετα το λέω! Εγώ να ξέρετε αν ποτέ οργανώσετε καμία συνάντηση θα είμαι παρούσα με τη μπουμπού μου! Στα δικά μου γιατι ξέχασα να τα γράψω κι εδώ... Εχθές, αφού επανέλαβα τις εξετάσεις του θυρεοειδούς, επιτέλους ήρθε στα ίσια του και πέσαμε κάτω απο 3! Με ρώτησε ο ενδοκρινολόγος αν είναι όλα καλά και υπερηχογραφικά. Του είπα ναι και μου είπε ότι συνεχίζουμε με την ίδια δόση και επαναλαμβάνουμε σε 6 εβδομάδες! Μετά μίλησα και με το γυναικολόγο μου και του είπα το γιατρό που μου πρότειναν στο δημόσιο. Μου είπε τα καλύτερα και να τον πάρω άμεσα να κλείσω ραντεβού. Αυτά τα πολύ όμορφα! Τα φιλιά μου σε όλες σας παρεούλα μου!
    • Για τις κοπελες που τις φέρνουν σε δυσκολη θεση... εγω ειχα απαντησει στα ισα σε ερωτηση τυπου αντε τι περιμένετε κ δ κανετε ενα μωρο, γιατι ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ. Και τελειωσε εκει το θεμα. Το 2ο μ ηρθε στο καπακι, οποτε δ προλαβε κανεις να με ρωτησει αν εχω σκοπο για 2ο. Μετα κανενας σχεδον δεν ασχοληθηκε αν θα κανω 3ο. Καποια στιγμη που ειπα ετσι απ εξω απ εξω οτι το εχουμε στο μυαλο μου, ακουσα σχόλια τύπου τι το θες το 3ο? Πανω που ξεπαιδιασες. Και αλλα τετοια ομορφα. Οποτε και μεις οταν ξεκινησαμε προσπάθειες δεν το ειπαμε πουθενα. Ουτε τωρα που κανουμε ελευθερα το ξερει κανενας. Και εκτός απο πολυ δικα μ ατομα που το συζητησαμε για το αν θα προσπαθησουμε η οχι, κανενας ευτυχως δ με ρωτησε ασχετος.  Παρεμπιπτόντως σημερα αδιαθετησα και γω...
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...