Μετάβαση σε περιεχόμενο

Περίεργα συναισθήματα....???


Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας!!!Πολλές από εσάς μου έχετε συμπαρασταθεί σε δύσκολες στιγμές και ελπίζω κι εγώ το ίδιο...Σας ευχαριστώ όλες και εύχομαι να σας πάνε όλα καλά!:kiss:

Είναι σήμερα η δεύτερη μέρα καθυστέρησης αλλά αυτό που με κάνει να σιγουρεύομαι είναι οι αναγούλες,οι έντονοι πόνοι περιόδου που πότε δεν είχα πριν την περίοδο και ειδικά τη νύχτα και το ένστικτο ότι αυτή τη φορά τα καταφέραμε...:woohoo:

Αυτό που με προβληματίζει είναι το συναίσθημά μου...

Μαζί με τη λαχτάρα μου για ένα μωράκι τώρα νιώθω φόβο(αν θα είναι υγιές,τι πρέπει να προσέχω,αν ο γιατρός μου είναι ο κατάλληλος,η γέννα, κ.τ.λ...).

Ξέρω ότι πολλές μανούλες έχουν περάσει πολλά και πρέπει να είμαι αισιόδοξη, αλλά αγχώνομαι.:(

Υ.Γ. Ξέρω ότι πρέπει πρώτα να κάνω το τέστ για να σιγουρευτώ και μετά να τα σκέφτομαι αυτά, αλλά έτσι νιώθω τώρα. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και θα περιμένω με αγωνία την άποψή σας για αυτά που νιώθω και τις εμπειρίες σας σαν μανούλες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπουλιτσα ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΣ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ...;) :laugh:

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΘΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ....:) Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ (ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ) ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ.... ΣΚΕΨΟΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΑ.... ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ ΤΗΝ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΤΟΥ.... ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ....ΕΞ'ΑΛΛΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ.....

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπουλίτσα καλησπέρα!Εγω διανύω τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου.Απ την δικη μου εμπειρια λοιπον θα σου έλεγα οτι και γω ειχα πόνους περιοδου(πόνοι χαμηλα στην κοιλιά,πρήξιμο στο στήθος)καθώς και ναυτίες και ζαλάδες.Φυσικα τα συμπτώματα διαφερουν απο γυναικα σε γυναίκα.Αλλες γυναικές π.χ δεν έχουν κανενα σύμπτωμα.Οσο για τα συναισθήματα σου σε περιπτωση που είσαι έγκυος οι ανυσηχιες σου ειναι φυσιολογικές θα έλεγα.Ολες περιπου που περιμένουμε έχουμε τέτοιες σκέψεις..Το καλήτερο βέβαια θα ήταν να κάνεις ένα τεστ να σιγουρευτείς και μετα εμεις εδω ειμαστε για κάθε σου απορία.Φιλακια καλα αποτελέσματα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπουλίτσα μου καλημέρα!

μου θυμίζεις ακριβώς εμένα όταν έμεινα έγκυος!

Είμουν τόσο σίγουρη ότι τα κατάφερα που νόμιζα πως αυθυπέβαλα τον εαυτό μου! Είχα κι εγώ για μέρες πονάκια χωρίς να έχω και περίοδο ( με εξαίρεση ελάχιστο αίμα που είναι σύνηθες)

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είσαι όντως έγκυος!

Θα περιμένω νέα σου!

Juliana γεννάμε μαζί;:cheer:

dev084pfs__.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπουλιτσα μου

καταρχην σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να τα εχετε καταφερει και να περιμενεις μωρακι.

κι εγω οταν εμαθα οτι ημουν εγκυος αυτην ανησυχια ειχα κι εγω, αν το μωρο θα ειναι υγιες αν θα πανε ολα καλα κατα την διαρκεια της κυησης κτλ.

αλλα μολις περασουν οι πρωτοι 3 μηνες,ανησυχεις για το β επιπεδου υπερηχο,και λιγο αργοτερα για την γεννα.

απλως θελω να σου πω οτι απ'την στιγμη που γινεται η συλληψη μεχρι την γεννα αρχιζει και ενεργοποιειται το μητρικο ενστικτο.ειναι αναποφεκτο να μην ανχωνομαστε,αλλα πιστεψε με ειναι μια μοναδικη εμπειρια η γεννηση του παιδιου σας,οτι κι αν πω δεν υπαρχουν λεξεις να περιγραψω το θαυμα!!!! αυτο.

να ξερεις ολο το ανχος εξαφανιζεται οταν γνωριζεις οτι θα γινεις ΜΑΝΟΥΛΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μακαρι να εισαι μπουλιτσα...στο ευχομαι ολοψυχα ..ολες τα ιδια συναισθηματα εχουμε...να πανε ολα καλα...να ειναι γερο κ.τ.λ..τα συμπτωματα σου δειχνουν οτι εισαι αλλα κανε μια χοριακη για να σιγουρευτεις..περιμενουμε νεα σου--

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπουλίτσα μου, όλα τα συμπτώματα δείχνουν πως είσαι έγκυος! Αυτο που θέλω να σου πω είναι να μην εμπιστεύεσαι τα τεστ εγκυμοσύνης του φαρμακείου γιατί δεν είναι πάντα αξιόπιστα. Εμένα μου βγήκε αρνητικό και τελικά είμαι έγκυος! Καλύτερα να επισκεφθείς απευθειας το γιατρό σου. Οι έντονοι πόνοι περιόδου το βράδυ όπως φαίνεται να γνωρίζεις είναι σημάδι εγκυμοσύνης. Εύχομαι να είσαι έγκυος και να πάνε όλα καλά !!!:);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας!

Πολύ σύντομα θα κάνω χοριακή για να είμαι σίγουρη και θα σας το πω αμέσως!:;)

Αν και οι αναγούλες που με ξυπνούν το βράδυ και δεν με αφήνουν να κοιμηθώ με έχουν πείσει ότι είμαι έγκυος.

Καταλαβαίνετε ότι το πρώτο μωράκι είναι ξεχωριστό, γιατί αυτά που σου συμβαίνουν δεν τα έχεις καν φανταστεί!

Εύχομαι σε όσες κοπέλες είναι έγκυος, καλή λευτεριά και δύναμη!!!

Σε όσες έχουν παιδάκι να το χαίρονται και όσες προσπαθούν να μην απογοητεύονται εύκολα και να μην αγχώνονται...

Θα ήθελα να μάθω παραπάνω για σας και την εγκυμοσύνη σας και τα συναισθήματά σας!!! Θα περιμένω νέα σας...:kiss::kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ Μπουλίτσα μου πόσο σε νιώθω!Και εγω ετσι ακριβως ειμαι!;) Πεταξα απο την χαρα μου οταν διαπιστωθηκε η εγκυμοσυνη.Ακομα δεν μπορω να το πιστεψω οτι περιμενω διδυμα!Μου φαινεται σαν ενα μακρινο και απραγματοποιητο ονειρο που δεν θα καταφερω ποτε να πιασω.:) Αλλα παρ'ολη την χαρα μου ειμαι αγχωμενη.:( Σκεφτομαι αν τα νινάκια μου θα είναι καλά στην υγεία τους,αν θα είμαι καλή μαμά,αν θα τα καταφέρω με την εγκυμοσύνη...Μου ερχεται ετσι στα ξαφνικα να κλαψω χωρις λογο και αιτια,χωρις να ειμαι στεναχωρημενη.:dry: Δεν ξερω τι να σκεφτω...Εχω ακουσει για τις τρελες ορμονες της εγκυμοσυνης αλλα μαλλον εγω ωδευω προς την τρελλα!!!:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Annie μου σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά! Είναι υπέροχο που έχεις δίδυμα!Δεν μπορούμε εύκολα να αποβάλλουμε το άγχος μας αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε αισιόδοξα!

Σε ποιο μήνα εγκυμοσύνης έμαθες ότι είναι δίδυμα?

Με υπέρηχο?:silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπουλιτσα μου το εμαθα σημερα γιατι στην 6η εβδ που ειχα παει να ακουσω την καρδουλα,ο γιατρος ακουγε λεει κατι περιεργο...κατι δεν του καθοτανε.Δεν μου ανεφερε καθολου το ενδεχομενο διδυμης κυησης και εγω δεν τον ρωτησα.Εμεινα να στεναχωριεμαι μηπως εχει κατι το μωρο μου:(.Τελικα ομως αυτο το ''μπερδεμα''ηταν δυο καρδουλες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πρέπει να είναι πολύ έντονο το συναίσθημα, εκεί που έχεις στο μυαλό σου ότι έχεις ένα μωράκι να μαθαίνεις ότι τελικά είναι δύο!Τέλεια!!! Άντε με το καλό να τα έχεις γερά και τα δυο στην αγκαλιά σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστω πολυ!!!Να σαι καλα!!!Σου ευχομαι να εισαι εγκυος και να κανεις ενα γερο νινακι!!!Αληθεια τωρα αναρωτιεμαι πως νιωθουν εκει κατω και τα δυο μαζι:laugh: Αραγε εχουν καταλαβει το ενα την υπαρξη του αλλου;;;Τι λετε κοριτσια?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mpoulitsa sou euxomai ta kalytera apotelesmata!!!

Allaaaaaaaaaaaaaaaaa

xwris test???

Trelo risko na to skeftesai etsi

xwris iatriki epivevaiwsi....

Anamenoume apotelesmata xoriakis

kai ... Me to kalo!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά αποτελέσματα μπουλίτσα!!!!

Σου εύχομαι να είναι θετικό!!!!!!!!!!!!

Τέτοια θέλουμε να ακούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να φτιάχνει το κάρμα στο mammyland!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ!!!!!! Τι κάνω τώρα κορίτσια...:woohoo:

Τρίτη και 13 χθες κι όμως για μένα ήταν μια αξέχαστη μέρα!

Έκανα τη χοριακή και βγήκε ότι είμαι στην 3η με 4η εβδομάδα!

Ο γιατρός μου είπε ότι είναι πολύ νωρίς για να δούμε κάτι. Να συνεχίσω να ζω φυσιολογικά κι όλα θα γίνουν!!!

Εσείς προσέχατε κάτι? Τη διατροφή? Λένε ότι στους 3 πρώτους μήνες θέλει προσοχή!

Έτρεμα ολόκληρη όλη μέρα δεν μπορούσα να το πιστέψω αν και όπως σας είχα πει το ήξερα!

Οι αναγούλες έχουν σταματήσει και έχω μόνο πόνους...

Είναι φυσιολογικό!

Θέλω να μάθω τη γνώμη σας!!! Σας ευχαριστώ για όλα!:silly: :silly: :silly::woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπουλιτσα καλημερα κ απο μενα,συνχαρητιρια για την εγκυμοσηνη σου με το καλο κοριτσι μου το μωρακι σου στην αγκαλια σου.....ρωτας πιο κατω τι πρεπει να προσεχεις το πρωτο τριμηνο,εγω πρωσοπικα ειχα σταματησει τις πολλες δουλιες απεφευγα να σηκωνω βαρος κ προσεχω ακομη,κ γενικα μολις ενιωθα μια μικρη κουραση ξαπλωνα κ ξεκουραζομουνα,βεβαια ειχα τη μαμα μου που μενει κοντα κ εκτος απο το φαγητο κ κατι μικροπραγματα δεν κανω τιποτε αλλο.σου τονιζω ομως πως εγω επρεπε να ειμαι μεχρι τη 12 εβδομαδα ξαπλωμενη γιατι ειχα λιγο αιμα στην αρχη...

φυσικα καθε οργανισμος ειναι ξεχωριστος κ μακαρι εσυ να εχεις μια τελεια εγκυμοσηνη..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συγχαρτηρια!!!!!!!σου ευχομαι μια τελεια εγκυοσυνη....ο γιατρος σου θα σου πει τι θα τρως αναλογα με τις εξετασεις αιματος που θα κανεις.μπουλιτσα ποια μερα εμεινες εγκυος?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια! Με το καλό με ένα γερό μωρό!

Εγώ 3η με 4η εβδομάδα που δεν το ήξερα είχα πόνους και νόμιζα οτι θα μου έρθει περίοδος. οι αναγούλες, αν οχι και τραγικές ξεκίνησαν μετά την 9 εβδομάδα μεχρι τη 15η.

Να προσέχεις τη διατροφή σου, προπαντώς να μην τρως απέξω (εγώ έπαθα γαστρεντερίτιδα στον 4ο μήνα και υπέφερα, δεν μπορούσα να πάρω και φάρμακα.).Να παίρνεις Fillicine,είναι βασικό στο πρώτο τρίμηνο, κάνει πολύ καλό στη δημιουργία του ΚΝΣ του μωρού σου. Γαλακτοκομικά, πρωτείνες (κρεατακι, ψαρια), όσπρια,φρούτα και λαχανικά, γενικώς μια σωστη και ισορροπημένη διατροφή. Προσπάθησε οσο το δυνατον να τρως μονο ωφέλιμα τρόφιμα για το μωράκι σου.

Καλη εγκυμοσυνη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια Μπουλίτσα!! Με το καλό να αποκτήσεις ένα γερό παιδάκι!Από τη δική μου εμπειρία (έχω 2 παιδάκια)έχω καταλάβει ότι καθ΄όλη τη διαρκεια της εγκυμοσύνης σου θα πρέπει να προσέχεις. Οχι πολύ κούραση, απέφευγε τα βάρη, να έχεις μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή(πράγμα που θα σε βοηθήσει να μην βάλεις πολλά κιλά), όχι πολλούς καφέδες και αλκοόλ και γενικότερα χαλάρωσε και απόλαυσε τους υπέροχους αυτούς μήνες χωρίς άγχος!!!Όλα να πάνε καλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SINXARITIRIAAAAAAAAAAAA K APO EMENA MPOULITSA SOU EFXOMAI OLA MA OLA NA PANE KALA KOPELA MOU K SE LIGOUS MHNES NA KRATISIS STIN AGALIA SOU TO MORAKI SAS NA PROSEXEIS TON EAFTO SOU APO EDO K PERA K PADA NA EISAI TOSO EFTIXISMENH ME TIN OIKOGENEIA SOU OPOS TORA FILIA KALI SOU MERA.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω κορίτσια!!!

Σας εύχομαι να έχετε παντα υγεία κι εσείς και τα παιδάκια σας και να είστε ευτυχισμένες!!!

militsa...νομίζω ότι η σύλληψη του παιδιού μου έγινε ή 24/12 ή 26/12 δεν ξέρω ακριβώς! Γίνεται να το υπολογίσω με κάποιο τρόπο?

Ο γιατρός μου είπε να πάω να με δει και προφανώς να κάνω και εξετάσεις αφού κλείσω τον 1ο μήνα!

Πειράζει αν μου δώσει όλα αυτά τα συμπλήρώματα φαρμάκων που χρειάζομαι πιο μετά? Εσείς από πιο μήνα τα πήρατε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...