Μετάβαση σε περιεχόμενο

... ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ!!!


billy

Recommended Posts

Καλημερα διαβαζω για αρκετο διαστημα το site αλλα ποτε δεν πηρα το θαρρος να γραψω... εχθες το βραδυ εκανε ραμματα ο γιος μου 11 ΜΗΝΩΝ στο κεφαλι, απο το νοσοκομειο μου ειπαν να συμβουλευτω την παιδιατρο μας αν θα πρεπει να κανει αντιτετανικο ορο η οχι μεσα σε 12 ωρες η το πολυ 24 αναλογα με τα εμβολια που εχει κανει!

Η παιδιατρος εχει κλειστο το κινητο και δεν εχει ουτε τηλεφωνητη ειναι η δευτερη φορα που τη χρειαζομαι σαβ/κο και εχει κλειστο κινητο και αλλη μια φορα που ηταν παλι επειγον καθημερινη ειχε ξεχασει να το ανοιξει!!!

Οπως καταλαβαινετε ειμαι απελπισμενη ειναι καλη ως γιατρος αλλα συνηθως τη βρισκω σε ωρες ιατρειου μονο.

Αν μπορειτε να μου προτεινετε παιδιατρο που να ειναι συμβεβλημενος με το ΥΕΘΑ (ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ) περιοχες κοντα στον Κορυδαλλο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΜΠΟΖΙΚΗ-ΡΟΥΜΠΑΝΗ ΝΙΚ. ΡΟΥΣΒΕΛΤ 27 (181 20) 2104954124 2104976814

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΕΤΡΟΣ Γ ΑΒΕΡΩΦ 27 2104972652

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΣΟΛΩΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Γ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ152 & ΤΑΞ/ΧΩΝ (18121) 2105614555-2105623813

ston koridalo

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

AFRODITH ευχαριστω για τις απαντησεις σου εχω και εγω τον καταλογο αλλα δεν θα ηθελα να επιλεξω καποιον παιδιατρο στην τυχη απο τον καταλογο, η παιδιατρος που εχω τωρα μου την ειχαν συστησει δεν ειναι και τοσο κοντα μας αλλα την επελεξα επειδη ηταν καλη, στην αρχη ηταν πολυ συνεργασιμη τωρα ουτε στο ιατρειο δεν μπορω να τη βρω!

Θα ρωτησω μηπως γνωριζει κανεις απο τους συναδελφους του αντρα μου τη ΜΠΟΖΙΚΗ-ΡΟΥΜΠΑΝΗ ΝΙΚ. γιατι θα προτειμουσα γυναικα παιδιατρο,διαβασα οτι και εσυ τωρα ψαχνεις αν εχω νεα θα σε ενημερωσω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

billy sou euxomai na breis tin kaliteri paidiatro giati auto to axgos eixa kai egw..emena o mpempis mou einai 4 minvn kai 10 imerwn kai apo otan gennithike mporw na sou pw oti tin pernw kathe mera tilefwno..panta to sikwnei kai otan den to sikwnei me pairnei ayti amesws..kai mou eksigei..kserw egw eimouna stin toualeta gia auto den to sikwna...kt.l.panta omws!!!!!!alla distixws eimai larisa gia na sou tin sustisw

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω ειμαι απο τις τυχερες...την βρισκω οποιαδηποτε μερα και ωρα..μαλλον πρεπει να αλλαξεις γιατρο....κοιταξε το γιατι ειναι πολυ σημαντικο να εχεις την βοηθεια του οποιαδηποτε στιγμη χρειαστεις..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...