Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!ΥΓΕΙΑ Κ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ!!


Recommended Posts

Κορίτσια μου σας εύχομαι Καλή Χρονιά,

υγεία σε εσάς κ στις οικογένειές σας

κ ο νέος χρόνος να φέρει κ άλλα πολλά πολλά παιδάκια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου γλυκά , εύχομαι αυτή τη χρονιά οι μανούλες που περιμένουν τα μωράκια τους να τα γεννήσουν με κανένα πόνο & να είναι γερά, οι μανούλες που έχουν παιδάκια να τα καμαρώνουν και οι μέλλουσες μανούλες να αποκτήσουν σύντομα ένα ή δύο ή τρία σποράκια!!!:lol: :silly: :cheer:

Ας είναι αυτή η χρονιά γεμάτη από αγάπη σε όλα τον κόσμο & όλα τα παιδάκια να είναι σε μια ζεστή αγκαλιά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟ 2009 ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΚΡΙΑ

ΟΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΕΦΕΡΕ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ

ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ 2008...!!!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!

ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΩΡΑΚΙΑ...

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΡΓΟ..

ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ

ΣΕ ΟΣΕΣ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!!!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλο να μπει ο νεος χρονος. Οι μανουλες να χαιρονται τα μωρακια τους και την οικογενεια τους. Εμεις που περιμενουμε τον πελαργο με το καλο να τον υποδεχτουμε και οσες ακομα προσπαθουν να φυτευτει συντομα ενα σπορακι στην κοιλιτσα τους..ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ MAMMYLAND LOVERS ΚΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΤΟ MAMMYLAND CLUB.

ME ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΑΝΝΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχομαι και εγω μεσα απο τη καρδια μου ο καινουριος χρονος να ερθει με υγεια αγαπη ευτυχια για ολο το κοσμο .

Για ολες εμας που περιμενουμε τα μωρακια μας το 2009 να ειναι υγειη και καλοτυχα!!

Για ολες τις μανουλες ευχομαι υγεια και χαρα σε αυτες και τις οικογενειες τους και για τα κοριτσια που προσπαθουν ας ειναι το 2009 η τυχερη τους χρονια !!!

Πολλα φιλακια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή χρονιά σε όλα τα μέλη του mammyland και σε όλο τον κόσμο βέβαια!!!! Το 2009 να είναι γουρλίδικο για όλες μας και στην καθεμία να φέρει αυτό που επιθυμεί!:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή Χρονιά με υγεία σε όλες τις μαμάδες, στα μωρά τους και τις οικογένειές τους! Το 2009 να είναι γεμάτο χαρές, ευτυχισμένες και ευλογημές στιγμές και γεμάτο δημιουργικότητα! Εύχομαι με το καλό πρώτα ο Θεός όλες οι κοπέλες να φέρουν τα μωράκια τους στον κόσμο και όσες επιθυμούν μωράκι γρήγορα ο Θεός να τους το χαρίσει! Υγεία σε όλους!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εύχομαι αυτή η χρονιά να φέρει κάτι καταπληκτικό σε όλους. Το 2009 να είναι η καλύτερη χρονιά απ' όλες τις προηγούμενες! Χρόνια πολλά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρόνια Πολλά και από μένα, εύχομαι σε όλους και όλες μας να έχουμε μια καλύτερη χρονιά γεμάτη υγεία, περισσότερη αγάπη, λιγότερη βία, περισσότερο σεβασμό προς τον άνθρωπο.

Καλές γέννες σε όσες γεννούν την καινούργια χρονιά, επιτυχείς προσπάθειες σε όσες προσπαθούν για μωράκι και ευτυχισμένες στιγμές σε όσες έχουν ήδη μωράκι/κια στην οικογένειά τους, λιγότερους ή ακόμη και καθόλου "καυγάδες" στο mammyland!!!!:)

Πολλά φιλάκια και καλό ρεβεγιόν!:):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΣΑΣ!!! ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kαλη χρονια γεματη υγεια,ευτιχια,κ αγαπη προς ολους μας...:kiss: :kiss: ευχομαι σε ολες τις ηδη μανουλες να χαιρονται τα μωρακια τους,κ σ'εμας που με την κυλιτσα ελαφρως εως πολυ φουσκοτουλα καλη λευτερια κ συντομα τα νινακια μας αγκαλια......:lol: :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

2009 ευχες για ευτηχια

2009 ευχες για υγεια

2009 ευχες για αγαπη

2009 ευχες για ειρηνη στον κοσμο

2009 ευχες για ανθρωπια

2009 ευχες για ολες τις μανουλες

Ευχομε ο χρονος αυτος να γεμισει τα σπιτια μας με καθε λογης χαρουμενες στιγμες και καμια πικρα να μην μας πλησιαζει ποτε.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εύχομαι το 2009 να σβήσει 2008 στραβά και να χαρίσει σε όλο τον κόσμο υγεία, ευτυχία, χαμόγελα και πολλή πολλή αγάπη...

Σε όλες τις μανούλες να χαίρονται τα παιδάκια τους,

σε όλες τις εγκυούλες το 2009 να μας φέρει γεράκια μωράκια

και σε εκείνες που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδάκι, εύχομαι το 2009 να τους φέρει ένα φασολάκι στην κοιλίτσα τους...

Καλή χρονιά κοριτσάκια μου!

Φιλάκια πολλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αν είναι δέντρο ο κόσμος μας και εμείς φύλλα απλά, να ναι το έτος που φτασε αεράκι που περνά, ήλιος ζεστός, βροχή γλυκιά, φωνή που πάντονη γελά, ζει και γουστάρει ειλικρινά...!!

Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλον τον κόσμο...Μόνο αγάπη, υγεία, ευτυχία και ειρήνη να βασιλέψουν παντού...

φιλιά πολλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Θέτις Κ. με το καλό η βάπτιση! Πότε είναι;;  Τι ωραία θα είσαι εγκυούλα και νονά 😍 Πώς είσαι εσύ; Και πότε έχεις ραντεβού στο γιατρό;
    • Το ίδιο με πριν προς το παρόν καθε 3-4 βδομάδες παμε... Εγώ έχω πάρει και από τα δύο. Newborn και 1-3. Σε περίπτωση π βγει ψηλός 🤣 να είμαι προετοιμασμένη 
    • Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ πραγματικά. Καλή ανάρρωση και σωματική και ψυχική και όλα θα πάρουν το δρόμο τους προς το καλύτερο να είσαι σίγουρη. Στην τελευταία μου αποβολή η γιατρός με έστειλε να κάνω εξετάσεις για θρομβοφιλία. Έχεις κάνει αντίστοιχες εξετάσεις; 
    • Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια μου! Δε γράφω τακτικά αυτές τις μέρες γιατί βρισκόμαστε στον πυρετό των προετοιμασιών για τη βάπτιση όπου γίνομαι νονά ❤️ διαβάζοντας όμως τα μνμτα θέλω κι εγώ να στείλω ένα μήνυμα συμπαράστασης στα κορίτσια μου που έχουν πέσει: @anna30 πέρυσι ακριβώς 2 μήνες αφότου είχα αποβάλλει το 11εβ μωράκι μας, πήγα στη βάπτιση της κόρης μιας ξαδέρφης μου. Μια γειτόνισσα της που με ήξερε φατσικα μόνο, είχε το θάρρος τότε να μου πει "εσύ δε ζηλεύεις τώρα την ξαδέρφη σου που έχει δύο κορίτσακια; Δε θα θέλες ένα κι εσύ;". Νομίζω ήταν απ' τις χειρότερες ατάκες που είπε κανείς εκείνη την περίοδο του πένθους για μένα και το σύντροφό μου. Προφανώς αυτή η κυρία δε γνωρίζε τι μου συνέβαινε, αλλά αυτό δε δικαιολογεί το τι σκέφτηκε να μου πει. Όπως σου είπε η @Diwni εγώ εκείνη τη στιγμή αυτόματα βουρκωσα ενώ την κοίταζα στα μάτια. Κι απλά απομακρύνθηκα. Ίσως καταλάβε κι ένιωσε ασχημα, ίσως και θεώρησε ότι ήμουν απλώς αγενής. Δε με ενδιαφέρει καθόλου. Τι θέλω να σου πω Μ αυτό; Ο κόσμος θα λέει ο,τι βλακεία του κατέβει γιατί δε σκέφτεται πριν μιλήσει. Εσύ δε χρειάζεται ούτε να τους δικαιολογήσεις αλλά ούτε και να είσαι κάπως απέναντι τους. Ο,τι σου βγει. Αν έχεις το σθένος να τους βάλεις στη θέση τους, κάντο. Αν πάλι θέλεις να τους αγνοήσεις, κάντο. Να κάνεις ο,τι περνάει απ' το χέρι σου να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. Οποιαδήποτε απώλεια είναι απώλεια και ο θρήνος είναι απόλυτα σεβαστός.  Σου κάνω μια τεράστια αγκαλιά ❤️❤️❤️ @Mpourmpoulo μου γλυκό, έχεις περάσει πολύ δύσκολες εβδομάδες και οι πληγές της απώλειας είναι νωπές. Το κοριτσάκι σας θα σας βλέπει από ψηλά και είμαι σίγουρη πως είναι πολύ περιφανή που είστε οι γονείς της - οι πιο δυνατοι, επίμονοι, με πάρα πολλή αγάπη. Θα σας στείλει το ουράνιο τόξο σας και θα είναι ακόμα καλύτερα απ' ότι είχατε ονειρευτεί 🌈❤️ απ' την άλλη, λυτρωτικά τα αποτελέσματα μιας και ήταν όντως τυχαίο γεγονός - εμας δε μας άφησαν να κάνουμε καρυότυπο πέρυσι μιας και ήταν η "πρώτη" φορά, κάτι που δε το καταλάβα ποτέ, λες κι αυτή η ψυχούλα δε μετρούσε γι αυτούς. Τέλος πάντων, κρατά τα θετικά, σφιξε τα δόντια και τα καλύτερα έρχονται! Έχεις παααααρα πολύ δύναμη μέσα σου αγάπη κι η ζωή σίγουρα θα σ ανταμείψει ❤️❤️
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εγω δεν γνωρίζω καθόλου να σου πω την αλήθεια οι γιατροι τι σου είπαν ;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...