Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην προσπάθεια σύλληψης!!!

RnMl

Recommended Posts

Ναι ναι πρριμενουμε αποτελεσματα χοριακης αυριο!!!!!! Αντε και στα δικα μας οι αγκαστροτες αχαχαχχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερα κοριτσια τι κανετε???Εγω πηγα και εδωσα αιμα το πρωι και μεχρι τις 3 θα χω τα αποτελεσματα!!!

Κοριτσια μουυυυυυυ....!!!Μολις με πηρε τηλ η μικροβιολογος και βγαινει 1150 και σημερα ειναι η 5η ημερα καθυστερησης!!!Την γνωμη σας θελω!!!

1155 θα επρεπε να εισαι ηδη πιο πολλων εβδομαδων εγκυος.. ισως ειναι σε αλλη μοναδα μετρησης?? αν ειναι 11,50 και παλι εισαι κ ταιριαζει πιο πολυ με βαση τις ημερεσ καθυστερησης.. ευχομαι οντως να εισαι εγκυος

Οχι κοριτσι μου..Το χαρτι λεει 1155.00 δηλαδη χιλια εκατον 55..χιχι..Αυτο εννοω καλο ειναι ε?

μπραβο κοριτσι μου συγχαριτηρια και κοιτα να απολαυσεις την καθε στιγμη

1155 θα επρεπε να εισαι ηδη πιο πολλων εβδομαδων εγκυος.. ισως ειναι σε αλλη μοναδα μετρησης?? αν ειναι 11,50 και παλι εισαι κ ταιριαζει πιο πολυ με βαση τις ημερεσ καθυστερησης.. ευχομαι οντως να εισαι εγκυος

Τι εννοεις οντως να ειμαι εγκυος?υπαρχει περιπτωση να το φανταζομαι????

μπραβο κοριτσι μου συγχαριτηρια και κοιτα να απολαυσεις την καθε στιγμη

Σ ευχαριστω πολυ κοπελα μου να σαι καλα..!!!Εσυ εισαι εγκυουλα δεν θυμαμαι..Αν οχι σου ευχομαι κι εσενα συντομα ενα γερο σπορακι!

Α ενταξει!!!!Σ ευχαριστω πολυ να σαι καλα!!!Κι εσυ απ οτι ειδα εισαι εγκυουλα..Με το καλο κοπελα μου!!!

Σ ευχαριστω πολυ κοπελα μου να σαι καλα..!!!Εσυ εισαι εγκυουλα δεν θυμαμαι..Αν οχι σου ευχομαι κι εσενα συντομα ενα γερο σπορακι!

οχι δυστηχως δεν ειμαι απο το  απριλη ατην προσπαθεια αλλα......τιποτα ακομη.σε ευχαριστω πολυ και σου ευχομαι τα καλυτερα.

Καλησπέρα κορίτσια! Συγχαρητήρια RnMI! Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και σε 8 μήνες να κρατάς το μωράκι σου αγκαλίτσα!! 
Εύχομαι σε όλες μας σύντομα να φυτρώσει σύντομα ενα σποράκι στην κοιλίτσα μας!!

Καλημερα σε ολες κοριτσια??Ειστε ολες καλα??Εγω περασα ενα θαυμασιο σκ με τον αντρουλη και ανυπομονω αυριο για τον πρωτο υπερηχο!!!!

Καλημεραας τι ωραιααα.εμενα σημερα τελιωσαν οι γονιμες!!!!αντε να δουμε αν εγινε το θαυμα :).ποτε εχεις υπερηχο?

Σου ευχομαι αυτος ο μηνας να ειναι και ο τυχερος σου!!!Αυριο το απογευματακι εχω..Αντε να δουμε τι θα δουμε..Θα στολισω και το δεντρο σημερα!!!Ειναι νωρις αλλα παντα εγω στολιζω νωριτερα γιατι δεν τα χορταινω!!!

Βουρ κι εσυ τωρα love..Ευχομαι να πανε ολα καλα!!!Μ αρεσουν πολυ τα λαμπακια τα στολιδια τρελαινομαι!!!!Τα Χριστουγεννα ειναι οι αγαπημενες μου γιορτες!!!!Ευχομαι ο Αη Βασιλης να φερει σε ολες σας υγιη σπορακια!!!

Ευχαριστω πολη και εμενα μου αρεσουνε τα χριστουγεννα !!!θα στολισω τελος Νοεμβριου δεντρο ,μπαλκονια συνθεσεις αχ τι ωραιααααααα!!!!!!!????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...