Μετάβαση σε περιεχόμενο

Stelloni

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  59
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  1

Βαθμός Δημοφιλίας

45 Excellent

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με Stelloni

 • Ιδιότητα
  Advanced Member

Στοιχεία Προφίλ

 • Περιοχή
  Θεσσαλονίκη

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

731 προβολές προφίλ
 1. Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Μου λύσατε την απορία! Εξακολουθώ βέβαια να πιστεύω ότι τα χρήματα είναι αρκετά πολλά άλλα δε μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά! Ας ελπίσουμε ότι όλες μας γρήγορα θα γίνουμε μανούλες!
 2. Σε ευχαριστω πολύ! Και σε εσένα εύχομαι καλή επιτυχία!
 3. Έχει τόσο μεγάλη διαφορά ε; Πάντως στο μυαλό μου εγω είχα οτι η εμβρυομεταφορά κοστίζει πολύ λιγότερα δηλ γύρω στα 500. Έπαθα ένα σοκ!
 4. Στο embryolab στη Θεσσαλονίκη είμαι. Εσυ; Σε ρωτάω για την προλακτίνη γιατί πάντα ήταν πάνω απο το όριο των 23 μόνο την τελευταία φορά που έκανα και πήγε στο 22. Αλλά δε μου είπαν ποτέ τίποτα για προλακτίνη οτι αποτελεί πρόβλημα ούτε για χάπι να την μειώσει. Σήμερα σκεφτόμουν αν έπαιξε τον ρόλο της κ αυτη για την αποτυχία. Υστεροσκόπηση θα κάνω γιατί θέλει η γιατρός να δει το εσωτερικό της μητρας. Θα κάνουμε βιοψία μου είπε για ενδομητρίτιδα και θα κάνουμε scratching.
 5. Είχες υψηλή προλακτίνη; Αντιπηκτικές είχες κάνει; Εγώ έκανα την πρώτη μου διέγερση τον Ιούλιο. Πήραμε 4 βλαστοκύστες και τα βάλαμε κρυοσυντήρηση. Την πρώτη μου εμβρυομεταφορά την έκανα αρχές Σεπτέμβρη με πολύ καλής ποιότητας βλαστοκύστες. Αποτυχία. Τώρα θα κάνω υστεροσκόπηση τον άλλο μήνα και αν όλα πάνε καλα τον μεθεπόμενο κύκλο θα κάνω την δεύτερη εμβρυομεταφορά με τις 2 άλλες μου βλαστοκύστες μέτριας ποιότητας. Προσπαθώ να ψαχτώ και εγώ όσο μπορώ. Σκέφτομαι να πάω και σε αιματολόγο που δεν έχω πάει ακόμη.
 6. Λυπάμαι πολύ... Έχεις κάνει πολλές προσπάθειες; Φυσικά και να κάνεις οτι εξέταση υπάρχει! Δεν ξέρω αν πάιζει ρόλο η ΑΜΗ για να δημιουργηθούν βλαστοκύστες αλλα νομίζω αξίζει να προσπαθήσεις! σίγουρα εννοείται με την συμβουλή του γιατρού σου! Τι στο καλό! Κάποια στιγμή θα τα καταφέρουμε!!
 7. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Υπάρχει περίπτωση να διαφέρει η τιμή ανάλογα με τον αριθμό των εμβρύων που θα μεταφέρεις;
 8. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! ελπίζω να πήγαν όλα καλά!
 9. Καλησπέρα κορίτσια! ήθελα να ρωτήσω περίπου μια εμβρυομεταφορά με κρυοσυντηρημένα πόσο σας κόστισε;
 10. Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου και σε εσένα εύχομαι η επόμενη φορά να είναι η τυχερή σου! 🍀 Είναι λογικό να χάνεις την υπομονή σου αλλά είσαι μαχητρια και δε θα το βάλεις κάτω! 💪
 11. Μου είπε ότι θα τα πούμε από κοντά και θα ζητήσει μια πλήρη αναφορά των εμβρύων από τους εμβρυολογους. Το αποδίδει στα εμβρυα αποτι κατάλαβα. Πάντως όταν βρεθούμε απο κοντά δεν ξέρω αν έχει σκοπό να μου προτείνει υστεροσκοπηση αλλά έχω σκοπό να το προτείνω εγώ. Και ότι άλλο χρειαστεί...
 12. Σε διάβασα και στεναχωρηθηκα πολύ... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Ναι η πρώτη μου ήταν. Έχω αλλες 2 βλαστοκυστες που περιμένουν αλλά θα τις αφήσω λίγο εκεί στο κρύο...
 13. Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα έκανα χοριακή και βγήκε αρνητική τελικά... Θα κάνω ένα διάλειμμα προς το παρόν! Δε θα το βάλω κάτω όμως! Θα επανέλθω με περισσότερη δύναμη!
 14. @Ριρίκασε ευχαριστώ πολύ πολύ! Σε όλες τις γυναίκες εύχομαι η χοριακη που περιμένουν να είναι θετικότατη!! 💗
 15. Πραγματικά το πιο δύσκολο κομμάτι της εξωσωματικής είναι αυτό το στάδιο! Κορίτσια ααα θα σας ενημερώσω σε 2 μέρες!! 🙏 Σας ευχαριστωωωωω!!!
×
×
 • Προσθήκη...