Μετάβαση σε περιεχόμενο

Απο matoulaki22


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ..ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΕΝΩ ΣΤΟ MAMMYLAND.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΚΑΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΥΡΟΦΟ ΜΟΥ ΤΗΝ 12 ΜΕΡΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΕΡΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ,ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΙΣΟ ΚΙΚΛΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΗΣΗ(1.14CD)ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΜΑΙ.ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 11 ΗΜΕΡΕς ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΧΑΜΗΛΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΕΧΩ 7 ΜΕΡΕς ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΡΕΙΝ ΠΕΡΙΟΔΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΠΟΝΑΩ ΝΙΩΘΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΧΑΜΗΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΩ ΟΤΑΝ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ..ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου matoulaki22.ειναι πολυ νωρις νομιζω ακομη.περιμενε και μην αγχωνεσαι.οπως σου ειπε και ο γιατρος εσυ μην παιρνεις τιπ φαρμακα ακομη.ευχομαι ολα να πανε καλα και να ειναι το μωρακι αυτο που ειδε ο γιατρος.φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΣ,ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΓΕΝΙΚΑ.ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΚΥΚΛΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?? ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΣ?? ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΤΟΥΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΙ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ.ΩΣΤΟΣΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ματουλάκι καλημέρα και χρόνια πολλα!!Και γω πιστεύω οτι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα.Καλο θα ήταν ομως μεχρι να μάθεις να προσέξεις λιγο να μην πάρεις φάρμακα που σου ειπε ο γιατρός και να μην σηκώνεις βάρη.Σου εύχομαι τα καλήτερα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μακαρι να εισαι βρε.....κοιτα μεχρι να μαθεις προσεξε τι φαρμακα πινεις,μαλλον μην πινεις κανενα...οι πονοι που νιωθεις ειναι συμπτωματα....σου ευχομαι να μαθεις χαρουμενα νεα....φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αυτό πιστεύω κι εγώ, παντού καλά είναι, έχω ακούσει πολύ καλές εμπειρίες και για τα δύο, απλώς να βρει η κάθε γυναίκα έναν γιατρό που να εμπιστεύεται και να νιώθει άνετα, για μένα αυτό μετράει!
    • Μετά από αυτό που περάσαμε κι εγώ θα το κάνω της γρίπης για να πάρει αντισώματα και το μωράκι! Θα προσπαθήσω να πείσω και τον σύζυγο γτ έχει φοβία με τις ενέσεις..
    • Κορίτσια πήγα γιατρο! Ολα σουπερ 215γρ το λακτακι μας, ολα τα βρηκε φυσιολογικά! Τη γλυτώσαμε τη ζαβομαρα 😝 35,5 τραχηλος και μου ειπε πολυ καλος, ψηλος.  Αρχες ιουνιου εξετασεις και 12/06 Β επιπέδου. Συνεχιζω με τις  πολυβιταμινες  που παίρνω κ το χάπι του θυρεοειδή. Μας το έβγαλε κ φωτο ίδιο ο πατέρας του είναι. Από τώρα φαίνεται 
    • Σ ευχαριστώ πολύ.Εχω μέρες ακόμα μπροστά μου πρέπει να βρω τρόπο να ηρεμήσω όσο γίνεται αυτό δηλαδή.Ναι τα συναισθήματα είναι πολλά.Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να δεχθώ μια αποτυχία.Ευχομαι απλά σε πρώτο βήμα να υπάρξει η εμφύτευση.
    • Αχ.... Όσες φορές κι αν διαβάσω αναρτήσεις από κοπέλες σε αναμονή από έμβρυομεταφορά μου έρχονται όλα εκείνα τα συναισθήματα, φόβος, αγωνία, προσμονή, άγχος, ελπίδα.... Από τη μια να παίρνεις κουράγιο κι από την άλλη να γεμίζει αρνητικές σκέψεις το μυαλό...   Υπομονή κορίτσι μου! Λίγη υπομονή ακόμα.... Δεν είσαι μόνη σου...  Εύχομαι να έχεις μόνο ευχάριστα νέα σύντομα! 🍀☺️🙏🏼
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...