Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ευαισθησια Στα Ματια...


Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες.

Έχω ένα αγοράκι 4,5 χρονών. Τους τελευταίους μήνες παρατήρησα οτι όταν βλέπει βιντεάκια στον Η/Υ ή τηλεόραση μετά από κάποια ώρα γουρλώνει τα ματάκια του, τα ανοιγοκλείνει σαν να τον ενοχλούν και δακρύζουν και καμιά φορά. Ακόμα και 1-2 φορές που πήγαμε σινεμά, παρόλο που καθόμασταν τελευταία σειρά πάλι το έπαθε. Δεν παραπονιέται για ενόχληση, τσούξιμο ή κάτι άλλο, αλλά παρατηρώντας τον, βλέπω οτι είναι ενοχλητικό και κουραστικό για τον ίδιο. Εχει σχετικά ανοιχτόχρωμα μάτια (πράσινα - χακί) και έχει και κάποια ευαισθησία στον ήλιο, τον ενοχλεί αρκετά, ιδιαίτερα στο πρώτο αντίκρυσμα μέχρι να συνηθίσει (σκέφτηκα φέτος να του πάρω και γυαλιά ηλίου). Πιστεύετε οτι είναι απλή ευαισθησία ή πρέπει να επισκεφτούμε οφθαλμίατρο? Όταν θα πάμε αυτόν τον μήνα στην παιδίατρό μας θα το ρωτήσω αλλά είπα να πάρω και τη γνώμη σας...

Ευχαριστώ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Καλημέρα!

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

Σιγουρα θα ήταν καλό να κανεις μια επίσκεψη στον οφθαλμιατρο,εγώ πιστεύω οτι τον κουράζει η οθόνη μετα απο κάποια ώρα, εγω αυτό παθαινω δεν μπορω αρκετή ωρα ποσο μάλλον ένα παιδί,δεν νομιζω να ναι κάτι αλλά παντα η γνώμη του ειδικού έρχεται πρωτη!Να είστε καλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...