Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΩΣ ΕΦΕΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ!!(zouzou21)


Recommended Posts

ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Κ ΕΓΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ!!!

ΞΕΚΙΝΑΩ....

ΤΡΙΤΗ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΣΕΡΦΑΡΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ(ΜΑΜΜΥΛΑΝΤ&FASEBOOK)

ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΕΝΤΟΝΑ ΝΑ ΠΑΩ WC,ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ WC

ΕΝΙΩΣΑ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ..ΚΟΙΤΑΖΩ Κ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΛΙΓΟ ΡΟΖ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟΥΣ.ΛΕΩ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΟΥ!!ΠΛΕΝΟΜΑΙ.. ΞΥΠΝΑΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΩ(ΕΠΑΘΕ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ:P )Κ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ Κ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟ ΜΑΜΜΥ Κ ΤΟ FACEBOOK,ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΤ ΑΙΣ8ΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΞΑΝΑΕΓΙΝΑ ΜΟΥΣΚΕΜΑ.ΠΑΩ ΠΑΛΙ WC

Κ Η ΕΙΧΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ(ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑΑΑ:S )

ΑΝΥWAY,ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΜΕ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΥΣ ΟΥΤΕ ΔΙΑΣΤΟΛΗ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΩΡΕΣ ΔΛΔ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ..ΕΙΧΑ ΠΑΡΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΟΡΟ ΑΛΛΑ ΤΠΤ ΚΑΜΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΗ..ΜΟΝΟ ΑΙΜΑ.

ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΕΡΥΧΟ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΦΗΝΩΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΜΟΥ

ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΕΝΗ ΑΡΚΕΤΑ!!

ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΟΥ ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΑΝ ΤΗ ΛΕΞΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Κ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ(ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ)ΜΟΥ ΕΙΠΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΜΕΝΗ ΜΕΡΑ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.

ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΕΠΟΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΧΩΡΙΣ!!ΗΜΟΥΝ ΚΑΘΕΤΗ,ΔΕ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ!ΜΕΤΑ

ΑΠΟ ΚΑΜΠΟΣΗ ΩΡΑ ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΠΑΩ..ΔΙΑΣΤΟΛΗ 2 ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΡΚΕΤΟ:unsure:

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ 4 ΓΙΑΤΡΟΙ,2 ΜΑΙΕΣ Κ ΜΙΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ.ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ:unsure: ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΩ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ,ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΩ..:dry:

ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΝΑ ΑΡΤΙ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ Κ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ!!ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ..ΕΒΛΑ ΚΑΤΟ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑ ΟΛΟΙ.ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΚ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΑΜΕΣΩΣ...ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΙΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΜΟΥ,ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΣΤΙΓΜΗ.ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΧΟΛΟΥΣΕ ΣΤΙΣ 14.00 Κ ΕΚΑΤΣΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 18.30 ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΡΓΕΙΟ,Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ!!ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!!!:)

15.30 ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ,ΜΕ ΕΤΟΙΜΣΑΝ,ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΡΑΧΙΑΙΑ 16.00

ΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ 16.08 ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΑ...

ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΣΑΝ Ο Λ Α .....

ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΗΣ..ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΑΦΤΙΑ ΜΟΥ..

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗ ΔΩ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΥΣΚΕΜΑ.ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΛΑΙΩ Κ ΝΑ ΛΕΩ ΨΥΧΗ ΜΟΥ,ΨΥΧΗ ΜΟΥ,ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!

ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Η ΜΑΙΑ ''ΜΟΥ''ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ,ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΚΛΑΙΓΑΜΕ ΜΑΖΙ..ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗΣΩ..ΤΗΝ ΦΙΛΗΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ Κ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ''ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΤΩΡΑ,ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ''

ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΔΕΨΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΕΝΑ ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ Κ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Η ΜΑΙΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ..ΠΑΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΞΩ!ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΑ Κ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΔΥΝΑΤΑ!

ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ..Κ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΕΚΕΙΝΗ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ,ΜΟΥ ΕΣΚΥΨΕ Κ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ Κ ΜΟΥ ΚΟΥΝΗΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ..

ΒΓΗΚΕ Η ΜΑΙΑ ΕΞΩ Κ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΤΣΟΡΜΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ..ΕΚΕΙΝΗ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΠΙΣΩ

ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ.. ΕΛΑ ΝΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ(ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ)

ΤΟΤΕ ΤΡΕΧΕΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ Κ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ''ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑ ΤΟ ΜΩΡΟΟΟΟΟΟ''

ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ..ΕΤΡΕΞΑΝ Κ ΟΙ 2 Κ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ.Η ΜΑΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ...

ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΕΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ,ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ??ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΦΥΣΙΚΑ!!Κ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΛΕΕΙ..ΕΧΩ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠ'ΤΗ ΜΑΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ Κ ΝΑΤΟ ΑΓΓΙΞΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙ Κ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ!!!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΙΤΣΕΣ ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Κ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΩΡΙΣΤΕΣ!:) :) :) :) :) :)

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ:(

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΚΑ8Ε ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!:)

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 68
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αχ πρωτη φορα κλαιω τοσο πολυ με λιγμους...με συγκινησες παρα πολυ.αχ τι τελεια.ολα καλα πηγαν.δεν εχουμε ξανα μιλησει ειμαι καινουργια αλλα ειναι σαν να σε ξερω γιατι παρακολουθω εδω και 2 μηνες περιπου το φορουμ.να σου ζησει η κορακλα σου και να τη χαιρεσαι εσυ και ο αντρας σου.δεν πειραζει που γεννησες με καισαρικη.την ειδες κατευθειαν,ησουν η πρωτη που την πηρες αγκαλια και αυτο μετραει οτι το μωρο και εσυ ειστε καλα.αχ φοβερη εμπειρια ε?εγω γενναω αρχες απριλιου με καισαρικη λογω παλιας εγχειρησεις.εχω λιγο αγχος και θα χαρω να μαθω πως ειναι μετα την καισαρικη.αν πονας,αν μπορεσες να παιρνεις αγκαλια το μωρο και τετοια.και παλι να την χαιρεσε και να σου ζησει.με συγκινησες παρα πολυ!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ζουζού μου, να σας ζήσει και πάλι η μπέμπά σας!!! Οι καλύτερες ευχές μου για το μικρό σας αγγελάκι, να έχει πάντα στη ζωούλα του υγεία,αγάπη & ευτυχία!!!

Πολύ συγκινητική η ιστορία της γέννας, έντονα συναισθήματα και εικόνες που σου χαράζονται για πάντα στο μυαλό!!!

Να είστε πάντα καλά, γεροί δυνατοί για να της προσφέρετε αγάπη!!!

Φωτογραφία;;;; Βάλε να το καμαρώσουμε το μπεμπάκι σας!!!!

φιλιά πολλά πολλά

Να έχετε υπέροχες γιορτές!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ZOUZOU μου συγχαρητήρια!!! Με πήραν τα ζουμιά με την ιστορία σου!Να είστε πάντα και οι τρεις τόσο ευτυχισμένοι και το παιδάκι σας να είναι γερό και δυνατό! Φιλιά πολλά και σιδερένια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ζουζουνίτσα μου, καλορίζικο το μωρουλίνι σας!!! Να είναι υγιέστατη, τυχερή, πανέμορφη κι ευτυχισμένη στη ζωή της!!! Κι εσείς, να είστε πάντα μαζί κι αγαπημένοι για να χαρείτε κάθε της μεγάλη στιγμή!!!

Εννοείται ότι περιμένουμε με αγωνία την πρώτη της φωτογραφία!!! ;)

baby-girl-basket.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΑΣ!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ..!!ΗΡΘΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΗ!!!

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΩ..

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ.ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΠΕΛΑ ΘΑ ΛΥΓΙΖΕ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ.ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!:cheer: :silly: :cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρυσάκι μου πώς και πώς περίμενα να μπεις στο φόρουμ για να μάθω τα νέα σου.. Είσαι πλέον κι επίσημα μανούλα..Να σού ζήσει η μπεμπούλα σου, να είναι πάντα γερή και καλότυχη..Με εσένα μαμά θα είναι το πιο ευτυχισμένο μωράκι...Βούρκωσα με την περιγραφή σου και χαίρομαι που όλα πήγαν καλά...Καλή ανάρρωση από την καισαρική και με το καλό να σαραντήσετε και οι δυο σας...

Πες μας πόσα κιλά γεννήθηκε η νεράιδα σου, τί ύψος είχε..

Ανυπομονώ να μάθω τα πάντα...Και φυσικά θέλω να δω και φωτογραφία της!

Φιλάκια πολλά κοριτσάκι μου σε σενα και τη zouzou junior...

:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ. ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΕΧΩ ΒΑΛΑΝΤΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ.ΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ. ΘΕΛΩ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΑ.:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΖΟΥΖΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ:P .ΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ.... ΤΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ....:( ΑΞΙΖΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΜΑΚΑ.ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΟΛΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ.;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Zouzou μου, να σας ζησει η αγγελουδινα σας και να ειναι παντα υγιη, καλοτυχη και ευτυχισμενη!!!!!!

Αν και ταλαιπωρηθηκες λιγο, τελικα πηγαν ολα θαυμασια και τωρα εχετε κοντα σας το πολυτιμοτερο δωρο!!!!!

Να εχετε καλες γιορτες και ενα ευτυχισμενο 2009!!!!!

φιλια πολα και

ενα σβουρηχτο φιλι στο πατουσακι της μικρης!! :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

zouzou μου, συγχαρητηρια κοπελα μου!!!!! να σας ζησει το μικρουλι σας!!!! να 'ναι παντα γερο κι ευτυχισμενο!!! κι εσεις να στε καλα να το μεγαλωσετε με την ανεκτιμητη αγαπη σας και να το καμαρωνετε!!!:cheer:

ΥΠΕΡΟΧΗ η ιστορια του τοκετου σου!!! παληκαρι εισαι βρε κοριτσι μου!!! μπραβο!!!! ταλαιπωρηθηκες, αλλα σιγουρα αξιζε το κοπο!!!! η περιγραφη σου μοναδικη, περιττο να σου πω ποσο πολυ συγκινηθηκα και ανατριχιασα!!!!!

και παλι να σας ζησει κοριτσακι μου!!!!!!!:cheer:

:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ζουζου μου να είσαι πάντα ευλογημένη εσύ και το μωράκι σου! Εϊναι πολύ συγκινιτικη η περιγραφη σου... :) :) :) Να είναι πάντα ένα καλότυχο μωρό και εσύ σιδερένια και πάντα τόσο ευτυχισμένη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ

ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ:) ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΥ

Κ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ Κ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ..

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΩ!:)

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησει ζουζου....να ειστε παντα χαρουμενοι και ευτυχισμενοι οπως την ωρα που ειδατε την μικρη σας.....σας ευχομαι οτι καλυτερο.....η ιστορια σου με συγκινησε γιατι μου εφερε στο μυαλο την γεννηση του γιου μου.......:) εμπειρια ζωης....φιλακια και καλα χριστουγεννα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ζουζου παρολο που ειμαι και εγω μανουλα δεν εκλαψα οταν γεννησα αλλά σιγουρα συγκινηθηκα διαβαζοντας την ιστορια σου.

Να την χαιρεστε την μπεμπα και να ειστε ευτυχισμενοι με τον αντρουλη σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ!!!!!!!!!ΤΙΠΟΤΕ ΔΕ ΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΕΣ!!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΟΣΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΖΟΥΖΟΥ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ;;;;

ΑΧ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ

ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΜΕΡΕΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!!!!

ΑΧ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ..

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΝ!!!!

ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ;;;;;;;;;

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Zouzou να σου ζήσει η κορακλα σου!!!τα μάτια μου γέμισαν δάκρυα συγκίνησες παρά παρά πολύ!!!να είναι γερή και καλότυχη στην ζωή της!!να σας ζήσει!!!αχ περιμένω και εγώ την άφιξη της μικρής μου σε λίγες μέρες!!φιλάκια πολλά!!:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει το μωράκι!!! Πάντα υγιές και καλότυχο! Καλά Χριστούγεννα!!!

Αληθινά ωραία η περιγραφή σου! Ανυπομονώ και εγώ να κρατήσω το κοριτσάκι μου αγκαλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ax να σας ζησει η μικρουλα σας Χρυσα!!!!

Το καλυτερο δωρο ηταν για αυτες τις γιορτες!

Ευχομαι να ειστε παντα γεροι και αγαπημενοι!

Φανταζομαι πως θα σας εχει τρελανει τωρα!

Να ειστε παντα καλα!

χχχ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...