Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χρειαζομαι Την Συμβουλη Σας!!!


elenaki86

Recommended Posts

ειμαι στην 7η εβδομαδα της εγκυμοσυνης μου και εδω και 10 μερες εχω καφε υγρα,ο γιατρος μου μου ειπε να μην ανησυχω και οτι ειναι φυσιολογικο το πρωτο τριμηνο.εσεις τι αποψη εχετε;;θα πρεπει να σας πω οτι ειμαι θρομβοφιλικη και κανω καθε μερα αντιπηκτικες ενεσεις,δεν ξερω αν εχει καμια σημασια απλα το αναφερω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για τη θρομβοφιλία και το ρόλο της σε αυτό, δεν γνωρίζω κάτι. τώρα για τα καφέ υγρά, ναι, πολλές γυναίκες έχουν. οι περιπτώσεις είναι πολλές κ διαφορετικές. πχ εγώ είχα και αίμα στην αρχή, οπότε νόμιζα ότι ήταν περίοδος, αλλά δεν... μετά απο λίγες μέρες είχα κάτι καφέ υγρά κ όλα καλά. εσύ πάντα να συζητάς με τον γιατρό σου κ ας καθοδηγεί καλύτερα εκείνος. πάντως ότι είναι συνηθισμένα αυτά, είναι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλό, να έχεις μια ομαλή εγκυμοσύνη.

και εγώ ξέρω ότι πολλές κοπέλες έχουν. Συνήθως εμφανιζα μικρές αποκολησουλες αλλά με ένα μπουσκοπαν ήμουν περδίκι. Χαλάρωσε , ξάπλα , ταινιούλες και όλα θα πάνε σούπερ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΟΥ...(ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ)ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ!!!!

ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΑΛΙ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΝΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΠΑΙΣΙΑ...ΤΗΝ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΜΕΝΑ....ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΥΤΟ ΜΥΡΙΖΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΙΑ...ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ ΚΤΛ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Η ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ? ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΠ?

 

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...