Μετάβαση σε περιεχόμενο

Προσπάθειες Για Παιδί


kaposetsi

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! Εγώ τελείωσα με τις ενέσεις της εξωσωματικής και την πέμπτη δίνω τα αυγάκια μου να τα ενώσουν με του άντρα μου κ να μου βάλουν το μπεμπάκι στη κοιλίτσα μου. πιστεύω οτι θα πετύχει. Ευχηθείτε το ίδιο κ εσείς.  

 

όσο για τις πολυκυστικές είχα τα ίδια και δεν μου ερχόταν κανονικά λόγω αυτού,ευτυχώς δεν είναι σοβαρά. 

Καληνύχτααααααααααα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ετσι αλλοπαρμενη μου! ορια και στους 4 για να μην υπαρχουν και παρεξηγησεις! καλη αρχη στη νεα σου προσπαθεια!

αντζα καλη επιτυχια και με μια θετικη χοριακη μετα την εμβρυομεταφορα! 

κοριτσια μου σας καληνυχτω παω για χουχουλιασμα, ξεκιναει και το wolf hall :) 

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλη:-*σπερα κοριτσια μου!!! Ελειπα σε εξωτερικες δουλειες με το σσύζυγό μου.. καλωσοριζω τα καινούρια κοριτσια!!! Κελλυ μου κ παλι συγχαρητήρια!!! Ευχομαι να σε ακολουθησουμε!!! Μη μας ξεχασεις τωρα...! Να μας ενημερώνεις για την κατασταση σου!! Ολα τελεια θα πανε!!! Με το καλο να το δεις κιολας!! Κορίτσια μου παω νανακια..μιλαμε το πρωι!!!μου λειψατε!!! Καληνύχτα και φιλάκια!!!!! :-* <3 
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κοριτσια μου.. τι κανετε? εγω μολις σχολασα.... η κυρια ευτυχως αφαντη ακομα.. αυριο θα κανω τεστακι.... Κελλυ συγχαρητηριαααααααααααααααα!!! Καλως ηρθατε κοριτσια στην παρεα μας.. Η αληθεια ειναι πως ειμαστε τελεια παρεα!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοριτσια.πηγα εχθες στον γιατρο κ μου ειπε να κανω τετστ ωορρηξιας κ μολις βγει θετικο να κανω την pregnyl κ μετα απο 38 ωρες να ερθω σε επαφη!!επλιζω να ειναι ο μηνας μου!εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις που εμειναν με αυτη την μεθοδο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια καλημερα.Σας παρακολουθω τον τελευταιο καιρο.Πραγματικα ειστε υπεροχη παρεα.κ μπραβο που στηριζει η μια την αλλη τοσο θερμα.μιλατε τοσο γλυκα μεταξυ σας σαν να ειστε πραγματικες φιλες.Σας ευχομαι κ ειμαι σιγουρη γιαυτο οτι ολες θα γινεται μανουλες.

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θανασης μου καλημερα!! Καλως ηρθες στη παρεα!! Αγαπαμε η μια την αλλη, γιατι ξερουμε τι περναει...ολες θα το καταφερουμε αλλα με μια διαφορα χρονου :-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια ειμαι σιγουρη γιαυτο.απλα πιστευω οτι το αγχος ειναι οτι χειροτερο.ευχομαι καλημερα ολη μερα

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:-) δυστυχως το αγχος μετα απο μηνες αποτυχιων γινεται μονιμος συντροφος...αντε να δουμε πως θα το αποβαλλουμε...καλημερααα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Κυριακουλα μου!! Μια χαρα εγω!! Τωρα σε λιγο παω για τρεξιμο :-)

καλη δουλιτσα κουκλα μου!!

αχ ζηλεύω...!!!εχω να πάω γυμναστηριο 2 βδομαδες κ μου φαινεται αιωνας...θα χασω κ αυτη τη βδομαδα... δν ειμαι ετοιμη να επιστρεψω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ααα ενταξει εχεις χρονο μεχρι να πας δουλεια...καλα εγω ψιλοκρυωνω να σου πω την αληθεια αλλα πρεπει να το κανω...εννοειται οτι πας μολις νιωσεις ετοιμη Κυριακη μου :-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια!

ιρινα καλα αποτελεσματα κοριτσι μου, μακαρι να μπεις να μας πεις ευχαριστα!!!!

κατερινα καλη επιτυχια στη νεα προσπαθεια και να ειναι η τυχερη!

θανασης μου σε ευχαριστουμε για τα καλα λογια, καλως ορισες και να χαιρεσαι το παιδακι σου!

κυριακη μας ελειψεεεςςςςςς 

εμμα μπραβο που αθλησε, εγω οποτε βρω χρονο βγαινω κανα περπατημα :(

ειναι γεγονος οτι ξυπνησαμε με 8 βαθμους, εχει κρυο και ψες κρυωσαμε με το σκεπασμα και χειμερινα σεντονια, με βλεπω να βαζω παπλωμα για αποψε 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχχχ να μας πλακωσουν τα παπλωματα...καλημερα,cybele μου...καλα εγω ειμαι ουτως η αλλως κρυουλιαρα...φαντασου κρυωνω τωρα με 20 βαθμους...εγω παω αναγκαστικα γιατι αλλιως ολα τα κιλα που εχασα θα με εκδικηθουν...χαχαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κ εμενα μου λειψατε!!!! να καλωσορισω κ εγω τα νεα παιδια!!! κοριτσια μου από χτες εχω πάρει τα πανω μου...ελπίζω να μη μου το χαλασει ο γιατρος...!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Ρένα μου κ η μεγάλη μου η κόρη από τη μια στιγμή στην άλλη άλλαξε από αλεσμένα σε κομμάτια! Οπότε μην ανησυχείς! Λίγο προσοχή μόνο, μην την αφήνεις μόνη της να τρώει! Κάποιος να είναι συνέχεια μαζί της!    Εμείς τρώμε και φρούτα κ μεσημεριανό σαν μεγαλύτερες 😂😂😂😂😂  Τώρα που πάμε κούνιες η δικιά μου είναι από τις μεγαλύτερες! Ενώ πριν 1 χρόνο ήταν από τα μικρότερα κ φοβόμουν μην την πάρει κανένας αμπαριζα καθώς έτρεχε 😂😂 πως αλλάζουν οι καιροί 😂😂
    • Πόσο γλυκιά κίνηση αυτή που έκανες κορίτσι μου..... Δεν θα ξεχάσω όσο ακόμα πενθουσα το μωρό μου και ανάρρωνα από την αποξεση, σε μια βόλτα με τον καλό μου είδα ένα μικρό κοριτσάκι με την μαμά του. Το κοίταξα στιγμιαία, γιατί με πονούσε πολύ η εικόνα, ήταν σαν να μου έστριβαν το μαχαίρι στην πληγή, αλλά ο άντρας μου το κατάλαβε. Μην στεναχωριέσαι μου είπε, σύντομα θα έχεις και εσύ το παιδάκι μας. Μου φάνηκαν τόσο κενά λόγια, λόγια παρηγοριάς, αλλά είχε δίκιο. Η υπέροχη κορούλα μου ήταν πολύ κοντά, το μόνο που χρειάστηκε ήταν να μην το βάλω κάτω 🫶🌈🌈
    • Μόλις γύρισα από ένα γάμο εγώ που πήγα για να ξεχαστώ περισσότερο. Ήταν μία κοπέλα έγκυος με την κοιλίτσα αρκετά φουσκωμένη και ήταν ένα γλυκόπικρο συναίσθημα που ένιωσα. Το πρωί πήγαμε μια βόλτα στη φύση με τον σύντροφο και έβαλα λίγα λουλούδια σε ένα σημείο στο έδαφος και ευχαρίστησα το μωρό μου για όσο ήταν μαζί μου ώστε να κλείσω κάπως τον κύκλο αυτό.. το σώμα μου είναι ακόμα στην προηγούμενη κατάσταση, το στήθος πρησμένο, το στομάχι περίεργα κι ύστερα θυμάμαι πως δεν είμαι πια έγκυος. Αχ.. πόση δύναμη να βρούμε πια μέσα μας. Κι όμως τη βρίσκουμε..  
    • Rena μου, εμένα η μικρή δεν έφαγε ουτε μια μέρα αλεσμένα. Τα απεχθανόταν.  Μου πήρε 3-4 μέρες να καταλάβω τι ακριβώς ηθελε.. Φοβόμουν και εγώ πολύ οπότε στην αρχή της τα έδινα πατημένα με το πιρούνι, και πλέον τρελενεται να δαγκώνει μόνη της από κομμάτια ολόκληρα. Είναι απίστευτο το πόσο καλα διαχειρίζεται τις μπουκιες της και πόσο καλά μασάει με τα ούλα!! Να πω την αλήθεια, δεν της τα δίνω στο χεράκι της γιατί δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου, συν του ότι όσες φορές το έχουμε επιχειρήσει καταλήγει να τα ζουλαει και να τα πετάει κάτω. Οπότε έχουμε συμβιβαστεί προς ώρας να της τα προσφέρω εγώ με το δικό μου χέρι και εκείνη τα πιάνει μαζί μου.  Εμένα η παιδίατρος ήταν πολύ θετική στο να δίνω κομμάτια πάντως (εντάξει όχι μήλο ας πούμε που είναι σκληρό), και μου είπε ακόμα καλύτερα που δεν τα θέλει αλεσμένα, δεν θα έχουμε θέμα με την μετάβαση στα κομμάτια μελλοντικά που έχουν πολλά μωράκια. 
    • Καλό μήνα κορίτσια μου!!  Εμείς σήμερα είχαμε πάει σε βάφτιση του γιου μιας φίλης και πραγματικά συγκινήθηκα πολύ. Δεν ξέρω γιατί, πάντα κλαίω στις βαφτίσεις μόλις ακούσω το κλάμα του μωρού 🥹🥹 Πιο πολύ όμως συγκινήθηκα γιατί για πρώτη φορά σε ένα τέτοιο μυστήριο κρατούσα την κόρη μου αγκαλιά 🌈🌈 Το δικό μου μωράκι, και άλλο ένα μέσα στην κοιλίτσα!! Τι άλλο να ζητήσω, εκτός από το να μου τα προσέχει η Παναγία; Ήταν γενικά έντονη μέρα και την χάρηκα πολύ ♥️ Και τον Σεπτέμβρη θα κάνουμε και εμείς τα βαφτίσια και ανυπομονώ 🥹🥹 Εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλες να νιωσετε αυτήν την συγκίνηση και ευτυχία που ένιωσα εγώ ειδικά σήμερα, να γεμίσουν οι αγκαλιές σας υγιή μωράκια και να κλείσουν όλες οι πληγές. Όλα τα δάκρυα να είναι μόνο από χαρά 🙏🙏🙏 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...