Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ωορηξία?


Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!! Σήμερα πήρα τελικά τα τεστ ωορηξίας (πήρα τα predictor)και την κατάλληλη ημερομηνία θα τα χρησιμοποιήσω... Άλλο είναι το ερώτημα: Ο κύκλος μου είναι 40 με 42 ημερών. Ο γυναικολόγος μου είπε οτι κάνω ωορηξία την 26 ημέρα. Αδιαθέτησα στις 1/12/2008 αρα τώρα βρίσκομαι στην 22η μέρα. Πως γίνεται να έχουν αρχίσει τα συμπτώματα ωορηξίας δηλ. μου έχει πρηστεί το στήθος και η κοιλια μου- έχω πονάκια στις ωοθήκες- και τα υγρά είναι πιο ρευστά και πιο πολλά? Αυτά δεν είναι τα συμπτώματα ωορηξίας! Πότε να αρχίσω τα τεστ? ή μήπως τα συμπτώματα αρχίζουν πιο νωρίς και κορυφόνονται την ημέρα της ωορηξίας?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΗΣΤΙΝΑΚΙ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΩΟΡΕΞΙΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ,ΕΝΤΟΝΕΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΧΑΜΗΛΑ(ΠΟΝΑΚΙΑ)ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΙΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.ΑΥΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΟΡΕΞΙΑ.ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΒΟΥΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ΣΤΟ ΨΗΤΟ!!!!!!:P :P :P :P .ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΙΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ.ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΞΙΑ Η ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΛΕΝΝΩΔΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΙΑΦΑΝΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ.ΤΑ ΠΡΟΩΡΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ (ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ:P :P ).ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.ΚΑΛΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΝΟΥΛΑ:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Δηλαδή ωορηξία έχεις 2-3 μέρες μετά τα πονάκια; Εγώ νόμιζα ότι η μέρα της ωορηξίας είναι εκείνη τη μέρα που πονάς! Ξέρει καποια κοπέλα να μας πει σίγουρα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απ' ότι ξέρω παρατηρείται κολπική βλέννα (εκείνα τα άσπρα υγρά) περίπου 3-5 ημέρες πριν από την ωορρηξία. Η μέρα της ωορρηξίας είναι η τελευταία ή η προτελευταία μέρα κατά την οποία υπάρχει αυτή η βλέννα. Δεν ξέρω για εσάς, αλά εγώ έχω πρήξιμο και κάποια πονάκια όλες αυτές τις μέρες πριν από την ωορρηξία.

Επίσης νομίζω πως όταν ο κύκλος κυμαίνεται μεταξύ 40-42 ημερών δεν μπορεί να είναι σταθερή η μέρα την ωορρηξίας. Κάποιο μήνα μπορεί να είναι την 26η μέρα ενώ άλλο μήνα την 24η ή την 28η. Το σίγουρο είναι ότι η περίοδος έρχεται στις 14 ημέρες μετά την ωορρηξία.

Είναι καλό να γίνεται προσπάθεια τουλάχιστον μέρα παρά μέρα, όταν βρίσκεσαι στη μέση του κύκλου και ιδιαίτερα όταν έχεις υγρά, και που θα πάει θα την πετύχεις την ημέρα της ωορρηξίας.

Φιλιά σε όλες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...