Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΖΙΦΟΣ....


Recommended Posts

Τζιφος κοριτσια...αν και ειχα 2ολοκληρες μερες καθυστερηση και μια τρελη χαρα οτι ναι επιτελους εγινε την τριτη μερα μου ηρθε κανονικα και ολα ηρθαν στα φυσιολογικα τους γιατι κοριτσια ποια ειμαι εγω που θα μεινω εγκυος δεκεμβρη μηνα να γεννησω νταλα καλοκαιρι να σκασει το μωρο μου απο την ζεστη?μα δεν μπορω να το κανω αυτο στο bebe μου οποτε λεω να το αφησω για πιο μετα...:P :P :P δεν βαριεστε κοριτσια αν δεν το ριξουμε στην τρελα μερες που ειναι την πατησαμε..ασ ειναι καλη μου επυτυχια την επομενη φορα...και σε σας κοριτσια...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ...:cheer: :cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ωραια τα λες καλη μου!!!

Μακαρι ολες μας να αντιμετωπιζουμε ετσι τη ζωη με αισιοδοξια και χιουμορ!!!

Αν και προαισθανομαι οτι...χμμμ...ΣΥΝΤΟΜΑ θα μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!!!!!!!!!

Με ανεβασε πολυ το μυνημα σου!!!!!!!!!:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

...Δεν πειράζει κοπέλα μου! Εσείς να είστε καλά και θα έρθει και το μωρό! Το 2009 θα δεις που θα είναι η χρόνια σου!!!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν πειράζει Μαρία μου εμείς να είμαστε καλά και όλα θα γίνουν...... Πάντως σε βρίσκω πολύ σουπερ που το διακομοδείς το θέμα.. Έτσι πρέπει ΧΑΛΑΡΑ γιατί αν σε πάρει απο κάτω άστα και βράστα. Και εγω τι κατάλαβα. Έχω 2 χρόνια που ταλαιπωρούμε με το άγχος. Είμαι έγκυος- δεν είμαι είμαι... Έφτασα σε σημείο να βλέπω στο δρόμο έγκυο και να πηγαίνω σπίτι με κλάματα... Μέχρι που είπε ΤΕΛΟΣ. Φτάνει πιά!!! Η ζωή είναι ωραία με ή χωρίς παιδιά!!!! Τώρα το διακομοδώ και εγώ... Κάθε φορά που αδιαθετώ...λέω στην κολητή μου που θα μου βαπτίσει το μπεμπε όταν έρθει... άντε πάλι γλήτωσες τα έξοδα!!!! Τρέλα θέλει (για να μην τρελαθούμε εμείς). Sorry αν σε ζάλισα αλλά και εμένα με έφτιαξε το μήνυμα σου. Να είσαι καλά και το 2009 να μας φύγει με ένα μωράκι αγκαλίτσα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ετσι πρεπει να κανουμε χριστινακι μην νομιζεις και εμεις ενα χρονο ειμαστε στην προσπαθεια στην αρχη με πειραζε αλλα καταλαβα πως ειτε με πειραζει ειτε οχι το ιδιο ειναι το μωρο μου θα ερθει οποτε θελει εκεινο αρα απολαμβανω το εξαιρετικο μπορω να ομολογησω :blush: sexακι με τον αντρουλη μου και απολαμβανουμε την ζωη μας χωρις ευθυνες για την ωρα τουλαχιστον....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ Μαρία αυτό κάνω... ανελέητο σεχ και ότι ήθελε ας προκύψει... αλλά πήρα και τεστ εντοπισμού ωορηξίας να μην ξεχιόμασρε!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΒΡΕ ΜΑΡΑΚΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ :woohoo: ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΣΑ :woohoo: :woohoo: :woohoo: ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΗΚΗ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΡΑΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ :) ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΗΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΝΕΣ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ!ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαράκι μου έχεις υιοθετήσει σωστό τρόπο σκέψης. Κι εγώ στην αρχή στεναχωριόμουν και κατέρρεα κάθε φορά που αδιαθετούσα μέχρι που είπα "ως εδώ!". 'Αρχισα να το ρίχνω κι εγώ στην τρελή και να μην αγχώνομαι, έλεγα καλύτερα που δεν έμεινα αυτό το μήνα και για τους 3 επόμενους αν δεν μείνω έγκυος δεν πειράζει για να μην γεννάω ντάλα καλοκαίρι....και τσουπ, φύτρωσε το μικρό. Όσο πιο χαλαρή είσαι τόσο πιο σύντομα θα έρθει! Κορίτσια να έχουμε πίστη και να ευχαριστιόμαστε το σεξ με τον αντρούλη μας.

Καλές γιορτές και το 2009 να μας φέρει ό,τι θέλουμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοριτασκια τα περασα κι εγω πριν μεινω εγκυος και σας καταλαβαινω απολυτα.....χαιρομαι που αντιμετωπιζεις ετσι το θεμα...δεν θελει αγχος....κοριτσια ενα ολκληρο χρονο ταλαιπωρηθηκα ,μεσα στο αγχος,γιατι δεν ερχεται,γιατι το ενα γιατι το αλλο ,ωσπου καμμια μερα λεω αντε ρε που θα κατσεις να σκασεις......σας πληροφορω το μηνα που τα παρατησα ,που ειπα αστοδεν πειραζει,εμεινα εγκυος.....περιττο να σας πω οτι την πρωτη χοριακη δεν την πιστεψα ,νομισα οτι ηταν χαλασμενο το μηχανημα,λεω αντε ρε εγω εγκυος.............κι ομως ηρθε την ωρα που το ειχα ξεγραψει..........οποτε χαρειτε τις στιγμες και αφηστε το ,μην το σκεφτεσται........θα ερθειιιιιιιιιιιιιιι.................

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Μπράβο Μαρία!!!

Έτσι θέλει το άτιμο να το βλέπεις. Μπράβο σου που τα καταφέρνεις!

Αν και κάποιες φορές μου βγαίνει αυθόρμητα και το διακομοδώ και εγώ, λέω να υιοθετήσω την στάση σου και να το διασκεδάζω πιο συχνά.

Αντί να μας τρελάνει αυτό, μάλλον θα το τρελάνουμε εμείς! ΧΙΧΙ!!:P :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΡΙΑ, ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ..... ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ "ΚΑΘΕΤΑΙ" ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΒΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ "ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΜΩΡΕ...":blink: ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΝΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΘΑΡΡΟΣ...:unsure:

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΜΩΣ.... ΓΙΑ ΟΛΕΣ!!!:)

ΦΙΛΑΚΙΑ:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...