Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Είμαι ΑΜΕΑ κ έγκυος !!! Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα μας έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη κ ειμαι 5 εβδομάδων !!!! Το θέμα ειναι πως μετα απο ενα εγκεφαλικό που πέρασα το 2009 μου εχει μείνει αναπηρια στο δεξί πανω άκρο κ δεν ξέρω πως θα περνώ αγκαλιά το μωρο μου,πως θα το κανω μπάνιο κ πολλα αλλα πράγματα που φαίνονται απλα σε όλες τις γυναίκες οταν με το καλό έρθουν τα μωρακια τους στον κόσμο !!! Εχω ρωτήσει ανθρώπους κ μάλιστα ειδικούς αλλα δν μου έχουν δώσει καμία απάντηση που να με ηρεμήσει !! Ο γιατρός μου λέει οτι η μαία θα με βοηθήσει αλλα εγω θα ηθελα μια σίγουρη απάντηση για να αρχίσω να κανω κ κάποιες δοκιμές !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλό το μωράκι σου! Είμαι σίγουρη όταν με το καλό έρθει το μητρικό ένστικτο θα μιλήσει και θα βρεις τους τρόπους και να το πιάνεις και να το βολεύεις. Φαντάζομαι θα χεις και βοήθεια σύζυγο καμιά μαμά πεθερά. Όλα θα κυλήσουν φυσικά....Με το καλό!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σίγουρα εχω,αν κ γενικά υπάρχουν διάφορα προβλήματα που κάνουν την κατάσταση μας λίγο δύσκολη !!! Πιστεύω όμως πως ολα θα πανε καλα !!!! Ευχαριστώ παρά πολυ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα και απο μενα και με το καλο το μωρακι σου!!!θα συμφωνησω με τη MARDIO οτι η φυση θα σε οδηγησει σωστα και αν εχεις και λιγη βοηθεια ολα θα πανε τελεια!!!τα μωρακια αγαπη θελουν και το πρακτικο θεμα θα το λυσεις.οι απαντησεις των ειδικων ομως γιατι δε σε ηρεμησαν?τι σου ειπαν?και οταν λες οτι θες μια σιγουρη απαντηση για να αρχισεις τις δοκιμες τι εννοεις?τι δοκιμες θελεις να κανεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλο το μωρακι σου, σιγουρα θα βρεις την δυναμη και τον τροπο να τα καταφερεις ολα. Αρκει να σου πω οτι οταν γεννησα το τριτο μου μωρακι ηταν μαζι μου στο δωματιο μια πρωτομανουλα που δεν ειχε χερι απο τον αγκωνα και κατω και μια χαρα τα καταφερνε και αγκαλιτσα κραταγε το μωρο της και το θηλαζε, στα πιο πρακτικα μετα στο σπιτι οπως στο μπανιο του θα ειχε βοηθεια αλλα δεν την ακουσα να φοβατε για κατι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κορίτσια ευχαριστώ ! Τόσο πολύ κουράγιο κ δύναμη μου δίνεται .... Ειναι σαν οι σκέψεις μου να έρχεται κάποιος κ να μου τις λέει δυνατά !! Κ εγω νομίζω πως όλα καλά θα γίνουν . Οι φυσικοθεραπευτες μου έλεγαν αυτά ακριβώς " Ολα καλά θα πανε, θα βρεις τους τρόπους κτλ" Εχω ανησυχία , για τις ώρες που μπορεί να μείνω μονη. Κ από την άλλη σκέφτομαι ... Εγω δν θα μπορώ να κάνω τπτ μονη μου με το μωρό μας;;; Αν κ εχω μια ανιψιά 4 χρόνων κ θυμάμαι την ετοίμαζα συνέχεια εγω, αλλά όχι όταν ηταν βρέφος ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοίτα ανησυχίες του στυλ πως θα το κάνω μπάνιο πως θα το θηλάσω θα τρωει αρκετά αν κλαίει και είμαι μόνη τι θα κάνω ποστεύω όλες οι πρωτομανούλες είχαμε και ας μην είμαστε αμεα όπως αυτοχαρακτηρίζεσαι και το βρίσκω λογικό...είναι κάτι πρωτόγνωρο άγνωστο είναι ευθύνη που αγχώνει μια μαμά.

Αλλά όπως προείπα η φύση λειτουργεί και όταν έρθει η ώρα όλα γίνονται μηχανικά και τόσο φυσικά που λες μα καλά εγώ ήμουν αυτή που φοβόμουν πως δε θα τα καταφέρω;;;

Δε σου λέω ότι δε θα υπάρξουν και στιγμές πελαγώματος για όλες μας υπήρξαν αλλά είναι μόνο στιγμές...η καθημερινότητα θα κυλάει όμορφα και αγαπησιάρικα...κοίτα να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου τώρα γιατί είναι στιγμές μοναδικές που δε ξανάρχονται και άσε τα άγχη για μετά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!! Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια. Μέσα μας υπάρχουν απίστευτες δυνάμεις. Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου.. Τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στη χαρά που σε περιμένει!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Νομίζω υπάρχει πάντα κάποιος εφημερεύον γιατρός! Εγώ είχα πάει σε αργία σκέψου…πάρε ένα τηλέφωνο κορίτσι μου κ δες αν συνεχίσεις να αγχώνεσαι, να πας για να σου φύγει!! 
    • Σ'ευχαριστώ! Εχω αλλα 3 παιδια και στα 3 ειχα τρελαθεί στις αναγουλες στους εμετούς κτλ. Απλα σε καποιες ξεκινησαν τα συμπτώματα απο τις 5+4 περιπου ενω σε αλλες μετα την 6+. Σημερα ειμαι 5+2. Ειναι καπως το στομάχι μου ειναι η αλήθεια αλλα οχι κάτι τρομερό. Πρέπει να σκέφτομαι θετικά. Το ξερω. Αργεί πολυ ο γιατρός ισως αυτο με εχει επηρεασει. 10/6 εχω το 1ο ραντεβού. Αλλα σίγουρα μια πιο ηρεμεί εγκυμοσύνη με 3 μικρα παιδια , θα ήταν προτιμότερο...
    • Κορίτσια μου σας χιλιοευχαριστω για τις απαντήσεις σας. @Rena92 δεν ήξερα ότι είχα την επιλογή να πάω σε αυτή την κλινική κ να ζητήσω στο άσχετο να μου κάνουν υπέρηχο!!! Αν αύριο ξανασηκωθω έτσι θα πάω εκεί.. σήμερα δυστυχώς πρέπει να φύγουμε εκτός Θεσσαλονίκης για μια υποχρέωση κ θα γυρίσουμε αργά το απόγευμα...μπορώ κ τότε να πάω?? Με εχει φάει η αγωνία αν κ βαθιά μέσα μου λέω ότι όλα είναι καλά... Όμως επειδή στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα σύμπτωμα ούτε καν στήθος ,δεν μπορώ να συγκρίνω... Τώρα εκτός από το στήθος δεν έχω τίποτα άλλο. Τώρα που έχασα κ αυτό πανικοβλήθηκα
    • Καλημέρα! Δεν είναι δεδομένο ότι πρέπει να έχεις κράμπες, δεν έχουν όλες οι κοπέλες ή σε όλες τις κυησεις δεν είναι ίδια τα συμπτώματα! Εγώ πχ στην προηγούμενη δεν είχα τίποτα πέρα από τα βασικά, πρήξιμο κούραση στήθος.. αυτά.. Τώρα.......;! Χαχαχαχαχα!! Για την κυστική ίνωση δεν έχω να πω πολλά πέρα από το να ευχηθώ να πάνε όλα κατ'ευχήν και το μωράκι σας να είναι υγιέστατο!! Καταλαβαίνω τους φόβους σου που είναι απόλυτα λογικοί αλλά επειδή μου αρέσει πολύ να στηρίζομαι στα μαθηματικά τα οποία ποτέ δεν ψεύδονται, να θυμίσω ότι οι πιθανότητες να νοσεί το έμβρυο είναι 25% οπότε στατιστικά οι πιθανότητες το μωράκι σας να φέρει απλά τη νόσο ή να είναι απόλυτα υγιές είναι πολύ περισσότερες συνδυαστικά!! Ξέρω βέβαια ότι επειδή το έχεις ήδη βιώσει μια φορά δυστυχώς, δεν πρόκειται να ηρεμήσεις μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της τροφοβλάστης.. μαζί θα αγωνιούμε να ξέρεις, ίδια μέρα έχουμε αυχενική! Μακάρι να μας πάνε όλα δεξιά με υγιή μωράκια πάνω απ'όλα! 🙏🙏🙏🙏 Εγώ έκλεισα σήμερα την 9η εβδομάδα και με το καλό μπαίνουμε στη 10η.. μαζί θα πηγαίνουμε!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...