Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινές Βουτιές Και Νέες Αφίξεις Στο Καφενέ Μας!


Recommended Posts

Βασουλα μικρος ο κοσμος δε λες τιποτα!!!

Αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα τελειος η κοπελα εγω θα κανα συσταση στο αφεντικο της δε σηκωνω κ πολλα πολλα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μάγδα πέντε μπάλες;;;;;; Εγώ δύο τρώω...

Κι εγώ απορώ πώς δεν έχω γεννήσει με τόσα νεύρα και ένταση.

Έχουν πολλά κοινά οι σύζυγοί μας. Κι ο δικός μου νομίζω είναι υδροχόος, δεν του αρέσει καθόλου να βγαίνει, αλλά ούτε και η θάλασσα, βασικά του αρέσουν μόνο οι έξοδοι για φαΐ! Επίσης είναι αντικοινωνικός, δηλαδή έγινε αντικοινωνικός λόγω των περιστάσεων. Στη Θεσσαλονίκη είχε πολλούς φίλους, εδώ δεν έχει κανένα, ή μάλλον μόνο ένα, που είναι ένα παιδί που ήταν συμμαθητές στο δημοτικό, συναντήθηκαν ξανά μέσω φέισμπουκ και κόλλησαν, αλλά βλέπονται σπάνια, γιατί ο άλλος δουλεύει τις νύχτες και μένει και Λευκωσία. Κι εγώ πιστεύω μ' αγαπάει, δεν το δείχνει πάντως! Ούτε κι εγώ θα ήμουν μαζί του αν δεν υπήρχε ο Αντρέας πιστεύω, γιατί κι εμείς είμαστε η μέρα με τη νύχτα. Το βασικότερο προσόν του είναι ότι ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ!!! 

Κι εμένα έχει τύχει να μου σπάσουν τα νεύρα μου με συμπεριφορά πωλητριών/σερβιτόρων, αλλά δεν το συνέχισα, γιατί δεν ξέρεις τι έχει ο άλλος πίσω του. Μπορεί εκείνη τη μέρα να μπήκε ο πατέρας του στο νοσοκομείο με οξεία πνευμονία, π.χ., ή να την παράτησε ο σύζυγος για κάποια άλλη, ή έχει μάνα στο τρελοκομείο ή ένα σωρό άλλα... Δεν είμαι φαντασιόπληκτη, αυτά τα ζω καθημερινά με τους μαθητές μου, ή μάλλον τα ζούσα! 

Σας φιλώ, λέω να συμμαζέψω λίγο, πριν μάζεψε ο άντρας μου όλα τα παιχνίδια από κάτω και σκούπισα, γιατί γινόταν χαμός από σκόνη, μια που φυσάει αυτές τις μέρες (ευτυχώς), κάποια τα έβαλε σε κουτιά και κάποια άλλα κλασικά, σε τραπεζάκια και καναπέδες... 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ανθουλι ειμαι 1,68 κ κιλα απο 50-53 ανεβοκατεβαινω συνεχεια τωρα 48,5 δε ξερω πως εφτασα ισως τα μπανια το τρεξιμο δε ξερω

Ειμαι λεπτη αρκετα αλλα δε βλεπεις καθολου κοκαλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλο στο γιατρο βασουλα μου κανατε κ σεις μπολικες βολτιτσες σουπερ!!

Αννα μαρια συμφωνω το τι κρυβει μεσα ο καθενας ειναι οντως αγνωστο αλλα δε δεχομαι να ξεσπα σε μενα κανεις χωρις να του φταιω εγω..αυτοσυγκρατηση μεγαλο προσον...

Κ μενα σκοτωνει κατσαριδες να τον κρατησω ;;;χαχαχαα

Καγκουρακι θαλασσα κ τα τρια τι ομορφα που θα ταν σας κανω εικονα

Λεω να βγαλω τα τουβλακια του β αφου κολυμπα αψογα χωρις αυτα ο συζηξ λεει ας τα φορα καλου κακου

Καγκουρακι εσενα φοραει η αγγελικη;;;

Μαντεψτε ηρθε ο συζηξ απο δουλειΑ με το που μπηκε μαγκυ βαλτε μαγιο να αναπληρωσω το χτεσινο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γκρρρ, τα νεύρα μου. Παίρνει προηγουμένως η πεθερά τηλέφωνο και με ρωτάει πότε γεννάω. Της λέω ότι μ' έβαλε για την Τετάρτη, θα με εξετάσει κολπικά και αν δεν υπάρχουν ενδείξεις και είναι καλά το μωρό, θα περιμένουμε. "Εγώ δεν ξέρω από τέτοια" μου λέει "γιατί γεννούσα φυσιολογικά, κι όποτε μ' έπιαναν οι πόνοι πήγαινα". Της εξήγησα ότι θα προσπαθήσω κι εγώ να γεννήσω φυσιολογικά αυτή τη φορά. "Και γιατί παιδάκι μου;", με ρωτάει. Έλα ντε; Γιατί;;;; Της εξηγώ ότι θέλω να γεννήσω φυσιολογικά για να αποφύγω την εγχείριση, κ.λπ. και μου κάνει "κι αν τρομάξεις όπως την άλλη φορά και σου ανέβει η πίεση;". ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΡΟΜΑΞΑ;;;;;;;;;;; Τα νεύρα μουυυυ!!!!!!! Είμαι σίγουρη ότι είπε σ' όοοολο τον κόσμο ότι τρόμαξα, μου ανέβηκε η πίεση και μ' έβαλαν για καισαρική... Τα νεύρα μου!

Μάγδα εγώ πάντως, για τις κατσαρίδες τον κρατάω.

Πώς τα περάσατε στη θάλασσα; Εμένα αυτό θα το έλεγε παλιότερα, τώρα με τίποτα, βαριέται να κουνηθεί... 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α, ξέχασα να σας πω: το απόγευμα φτιάξαμε με τον Αντρέα μπανάνα μπρεντ και ήταν ο βοηθός μου. Του έλεγα να μου φέρει το σύρμα που χτυπάμε τα αβγά, με ρωτούσε "μα πού είναι;", του έλεγα "στο δεύτερο συρτάρι, κάτω απ' τα πηρούνια και τα κουτάλια", το άνοιγε και το έβρισκε! Μου έφερε διάφορα έτσι και μου ανακάτευε το μείγμα! Όταν έγινε το κέικ, τον ρωτάει η μάνα μου (ήρθαν οι γονείς μου κι ο αδελφός μου σε κάποια φάση) αν θέλει φαγητό και της απαντά "όχι. Καλύτε-α κέικ"!!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννα μαρια εδω βλεπω εισαι ακομα, δεν μου βγηκε το προαισθημα, χαχαχαχα επομενη ημερομηνια 17/07 οπως ο νικολας μου, για να δουμε για να δουμε......

Λοιπον περα απο τα σκαλια πρεπει να φας και τα καυτερα σου...δοκιμασμενο σου λεω, για να γεννησω τον γιωργακη και αυτον 17 στις 15 ειχα κανει γενικη στο σπιτι, εκεινες τις μερες κατεβαινα και εγω απο τον 5ο με τις σκαλες, ανεβαινα με το ανσανσερ βεβαια και στις 16 ειχα φτιαξει μια τουρμπο μακαροναδα. Ε στις 17 εσκασε μυτη ο μικρος.

Στην πεππα και στους πειρατες εχουμε και μεις συμπαθεια, εγω δεν χρειαστηκε να της μαθω πως να αλλαζει τα βιντεακια στον υπολογιστη απλα με ειδε τι εκανα και εμαθε. Και εγω πια δεν υποχωρω στα ψευτοκλαματα ουτε της Αγγελικης ουτε του Νικολα αν δεν σταματησουν λογω της δικιας μου αδιαφοριας, τους λεω κατι εναλλακτικο και τις περισσοτερες φορες πιανει.

Βασω για πες λεπτομερειες για την Φιλιπινεζα, πως ειναι η διαδικασια δηλαδη? θα ερθει απο εκει για σας και θα μενει σπιτι σας?

Μαγδα προχθες το βραδυ ο νικολας εκλαιγε στον υπνο του και κραταγε το ενα γονατο και αμεσως σκεφτηκα αυτο επειδη μας το ειχες πει και παλιοτερα, λεω να δεις μπορει να ψηλωμεινκαι γιαυτο. Δεν ξαναπαραπονεθηκε ομως. Το πιο πιθανο ειναι οτι θα ειμαστε τοτε κερκυρα, θα εχεις internet μαζι σου? εγω λογικα ναι

Ανθη μου πως το σκεφτηκε ο κοσμας αυτο με τις νυχτεριδες??? αχ και αυτο με τα παιχνιδια λογικο να φρικαρεις οταν τα ειδες σε σακουλα. Εγω δεν μπορω θελω το καθε ενα να ειναι στη θεση του, ευτυχως τα μικρα οσο τους το λεω τα βαζουν σχεδον σωστα με τη βοηθεια μου βεβαια και ο Κωστας το ιδιο, η μαμα μου παλι καμια σχεση μαζεμενα μεν αλλα αλου για αλλου το καθε ενα. Φιλεναδα θα βρεθουμε καθολου πριν φυγετε και σεις και μεις? Α για το παρτυ τοτε το σεπτεμβριο να το κανονισουμε μην ειναι την ιδια μερα.....

κατερινιω μεγεια οι αγορες και καλοφορετα τα ρουχα. Επεστρεψε ο Νικος του πως τα περασε τελικα? με τις διακοπες τι βρηκες τελικα? παντως και εγω τωρα που ειμαι συνεχεια σπιτι γιατις διακοπες αυτο σκεφτομαι να εχω εξασφαλισμενο το μαγειρεμα και τις χοντρε δουλειες του σπιτιου και ας ειμαι ολη την ωρα με τα παιδια, αυτο θα με ξεκουρασει.

Αχ συμφωνω οι γιαγιαδες και οι παππουδες μας τα χαλανε πολλες φορες, ποσες φορες εχω νευριασει γιατι κατι που λεω μου το αναιρουν και το χειροτερο που μου εχει κανει η μαμα μου και τις εχω πει οτι μπροστα στο παιδι να μην το λεει ετσι γιατι της περναει λαθος μηνυματα ειναι με υφος να λεει στην Αγγελικη.... Αχ ξεχασε η μαμα σου να σου δωσει αυτο ή εκεινο. Παραδειγμα μετα την πισινα δεν ηθελα να φαει τιποτα στο δρομο τυπου μπισκοτο γιατι μολις γυρναγε σπιτι θα ετρωγε το αυγο της ή το τοστ της οποτε αν ζητουσε απο τη γιαγια τη εχεις να φαω της ελεγε να η μαμα σου ξεχασε να σου βαλει κατι να φας, γκρρρρ.

Μαρινα ολα καλα σημερα με την αυχενικη? φανηκε και τι ειναι ή οχι ακομα? εγω νομιζω οτι οσο πιο καλα εχεις προετοιμασει το μεγαλυτερο παιδακι για τον ερχομο του μωρου τοσο περισσοτερο ευκολα το δεχετε και το αγαπαει. Εμενα και η Αγγελικη την πρωτη φορα και τωρα ο Νικολας εχουν δειξει μεγαλη αγαπη, χαδια γλυκολογα ποτε κατι επιθετικο ή βιαιο. Τωρα αν ερχεται 10 ή 5 ή 3 μερες νωριτερα ή αργοτερα δεν μπορει κανεις να το ξερει. 40+1 την Αγγελικη, 39+3 τον Νικολα, 39 τον Γιωργακη ολα με βασει υπερηχου και οχι ΤΕΠ οποτε ολα σχετικα ειναι.

Νυχτερινος επισκεπτης στο κρεβατι μας....αυριο τα υπολοιπα ....

Καλη σας νυχτα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα το πρόγραμμα είχε ραντεβού στον οδοντίατρο, καφεδάκι με μια φίλη (άνευ παιδιών) και μετά πλατεία με παιδιά! Πέρασε γρήγορα και ευχάριστα η μέρα. Ο οδοντίατρος τα βρήκε πολύ καλύτερα τα δοντάκια της μικρής, αλλά παρόλ' αυτά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μαυρίσουν και στη χειρότερη περίπτωση να χρειαστεί εξαγωγή. Μου είπε ότι στην περίπτωση αυτή θα της φτιάξει ψεύτικα μέχρι να βγουν τα δεύτερα. Ευχηθείτε μου να μη συμβεί κάτι τέτοιο. Τα δόντια του Πανούλη τα βρήκε τέλεια! Έκανε και καθαρισμό και φθορίωση που τα προστατεύει από τερηδόνα. Πιστεύω ότι είναι καλό να τα κοιτάει που και που παιδοδοντίατρος. Μια γνωστής μου ο γιος, έκανε 8 σφραγίσματα στην ηλικία του Πάνου. Σκέφτεστε να μην τον είχε πάει στον οδοντίατρο; Εξαγωγές θα ήθελε μετά το παιδί..

Βλέπω οι περισσότερες το ρίξαμε στη θάλασσα. Εμείς θα ξαναπάμε την Παρασκευή.

 

Άννα Μαρία, πολύ γελάω με αυτά που λες. Συγκεκριμένα, γέλασα πολύ που είπες ότι τον κρατάς γιατί σκοτώνει τις κατσαρίδες.Πάντως είναι λίγο λυπηρό να λέμε ότι αν δεν υπήρχαν τα παιδιά ίσως και να μην ήμασταν μαζί τους. Τελικά ο γάμος είναι πολύ δύσκολη υπόθεση και απαιτεί τεράστια προσπάθεια, θυσίες και κατανόηση και από τις δύο πλευρές..

Να δεις που στο τέλος θα γεννήσεις στις 22!!!

 

Κατερινάκι μου, θάλασσα με 3 παιδάκια! Άθλος! Εσύ καταφέρνεις να κάνεις καθόλου μπάνιο;

Έχεις δίκιο για τις διακοπές. Είναι βασικό να μην έχουμε μαγείρεμα και δουλειές. Εγώ πάντως στη Ρόδο θα έχω την πεθερά μου και στην Κεφαλλονιά τη μαμά μου. Να κάνω κι εγώ η δόλια ένα μπανάκι με την ησυχία μου και λίγη ηλιοθεραπεία..χιχιχιχιχι!

Ναι, θα συνεννοηθούμε για το πάρτυ των παιδιών μας! Ήδη κανονίζουμε για Σεπτέμβρη! Μια χαρά μας βρίσκω!

Θέλω κι εγώ να τα πούμε πριν φύγουμε.Και την Καρολίνα θέλω να δω. Μια το ένα , μια το άλλο, έχουμε πάλι να τα πούμε τόσο καιρό!

 

Μαγδούλα, κι εγώ έχω διαφορετικό χαρακτήρα από του άντρα μου. Καμία σχέση δεν έχουμε. Άσπρο εγώ, μαύρο εκείνος. Βέβαια, με αγαπάει -όπως λες κι εσύ- και έτσι ισορροπείται η κατάσταση. Είμαι μαζί του 18 χρόνια και είναι λογικό να μην είμαστε όπως στην αρχή, ειδικά τώρα που οι υποχρεώσεις μας με τα παιδιά είναι πολλές. Επίσης, πιστεύω ότι δύσκολα θα συναντήσει κανείς ζευγάρι με τόσα χρόνια στην πλάτη του και θα είναι όλα ρόδινα και τέλεια. Όποιο ζευγάρι ισχυρίζεται κάτι τέτοιο ή δεν βλέπεται καθόλου μέσα στην ημέρα ή λέει ψέματα.

 

Βασουλάκι, πωπουδάκι δεν βάλατε μέσα αυτές τις ημέρες! Καλά κάνατε βέβαια! Το καλοκαίρι είναι για πολλές βόλτες. Το σπίτι δεν τραβιέται με τίποτα. Στις 17 έχεις και τη Β επιπέδου! Πόσο γρήγορα περνά ο καιρός. Χαμπάρι δεν παίρνουμε..

 

Μαρίνα, περιμένουμε τα νέα σου από το γιατρό!

 

Κατερινάκι, γύρισε ο Νίκος σου; Χάρηκε που σας είδε;;

 

Αυτά φιλενάδες μου και για σήμερα! Φιλάκιαααα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια!

Αννα Μαρια καλα η πεθερα σου οτι θελει λεει ή τα λεει για να σε εκνευρισει!ακους εκει τρομαξες και βγηκε η πιεση σου?εγω δεν πιστευω να πας ως τις 22 γιατι 16 ειναι η ΠΗΤ σου ναι?στο ευχομαι βεβαια γιατι το θες παρα πολυ και θα χετε και την ιδια μερα γενεθλια!φτανει να ναι και το μωρο και εσυ καλα!

Ανθη μου μια χαρα...στις διακοπες πιστευω θα ξεκουραστεις!στη Ροδο η πεθερα, Κεφαλονια η μαμα σου σουπερ θα περασεις!θα χεις και λιγη ωρα για τον εαυτο σου!οντως ο γαμος ειναι πολυ δυσκολη υποθεση!χρειαζεται πολλες θυσιες και συμβιβασμους για να αντεξει...!σιγουρα δεν ειναι το ιδιο με τον πρωτο καιρο της σχεσης!ολα αλλαζουν και ειναι λογικο!ακομα περισσοτερο οταν αποκτησεις και μωρα!το ζευγαρι χανει τις ισορροπιες του...αλλαζουν οι προτεραιοτητες και ειναι φυσιολογικο καπου το ζευγαρι να τα χασει!φτανει να υπαρχει η καταλληλη ψυχραιμια να καταφερει το ζευγαρι να επανελθει σε ενα φυσιολογικο ρυθμο!

Καγκουρακι οταν λες κατι και το αναιρουν οι γονεις μας ή οποιοσδηποτε αλλος και εμενα με εκνευριζει!χτες εμας η μικρη ηθελε να παει διπλα στη νονα της!της λεω δεν μπορεις να πας τωρα γιατι απο οτι ειδα ηταν με το φιλο της η νονα της στη βεραντα και δεν ηθελα να παει η μικρη και να την τρελανει!τελοσπαντων αρχισε να κλαιει χωρις δακρυα παντα κι εγω δεν της εδινα σημασια....!την ακουσε ο μπαμπας μου ηρθε τη ρωτησε γιατι κλαιει του ειπε θελω να παω στη νονα μου και την επιασε και την πηρε!του λεω με εκνευριζει αυτο που κανεις...!οταν λεω κατι θελω να με ακουει η μικρη και δεν θελω να της κανετε ολα τα χατηρια!γυρισε με κοιταξε και δεν μου απαντησε!τα νευρα μου!!!17/07 τα γενεθλια του Νικολα..πλησιαζουν!ειναι κι εμας του 2ου γιου του αδελφου μου στις 16/7 αλλα θα τα κανουν Παρασκευη απογευμα γιατι θα ρθει και η  νονα του απ την Ελλαδα την Πεμπτη, η αδερφη της νυφης μου!

Για την φιλιππινεζα αποταθηκα σε γραφειο για να γινουν ολα νομιμα!μου εδωσε καποια βιογραφικα κοπελων που ενδιαφερονται!εκανα συνεντευξη σε 3 κοπελες ολες απο φιλιππινες και τους ειπα τι θελω, τις ρωτησα και διαφορα που ηθελα και ειπα στο γραφειο ποια μου αρεσε τελικα!εστειλα μια αιτηση για δουλεια υπογραμμενη απο εμενα τον εργοδοτη με ολα οσα θελω να κανει και πηγε και την υπογραψε η κοπελα!σε λιγο καιρο θα ερθουν τα χαρτια της στην Κυπρο για να ετοιμασει το γραφειο βιζες και ολα τα σχετικα και γυρω στον Οκτωβρη θα την εχουμε με το καλο!θα μενει στα βοηθητικα πισω με την κοπελα που εχει ο αδερφος μου ο μεγαλος και ειναι και αυτη απο Φιλιππινες!δεν θα μενει μεσα στο σπιτι μας!δεν το ηθελα ουτε εγω αυτο!

Μαγδουλα εισαι και ψηλη και λεπτη!κορμαρα!48κιλαααα?εχει να δω αυτο τον αριθμο στη ζυγαρια χρονιααα!το πιο χαμηλο μου και πιο προσφατο ειναι το 61!ασε τωρα που μαι εγκυος και εχω γινει τεραστια!εβαλα 8 κιλα!οχι και λιγαααα!θα τα χασω ολα μετα εχω μαθει τον τροπο!

Μαρινακι τι εγινε?πηγες για αυχενικη?ολα καλα?μαθαμε φυλο?περιμενουμε νεα σου!

Κατερινακι τι κανετε?επεστρεψε ο Νικος σου?πως περασε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια εκανα αυχενικη εχθες ολα καλα ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ...και κατα μεγαλο ποσοστο κοριτσακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαρηκα πολυ πολυ!!!1γερο να ναι πανω απο ολα βεβαια!!!

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ εγω πηρα 2 κιλα εως τωρα που κλεινω τον 3ο..το επιθυμητα δηλαδη...μου ειπε εως 2 ο γιατρος και αυτο εκανα και χαρηκα πολυ!!!στον Αντωνη ειχα παρει ηδη 5 εως τωρα!χαχαχχαχα,,,τωρα στο 2ο τριμηνο μου ειπε 3 να παρω...εσυ ποσα πηρες???

ξαναεπανερχομαι.........................

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρινακι φετος ειναι η χρονια που κανουμε τα αντιθετα φυλα απ τα πρωτα μας παιδια φαινεται!χαχα!μπραβο!ειδες Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ βοηθησαν και πηγαν ολα καλα!συγχαρητηρια!μια χαρα και τα κιλα σου!εγω παω για αυχενικη την Πεμπτη!Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ βοηθοι μας!εγω εβαλα 8 κιλα και ειμαι στον 6ο μηνα!προσεχω να μη βαλω παραπανω απο 15!στην Ιωαννα ειχα βαλει 20!ειδωμεν...!η Αννα Μαρια δεν εδωσε το παρον της σημερα και η ΠΗΤ της ειναι την Τεταρτη!λες να γεννησε η να γεννα σημερα?θα δειξει!εχει το τηλ μου και γω το δικο της!ειπε θα με ειδοποιησει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσάκια!

Πάλι εδώ, χωρίς σημάδια γέννας! 

Τα καυτερά δεν είναι η αδυναμία μου, ειδικά μέσα στον καύσωνα, άσε που θα μου κάνουν ένα χάλια στομάχι. Αν δω ότι φτάνει η 21 και δεν έχω γεννήσει, θα κάνω μια μακαρονάδα με καυτερή πάπρικα, και το κρίμα στο λαιμό σου! Μου λέει χτες ο άντρας μου, φαντάζεσαι να γεννήσεις στις 21; Χαχα, να το χάσουμε για μια μέρα!

Κι εμένα το κάνει αυτό που λες πότε-πότε η μάνα μου, και με εκνευρίζει. Κυρίως για τον άντρα μου λέει. Π.χ. μια μέρα τον είχε πάρει ο ύπνος στην πολυθρόνα, πήγε ο Αντρέας και τον χτυπούσε για να τον ξυπνήσει, και του έλεγε η μάνα μου "καλά του κάνεις Αντρέα μου". 

Ανθή σου εύχομαι να πάνε όλα καλά με τα δοντάκια της Αλεξάνδρας. 

Τα δόντια μερικές φορές δεν είναι μόνο θέμα διατροφής, αν τρώει κάποιος πολλή ζάχαρη, κ.λπ., αλλά είναι και θέμα κατασκευής.

Σίγουρα ο γάμος απαιτεί άπειρους συμβιβασμούς και άπειρη υπομονή. Γι' αυτό λέω ότι μερικοί άνθρωποι που δεν παντρεύτηκαν, αν το έκαναν θα ήταν πολύ δυστυχισμένοι, γιατί δεν ξέρουν να συμβιβάζονται και να υποχωρούν. Συμφωνώ επίσης ότι, αν ένα ζευγάρι είναι μαζί 10-15-20 χρόνια, είναι λογικό τα δεδομένα να αλλάζουν, και να μην είναι όλα ρόδινα μεταξύ τους.

Βάσω 16 είναι η ΠΗΤ μου, για να δούμε αύριο που θα μου εξετάσει τράχηλο τι θα μου πει... 

Οι γονείς μου εμένα δεν κακομαθαίνουν τον Αντρέα, αλλά γενικώς η μάνα μου έχει μια τάση, που την είχε και μαζί μας, φυσικά, να είναι καταπιεστική. Π..χ, όπως σας έχω ξαναπεί, επιμένει να τον ταΐζει, όπως χτες που του έβαλα κέικ και το κρατούσε και του το τάιζε, λες και δεν μπορεί να φάει το μωρό μόνο του το κέικ. Ή τον κρατάει αγκαλιά, και μετά κλαίει και χτυπιέται για τη μέση της. Ή επέμενε από πέρσι το καλοκαίρι να του κόψω τις πάνες. Γενικώς, έχει την τάση να μην αφήνει ένα μωρό να μεγαλώσει (εμένα μου φορούσε πάνες στον ύπνο μέχρι έξι χρονών για να μην της λερώσω τα σεντόνια, ενώ δεν έκανα τσίσα στον ύπνο μου, στον αδελφό μου φορούσε χοντρό καλσόν κάτω απ' το παντελόνι το χειμώνα, μέχρι που το είδε ένας συμμαθητής του, κι από τότε δεν ξαναφόρεσε). 

Μαρίνα, άντε, μια χαρά, αφού θέλεις κοριτσάκι, όλα τέλεια! 

Εμένα δε μου είπε ποτέ ο γιατρός μου πόσα κιλά να βάλω και πότε. Απλά ζυγίζομαι κάθε φορά που πηγαίνω και γράφει το νούμερο χωρίς ποτέ να σχολιάσει το παραμικρό. Σήμερα το πρωί ζυγίστηκα και ήμουν 68.3. Στον Αντρέα είχα ξεπεράσει τα 70 κιλά, οπότε είμαι μια χαρά νομίζω. Ξεκίνησα 59, έχασα τρία και πήγα στα 56, και τώρα 68. Το λιγότερο τα μισά θα φύγουν με τη γέννα, ε, μετά θα φύγουν και τα υπόλοιπα! 

Σας φιλώ όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α, το άλλο που έκανε η μάνα μου όλο το χειμώνα και με εκνεύριζε είναι που, όταν έρχονταν τα απογεύματα που ήμουν εγώ στο σχολείο, έφερνε μαζί της σάντουιτς για να ταΐσει τον Αντρέα, λες και δεν είχαμε εμείς ψωμί και τυρί στο σπίτι να φτιάξουν ένα σάντουιτς... Γκρρρ... 

Όσο για την πεθερά, δεν τα λέει αυτά για να με εκνευρίσει, απλά έβγαλε αυτό το συμπερασμα από μόνη της. Εκνευρίζομαι τρομερά με τους ανθρώπους που βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα, χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι συνέβη, και μετά τα μοιράζονται και με όλο τον κόσμο. Της εξήγησα χτες κάποια πράγματα, αλλά άντε να καταλάβει τι είναι η προεκλαμψία μια εντελώς αγράμματη γυναίκα, η οποία επιπλέον, δεν ακούει ποτέ τι της λες, γιατί δεν υπάρχει λόγος, αφού ήδη τα ξέρει όλα. Γκρρρ... 

Εν τω μεταξύ, από προχτές το βράδι με ενοχλεί ο λαιμός μου. Δεν έχει χειροτερέψει, ούτε καλυτερέψει, είναι σταθερός, έναενοχλητικό αίσθημα, αλλά όχι στο σημείο που καταπίνουμε, πιο πριν. Νομίζω ότι ερεθίστηκε από το πολύ παγωμένο νερό που ήπια. Το ελπίζω δηλαδή, γιατί το να γεννήσω άρρωστη είναι ό,τι χειρότερο... ΞΑΝΑΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ.......................

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννα Μαρια εδω εισαι?χαχα!και γω που νομιζα οτι γεννας!παντως οτι ωρα και να ναι στειλε μου ενα μηνυμα και γω θα το δω!και θα ενημερωσω και τα κοριτσια!

εμενα οι γονεις μου δεν μπορουν να δουν την Ιωαννα να κλαιει!σαν και επαθε κατι κανενα μωρο με το να κλαψει λιγο!οχι της κανουν οτι πει για να μην κλαψει!και νευριαζω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βάσω, εννοείται θα στείλω μήνυμα! 

Α, δε σας είπα το άλλο που έκανε η μάνα μου. Τώρα που ήρθε ο αδελφός μου, του έβαλε μια τεράστια λίστα με δουλειές, τις οποίες κάνει ο κακομοίρης καθημερινά. Ανάμεσα στις δουλειές αυτές, ήταν να βγάλει τα καλύμματα από το παλιό καρότσι του Αντρέα, κάτι που εμείς δε θεωρήσαμε σκόπιμο, αφού το καρότσι θα το χρησιμοποιήσουμε όταν γίνει το μωρό πέντε μηνών περίπου. Οπότε, ποιος ο λόγος να πλύνουμε τα καλύμματα από τώρα; Α, το καρότσι το είχαμε αφήσει σπίτι της, και το χρησιμοποιούσαν παλιότερα, αφού εμείς είχαμε πάρει το άλλο.

Λοιπόν, μας δίνει τα καλύμματα, και μας λέει να τα πλύνουμε και να της τα πάρουμε για να τα βάλει ο αδελφός μου πίσω στο καρότσι. Της είπα ότι δεν επείγει αυτή η δουλειά, και ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος να βγάλουν τα καλύμματα, και μου απάντησε ότι ήταν ευκαιρία τώρα που ήρθε ο αδελφός μου, γιατί μετά ποιος θα τα έβγαζε; Της είπα ότι μπορούσε να τα έβγαζε κι ο άντρας μου, και μου απάντησε φυσικά ότι, σιγά μην τα κατάφερνε. Της λέω, οκ, και να μην τα κατάφερνε, θα τα πηγαίναμε στο μαγαζί απ' όπου το αγοράσαμε, θα μας τα έβγαζαν και τέρμα. 

Τώρα, με ρωτάει κάθε μέρα αν τα πλύναμε (ούτε που τα θυμόμασταν), και με πιέζει να τα πλύνουμε για να της τα φέρουμε να τα βάλει ο αδελφός μου τώρα που είναι εδώ. Της λέω προχτές "καλά, ποιος σου είπε εσένα να τα βγάλεις;" και μου λέει το κορυφαιότατο των κορυφαίων: "μα δεν τα έβγαλα εγώ, ο Φίλιππος τα έβγαλε"!!!!! Μπαίνει ο αδελφός μου στην κουζίνα και της λέει "δεν το πιστεύω, θα καίγεσαι στην κόλαση για τα ψέματα που λες, αφού εσύ μου το έγραψες στη λίστα". (Το "θα καίγεσαι στην κόλαση" για πλάκα φυσικά.) Χτες που ήρθαν, πάλι με ρώτησε αν τα πλύναμε, και επέμενε να πω στον άντρα μου να τα βάλει εκείνη την ώρα, και μου λέει "πώς να αποθηκεύσω τον σκελετό, θα σπάσει μόνος του". Της ξαναλέω "ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ;;;". 

Αμάν πια, μ' έχουν πρήξει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννα Μαρια καταπιεστικη ειναι η μαμα σου!εμεις τελικα βγαλαμε απ το καθισμα του αυτοκινητου κι απ το καρρυ-κοτ τα καλυμματα και οντως καθαρισαν!σαν καινουρια φαινονται!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βάσω, πάλι καλά που μου το λες κι εσύ! Νόμιζα ότι είμαι απλά υπερβολική! 

Καλά, εσείς γιατί τα βγάλατε τόσο νωρίς; Πόσο είσαι τώρα, βάλε καλέ ένα τικεράκι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειμαι 21 βδομαδων και 3 ημερων Αννα Μαρια!τα εβγαλα γιατι νομιζα δεν θα τα καταφερναμε να τα βγαλουμε και θα τα παιρναμε στο καταστημα που τα πηραμε!τικερακι παω να βαλω και δεν μου το βγαζει!προσπαθησα απειρες φορες!δεν ξερω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βάσω άντε ρε! Προχώρησες αρκετά! Πέρασες τη μέση!

Εντάξει, κι εμείς δεν τα καταφέραμε να τα βγάλουμε από το καθισματάκι αυτοκινήτου, τα πήγαμε στο κατάστημα, και μας τα έβγαλαν επί τόπου! Δεν είναι τίποτα! 

Στην αρχή κι εγώ δεν μπορούσα να βάλω τικεράκι, σε κάποια φάση, όμως, τα κατάφερα! 

Ξέχασα να σας πω ένα άλλο κορυφαίο της μάνας μου: στην προηγούμενη εγκυμοσύνη, λίγο πριν γεννήσω, είχε κάνει μια λίστα με δουλειές που πρέπει να γίνουν (όπως καταλαβαίνετε, έχει κόλλημα με τις λίστες). Σε κάποια φάση που πήγα σπίτι της, με ρωτάει αν θα εξομολογηθώ και θα κοινωνήσω, και της λέω ότι τα έχω κάνει ήδη. "Ααα, ευτυχώς" μου απαντά, και τη βλέπω ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ!!!!!!! Είχε βάλει στη λίστα ότι πρέπει εγώ να εξομολογηθώ και να κοινωνήσω!!!!!!!!!!!!!! Μιλάμε, θέλει να κάνει κουμάντο όχι μόνο στη ζωή των άλλων, αλλά και στην ψυχή τους!!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννα Μαρια ετσι ηταν απο παντα η μαμα σου?λιστα?χαχα!ειναι τοσο υπερβολικο που με πιανει το γελιο!

θυμασαι τι πρεπει να κανω για το τικερακι?εσπασαν τα νευρα μου να προσπαθω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια !!!

Βασω ναι τι καλυτερο?1+1 ειναι οτι πρεπει!!!να εχεις παρει την γλυκα και των 2 φυλλων!με το καλο ο μεγαλος υπερηχος!!!

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ακομη εδω??αυριο εισαι στη ΠΗΤ σου ε?θα περιμενεις να ερθει να φανταστω ε?δε θα κανεις προκληση?εως 43 εβδομαδες λενε περιμενουν καποιοι...

καλα τι να πω για την μανα σου???ποπο απιστευτη...θα πρεπει να εχει τρελλο αγχος ε??

θελει να τα εχει ολα υπο ελεγχο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όντως η μάνα μου είναι έτσι όπως την περιγράφετε. Έχει υπερβολικό άγχος, πνίγεται σε μια κουταλιά νερό, και έχει το μοναδικό προσόν να πανικοβάλλει όλο τον κόσμο. Εγώ δεν είμαι καθόλου αγχώδης, και να φανταστείτε, αυτό την εκνευρίζει! Θυμάμαι όταν ήμουν πρώτο έτος στο πανεπιστήμιο, είχα χωρίσει με τη συγκάτοικό μου, και στο τέλος της χρονιάς, τον Ιούνιο, έπρεπε να ψάξω για σπίτι. Ήρθε, λοιπόν, η μάνα μου να με βοηθήσει να βρω σπίτι, και, όπως με έβλεπε να είμαι ήρεμη και σε φάση νιρβάνας, του στιλ "τόσα σπίτια υπάρχουν, θα βρούμε, δεν μπορεί", εκνευριζόταν και με κατηγορούσε ότι δε θέλω να βρω διαμέρισμμα, για να μείνω μόνη μου σε γκαρσονιέρα και να έρχεται ο φίλος μου (ο νυν άντρας μου) όποτε θέλω. Ό,τι να 'ναι μιλάμε...

Βάσω για το τικεράκι επιλέγεις τον κωδικό pseudohotmail ή κάτι τέτοιο, και μετά όταν το βάζεις στην υπογραφή, κάτι σβήνεις, αλλά δε θυμάμαι τι! Όταν γεννηθεί η Γεωργία, και θα βάλω καινούριο τικεράκι, θα σου πω! :)

Μαρίνα, είπαμε, όχι και μέχρι 43η εβδομάδα! Δεν είμαι και ελεφαντίνα! :P Τώρα λέω μέχρι 41η και βλέπουμε! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Αχ άσε... Αναπολώ τις μέρες που κοιμόταν πολύ τα πρωινά και προλάβαινα να πιω καφεδάκι 🤣 εμένα το παληκάρι κοιμάται 1,5 το πολύ 2 ώρες το μεσημέρι αλλά μόνο πάνω μου... Αν κάνω να τον αφήσω δίπλα ανοίγει μάτια και κλαίει... Οπότε είμαστε αυτοκόλλητοι μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθεί. Δε προλαβαίνω τι-πο-τα 🤯 ξέρω όμως ότι αυτές οι στιγμές αργότερα θα μου λείπουν.  Αααααα σιδερένιο το 7ο δοντακι σας! (Κι εμένα με δαγκώνει το κουνέλι μου 🤣) Ναι όσο μπορείς πάλεψε το με τα πατημένα γιατί μετά αν το αφήσεις ίσως να δυσκολευτεις.  Κι εγώ νιώθω ότι δεν έχω συνέλθει πλήρως από τη φάση γέννα - νεογέννητο... Καταρχάς ακόμα σκέφτομαι τη καισαρική και τη περίοδο της λοχείας και ανατριχιαζω... Μπρρρρρ!  Πότε πέρασε ένας χρόνος Ε; Απίστευτο! Ένας χρόνος απαιτητικός αλλά συνάμα όμορφος! Πως έχουν αλλάξει τα μωράκια μας... από μικρά νεογέννητα έχουν γίνει μικροι εξερευνητές 🤣 Κοιτάζω τις φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη ή βιντεάκια με τη κοιλιά μου να κινείται και ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι το έζησα, σαν ένα γλυκό όνειρο.... Τον κοιτάζω και η καρδιά μου πάει να σπάσει από αγάπη... 💙      
    • Πώς τη παλεύω; Πφφφφ ανάλογα τη μέρα .. υπάρχουν μέρες που βγαίνουμε βόλτα, μέρες που συναντιεμαι με φίλες που έχουν κι αυτές μικρά παιδάκια και μέρες που είναι σκέτη καταστροφή...  Εμένα αν ξυπνήσει μέσα στη νύχτα θέλει οπωσδήποτε να πιει γάλα αλλιώς δεν ηρεμεί με τίποτα.  Ευτυχώς 20:30-21:00 κοιμάται. Τις τελευταίες δυο μέρες και μένα κοιμάται περισσότερο.... Μωρέ λες; Λες να κοιμόμαστε σαν άνθρωποι σιγά σιγά; 🤣🤣🤣🤣 Φτου φτου φτου μη το ματιασω!   
    • Να χαίρεσαι!! Μια χαρά είναι ο τράχηλος! Άλλες έχουν μικρό τράχηλο και κάνουν περίδεση, εσύ δεν έχεις να το σκέφτεσαι αυτό!!  Σε κάποια φάση λογικά ξεκινά και μειώνεται το πάχος για τον τοκετό! Τα κορίτσια που είναι μαμάδες θα ξέρουν καλύτερα κιόλας!
    • Καλά εσενα θα θέλει σίγουρα να σου το αυξήσει όταν μιλήσεις μαζί του πες μας 
    • Είχε ζοριστεί που με έβλεπε τότε με τους εμετούς συνέχεια ξαπλωμένη γιατί ερχόταν και με πείραζε  για να σηκωθώ μετά από ένα σημείο άρχισε να μου τραβάει και τα μαλλιά για να με σηκώσει 😅 τωρα όχι γιατί την παίρνω αγκαλιά αλλά επειδή περπατάει κιολας Εεε δεν την ζητάει συνέχεια την αγκαλιά αλλα οποτε απλώσει χερι να την παρω την παίρνω απλά δεν θα την κρατήσω πολύ ώρα μετά από λίγο την αφήνω 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...