Μετάβαση σε περιεχόμενο

Νεο Μελος Και Εξωσωματικη


nti-na

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.   Ειμαι 35 ετων και εχω ένα αγορι 4 ετων.  Ενώ ξεκινήσαμε για δεύτερο παιδακι, μου διαγνώσθηκε πρώιμη εμμηνόπαυση.  Σκεφτήκαμε την εξωσωματικη για να εχουμε αποτέλεσμα.  Θα ξεκινήσω αρχες του Μάρτη.  Δυστυχώς ειμαστε ανασφάλιστοι και το κόστος θα είναι αρκετα μεγάλο.. Δεν ξέρω κατά πόσο επιτρέπεται μέσα από το  forum, (δεν εχω καταφερει να βρω τους κανονισμούς), (ας με ενημερώσετε)  θέλω να ζητήσω την βοήθεια από οποια κοπέλα έχει κανει εξωσωματικη και εχει φάρμακα που της εχουν μείνει,να με βοηθήσει.  Αυτά που θα χρειαστω είναι gonal-f 900, citrotide 0.25 για αρχή.

 

 

Στην περίπτωση που απαγορεύεται τέτοια δημοσίευση παρακαλώ από τους διαχειριστές να μου διαγραψουν το θέμα.    Σας ευχαριστώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλως ηρθες και με το καλο να χαρισεις ένα η και δυο αδερφακια στο αγορακι σου! Αν εχουν περίσσευμα καποιες κοπελες θα σου γραψουν..εγω εκανα μονο εμβρυομεταφορα από κρυοσυντηρημενα εμβρυα και δεν χρειαστηκα ενεσεις μονο χαπακια. Ευχομαι συντομα να πετυχεις το ονειρο σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...