Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αξονικη Εγκεφαλου


despinoula85

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους, ειμαι 28 ετων και πριν ενα μηνα ειχα ζαλαδες αλλα με επιασε κριιση πανικου και νομιζα πω εχω κατι κακο, πηγα στο γιατρο και  μου ειπε οτι ειναι απο το αγχος αλλα ας κανουμε και μια αξονικη εγκεφαλου και εγω πανω στην ταραχη μου πηγα κατευθειαν και εκανα χωρρις δευτερη σκεψη, η αξονικη ηταν καθαρη, ομως μετα διαβασα στο ιντερνετ σχετικα με τις ακτινοβολιες και τους κινδυνους και εχω τραχτει πολυ, υπαρχει καποιος που γνωριζει κατι η εχει κανει αξονικη εγκεφαλου σε τετοια ηλικια?? Μου εχουν πει οτι κανουν και σε μικρα παιδακια αλλα δεν μπορω να ησυχασω, σας ευχαριστω πολυ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εισαι εγκυος και εκανες αξονικη;;; η προσπαθεις για παιδακι και ανησυχεις; Γιατι αν δεν ησουν εγκυος δε διατρεχεις καποιο κινδυνο ενταξει δεχθηκες μια μικρη δοση ακτινοβολιας αλλα πιο σημαντικο ηταν να εξακριβωσεις αν ειχαν παθολογικο αιτιο οι ζαλαδες.Αδικα αγχωνεσαι παρενεργειες για ολες τις εξετασεις και ολα τα φαρμακα καταγραφονται υποχρεωτικα δε σημαινει οτι συμβαινουν ολες σε μας που θα κανουμε τη συγκεκριμενη εξεταση η θα παρουμε το συγκεκριμενο φαρμακο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου, προσπαθω για δευτερο παιδακι αλλα εχω τρομακρατηθει πραγματικα απο αυτα που διαβασα απο το ιντερνετ και νομιζω πως θα παθω κατι κακο απο την ακτινοβολια, δεν ημουν εγκυος οταν την εκανα, τωρα φοβαμαι πως σε λιγα χρονια μπορει να παθω κατι και δεν ξερω αν πρεπει να κανω δευτερο παιδακι,φοβαμαι πολυ!! Οι ζαλαδες δεν ηταν ενονες αλλα τρομοκρατηθηκα και πηγα στο γιατρο αλλαπαρολο που με ξερει οτι ειμαι αγχωδεις για να μου φυγει απο το μυαλο μου εδωσε αξονικη, δεν μπορω να καταλαβω γιατι δινουν προληπτικα αξονικες που εχουν ακτινοβολια και δε μου εδωσε μαγνητικη που ειναι ακινδυνη..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλέ, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ! Μου φαίνεται ότι παραείσαι αγχώδης! Εγώ έχω ζαλάδες όλη μου τη ζωή! Μπορεί να σου έπεσε το σίδηρο ή να ήσουν κουρασμένη ή να μην κοιμόσουν καλά! Δε σημαίνει ότι έχεις κάτι σοβαρό! 

Δε νομίζω να είναι τόσο επικίνδυνη πια αυτή η εξέταση. Αν ήταν τόοοσο επικίνδυνο πια, δε θα το έγραφε ο γιατρός τόσο εύκολα. Μη διαβάζεις διάφορες ιστορίες και θεωρίες στο ίντερνετ, κυκλοφορούν τα τέρατα εκεί μέσα, και δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρη αν μια πληροφορία είναι αληθινή και εξακριβωμένη ή όχι.

Η συμβουλή μου είναι να μην αγχώνεσαι τόσο πολύ που να δυσκολεύεις τη ζωή σου! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην αγχώνεσαι. Εμένα έχει κάνει το παιδάκι μου και μας το συνέστησαν οι καλύτεροι γιατροί στο παίδων. Και μη διαβάζεις ίντερνετ για τέτοια θέματα. [smilie=nono.gif] Επειδή έκανα και εγώ αυτό το λάθος ένας γιατρός μου είπε: "καλά κάνεις, το ίντερνετ δίνει πολύ δουλειά στους ψυχίατρους. Πώς θα ζήσουν κι αυτοί;" 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Το ίδιο με πριν προς το παρόν καθε 3-4 βδομάδες παμε... Εγώ έχω πάρει και από τα δύο. Newborn και 1-3. Σε περίπτωση π βγει ψηλός 🤣 να είμαι προετοιμασμένη 
    • Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ πραγματικά. Καλή ανάρρωση και σωματική και ψυχική και όλα θα πάρουν το δρόμο τους προς το καλύτερο να είσαι σίγουρη. Στην τελευταία μου αποβολή η γιατρός με έστειλε να κάνω εξετάσεις για θρομβοφιλία. Έχεις κάνει αντίστοιχες εξετάσεις; 
    • Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια μου! Δε γράφω τακτικά αυτές τις μέρες γιατί βρισκόμαστε στον πυρετό των προετοιμασιών για τη βάπτιση όπου γίνομαι νονά ❤️ διαβάζοντας όμως τα μνμτα θέλω κι εγώ να στείλω ένα μήνυμα συμπαράστασης στα κορίτσια μου που έχουν πέσει: @anna30 πέρυσι ακριβώς 2 μήνες αφότου είχα αποβάλλει το 11εβ μωράκι μας, πήγα στη βάπτιση της κόρης μιας ξαδέρφης μου. Μια γειτόνισσα της που με ήξερε φατσικα μόνο, είχε το θάρρος τότε να μου πει "εσύ δε ζηλεύεις τώρα την ξαδέρφη σου που έχει δύο κορίτσακια; Δε θα θέλες ένα κι εσύ;". Νομίζω ήταν απ' τις χειρότερες ατάκες που είπε κανείς εκείνη την περίοδο του πένθους για μένα και το σύντροφό μου. Προφανώς αυτή η κυρία δε γνωρίζε τι μου συνέβαινε, αλλά αυτό δε δικαιολογεί το τι σκέφτηκε να μου πει. Όπως σου είπε η @Diwni εγώ εκείνη τη στιγμή αυτόματα βουρκωσα ενώ την κοίταζα στα μάτια. Κι απλά απομακρύνθηκα. Ίσως καταλάβε κι ένιωσε ασχημα, ίσως και θεώρησε ότι ήμουν απλώς αγενής. Δε με ενδιαφέρει καθόλου. Τι θέλω να σου πω Μ αυτό; Ο κόσμος θα λέει ο,τι βλακεία του κατέβει γιατί δε σκέφτεται πριν μιλήσει. Εσύ δε χρειάζεται ούτε να τους δικαιολογήσεις αλλά ούτε και να είσαι κάπως απέναντι τους. Ο,τι σου βγει. Αν έχεις το σθένος να τους βάλεις στη θέση τους, κάντο. Αν πάλι θέλεις να τους αγνοήσεις, κάντο. Να κάνεις ο,τι περνάει απ' το χέρι σου να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. Οποιαδήποτε απώλεια είναι απώλεια και ο θρήνος είναι απόλυτα σεβαστός.  Σου κάνω μια τεράστια αγκαλιά ❤️❤️❤️ @Mpourmpoulo μου γλυκό, έχεις περάσει πολύ δύσκολες εβδομάδες και οι πληγές της απώλειας είναι νωπές. Το κοριτσάκι σας θα σας βλέπει από ψηλά και είμαι σίγουρη πως είναι πολύ περιφανή που είστε οι γονείς της - οι πιο δυνατοι, επίμονοι, με πάρα πολλή αγάπη. Θα σας στείλει το ουράνιο τόξο σας και θα είναι ακόμα καλύτερα απ' ότι είχατε ονειρευτεί 🌈❤️ απ' την άλλη, λυτρωτικά τα αποτελέσματα μιας και ήταν όντως τυχαίο γεγονός - εμας δε μας άφησαν να κάνουμε καρυότυπο πέρυσι μιας και ήταν η "πρώτη" φορά, κάτι που δε το καταλάβα ποτέ, λες κι αυτή η ψυχούλα δε μετρούσε γι αυτούς. Τέλος πάντων, κρατά τα θετικά, σφιξε τα δόντια και τα καλύτερα έρχονται! Έχεις παααααρα πολύ δύναμη μέσα σου αγάπη κι η ζωή σίγουρα θα σ ανταμείψει ❤️❤️
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εγω δεν γνωρίζω καθόλου να σου πω την αλήθεια οι γιατροι τι σου είπαν ;
    • Έχεις απόλυτο δίκιο, δεν είσαι μόνη σου όμως! Όλες ε΄δω είμαστε με τα ίδια όνειρα, τις ίδιες αγωνίες και τους ίδιους φόβους. Θα το δεις στο τέλος όλα θα είναι μια κακή ανάμνηση. 🌈 Όχι δεν στενεύουν τα περιθώρια. Είσαι ακόμα 38! Το ποτήρι είναι μισογεμάτο❤️
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...