Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεν Μασαει Με Τιποτα..


Recommended Posts

μανουλες θελω τη βοηθεια σας..!!η μικρη μου σε λιγο χρονιζει και δεν μασαει τιποτα....εχω προσπαθησει τα παντα την εχω αφησει νηστικια της τα εχω πατησει με το πιρουνι της εχω δωσει μονο αστρακι αλλα τιποτα...δεν δεχεται να φαει τιποτα περα απο αλεσμενα εχω απελπιστει πραγματικα...δεν ξερω πως να την κανω να μασησει δεν θελω να μεγαλωσει κι αλλο και να την αφησω γιατι δεν θα μαθει με τιποτα..δεν δειχνει καμια διαθεση ουτε καν με μπισκοτο ενω γενικα ειναι φαγανη..τι μπορω να κανω γιατι δεν θελει με τιποτα??και εχει και 7 δοντια οχι βεβαια πισω τα εχει μπροστα αλλα δεν κανει καθολου προσπαθεια κρατει το φαγητο στο στομα και αλλες πνιγεται και της ερχεται εμετος.μπορει να κατσουμε και μιση ωρα να μασαει και τελικα να πνιγεται γιατι το κανει αυτο??αχ ποτε δεν περιμενε να αγχωθω ετσι και να στενοχωριεμαι..περιμενω τις εμπειρες μανουλες να με βοηθησετε...ευχαριστω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοίτα δε μου φαίνεται ανησυχητικό μπορεί τον άλλο μήνα να μασάει πχ.να μην είναι έτοιμο "το σύστημα".Ρώτα και τον παιδίατρο μια γνώμη.Εμένα 11 μηνών ξεκίνησαν από μόνες τους να μη θέλουν τα αλεσμένα,ξεκινήσαμε με κριθαράκι και θρίμματα μέσα το μοσχάρι,μπανάνα ολόκληρη να τη κρατάνε στο χεράκι,τοστάκι μικρά καρεδάκια.Νομίζω από μόνη της σε λίγο δε θα τα θέλει τα αλεσμένα..δωσε της χρόνο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας ευτυχως απο χτες της δινω ψωμακι στο χερι της η μπισκοτο και το τρωει απλα και εγω απο τι καταλαβα θελει το χρονο της απλα οσο την πιεζα δεν ηθελε με τιποτα τωρα της το δινω στο χερι και της λεω αν το θελεις να το φας αλλιως αστο και το τρωει απλα διαβαζω στο σαιτ οτι αλλα μωρακια κανουν πολλα πραγματα πολυ νωρις και μου φαινεται λες και και η μικρη μου ειναι σε εισαγωγικα απο αλλο πλανητη..πλακα κανω αχ μωρε ποτε δεν εικανοποιουμαστε ολο και κατι μας αγχωνει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κάθε παιδί έχει τους δικούς του ρυθμούς δε κάνουν όλα τα πάντα την ίδια στιγμή,άλλο περπατάει πιο νωρίς,άλλο βγάζει δόντια πιο νωρίς,άλλο μιλάει πιο νωρίς δεν είναι στάνταρ οι ηλικίες που συμβαίνει το καθετί.Απόλαυσε όλες τις στιγμές...έχουν τη χάρη τους...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έτσι είναι κάθε παιδάκι θέλει το δικό χρόνο και έχει τους δικούς του ρυθμούς. Μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε. και αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα ρώτησε και το γιατρό σου, ίσως να έχει να σου προτείνει κάτι καλύτερο. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...