Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ.....ΤΡΕΜΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΟΥ....


Recommended Posts

[img size=100

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ....ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ.ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑ.ΜΙΑ ΚΟΥΚΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΚΟ ΕΙΔΑΜΕ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΩ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ,ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΩ.ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ,ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ...ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ.

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ .....ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΘΑΡΡΟΣ .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ;;;

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΩ ΜΕΡΕΣ;;;

ΚΟΙΤΑ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ..

ΕΜΕΝΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΜΕΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΝΑΤΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟΤΑΝ

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ;;;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ..

ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΕΤΣΙ..

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ

ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ!!! ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ

ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ζoitsaki μου χαλάρωσε κοπέλα μου , από αυτή τη στιγμή αρχίζει το ωραιότερο κομμάτι της ζωής σου , όλα θα πάνε καλά. Ίσως να είσαι από τις κοπέλες που δε θα έχεις αναγούλες και ζαλάδες αλλά και έτσι να μην είναι υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο και όλα θα περάσουν.Όσο για το θέμα του γιατρού είμαι σίγουρη πως αν το ψάξεις θα βρεις κάποιον καλύτερο αν δε σε ικανοποιεί αυτός που έχεις. Δε χρειάζεται πανικός γλυκειά μου , απόλαυσέ το , να είσαι ήρεμη , ότι χρειαστείς θα είμαστε όλες εδώ.:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ζωιτσα ειναι αρχη ακομα γιαυτο φοβασαι με τον καιρο που θα συνιθησεις και θα νιωθεις και το μωρακι σου το μονο που θα σε απασχολει θα ειναι να ειναι καλα, θα αρχισεις να ενημερωνεσαι και ολας απο κανενα βιβλιο και απο το site και μεχρι την γεννα θα γινεις εξπερ, μην ανχονεσαι τοσο ολες τα εχουμε περασει και θα θελαμε να τα ξαναπερασουμε!! σου ευχομαι να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη και οτι χρειαστεις εμεις ειμαστε εδω!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ....

ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΜΟΥ...ΗΔΗ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΟΛΕΣ....ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ...ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ...

:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΖΟΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ

ΖΩΗΣ ΣΟΥ!!!

ΔΙΩΞΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΟΥ Κ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ!!!

ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ Κ ΤΙΣ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ Κ ΕΜΕΤΟΥΣ (ΦΑΝΤΑΣΟΥ

ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΕΙΜΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ

ΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟ Κ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ)

ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ Κ ΦΕΡΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΑΣ,(ΑΧ ΤΙ

ΤΡΑΒΗΞΑ Κ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ!!)

ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ Κ ΕΣΥ!!

ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΤΙ

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΝΗ!!!

ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχας συγχαρητηρια!!

Για να σε ενθαρρύνω θα σου πω οτι εγω δεν εχω κανει ουτε μια φορα εμετο (ειμαι 25 εβδομαδων). Ναυτίες είχα, αλλά πολύ ήπιες, ούτε τα φαγητά και οι μυρωδιές τους με αηδιάζανε ούτε τίποτα. μόνο ο καπνος του τσιγάρου με ενοχλούσε λίγο. Μόνο στον υπνο έλιωνα, κατα τα άλλα ολα καλά. ακόμη δεν το εχω πολυσυνειδοποιησει οτι ειμαι εγκυος, ουτε εχω παχυνει ούτε τιποτα, ισα που τωρα εχει αρχισει να φαινεται κοιλιτσα..Ασε που θα κανεις και στηθος για εξωφυλλο περιοδικου! Όσο γι αυτό με το γιατρό μην ανησυχεις, εγω δεν χρειαστηκε ποτε να τον βρω για τιποτα.και να θυμασαι πως η εγκυμοσυνη σου ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο το οποιο φτιαχτηκαμε για να το..παθουμε και οχι αρρωστια!! Να σαι καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συγχαρητηρια!να μην αγχωνεσαι καθολου!

ειναι μια σημαντικη στιγμη στην ζωη σου!

δεν ειναι απαραιτητο να εχεις αναγουλες

και εμετους,εγω δεν ειχα!

να εισαι ηρεμη και να εχεις μια

υπεροχη εγκυμοσυνη!φιλιααααα:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

xalarose re zoitsa...eiani i protes meres panikou pou patheneis k skeftesai diafora,,,ego as poume skeftomoun to gegonos oti de tha kano tsigaro,k pos tha kano ragades..k tora eiami 7 minon k de skeftomai tipota..perimeeeeeno...

mexri ton 4 de pairnouse me tipota oi meres k tora trexoun san neraki..

kali egimosini na exeis..k sizitato me to giatro pou mporeis na ton briskeis ..mi to psaxneis kathe fora,,,

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Zoitsaki κατα τη γνωμη μου το σημαντικοτερο αυτη τη στιγμη ειναι το θεμα του γαιτρου.Ειναι ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ να βρισκεται παντα παρον!!Ουτε εγω τον χρειαστικα πανω απο 2-3 φορες αλλα ακομη κι αν δεν απαντουσε αμεσως(ανθρωπος ειναι κι αυτος) με επαιρνε εκεινος πισω μολις εβλεπε τη κλιση!Μηπως να τον αλλαξεις;...Οσο αφορα τους φοβους σου σε καταλαβαινω γιατι ετσι ημουν κι εγω και η αληθεια δεν περασα ευκολη εγκυμοσυνη απο διαφορες αποψεις(αν κοιταξεις στο post ''ψυχολογια εγκυου'' που εχω γραψει θα καταλαβεις).Ομως τωρα λιγες μερες πριν γεννησω τον μπεμπακο μου το μονο που σκεφτομαι ειναι ποτε θα τον κρατησω αγκαλια!Ξερεις τι σκεφτομαι για τη γεννα;Οτι οσο κι αν πονεσω(αν και θα κανω επισκληριδιο)κι οσο κι αν ταλαιπωρηθω θα ειναι για λιγες ωρες μονο, οταν εσπασα το ποδι μου πχ πονουσα και ταλαιπωρηθικα πολυ περισσοτερο..Ασε που τα κοριτσια εχουν δικιο και μπορει να μην εχεις ουτε αναγουλες ουτε τιποτα,αλλα κι αν εχεις οι πρωτοι 3 μηνες ειναι το ζορι συνηθως και μετα περνανε..Σου ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη κι οτι χρειαστεις εδω ειμαστε!!!:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια και από μένα. Θέλω να σου αναφέρω και εγώ ότι βρίσκομαι στην 16η εβδομάδα εγκυμοσύνης μου και πως κανένα απολύτως σύμπτωμα δεν αντιμετώπισα.Αυτό που θέλω να σου πω καλή μου είναι ότι η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και η καθεμιά από εμάς πρέπει να χαίρεται αυτή την περίοδο της ζωής μας. Ν α είσαι χαλαρή και θα δεις πως σιγά σιγά θα ξεπεράσεις τις φοβίες σου. Είναι κρίμα να αγχώνεσαι για κάτι που και να σου συμβεί δεν μπορείς να κάνεις και πολλά για να το αλλάξεις..

Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου,ότι θες εδώ είμαστε.

Φιλάκια!!χχχχχχ:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ζωίτσα μου καταρχήν σου εύχομαι να έχεις μια super εγκυμοσύνη και ένα υγιέστατο μωρό!!!

Λοιπόν εγώ παρόλο που ήθελα σαν τρελή αυτή την εγκυμοσύνη στην αρχή ήμουν πανικόβλητη!!!! Φοβόμουν την εγκυμοσύνη, την γέννα, το μωρό, (είχα δίδυμα μάλιστα στην αρχή και εκεί να δεις πανικός!!) τα ΠΑΝΤΑ!!!! Να φανταστείς μέχρι όνειρα έβλεπα οτι με κυνηγάνε εκατοντάδες έμβρυα!!!!!!

Είχα και εγώ μέχρι την 12η σχεδόν εβδομάδα εμετούς και ζαλάδες και γενικά αισθανόμουν σαν άρρωστη...

Όμως μόλις πέρασε το πρώτο τρίμηνο, και μόλις είδα το μωρό μου στην αυχενική διαφάνεια, που ήταν ένα ολοκληρωμένο ανθρωπάκι, έπαθα πλάκα!!! Ως δια μαγείας περάσανε όλα και μετά άρχισε το άγχος να είναι γερό και να πάνε όλα καλά!!!

Καλά όταν άρχισα να την καταλαβαίνω κιόλας.... εκεί να δεις τι έπαθα.... (και να φανταστείς οτι νόμιζα οτι όταν θα κουνιέται εγώ θα ανατριχιάζω....).

Τώρα;;; Την φωνάζω κάθε που ξαπλώνω και έρχεται πάνω πάνω, την πιάνω και την χαιδεύω, της μιλάω και εκείνη με κλωτσάει.... Καλά έχω χεστεί επάνω μου.....

Θα δείς οτι μόλις περάσεις το πρώτο τρίμηνο θα αλλάξουν όλα!!!!

Κάνε θετικές σκέψεις και μην κλείνεσαι μέσα... Μην βλεπεις την εγκυμοσύνη σαν αρρώστια.... δεν είναι έτσι ακόμα και αν κάποια στιγμή αισθανθείς από τα συμπτώματα άρρωστη...

Εγώ που είχα εμετούς και ζαλάδες σε πληροφορώ οτι αυτή την στιγμή δεν θυμάμαι τίποτα!!!!!

Σου ευχομαι ότι καλύτερο καλή μου!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομιζω οτι το μονο που θα επρεπε να σε απασχολει αυτη τη στιγμη ειναι να ειναι καλα το μωρο σου και οχι αν θα ταλαιπωρηθεις!

Οσο για το γιατρο,απαραδεκτο! Εμενα και στο χειρουργειο να ειναι,παντα εχει καποιο ατομο να το σηκωνει και αν ειναι αναγκη τον φωναζει. Δεν ειναι παιχνιδι αυτα τα πραγματα. Αν δεις οτι συμβαινει συχνα, καλο ειναι να τον αλλαξεις. Εγω οταν εμεινα 2 μερες στο κρεβατι με αιμα, μου ελεγε να τον παιρνω πρωι-μεσημερι- βραδυ να τον ενημερωνω και το σηκωνε ΠΑΝΤΑ. Μια φορα μονο ηταν στο χειρουργειο και το σηκωσε μια κοπελα που με ρωτησε αν ειναι αναγκη για να τον φωναξει.

Για φαντασου να γεννας με το καλο και να μην το σηκωνει!!!!! :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Zoitsaki δεν σου το λέω για να σε παρηγορήσω, σου λέω την αλήθεια. Τα τελευταία 3 χρόνια σε όσες επαφές είχα με εγκύους φίλες και γνωστές καμία δεν είχε εμετούς! (Μου έκανε και μένα τρομερή εντύπωση γιατι κι εγω το φοβόμουν αυτό μιας και η μητέρα μου είχε μέχρι να γεννήσει.) Είχαν όλες μια ήρεμη εγκυμοσύνη, ασφαλώς με μικρά συμπτώματα ναυτίας για λίγο στις αρχές και μετά τον 7ο θυμάμαι μια κολλητή μου παραπονιόταν ότι ''βάρυνε'' και δεν μπορούσε να δουλέψει! Ναι, συνέχισε να εργάζεται κανονικά, οδηγούσε κανονικά (μεσα στις υπέροχες λακούβες της Αθήνας)αλλά και τόσες κοπέλες μετακινούνται με λεωφορεία και άλλα ΜΜΜ. Μην ''κωλώνεις'' καθόλου, αυτό θα σου έλεγα. Τι είναι οι άλλες, καλύτερες από σένα;! Απόλαυσε το αίσθημα της μητρότητας που βιώνεις και όλα θα πάνε μια χαρά! Καλή λευτεριά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

zoitsa kalispera...epitelous briskw kai mia kopela apo larisa...eimai kai egw apo larisa....ola kala tha pane..min anisixeis oso gia to tilefwno ayto gia mena einai poli basiko...egw eixa ton gkretsi..anapasa stigmi mporousa na ton brw kai auto me galineue:)mono otan eixe toketo hihihi min fobasai katholou.na euxesai na einai to mwraki sou ugies

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ZOITSAKI ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΝΙΑ ΜΗΝΕΣ. ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ. ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΑΛΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ. ΝΑ ΤΡΩΣ ΠΟΛΛΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΖΩΙΤΣΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ,ΑΠΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΓΑΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΙΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου πω εγώ την εμπειρία μου: το πρώτο τρίμηνο είχα τόσες αναγούλες και όλη μέρα ζαλάδες! Δεν μπορούσα να φάω, να κοιμηθώ, είχα φοβηθεί πάρα πολύ. Μετά από λίγο καιρό όμως όταν συνειδητοποίησα ένιωσα τρισευτυχισμένη! Αν με ρωτήσεις τώρα, όλα τα ξέχασα! Θα περνούσα άπειρες φορές το ίδιο, προκειμένου να γεννήσω το μωράκι μου! Επίσης αν και δε γέννησα ακόμη, δεν αγχώνομαι. Δε θα κάνεις κάτι αφύσικο! Θεωρώ ότι είσαι στην αρχή, σε λίγο καιρό θα αισθανθείς καλύτερα! Καλή εγκυμοσύνη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sou euxomai na einai gero to mwraki sou

kai . . . xaroumeno!

Min tou metadideis tin neurikotita sou,

einai krima!!!

Eimai kai egkyos 5 evdomadwn(!)

kai par'olo pou den talaipwrithika

(gia tin syllipsi) den me noiazei na ksernaw

na zalizomai kai na kanw ragades...

Parakalaw ton Kyrio na exei kala to bebe mou,

kai egw kserw na frontisw ton eauto mou!!!

Fryganies, ksekourasi (k'as doulevw 10 wres)

kamia kremoula gia tin koilia kai oti allo diabazw

sto mammyland, apo ta alla koritsia...

Sygxaritiria kai se sena, loipon,

kai as ektimisoume to DWRO mas!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπητη ZOITSA και εγω οπως και πολλες εδω μεσα επιασα με την πρωτη προσπαθεια και δεν το πιστευα καν και μολις ειδα το θετικο τεστ να και τα κλαμματα και"πως θα γινω?" και "πως θα το βγαλω?" και τετοιου στυλ αγχος και αποριες!

Μολις σημερα μπηκα στην 9 εβδομαδα και δεν εχω κανει ουτε μια φορα εμετο, μονο κατι ψιλοανακατοσουρες στο στομαχι περαστικες.

Να μην αγχωνεσαι για τιποτα και θα σου πω ενα πραγμα : σημερα ειδα το ζουζουνακι μου στον υπερηχο....μολις ειδα οτι δεν ειναι πλεον μια κουκιδα και εχει σχηματιστει ενα μικρο μπαρμπαλεκι βουρκωσα, δακρυσα, συγκινηθηκα πολυ!!!! Ειναι το μεγαλυτερο θαυμα που μπορει να συμβει και μεσα σε 10 λεπτα αλλαξε ολη η ψυχολογια μου! Δεν με νοιαζει καν ποσο θα πονεσω προκειμενου να το εχω στην αγκαλια μου!!!!!

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ζωιτσα μην σε πιανει πανικος...ειναι η ωραιοτερη εμπειρια και συντομα θα το καταλαβεις....δεν ειναι απαραιτητο να εχεις εμετους και ολα τα υπολοιπα..οσο για το γιατρο τι να σου πω εμενα το σηκωσε3 το πρωι....πες του την ανησυχια σου.....σου ευχομαι τα καλυτερα..φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην φοβάσαι για την εγκυμοσύνη όλα θα πάνε καλά άλλωστε είναι πολύ ωραία εμπειρία.

Μια συμβουλή μόνο: Επειδή εγώ έχω μια πολύ άσχημη εμπειρία από το πανεπιστημιακό της Λάρισας δεν θα πήγαινα εκεί ακόμη και αν μου έδιναν εκατομμύρια ευρώ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ZOITSAKI2 έγραψε:

[img size=100

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ....ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ.ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑ.ΜΙΑ ΚΟΥΚΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΚΟ ΕΙΔΑΜΕ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΩ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ,ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΩ.ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ,ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ...ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ.

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ .....ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΘΑΡΡΟΣ .

ZOITSAKI2 sunxaritisia...tha zhseis suntoma ena uperoxo thauma !!

Na exeis thetiki skepsi kai ola tha pane kala...ego den eixa anagoyles zalh ktl! soy euxomai to idio.

Akoma na sou po oti ego eimouna toso ntropali pou se gunaikologo peiga proti fora otan emeina ekgyos (sta 30 mou diladi)..opos katalabaineis eixa tromero anxos gia ton toketo kai thn olli diadikasia...kai tora mporo na sou po oti itane oti pio uperoxo exo zhsei sthn zoi mou kai anupomono na to ksanazhso (mallon tote tha ksanapao se gunaikologo giati pio prin..xlvmo to blepo ) :laugh: :laugh:

filia

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...