Μετάβαση σε περιεχόμενο

δημοσιευση φωτογραφειας


marianda

Recommended Posts

κοριτσια βοηθειστε με εχω βαλει φωτο στο photo alboum στο προφιλ οταν βγαζει πανω στην φωτο δημοσιευση τι εννοει οτι θα βλεπουν ολοι τις φωτο αμα το κανω η μονο οι επαφες μου και πρεπει να το κανω η οχι, ελπιζω να βρεθει καποια κοπελα να μου απαντησει που εχει πειρα σε αυτα, φιλια πολλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Marianda καλημέρα. Λοιπόν , μπορείς να δημοσιεύσεις όποια φωτογραφία θέλεις και με την ευκαιρία αυτή, άλλαξα τις ρυθμίσεις και απο εδώ και στο εξής όσα μέλη έχουν φωτογραφίες στα προσωπικά τους άλμπουμ θα τις βλέπουν μόνο οι επαφές τους.

Εννοώ δηλαδή οτι μέχρι τώρα ο καθένας μπορούσε αν ήταν μέλος του mammyland να δει τις φωτογραφίες. Τώρα για να τις δει θα πρέπει να τον έχεις εγκρίνει εσύ. Να τον έχεις προσθέσει δηλαδή στις επαφές σου.

Φιλιά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λενα σε ευχαριστω πολυ θα πατησω δημοσιευση, καλα κανατε και αλλαξατε τις ριθμηθεις γιατι σιγουρα ειναι καλυτερα τις φωτο να τις βλεπουν μονο οι επαφες για λογους ασφαλειας.ετσι θα βαζουμε και αφοβα φωτογραφειες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...