Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τεστ ωορηξίας φαρμακείου


Recommended Posts

Καλημέρα σας κορίτσια. Χτες σε μια συζύτηση αναφερθήκαμε στα τεστ εντοπισμού ωορηξίας. Δεν τα είχα σκεφτεί σοβαρά μέχρι τώρα. Δεδομένου ο κύκλος μοτ είναι 40 - 42 ημερών και δεν ξέρω πότε κάνω ωορηξία (εγώ προσπαθούσα 14 μέρα να φανταστείται χιχιχιχι. Γενικά δεν μπορώ να καταλάβω τα συμπτώματα τις ωορηξίας. Εκτός αν δεν κάνω καθόλου ωορηξία. Τι να πω? Λέτε να πάρω αυτά τα τεστ για να δοκιμάσω? Είναι αξιόπιστα? Υπάρχουν πολλές μάρκες? Ποιά είναι καλύτερη? Θα μου δώσετε πληροφορίες γιατί είμαι ασχετούλα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 50 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑ 5-6.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΤΧΥΔΡΟΜΙΚΩΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΤΑ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΕΓΩ ΠΗΡΑ 60 ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΚΑΙ 10 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ 31 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ http://www.ova-test.com/

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είχα αγοράσει κι εγώ πριν 2-3 μήνες της Clearblue που εχει τα περισσότερα (7 τεστ) και έκαναν αν δεν κανω λαθος γυρω στα 54 €. Ακριβά! Γιαυτο και τα κοριτσια εδω μεσα απότι καταλαβα τα ψωνιζουν απο τον Καναδα που τα εχει φθηνα τα φαρμακα γενικά. Εγω δεν το ΄ψαξα γιατι δεν εχω ουτε θελω πιστωτικη, η οποία φανταζομαι ειναι υποχρεωτικη για αγορες μεσω ιντερνετ. Πάντως xristina33 επειδή κι εγω εχω αστατο κυκλο (27-35μερες) και ενιωθα συμπτωματα ωορρηξιας τον προηγουμενο μηνα την 20η μερα, λέω δεν το κάνω το τεστ και βγηκε ''χαμογελο'' που σημαινει οτι ειχα ωορρηξια και κουφαθηκα γιατι ήταν 20η μερα. Βεβαια δεν έμεινα εγγυος και η απογοητευση μου ηταν πολύ μεγαλη, ίσως μεγαλύτερη από τις άλλες φορές γιατι είχα πιστεψει οτι ειχα πολλες πιθανοτητες. Αν έχεις όμως αστατο κύκλο βοηθα να εντοπιζεις τις γονιμες μερες σου και μαλιστα αν βγει θετικο εκεινη τη μερα εισαι γονιμη και την επομενη. Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΗ ,ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ 28 ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΩΟΡΗΞΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ,ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΓΧΩΝΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ,ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΓΥΟΣ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ ΤΥΧΑΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριστια και εγω σκεφτομαι τελικα να τα αγορασω,το μονο που φοβαμαι ειναι να μην αγχωθω παραπανω,μπορει να τα παρω απο το ιντερνετ που ειναι και πιο οικονιμικα και πιο πολλα...φιλια σε ολες σας...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...