Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΚΙΑ...ΑΛΛΑ ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ...


Dominique

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ. Π.Χ. ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ-ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ!- ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΩΡΟΥ ΚΛΠ. ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ''ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ''. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΛΠ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΖΗΛΕΥΩ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΠΩΣ ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΠΧ. ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ FORUM ADMINISTRATOR ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ 2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΕ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ.....ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ,ΓΙΑΤΙ ΠΧ.ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΚΕΤΟ.....ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ ,ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!!!ΕΠΙΣΗΣ ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΣΤ ...ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ,ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ,ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΝΤΕΛΩς ΑΣΧΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....ΣΩΣΤΗ Η DOMINIQUE!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ta koritsia exoun apolyto dikio...

Ginetai trelo mperdema siga-siga

kai proerxetai apo emas!!!

As frontisoume to mammyland

giati apo auto enimerwnomaste kai

epikoinwnoume oles mas...

Allazeis enotita k katigoria

analogws to thema sou

KAI anoigeis neo themataki otan theleis na syzitiseis kati allo...

Eukolo!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ!!!ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Η ΚΟΠΕΛΑ.!!:ohmy: ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ.ΖΗΤΑΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΟΘΕΙΤΕ,ΜΕ ΥΓΕΙΑ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ.:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MariaIoanna μου εχεις απόλυτο δίκιο....

Δεν νομίζω να γίνεται τίποτα σκόπιμο. Ας μην δημιουργούμε προβλήματα απο κεί που δεν υπάρχουν...(γνώμη μου )....

:unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ama katsoume kai poume ti enoxlei thn kathe mia edw mesa tha ksimerosoume.egine ena lathos ok den einai toso aksio gia na to sizitame .kai mena me enoxlei pou anigoun sinexia post me ta idia erwtimata alla to prospernaw giati katalabenw oti h kathe mia exei h ton pono ths h thn xara ths .as kanoume mia prospathia na katalabenoume ta anthropina lathoi.palu kala edw sto forum einai xalara ta pragmata se alla omos sait einai pio austira kai den epitrepete na anigoun sinexia post me ta idia kai ta idia kai ta sfragizoun amesos .as xeromaste thn eleutheria mas.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε κοριτσια μου ,μια θερμη παρακληση εκανε η κοπελα και αυτο προς διευκολυνση ολων μας...........προς θεου!κανενας λογος δεν υπαρχει για αντιπαραθεσεις............ας γραφει η καθεμια οπου θελει...........μην το κανουμε και θεμα τωρα:dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι εγινε καλε?? δεν ειναι κακο να λεμε ολες την γνωμη μας.. και στο κατω κατω δεν ζητησε και κατι παραλογο η κοπελα.. δεν καταλαβαινω... οποτε μπω εδω μεσα υπαρχουν αντιπαραθεσεις..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια δεν υπάρχει καμιά παρεξήγηση και ας κλείσει εδώ το θέμα. Απλά καλό θα ήταν όταν ποστάρουμε κάποιο καινούργιο θέμα να το γράφουμε στην ανάλογη ενότητα. Αυτό θα ήταν καλό για όλες μας. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχετε δίκαιο αλλά είναι πολύ εύκολο να μπερδευτείς κι έπειτα ρε κορίτσια μου για μωράκι προσπαθείτε όχι για σκυλάκι και για μωρά μιλάνε και τα κορίτσια, απο στιγμή σε στιγμή θα έχετε μωράκι κι εσείς είναι κακό να διαβάζετε απο τώρα για μωράκια; το κακό είναι να θεωρείτε ότι μας χωρίζει κάποια απόσταση αυτες που είναι έγκυες και αυτές που προσπαθουν και αυτές που έχουν μωρό ενώ σττην ουσία δεν μας χωρίζει τίποτα και μας ενώνει όλες η μητρότητα γιάτι κι εσείς που προσπαθείτε λειτουργείτε με το ένστικτο της μητρότητας, από μήνα σε μήνα κάποια από εσάς θα περάσει στην ομάδα των εγκύων και πολύ πιθανό να κάνει το ίδιο λάθος γιατί εδω που τα λέμε οι ορμόνες τις εγκυμοσύνης σε αποδιοργανώνουν και σε κάνουν και να ξεχνάς. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ και όυτε να μαλώσω απλά δεν θέλω να αισθάνονται άσχημα και να ζηλεύουν τα κορίτσια που προσπάθουν γιατι τέτοια συναισθήματα δείχνουν απογοήτευση και δεν πρέπει.Νομίζω ότι πρέπει να είστε χαλαρές και ήρεμες και ισα-ίσα που το βρίσκω πολύ γούρικο να βλέπετε τις συζητήσεις με μωράκια ακόμα και να τις απολαμβάνεται γιατί όπως είπα θα είστε οι επόμενες.

Σας φιλώ όλες, καλές γιορτές!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα συμφωνήσω ότι δεν πρέπει να δημιουργούμε θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Κι εγώ ανήκω σ' αυτές που προσπαθούν εδώ και καιρό για παιδί αλλά δεν παθαίνω τίποτα αν μέσα στα discussions δω και κάποιο που έχει να κάνει με περιποίηση μωρού. Απλά δεν με αφορά, δεν το διαβάζω. Δεν με ταράζει, όμως, ούτε με πληγώνει. Αν ήταν έτσι, θα έπρεπε να απαγορεύουμε στις εγκύους να κυκλοφορούν γύρω μας γιατί μας πληγώνουν...

Φυσικά, λίγη οργάνωση στο forum δεν βλάπτει -για να μπορείς να βρεις το θέμα που σε ενδιαφέρει. Dominique, σεβαστά τα αισθήματά σου και το αίτημά σου αλλά μην φθάνουμε στα άκρα.

Κορίτσια, θέλει δύναμη και υπομονή η κατάσταση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για να ελαφρύνω το κλίμα...διάβαζα άρθρα γονιμότητας στο internet , καθώς προσπαθώ και εγώ για μωρό, και πέτυχα ένα άρθρο σχετικό με το φενγκ σουι. Έλεγε λοιπόν ότι όσοι θέλουν να κάνουν μωρό να έρχονται σε επαφή με μωρά, να διαβάζουν για μωρά και να βάλουν μάλιστα και φώτο από μωρά στο σπίτι τους!!!

Όταν το έμαθα κατέβασα τόοοοοοοσες πολλές φώτο της anne gedes και τις έχω εκτυπώσει , τις έχω κάνει wallpaper και ελπίζω να τις δει ο πελαργός και να μπει επιτέλους μέσα!!!

Dominique ελπίζω γρήγορα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Γειά σου κορίτσι μου! Καλώς ήρθες! Εδώ όλες έχουμε περάσει παρόμοιες καταστάσεις και σε καταλαβαίνουμε. Λυπαμαι για τις αποτυχιες... οι βιοχημικες είναι συνηθισμένες, δυστυχώς. Και εξωμητριες ακους ολο και πιο συχνα... Αλλα, να σε ρωτήσω, πώς σου προεκυψε εξωμητρια από εξωσωματικη; Η εξωσωματικη παρακάμπτει τις σαλπιγγες και απ αυτή την άποψη θεωρείται πιο ασφαλής, αφου η ετ γινεται απευθειας στη μητρα.  Σ αυτό που ρωτάς, να κάνεις όπως αισθάνεσαι. Αν δεν είσαι έτοιμη για νέα διέγερση, να προσπαθήσετε μόνοι σας. Σας δινει το οκ ο γιατρος; Η καλή ψυχολογία έχει μεγάλη σημασία στην εξωσωματικη, να μην πιεστεις, αν αισθάνεσαι κουρασμένη. Ύστερα είναι και το οικονομικό, που είναι υπολογίσιμο κόστος. Η ηλικία σου ποια ειναι;  Από την άλλη, σκέψου ότι τα κέντρα κλείνουν κάποια στιγμή τον Αυγουστο. Δηλαδή αν πατε τον Ιούνιο μονοι σας και δεν προκυψει, οριακά προλαβαίνετε τον Ιούλιο, αναλόγως και τις ημερομηνίες της περιόδου σου. Ζύγισε τα όλα αυτά. Πάντως ο ένας ή οι δύο μήνες δεν κάνουν την διαφορά. Εμεις εδω ειμαστε, όπου μπορούμε να βοηθήσουμε. Καλή επιτυχία.
    • @ditaki μωρε και γω εχω ενέργεια και εννοειταο δε με πήραν τα χρονια. Εσυ ομως εισαι ηδη εγκυος. Και η ολη διαδικασία της συλληψης εχει ενα αγχος. Απλα αλλο να εισαι πχ 32 και να προσπαθείς για 3ο και αλλο 36. Προσωπικά δεν εχω σκοπο να κανω ελευθερα πχ εφορου ζωης και όποτε ερθει. Αν ήμουν 32 πχ θα ελεγα οτι εχω μια 3τια ανετα μπροστα μου. Αντιθετως αν ειχα μονο ενα παιδι ναι θα προσπαθουσα οσο με επαιρνε. Και στα 40 μου ακομα. Και στα 40 φευγα. Αν ολα πήγαιναν καλα τωρα θα ειχα ηδη ενα ακομα μωρο. Αλλα τωρα δεδομενων των συνθηκων εχω ενα χρονο διάγραμμα. Αν ερθει μέχρι τότε καλως. Αν οχι παλι καλως.
    • @Elenaki12 λογικο ρε αγαπη να σπαζεσαι. Εμείς δουλευουμε βαρδιες κ μερικες φορες πεφτει να φευγει ο ενας για δουλειά πριν να γυρισει ο αλλος. Αστα. Με το καλο ο γαμος σας! Να σας πανε ολα τελεια!
    • Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια ! Δεν εύχομαι τίποτα άλλο από εκείνη τη μετά, να είμαστε καλά κ να έρθουν όλα όπως τα ονειρευόμαστε ! Με προτεραιότητα το μωράκι μας .. δυστυχώς το είδος της δουλειάς μου δεν μου επιτρέπει τέτοιες κινήσεις εύκολα, αλλά δεν ήθελα να χάσω κ αυτόν τον μήνα χωρίς λόγο! Κάνω τόσες θυσίες(καλή διατροφή, τεστ, συχνες επαφεσ Ακόμα κ πτώμα ) να το χάσω μόνο κ μόνο για τη δουλειά ;!;! Αν είναι να χαθεί ο μήνας να χαθεί από άλλες αιτίες όχι μόνο γιατί έχουμε κωλοδουλεια… συγγνώμη για αυτά που λέω αλλά με είχε πιάσει το παράπονο όταν είδα την κατακόκκινη γραμμή το μεσημέρι στο τεστ ωορρηξίας που πάλι έτυχε σε μέρα που δούλευα ..
    • Άντε μπράβο συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό ο γάμος πάντα ευτυχισμένοι να είστε, αγαπημένοι και να έρθει το μωρακι σας να ολοκληρώσει την ευτυχία σας 🥰 καλα εκανες και έφυγες από την δουλειά δεν είναι να χάνονται τέτοιες μερες μακάρι να μπορέσετε και αύριο και μεθαύριο να έχετε μπόλικες επαφες 😊
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...