Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αλλαγή στην εμφάνιση κατα την εγκυμοσύνη


Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα! Σε πολλά άρθρα έχω διαβάσει ότι καλό θα ήταν να αποφεύγονται οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση της μέλλουσας μαμάς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, κυρίως λόγω της πιθανότητας η απόφαση να έχει παρθεί με τις ορμόνες να χορεύουν. Εδώ και κάποιες εβδομάδες σκέφτομαι να κόψω τα μαλλιά μου κοντά (ίσως ένα πολύ κοντό φυλλαριστό καρέ) ώστε να τα χειρίζομαι (λούζω, στεγνώνω, φτιάχνω) πιο εύκολα και γρήγορα και τώρα αλλά και όταν θα έρθει ο μπεμπούλης, που θα τον κρατάω μόνη μου. Γενικά δεν τις φοβάμαι τις αλλαγές μιας και στο παρελθόν τα είχα κόψει πολύ κοντά (σχεδόν καρφάκια) αρκετές φορές. Προς το παρόν είναι φυλλαριστά λίγο πιο κάτω από τους ώμους και θέλουν πιστολάκι τουλάχιστο 20 λεπτά μετά από κάθε λούσιμο. Ποια είναι η γνώμη σας? Έχει κάνει καμιά από εσάς τέτοια αλλαγή από τη μέρα που έμεινε έγκυος? Παραθέτω και μια φωτό από αυτό που σκέφτομαι να κάνω (χωρίς τις ανταύγιες φυσικά):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ.ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΦΑΚΙΑ ΚΙ ΕΓΩ.....ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΚΙ ΕΠΑΘΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΚΡΥΝΩ!ΠΑΝΤΩΣ,ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΟΛΗ ΤΟΥ ΟΜΟΡΦΙΑ ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ,ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΟΨΙΜΟ,ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ!ΠΑΝΤΩΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΦΤΙΑΞΙΜΟ,ΖΕΛΕΔΑΚΙΑ ΑΦΡΟΥΣ ΚΛΠ

ΚΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια εγω κρατιεμαι με νυχια κ με δοντια να μην τα βαψω. Πριν 2 χρονια εκει που τα ειχα μακρια τα κανα καρφακια για να φυγει η βαφη και να βγει το φυσικο μου. Τωρα αρχισαν να μακραινουν παλι και ειναι πιο κατω απο τον ωμο και το καλοκαιρι υπολογιζω να γινουν οπως ητανε. Αλλα ελα ντε που μου καρφωθηκε παλι η ιδεα να τα βαψω. Ελαμψε το μαλλι μου 2 χρονια που δεν ταλαιπωρειται και ασπρες τριχες δεν εχω αλλα παλι μου κολλησε να τα ανοιξω. Λεω ομως να κανω υπομονη να γεννησω κ το καλοκαιρακι να κανω καμια μελι ανταυγεια για αρχη. Οσο για το κουρεμα καντο..θα δυναμωσει κιολα αλλα συμφωνω οτι η ανταυγεια ειναι αυτη που θα το κανει ακομα πιο ωραιο..:blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

papaki αν σου 'χει κάτσει να τα βάψεις, εγώ λέω "go for it!"!Δεν ξέρω για 'σενα, αλλά εμένα αν μου καρφωθεί κάτι, δύσκολα το ξεχνάω..Όσο για την ανταύγεια που λέτε στη φωτό που έβαλα, δεν με απασχολεί τόσο να είναι εντυπωσιακό. Πρακτικό και εύκολο θέλω να είναι. Αν έχετε και εσείς καμιά ιδέα/φωτογραφία με low maintenance κούρεμα, θα χαρώ να τη δω :))

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ πως σε καταλαβαινω!

Τα μαλλακια μου τα εχω μακρια πολλα χρονια (εχω να τα κοψω καρε απο τα 13)

Εδω και 2 εβδομαδες μου εχει κολλησει να τα κοψω στον ωμο,ισως και λιγο πιο κοντα!

Δεν ξερω τι θα κανω τελικα!

Ελπιζω να μην κανω κατι που θα μετανιωσω πικρα!!!

Ωραια ειναι και τα μακρια μαλλακια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να την κάνεις την αλλαγή. Ίσα-ίσα θα νιώσεις ανανεωμένη! Και εγώ παίζω με τα καρέ, άλλοτε κλασσικά, άλλοτε μοντέρνα με χρώματα και προς το παρόν τα βάφω με φυσική βαφή, καστανοκκόκινα. Ανυπομονώ το καλοκαιράκι να κάνω μία τεράάάάάάστια αλλαγή!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ katrina κι εγώ την θέλω την τεράααστια την αλλαγή! Γενικά μου αρέσουν πολύ τα κοντά μαλλιά (πιο κοντά από καρέ) αλλά ο άνδρας μου τα θέλει καρέ και πέρα :P Για την ακρίβεια, όλοι οι άνδρες προτιμούν τα μακριά μαλλιά.:huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MamaToBe και εμένα ο άντρας μου με γνώρισε με μακριά σγουρά καστανά μαλλιά. Μετά τα ίσιωνα και τα σκούρυνα. Την επόμενη χρονιά τα έκανα μακρύ καρέ καστανό με έντονες ανταύγιες, την επομένη τα μάκρυνα με ανταύγειες ξανθές (είχα το γάμο βλέπεις), μετά πάλι καρέ μοντέρνο-άνισο κόκκινο, ξανά κλασσικό σοκολατί. Όπως καταλαβαίνεις μου αρέσουν οι αλλαγές. Σε όλα αυτά πάντα μου έλεγε ότι του αρέσει αλλά προτιμά τα μακριά μαλλιά και με ανταύγειες. Οπότε αυτή τη φορά λέω να μην του χαλάσω χατήρι! Πάντως τα κοντά μαλλιά δείχονου γυναίκα με δυναμισμό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μου εγώ είμαι κατά των ριζικών αλλαγών στα κουρέματα...Χρόνια τώρα έχω τα μαλλιά μου πολύ μακριά και περίπου στο 2ο-3ο μήνα της εγκυμοσύνης είχα λυσσάξει να τα κόψω ως τον ώμο...Κάτι οι ομηρικοί καυγάδοι με τον αντρούλη μου, ο οποίος με απειλούσε ότι θα με χωρίσει αν τα κόψω (σιγά μη με χώριζε δηλαδή :angry: :angry: ), κατι η διστακτικότητά μου, τα έκοψα αρκετά, αλλά εξακολουθούσαν να είναι μακριά...Μετέπειτα το μετάνιωσα που τα έκοψα :unsure: :unsure: και τώρα έχου μακρύνει πάλι αρκετά..:P :P

Το χρώμα δεν το συζητώ..Εδώ και 4-5 χρόνια έχω το φυσικό μου...Ωστόσο μετά τη γέννα σκέφτομαι να τα ανοίξω λίγοοοοο..Μου αρέσει πολύ το χρώμα των μαλλιών της Σίσσυς Χρηστίδου...Μελί είναι..Τί λέτε κι εσείς;;;Σας αρέσει;;;:dry::dry: :dry:

MamaToBe εμένα μου αρέσει πολύ τόσο το κούρεμα όσο και το χρώμα στη συγκεκριμένη φώτο..Και όπως καταλαβαίνωμ δεν έχεις ιδιαίτερα μακρύ μαλλύ..Οπότε τολμησέ το! Εγώ θα σου πρότεινα και ένα ασσύμετρο καρέ, αν σου αρέσει...Όχι πολύ κοντό..Κανονικό και να είναι τα μπροστά λίγο πιο μακριά...

Βρε κορίτσια, καμιά κομμώτρια δεν έχουμε στην παρέα να μας βοηθήσει;;;

ΦΙΛΑΚΙΑ!:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mpempoula μου ωραία τα ασύμμετρα καρέ αλλά και πάλι θα θέλει χρόνο και φτιάξιμο (τα μαλλιά μου είναι σπαστά).. γι' αυτό λέω για κοντό και φυλλαριστό. Μια κομμώτριααααααααααααα???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MamaTobe μονο ο δικος μου αντρας ειναι λατρης του αγορε. Μη σου πω τελειως κατσικι. Μια φορα τα εκανα κοντα και απο τοτε τα μακραινω να γινουν οπως ητανε. Αλλα οσο ητανε κοντα ειχα βρει την υγεια μου ειδικα το καλοκαιρι. Αλλα το μακρυ ειναι πιο θηλυκο.

Λοιπον της Σισσυς Χριστιδου ειναι μελια αλλα απο κατω πιο παλια ειχε κανει ανταυγιες και βγαινει αυτο το γλυκο χρωμα. Δεν ειμαι κομμωτρια αλλα η κουνιαδα μου που ειναι μου τα χει μαθει ολα:blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ :( (ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ) ΕΙΔΑ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ,ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΜΟΔΑ ΤΑ ΚΑΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΥΜΕΤΡΕΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΓΟΥΡΟΜΑΛΛΕΣ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΟΥΡΕΜΕΝΟ.ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΦΡΟ ΚΑΙ ΛΙΙΙΙΙΙΓΟ ΖΕΛΕΔΑΚΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΤΕΝΙΣΜΕΝΕΣ ΙΣΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗ ΦΡΑΝΤΖΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΟΥΝΑ,ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΕΣ.MamaToBe ΦΛΕΡΤΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑΚΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ.ΚΑΝΤΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ:P...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MamaToBe... το κουρεματακι ειναι πραγματικα πολυ ομορφο και ευκολοχτενιστο!

Πριν λιγους μηνες που εμεινα εγκυος και χορευανε οι ορμονες κανονικοτατα, τα μαλλια μου πληρωσαν τη νυφη!!

Τα ειχα μακρια πολυ κατω απο τους ωμους...

Πηγα κομμωτηριο και τα εκοψα ασυμμετρο καρε και μετα απο μια εβδομαδα ξαναπηγα και τα εκανα λιγο πιο κοντα!

Ειναι περιπου οπως η φωτο που επισυναψες!!!

Με εχουν διευκολυνει απιστευτα και ειλικρινα τα χαιρομαι!!!

Τολμησε το, αξιζει!!!!!!!!!

:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κορίτσια σας ευχαριστώ όλες! Τώρα νομίζω ότι νιώθω πιο έτποιμη να το κάνω :)))))) Αλλά σίγουρα μετά τα Χριστούγεννα :laugh: Επισυνάπτω άλλο ένα που μου άρεσε πολύ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τελικά το 'κανα!!! Έλεγα για μετά τα Χριστούγεννα αλλά τελικά έκλεισα ραντεβού χτες και πήγα! Είναι αρκετά κοντά (όπως στη φωτό) αλλά μου αρέσουν πολύ και είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολύ πιο βολικά! Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα! Αντίο λαστιχάκια και βούρτσες!!! :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω σην εγκυμοσυνη μου δεν εκανα τεραστιες αλλαγες.αλλα αφου το ηθελες καλα εκανες.με το καλο να ερθει το μωρο σου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...