Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ...ΓΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΑΜΟΥ


Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! Για όσες δεν θυμούνται θα πω συντομα την ιστορία μου.

Ηταν να παντρευτούμε αρχές του Σεπτέμβρη που μας πέρασε αλλά τον Ιούλιο σκοτώθηκε ο πρώτος ξάδερφος του άντρα μου (28 ετων) και ακυρώσαμε τον γάμο. Μεταφέραμε τα πάντα για μετά το Πάσχα όμως έμαθα ότι είμαι έγκυος οπότε τα ακύρώσαμε και πάλι γιατί γεννάω λίγο πριν το Πάσχα, έχω ΠΗΤ 06/04/2009. Κάναμε πολιτικό και θα κάνουμε γάμο και βάπτιση μαζί. Με αυτά και με αυτά δυστυχώς δεν έχει μείνει διάθεση για τον προγραμματισμό και τις λεπτομέριες του γάμου, θυμάμαι πέρυσι τέτοιον καιρό δίαβαζα forum με μελόνυμφες και χάζευα ιδέες για νυφικά, μπομπονιέρες και τέτοια και φέτος είμαι μαζί σας, χαίρομαι πολύ για τον μπέμπη απλά έχω ξενερώσει λίγο με την ιδέα του γάμου. Πρέπει όμως να δραστηριοποιηθώ και πάλι και να βρώ την όρεξή μου γιατι μετά τις γιορτές μπαίνω στον έβδομο οπότε θα έχω άλλες ετοιμασίες. Βασικά δεν ξέρω ποια ημερομηνία να βάλουμε και γι αυτό ρωτάω τη γνώμη σας (ο άντρας μου δεν έχει πρόβλημα, το έχει αφήσει πάνω μου). Σκέφτομαι για αρχές Σεπτεμβρίου αλλά αναρωτίεμαι αν θα έχω χάσει τα κιλά ή έστω τα περισσότερα (έχω σκοπό να θηλάσω οπότε δεν θα μπορέσω να κάνω αυστηρή δίαιτα), θα με βόλευε επίσης γιατί θα ήθελα το γλέντι να γίνει σε εξωτερικό χώρο. Από την άλλη λέω για αργότερα Οκτώβρη ή Νοέμβρη για να μην αγχωθώ με τα κιλά αλλά και με την ημερομηνία μιας και τότε δεν γίνονται πολλοί γάμοι οπότε θα βρούμε πιο εύκολα ελεύθερη ημερομηνία για κέντρο και εκκλησία, όμως ο μπεμπούλης θα έχει μεγαλώσει αρκετά και μάλλον θα τρώει και κρεμές και τέτοια και θα είναι μεγαλύτερη η ταλαιπωρία του. Δεν ξέρω καθόλου οπότε δεκτές οι γώμες σας, ειδικά όσες έχετε γεννήσει και ξέρετε από κιλά αλλά και από τις ανάγκες του μωρου. Νομίζω πως άμα κλείσουμε ημερομηνία θα έρθει και η διάθεση για όλα τα υπόλοιπα.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας,

σας φιλώ όλες!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

elpizo allo empodio ma mi sas brei..krima gia tin ksaderfo tou antrouli sou..itan toooso neos..adikia..

oso gia ton mikrouli pou sou irthe ayto einai xara..

i apopsi mou einai oso pio noris to kaneis toso to kalitero..

septembrio mou akougetai mia xara epoxi..alitheia poli kalo..

mi agxonesai gia ta parapanisia kila...ligo poli kribontai me to nifiko..

sou eyxomai to 2009 gia se na nai na nai i xronia sou...ola kala na se pane k me to kalo o mpempoulis,.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

popaki....lipamai gia ola ayta pou perases....alla sou esteile kai ena kalo dwrw o theos....i gnwmi mou einai na ton kaneis sepetembrio....kai me to mwrw tha sou ksanaerthei i oreksi....egw gennisa prin 3 mines ta polla kila kai to priksimo feygoun stis 40 apo mona tous...xwris diaita..apo ekei kai pera omws....egw 5 kila exw kai den lene na ksekolisoun apo panw mou...alla xalali tou tou mpempi mou

eyxomai ola kala na sou pane

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εφόσον θέλεις να κάνεις ανοιχτό γάμο, καλό είναι προτεραιότητα να έχει το παιδί σου. Όποια ημερομηνία και να τον κάνεις, σκοπός είναι το μυστήριο και να νιώθεις καλά. Μη βιαστείς πάντως, γιατί θα αγχωθείς και τελικά δε θα το ευχαριστηθείς αλλά θα κουραστείς επιπλέον. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο ενός κλειστού γάμου, που δε θα έχει πολλές προετοιμασίες. Όπως και να έχει, με το καλό να γεννήσεις και όλα τα υπόλοιπα έπονται.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνω με την katrina.Πρωτα να γεννησεις με το καλο.Υστερα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα δωσεις προτεραιοτητα στο μωρο σου.Εγω σου προτεινω τον μαιο που και εσυ θα εχεις χασει τα περιττα κιλα και το μωρακι θα εχει μεγαλωσει λιγο.φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

POPAKI MIN AGXONESAI TA KILA KRIBONTAI ME TO NIFIKO,ALLA THA SOU PROTEINA NA KANEIS KSEXORISTA GAMO KAI VAFTISIA,EKANE MAZI O KSADERFOS MOU KAI PSOFISAN APO TIN TALAIPORIA KAI OI IDIOI KAI TO MORO,ASE POU DEN MPOREIS NA XAREIS TO GAMO ETSI..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ Ποπάκι, συμφωνώ με την σκέψη σας να γίνουν μαζί τα μυστήρια γάμου και βάπτισης... Εφ' όσον θα έχεις γεννήσει, είναι πολύ ξεχωριστό να έχεις και τις δύο χαρές μαζί... Πόσοι το κάνουν αυτό; Είναι σχετικά σπάνιο (εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ να πάω σε τέτοιοι μυστήριο!) και θα μείνει αξέχαστο και σε σας (ούτως ή άλλως) και σε όλους τους καλεσμένους σας!!! Η ταλαιπωρία είναι κάτι που είτε το οργανώσετε μαζί, είτε χω΄ρις σαν μυστήρια, θα υπάρξει και στις δύο περιπτώσεις... Εκτός των άλλων, θα σας στοιχίσει πολύ φθηνότερα να τα κάνετε και τα δύο μαζί... Σκέψου, κοινά προσκλητήρια, κοινό τραπέζι μετά και κυρίως μία κι έξω και καλύπτεις και τις δύο σας προτεραιότητες.... Μπομπονιέρες θα έχεις χωριστά, όπως και τα δώρα που θα λάβετε θα είναι διπλά...! ;)

Όσον αφορά την ημερομηνία, αν θηλάσεις δεν εμποδίζει τη διαίτά σου, δεδομένου ότι θα πρέπει να τρως ισορροπημένα, με όλα τα λαχανικά σου και τα φρούτα σου, αφού οι επιπλέον θερμίδες που χρειάζεσαι για το θηλασμό είναι μόνο 500 την ημέρα... Μπορείς κάλλιστα να μπεις σε πρόγραμμα σωστής διατροφής και να τα χάσεις τα περιττά σου κιλάκια... ;) Θ αοσυ πρότεινα μία μέρα μέσα στον Οκτώβριο, κυρίως γιατί θα είναι ακόμη καλοκαίρι, θα έχουν περάσει 6 μήνες από τον τοκετό, οπότε και θα έχεις χάσει αρκετά κιλά αν το προσπαθήσεις και το μωράκι σου θα είναι σε μία κατάλληλη ηλικία για να τρώει μία ελαφρά κρεμούλα βανίλια, καθώς και μπιμπερό γαλατάκι για να είστε όλοι άνετα στα μυστήρια και το γλέντι μετά...

Η ώρα η καλή, καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης, καλή γέννα και όλα θα πάνε καλά... Σου εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα Χριστούγεννα και το νέο έτος να σας φέρνει μόνο χαρά και επιτυχίες και τίποτα κακό να μην ξαναλλάξει τα όμορφα σχέδιά σας!!! :):):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Popaki γεια σου κι από 'μένα! Κι εμείς περίπου στα ίδια είμαστε. Γεννάω τον Απρίλιο οπότε κάναμε τον πολιτικό πριν ένα μήνα και σκεφτόμαστε να κάνουμε θρησκευτικό γάμο και βάπτιση μαζί. Κι εγώ τα κιλά σκέφτομαι να σου πω την αλήθεια. Αν γίνει το διπλό μυστήριο τον Σεπτέμβρη και το μωρό θα είναι πολύ μωρό και τα κιλά δεν θα έχουν φύγει εντελώς. Εμείς αποφασίσαμε να το κάνουμε σε ένα χρόνο από τη γέννηση άρα τον Απρίλιο του 2010. Αν πάλι δεν σε ενδιαφέρει να έχεις επανέλθει εντελώς, και ο Σεπτέμβριος του 2009 είναι καλά. :laugh: Όλα να σου πάνε καλά, ό,τι κι αν αποφασίσεις!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια μου...τελικά σήμερα μου ήρθε... Ευχαριστώ τα κορίτσια που με βοήθησαν με τα τεστακια 🙏🏼 προφανώς αυτός ο κύκλος ήταν χωρίς ωορρηξία....πάμε για τον επόμενο!! 🤞🏼 Ας ελπίσουμε ότι κάτι θα γίνει ❤️
    • Εννοείται πολύ καλά κάνεις και απαντάς. Κι εγώ εντελώς σαν μία πληροφορία που διάβασα την ανέφερα ξεκάθαρα για το ψυχολογικό κομμάτι.  Κι εγώ έχω κάνει τεστ πριν την καθυστέρηση όπως και οι περισσότερες υποθέτω. Και ναι κάθε γυναίκα ξέρει η ίδια και μάλιστα αν ακούσουμε πραγματικά το σώμα μας το καταλαβαίνουμε και χωρίς τεστ!   Έχεις δίκιο για διαφορά σύλληψης και εμφύτευσης! 
    • Ααχ κορίτσια να σας πω και εγώ τα νέα μου! Χθες πήγαμε σε γενετιστή, με λίγα λόγια ο καρυότυπος του άντρα μου ναι είναι όπως μας είπε με τσαχπινιές, οχι προβληματικος όπως τον ανέφερα συνέχεια εγώ! Εν ολιγης μας είπε ότι από ότι στιγμή που το σπέρμα είναι σε φυσιολογικά επίπεδα θα πρέπει να κάνουμε άλλες 2 εξετάσεις fish αιματος και αναλόγως με το τι θα δείξει θα κάνουμε και fish σπέρματος δε ξέρω ακριβώς τι περιμένουμε να δούμε!  Ξέρω μονάχα ότι θέλουν άλλον ένα μήνα για να βγουν.. Παράλληλα μας είπε ότι προσπαθούμε κανονικά και όταν αποφασίσουμε αν θέλουμε μπορούμε να κάνουμε εξωσωματική απλά με προεμφυτευτικό!  Η μόνη διαφορά μου είπε είναι αν μείνω έγκυος είτε  φυσιολογικά είτε με εξωσωματική θα πρέπει να κάνω αμνιοπαρακέντηση, για σίγουρα αποτελέσματα για υγιές έμβρυο!  Επίσης, μου είπε ότι ενδέχεται να είναι κληρονομικός και να το πήρε από γονείς!οι οποίοι κατάφεραν φυσιολογικά να κάνουν παιδιά! Μας είπε ότι μπορεί ένα τυχερό και γερο σπερματοζωάριο να είχε κάνει τη δουλειά 1 χρόνο τώρα και να μην είχαμε καταλήξει ποτε να κάνουμε αυτή την εξέταση και να μη το ξέραμε! Αφού το ξέρουμε όμως για να βγει ένα υγιές μωρο με όποιο τρόπο και να γίνει η συλληψη θα κάνουμε αμνιοπαρακεντηση! Αυτά, ίδωμεν 🫶🤷‍♀️
    • @peacockακι μου υπέροχο!!! Σε ευχαριστώ!! Τι κάνεις παλιά μας συμμαθήτρια? Πώς είναι τώρα η ζωή? Γεμάτη ουράνια τόξα να φανταστώ??!  Κορίτσια αυτά εδώ τα κορίτσια ήταν η αντίστοιχη "τάξη" μας την περίοδο 2016-2018 για μένα! Μόνο respect σε αυτά τα κορίτσια που μοιραστηκαμε τα εσωψυχα μας και τα καταφέραμε ΟΛΕΣ!  Τι σημαίνει αυτό?? Ότι δεν θα μείνει καμία χωρίς μωρό βρεεε! Άπαξ και μπεις εδώ ,μωρο θα αποκτήσεις θες δε θες! Χαχαχα Κορίτσια σας ευχαριστώ για την εμψύχωση 🥰🥰 εύχομαι όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους! Χοριακη θα κάνω την τρίτη γιατί μου είπε ο γιατρός να περιμένω να έχω και μια μέρα καθυστέρηση...εγώ ξέρω πως κρατιέμαι!!!
    • Ααααχχχχ βρε κορίτσια πόσο σας "ζηλεύω" όσες έχετε συναντηθεί απο κοντά!!! Πάρα πολύ καλοπροαίρετα το λέω! Εγώ να ξέρετε αν ποτέ οργανώσετε καμία συνάντηση θα είμαι παρούσα με τη μπουμπού μου! Στα δικά μου γιατι ξέχασα να τα γράψω κι εδώ... Εχθές, αφού επανέλαβα τις εξετάσεις του θυρεοειδούς, επιτέλους ήρθε στα ίσια του και πέσαμε κάτω απο 3! Με ρώτησε ο ενδοκρινολόγος αν είναι όλα καλά και υπερηχογραφικά. Του είπα ναι και μου είπε ότι συνεχίζουμε με την ίδια δόση και επαναλαμβάνουμε σε 6 εβδομάδες! Μετά μίλησα και με το γυναικολόγο μου και του είπα το γιατρό που μου πρότειναν στο δημόσιο. Μου είπε τα καλύτερα και να τον πάρω άμεσα να κλείσω ραντεβού. Αυτά τα πολύ όμορφα! Τα φιλιά μου σε όλες σας παρεούλα μου!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...