Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΘΕΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΜΕ ΝΕΡΟ. ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΗΝΑ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Adda μου νεα μαμα θα ειμαι σε λιγες μερες αλλα ως βρεφονηπιαγωγος ξερω οτι νερο αρχιζουν να πινουν οταν αρχισει η στερεη τροφη δηλαδη γυρω στον 5-6 που του δινεις τη πρωτη κρεμα με ρυζαλευρο.Χαμομηλο ομως γιατι του δινεις; οχι οτι κανει κακο αλλα αυτο το εκαναν καποτε για λογους που δε θυμαμαι ,αλλα πλεον εχει αποδειχτει οτι δεν ισχυουν.Αν του αρεσει βεβαια και το πινει ευχαριστα οπως ειπα δε κανει και κακο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΙΣ ΕΔΙΝΑ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ,ΚΑΙ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΤΙΣ ΔΙΝΩ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΥΓΡΑ Ή ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΛΟΞΙΓΚΑ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ, ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα.εγώ έδινα στην μικρή μου χαμομήλι μέχρι που αρχίσαμε να πινουμε νεράκι στον πέμπτο μήνα.το χαμομήλι βοηθάει για να αποφύγεις τη δυσκοιλιότητα και είναι και επιπλέον υγρά.καμιά φορά της βάζω και τώρα μέσα στο γάλα για να την βοηθάει γιατί λόγω της στερεάς τροφής είναι πιο δύσκολα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

adda,και εγω εδινα χαμομηλι και γλυκανισο στον γιο μου οπως και η δικη μου μαμα σε εμενα.Δεν νομιζω οτι θα επρεπε να το σταματησεις γιατι δεν εβλαψε ποτε κανεναν.Το αντικαθιστουν με νερο περιπου στον 5-6 μηνα οταν δλαδη το μωρακι αρχιζει την στερεα τροφη και τις κρεμουλες...:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...