Μετάβαση σε περιεχόμενο

υπαρχει καμια πιθανοτητα!


margaret1

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια ειμαστε στον πρωτο μηνα προσοαθειας, τελευταια περιοδος 11/11 με κυκλο απο 26 εως 28 μερες οποτε ωορηξια απο 22 εως 24 νομιζω πως καταλαβα ωορηξια στις 22.σημερα ειμαι στην 22η μερα εχω απο την ημερα της ωορηξιας πονους χαμηλα κ στη μεση λιγο το στηθος μεγαλωσε αλλα οχι το πρηξιμο το νιωθω ελαφρώς πιο μεγαλο, εχω καθημερινά λιγα υγρα στο εσωρουχο κ θερμοκρασια στους 37.1 λογικο μεχρι να αδιαθετισω, κ ενοχλήσεις στο στομαχι.επαφες ειχαμε απο 14/11 μεχρι κ ωορηξια λετε να υπαρχουν ελπιδες? Το θελουμε πολυ, ααα συνεχως πιναω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παντα υπαρχουν πιθανοτητες αρκει να μην εχεις θεματα υγειας. Θα σου ελεγα ομως να μην εχεις τόσο αγωνια απο τον πρωτο μηνα προσπαθειας απολαυσε το κανε επαφες τις γονιμες μερες και θα ερθει το μωρακι μπορει να χρειαστει και 2 και 4 μηνες να υπαρξει το σωστο timing να γινει η συλληψη. Ολα τα συμπτωματα που λες ειναι θετικα και μακαρι να εισαι εγκυουλα τοσο απλα και ευκολα αλλα κι αν δεν εισαι δεν σημαινει κατι. Σε λιγες μερες θα ξερεις αλλα μην μπαινεις σε αυτο το τρυπακι τοσο νωρις. Καλη επιτυχια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλη μου νομιζω πως η καλυτερη συνταγή είναι να απολαυσεις τη διαδικασια και να μην εστιασεις στις προσπάθειες. Μην αγχωνεσαι και μην το εχεις συνεχως στο μυαλο σου και όλα θα πανε καλα! Σου ευχομαι να γινει συντομα η επιθυμια σας πραγματικοτητα! Καλη επιτυχια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εύχομαι ολόψυχα η πρώτη φορά να είναι και η τυχερή. Τα συμπτώματα όμως της εγκυμοσύνης δεν ξεκινούν ποτέ τόσο νωρίς.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...